με πρόλαβες.

Έλα, ρε. Ο Τσιμιτσέλης δεν είναι ατάλαντος. Κι ο Κλέαρχος με τον κοντό έχουν αριστουργηματικό κείμενο. Όσο για νέες ταινίες, δες το digger να σου φύγει η μαγκιά. Το Έτερος Εγώ είναι στομφώδες, εγκεφαλικό, και παιδαριώδες.vantono έγραψε: ↑08 Φεβ 2022, 14:15Αν κρίνεις με χολυγουντιανά ή ευρωπαϊκά πρότυπα, σίγουρα μπορει να μη βλέπεται. Αν κρινεις με ελ πρότυπα, ειναι ο,τι καλύτερο έχει επιδείξει η χώρα μέχρι στιγμής. Απο 'κει και πέρα έχεις τον Κλεαρχο τη Μαρινα και τον κοντό σε ριμέικ με τον Ευρυπιώτη, τον Τσιμιτσέλη και τον Βισκαδουράκη. Άντε και κανέναν Οικονομίδη.
ελα ρε συ ημαρτονCavaliere έγραψε: ↑08 Φεβ 2022, 14:19Έλα, ρε. Ο Τσιμιτσέλης δεν είναι ατάλαντος. Κι ο Κλέαρχος με τον κοντό έχουν αριστουργηματικό κείμενο. Όσο για νέες ταινίες, δες το digger να σου φύγει η μαγκιά. Το Έτερος Εγώ είναι στομφώδες, εγκεφαλικό, και παιδαριώδες.vantono έγραψε: ↑08 Φεβ 2022, 14:15Αν κρίνεις με χολυγουντιανά ή ευρωπαϊκά πρότυπα, σίγουρα μπορει να μη βλέπεται. Αν κρινεις με ελ πρότυπα, ειναι ο,τι καλύτερο έχει επιδείξει η χώρα μέχρι στιγμής. Απο 'κει και πέρα έχεις τον Κλεαρχο τη Μαρινα και τον κοντό σε ριμέικ με τον Ευρυπιώτη, τον Τσιμιτσέλη και τον Βισκαδουράκη. Άντε και κανέναν Οικονομίδη.
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Οταν το βασικό υλικό σαν χώρα ειναι τύπου Τσιμιτσέληδες, τσαλταμπασαίοι, βισκαδουράκηδες, αποστολακηδες κτλ, μόνο κανενα I love Karditsa εισαι καταδικασμένος να φτιάξεις, δεν εισαι για παραπάνω, όσο σκηνοθετικό ταλέντο κι αν είσαι. Ειναι σαν την εθνική Ελλάδος η φάση, που εδω και πόσα χρόνια η ομάδα απαρτίζεται απο κάτι λιμά, και εμάς μας φταίνε οι προπονητές που αλλάζουμε σαν πουκαμισα επειδη δεν να κανουν τίποτα.vatraxos έγραψε: ↑07 Φεβ 2022, 21:44Τέχνη ο κινηματογράφος, τέχνη και το τραγούδι αλλά στο τραγούδι έχουμε έξοχες επανεκτελέσεις, αναρωτιέμαι γιατί δεν πετυχαίνουν το σκοπό τους οι ταινίες.
Δε μπορεί να είναι μόνο θέμα ταλέντου και μην ακούω για σούπερ παλαιές γενιές και μαύρα χάλια στις νεότερες, αυτό είναι κλασική νοοτροπία σε κάθε πτυχή της ζωής.
Ίσως στις ταινίες να επιχειρείται αντιγραφή χωρίς να προστίθεται κάτι το νέο, διαφορετικό, που να έχει να δώσει ξανά στον θεατή μέσα από μία άλλη ματιά. Μήπως τελικά φταίνε οι σκηνοθεσίες, αναρωτιέμαι.
Εγώ θεωρώ πως το παιδί μπορεί να παίζει συμπαθητικότατα, αν έχει σωστή παραγωγή.alekhine έγραψε: ↑08 Φεβ 2022, 14:20ελα ρε συ ημαρτονCavaliere έγραψε: ↑08 Φεβ 2022, 14:19Έλα, ρε. Ο Τσιμιτσέλης δεν είναι ατάλαντος. Κι ο Κλέαρχος με τον κοντό έχουν αριστουργηματικό κείμενο. Όσο για νέες ταινίες, δες το digger να σου φύγει η μαγκιά. Το Έτερος Εγώ είναι στομφώδες, εγκεφαλικό, και παιδαριώδες.vantono έγραψε: ↑08 Φεβ 2022, 14:15
Αν κρίνεις με χολυγουντιανά ή ευρωπαϊκά πρότυπα, σίγουρα μπορει να μη βλέπεται. Αν κρινεις με ελ πρότυπα, ειναι ο,τι καλύτερο έχει επιδείξει η χώρα μέχρι στιγμής. Απο 'κει και πέρα έχεις τον Κλεαρχο τη Μαρινα και τον κοντό σε ριμέικ με τον Ευρυπιώτη, τον Τσιμιτσέλη και τον Βισκαδουράκη. Άντε και κανέναν Οικονομίδη.
οτι ρολο και να παιζει τις ιδιες μουτες κανει - και ο κολιν φαρελ το ιδιο κανει,αλλα ειναι λιγο διαφορετικα τα μεγεθη
Δεν είναι το βασικό υλικό, είναι το προβαλλόμενο υλικό, έχει διαφορά. Και στο τραγούδι τα πρώτα ονόματα είναι κάτι Ρέμοι/Οικονομόπουλοι/Αργυροί αλλά δε σημαίνει ότι δεν έχουμε φωνάρες (π.χ. Μπάμπης Βελισσάριος).vantono έγραψε: ↑08 Φεβ 2022, 14:27Οταν το βασικό υλικό σαν χώρα ειναι τύπου Τσιμιτσέληδες, τσαλταμπασαίοι, βισκαδουράκηδες, αποστολακηδες κτλ, μόνο κανενα I love Karditsa εισαι καταδικασμένος να φτιάξεις, δεν εισαι για παραπάνω, όσο σκηνοθετικό ταλέντο κι αν είσαι. Ειναι σαν την εθνική Ελλάδος η φάση, που εδω και πόσα χρόνια η ομάδα απαρτίζεται απο κάτι λίμα, και εμάς μας φταίνε οι προπονητές που αλλάζουμε σαν πουκαμισα επειδη δεν να κανουν τίποτα.vatraxos έγραψε: ↑07 Φεβ 2022, 21:44Τέχνη ο κινηματογράφος, τέχνη και το τραγούδι αλλά στο τραγούδι έχουμε έξοχες επανεκτελέσεις, αναρωτιέμαι γιατί δεν πετυχαίνουν το σκοπό τους οι ταινίες.
Δε μπορεί να είναι μόνο θέμα ταλέντου και μην ακούω για σούπερ παλαιές γενιές και μαύρα χάλια στις νεότερες, αυτό είναι κλασική νοοτροπία σε κάθε πτυχή της ζωής.
Ίσως στις ταινίες να επιχειρείται αντιγραφή χωρίς να προστίθεται κάτι το νέο, διαφορετικό, που να έχει να δώσει ξανά στον θεατή μέσα από μία άλλη ματιά. Μήπως τελικά φταίνε οι σκηνοθεσίες, αναρωτιέμαι.
Αυτη τη στιγμή μόνο ενα top5-6 ηθοποιών υπάρχει στην Ελλάδα (Στάνκογλου, Τσακίρογλου, Μουρίκης, Ορκόπουλος, Μάινας, Νούσιας) και μετά το μαυρο χάος. Όποιος μπορεσει να τους εκμεταλλευτεί σωστά, όλο και κάτι καλό θα βγάλει.
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Μα σαφώς και δεν είναι άβατο. Και όσοι θέλουν να δοκιμάσουν, δοκιμάζουν.
Η παλια ταινια εχει καλο κειμενο και τρομερες εκτελεσεις απο Ριζο, Αυλωνιτη, Βασιλειαδου.Cavaliere έγραψε: ↑08 Φεβ 2022, 14:19Έλα, ρε. Ο Τσιμιτσέλης δεν είναι ατάλαντος. Κι ο Κλέαρχος με τον κοντό έχουν αριστουργηματικό κείμενο. Όσο για νέες ταινίες, δες το digger να σου φύγει η μαγκιά. Το Έτερος Εγώ είναι στομφώδες, εγκεφαλικό, και παιδαριώδες.vantono έγραψε: ↑08 Φεβ 2022, 14:15Αν κρίνεις με χολυγουντιανά ή ευρωπαϊκά πρότυπα, σίγουρα μπορει να μη βλέπεται. Αν κρινεις με ελ πρότυπα, ειναι ο,τι καλύτερο έχει επιδείξει η χώρα μέχρι στιγμής. Απο 'κει και πέρα έχεις τον Κλεαρχο τη Μαρινα και τον κοντό σε ριμέικ με τον Ευρυπιώτη, τον Τσιμιτσέλη και τον Βισκαδουράκη. Άντε και κανέναν Οικονομίδη.
Εγώ δεν έχω δει ούτε μια ολόκληρη βιντεοταινία των έιτις, που γαλούχησαν τις τότεvantono έγραψε: ↑08 Φεβ 2022, 14:13ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑07 Φεβ 2022, 22:04Ήμαρτον, εδώ πέφτουμε κατά λάθος στις ορίτζιναλ και σβήνουμε το κανάλι από τη μνήμη του τηλεκοντρόλ, και θα δούμε τα ριμέικ;
Απο μικρό παιδί με απωθούσαν, δεν εχω κάτσει να δω ουτε μία ολοκληρη ποτέ μου, και μεγάλωσα και με πατέρα που παίζει να εχει μάθει τους διαλόγους απ'εξω σχεδον ολων αυτων των ταινιων. Οταν τις έβλεπε σε επαναλήψεις επί επαναλήψεων, άλλαζα δωμάτιο κατευθειαν.
Οι ηθοποιοι εχουν καταντησει σαν τους πολιτικους. Νομιζουν οτι επειδη εκαναν αυτοι μια επιτυχια καποτε θα κανει και το παιδι τους το οποιο θεωρουν δεδομένο οτι θα γινει τεραστιος ηθοποιος επειδη ο μπαμπας του και η μαμα του ηταν ηθοποιοι.alekhine έγραψε: ↑08 Φεβ 2022, 14:35
μπορει καποιος να ειναι πολυ καλος ηθοποιος αλλα αν δεν εχει τα κονε για να προβληθει κατανταει να παιζει σε κανεναν ερασιτεχνικο θιασο
τις προαλλες επεσα σε ενα σιριαλ βραδινο κατα τυχη και επαιζε μια η οποια ηταν σαν να διαβαζε τα λογια απο autocue - μετα εμαθα οτι ηταν η κορη της παπουλια
και την κορη αθεριδη που ειχα δει μια απο τα ιδια μου φανηκε - αλλα αμα εχεις τα κονε σιγα μην παρουν κανενα πραγματικο ταλεντακι
Τί εξήγηση υπάρχει?ΓΑΛΗ έγραψε: ↑08 Φεβ 2022, 15:39Εγώ δεν έχω δει ούτε μια ολόκληρη βιντεοταινία των έιτις, που γαλούχησαν τις τότεvantono έγραψε: ↑08 Φεβ 2022, 14:13ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑07 Φεβ 2022, 22:04Ήμαρτον, εδώ πέφτουμε κατά λάθος στις ορίτζιναλ και σβήνουμε το κανάλι από τη μνήμη του τηλεκοντρόλ, και θα δούμε τα ριμέικ;
Απο μικρό παιδί με απωθούσαν, δεν εχω κάτσει να δω ουτε μία ολοκληρη ποτέ μου, και μεγάλωσα και με πατέρα που παίζει να εχει μάθει τους διαλόγους απ'εξω σχεδον ολων αυτων των ταινιων. Οταν τις έβλεπε σε επαναλήψεις επί επαναλήψεων, άλλαζα δωμάτιο κατευθειαν.νέες γενιές και ήταν πολύ προχώ σε σύγκριση με τις ασπρόμαυρες.
Κατά τα άλλα, σαφώς και υπάρχει εξήγηση για τη συγκεκριμένη απώθηση, vantono μας.
Το έχω πετύχει κι εγώ το συγκεκριμένο. Και το πέτυχα σε μια σκηνή που τη φάσωνε ένας κρεμανταλάς με τεράστιο σαγόνι, ακόμα πιο ατάλαντος απο αυτη, που μιλούσε εντελώς σαν καθυστερημένος και έβγαζε μια φωνή τίγκα στα κοκκοράκια, σαν να είχε καταπιεί αλουμινόχαρτο.alekhine έγραψε: ↑08 Φεβ 2022, 14:35
μπορει καποιος να ειναι πολυ καλος ηθοποιος αλλα αν δεν εχει τα κονε για να προβληθει κατανταει να παιζει σε κανεναν ερασιτεχνικο θιασο
τις προαλλες επεσα σε ενα σιριαλ βραδινο κατα τυχη και επαιζε μια η οποια ηταν σαν να διαβαζε τα λογια απο autocue - μετα εμαθα οτι ηταν η κορη της παπουλια
και την κορη αθεριδη που ειχα δει μια απο τα ιδια μου φανηκε - αλλα αμα εχεις τα κονε σιγα μην παρουν κανενα πραγματικο ταλεντακι
Mε Αψβουργο φασωνοταν? Ετσι οπως τον περιγραφεις ειναι σαν να βλέπω πριγκιπα των Αψβουργων.vantono έγραψε: ↑08 Φεβ 2022, 17:19Το έχω πετύχει κι εγώ το συγκεκριμένο. Και το πέτυχα σε μια σκηνή που τη φάσωνε ένας κρεμανταλάς με τεράστιο σαγόνι, ακόμα πιο ατάλαντος απο αυτη, που μιλούσε εντελώς σαν καθυστερημένος και έβγαζε μια φωνή τίγκα στα κοκκοράκια, σαν να είχε καταπιεί αλουμινόχαρτο.alekhine έγραψε: ↑08 Φεβ 2022, 14:35
Ομορφούλα πάντως, η Παπούλια τζούνιορ.