Η παχυσαρκία δεν είναι αισθητικό θέμα, είναι ασθένεια. Κυριολεκτικά, όχι μεταφορικά. Οπότε το ''αγάπα το σώμα σου όπως είναι'', όταν απευθύνεται σε παχύσαρκους, είναι αντίστοιχο του να λες σε έναν καρκινοπαθή να μην κάνει καμία θεραπεία, αλλά να αγαπήσει τον εαυτό του όπως είναι. Τέτοιας ηθικής υποστάθμης άτομα είναι φυσικά οι SJW, μην γελιέστε.Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: ↑16 Φεβ 2022, 13:34Όσον αφορά τα περί υπέρβαρων , εδώ θα ήθελα να σημειώσω ότι ναι μεν κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να φοράει ότι θέλει , αλλά συγγνώμη , το “ αποδέξου το σώμα σου ” δεν με βρίσκει εκατό τις εκατό σύμφωνο . Ομιλώ ως άτομο που υπήρξε παχύσαρκο , στα δεκαπέντε του έτη εκατόν είκοσι κιλά με ύψος 1,73 . Και η μητέρα μου είναι υπέρβαση και αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα υγείας . Εγώ μπόρεσα και έχασα πάρα πολλά κιλά και στα είκοσι εφτά μου είμαι εβδομήντα δύο , η μητέρα μου όχι .
Ναι , αγάπα το σώμα σου , αλλά επειδή ακριβώς οφείλεις να το αγαπάς οφείλεις και να το προσέχεις . Και μετά από ένα σημείο , όταν νιώθεις εντάξει με τα αρκετά παραπανίσια κιλά σου , το αποτέλεσμα θα είναι να τα αυξήσεις όλο και πιο πολύ . Και από μία ηλικία και μετά η μοναδική αποτελεσματική λύση είναι η εγχείρηση με τους τόσους κινδύνους που την συνοδεύουν . Οπότε οφείλουμε να προσέχουμε το σώμα μας από νεαρή ηλικία πριν να είναι αργά .
Τι θα γινόταν αν είχα αποδεχτεί το σώμα μου ; Θα ήμουν πάνω από διακόσια κιλά , μίας και κατά μέσο όρο έβαζα δέκα κιλά τον χρόνο . Σε τι κατάσταση θα ήμουν ;
Έφαγα πολύ bullying στο γυμνάσιο , αλλά με ώθησε να τα καταφέρω . Και όπως θέλω να το βουλώσουν όσοι ασκούν bullying , το ίδιο θέλω να το βουλώσουν όσοι θέλουν να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα όπως και να είμαστε . Όχι ρε μεγάλε , υπάρχει . Και αν φτάσεις 50 ετών και νιώθεις 70-80 επειδή κουβαλάς ακόμα έναν άνθρωπο πάνω σου θα το καταλάβεις , όπως και αν είσαι 30 και δεν μπορείς να πας τρία χιλιόμετρα χωρίς να τα δεις όλα .
Τώρα τα περί τριχών και αισθητικής , ας μην ξυρίζεται πουθενά , δικαίωμα της , αλλά όχι να το κάνουμε μόδα . Χρειάζονται φωνές λογικής μπροστά στις ακρότητες που προωθούν αρκετά αριστερίζοντα άτομα .
Μπαίνατε;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Μπαίνατε στην Αφροδίτη Λατινοπούλου ;
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
-
έχεις κάτσει σε αροπλάνο δίπλα σε φεμινάζι με αξύριστες μασχάλες και την αντίστοιχη ευωδια;AlienWay έγραψε: ↑16 Φεβ 2022, 22:45Δικαίωμα του καθενός να βγάζει στον εαυτό του ό,τι φωτογραφίες θέλει.
Δικαίωμα του καθενός επίσης, να σχολιάζει ή να θάβει φωτογραφίες άλλου.
Αλλά όχι και "καταστρέφεται η κοινωνία μας". Ελεος
Θα σε ευχόμουν να μη το ζήσεις αλλά μόνο έτσι θα καταλάβεις αν η προβολή αυτής της κατάστασης είναι θέμα για την κοινωνία
-
Δηλαδή ρε τύπε δεν εχεις κατσει ποτέ δίπλα σε άνδρα που να βρωμάνε οι αμασχάλες του;Δημοκράτης έγραψε: ↑16 Φεβ 2022, 23:04
έχεις κάτσει σε αροπλάνο δίπλα σε φεμινάζι με αξύριστες μασχάλες και την αντίστοιχη ευωδια;
Θα σε ευχόμουν να μη το ζήσεις αλλά μόνο έτσι θα καταλάβεις αν η προβολή αυτής της κατάστασης είναι θέμα για την κοινωνία
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Ποιός είπε ότι είναι καλύτερος ο βρωμύλος από την βρωμύλω;Menios_mikroulis έγραψε: ↑16 Φεβ 2022, 23:10Δηλαδή ρε τύπε δεν εχεις κατσει ποτέ δίπλα σε άνδρα που να βρωμάνε οι αμασχάλες του;Δημοκράτης έγραψε: ↑16 Φεβ 2022, 23:04
έχεις κάτσει σε αροπλάνο δίπλα σε φεμινάζι με αξύριστες μασχάλες και την αντίστοιχη ευωδια;
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Για τη Λατινοπούλου θα κλέψω το πιο ταιριαστό ποστ που έχω διαβάσει στο πχορουμ:
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑26 Ιαν 2021, 20:15πάντως δεν ξέρω για σας μάγκες, αλλά εγώ τη κάρφωνα τόσο βαθιά που όποιος κατάφερνε να με ξεκαρφώσει θα αναγορευόταν βασιλιάς Αρθούρος
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
-
προφανώς και ναι. Δεν είδα κανέναν όμως να προωθεί την αντρική μπίχλαMenios_mikroulis έγραψε: ↑16 Φεβ 2022, 23:10Δηλαδή ρε τύπε δεν εχεις κατσει ποτέ δίπλα σε άνδρα που να βρωμάνε οι αμασχάλες του;Δημοκράτης έγραψε: ↑16 Φεβ 2022, 23:04
- Dwarven Blacksmith
Και ποια η σχέση ξυρίσματος και μυρωδιάς; Όποιος δεν ξυρίζεται δηλαδή είναι βρώμικος;

- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
Πολύ θηλυκιά για τα γούστα μου.
Δεν είναι ο τύπος γυναίκας που με ελκύει.
Ωστόσο, σέβομαι το ότι έχει το θάρος να εκφράζει τη γνώμη της. Ακόμη κι αν είναι για τα σκουπίδια.
Δεν είναι ο τύπος γυναίκας που με ελκύει.
Ωστόσο, σέβομαι το ότι έχει το θάρος να εκφράζει τη γνώμη της. Ακόμη κι αν είναι για τα σκουπίδια.
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
Εισαι απο αυτους τους τυπους που με το που βγουν απο το μπανιο βαζουν αποσμητικο αντι να αφησουν να αναπτυχθει φυσικα η κλασσικη αντρικη μασχαλιλα;Δημοκράτης έγραψε: ↑16 Φεβ 2022, 23:21προφανώς και ναι. Δεν είδα κανέναν όμως να προωθεί την αντρική μπίχλαMenios_mikroulis έγραψε: ↑16 Φεβ 2022, 23:10Δηλαδή ρε τύπε δεν εχεις κατσει ποτέ δίπλα σε άνδρα που να βρωμάνε οι αμασχάλες του;Δημοκράτης έγραψε: ↑16 Φεβ 2022, 23:04
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
όχι, αλλά δεν βγάζω φωτό στο ίνσταγκραμ με την μπίχλα φάτσα φόραGoBack έγραψε: ↑16 Φεβ 2022, 23:26Εισαι απο αυτους τους τυπους που με το που βγουν απο το μπανιο βαζουν αποσμητικο αντι να αφησουν να αναπτυχθει φυσικα η κλασσικη αντρικη μασχαλιλα;Δημοκράτης έγραψε: ↑16 Φεβ 2022, 23:21προφανώς και ναι. Δεν είδα κανέναν όμως να προωθεί την αντρική μπίχλαMenios_mikroulis έγραψε: ↑16 Φεβ 2022, 23:10
Δηλαδή ρε τύπε δεν εχεις κατσει ποτέ δίπλα σε άνδρα που να βρωμάνε οι αμασχάλες του;
-
Πες μας ότι ξυρίζεις και τους όρχεις σου και το μπικίνι. Μόνο αυτό πες μας.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τι λέτε εδώ εσείς;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Αν θα μπαίναμε σε φιλολογική αίθουσα για να κάνουμε κουβέντα, nothing to see here

"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."

Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μπαινατε σε Γεσθημανη;
από Rocco Siffredi » 18 Σεπ 2024, 09:30 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 124 Απαντήσεις
- 3435 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Beria
05 Οκτ 2024, 11:57
-
-
-
Νέα δημοσίευση ανεβάστε stories απο celebrities που μπαινατε
από τα ριχνω μέσα » 25 Οκτ 2024, 11:42 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 9 Απαντήσεις
- 415 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από τα ριχνω μέσα
30 Οκτ 2024, 14:31
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κική ή Κοκό; Σε ποια μπαίνατε κατά προτίμηση;
από Εκτωρ » 06 Σεπ 2023, 18:33 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 3 Απαντήσεις
- 929 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Allah
08 Σεπ 2023, 18:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μίννι Μάους ή Νταίζη Ντακ; Σε ποια μπαίνατε κατά προτίμηση;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 19 Φεβ 2025, 16:05 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 16 Απαντήσεις
- 558 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
21 Φεβ 2025, 08:38
-