Ηλικιωμένη έκλεψε κρέας και τυρί από σούπερ μάρκετ, αρνούνται να αποσύρουν τη μήνυση

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Re: Ηλικιωμένη έκλεψε κρέας και τυρί από σούπερ μάρκετ, αρνούνται να αποσύρουν τη μήνυση

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 17 Φεβ 2022, 19:35

Niki έγραψε:
17 Φεβ 2022, 18:35
Κανείς δεν επιτρέπετε να κλέβει.
Κανείς δεν επιτρέπετε να πεινάει.
Αν πεινούσε θα μπορούσε να πάει στην εκκλησία, δεν έχει εκκλησία σε όλη την Ελλάδα που να μην δίνει βοήθεια για ένα πιάτο φαϊ.
Τώρα για την αλυσίδα του σουπερμάρκετ δεν το χειρίστηκαν καθόλου καλά.
Δεν γίνετε να είσαι χορηγός σε 40 σειρές και να μην χαρίζεις τουλάχιστον την ποινική διαδικασία σε μια ηλικιωμένη.
Και κανείς δεν επιτρέπεται να μην ξέρει στοιχειώδη ορθογραφία.
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Re: Ηλικιωμένη έκλεψε κρέας και τυρί από σούπερ μάρκετ, αρνούνται να αποσύρουν τη μήνυση

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 17 Φεβ 2022, 19:38

Dwarven Blacksmith έγραψε:
17 Φεβ 2022, 11:45
Άμα πεινούσε γιατί δεν έφτιαχνε μια νέα Google;
:102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 17 Φεβ 2022, 19:44

hellegennes έγραψε:
17 Φεβ 2022, 19:20
Ρε, τον άτιμο, επικαλείται το όνομά μου για να με κάνει να μπω. :lol:
:wave:

Άβαταρ μέλους
Niki
Phorum.gr user: Niki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki » 17 Φεβ 2022, 19:46

Kauldron έγραψε:
17 Φεβ 2022, 19:35
Niki έγραψε:
Αν πεινούσε θα μπορούσε να πάει στην εκκλησία, δεν έχει εκκλησία σε όλη την Ελλάδα που να μην δίνει βοήθεια για ένα πιάτο φαϊ.
Δεν γίνετε να είσαι χορηγός σε 40 σειρές και να μην χαρίζεις τουλάχιστον την ποινική διαδικασία σε μια ηλικιωμένη.

Πάντα κάνω αυτό το λάθος η θα με ανεχτείς η θα με βάλεις στους αόρατους.
Το ενδεχόμενο να βελτιωθώ εγώ δεν παίζει άμεσα.
Αν το αντιληφθείς αυτό είμαστε μια χαρά γιατί για αυτό το λάθος ,δεν σκοπεύω σταματήσω να γράφω.
Ούτε έχω χρόνο για βελτίωση στον συγκεκριμένο τομέα άμεσα, έχω άλλα θέματα σε προτεραιότητα να βελτιώσω.
Φτάνει που δεν αλλάζει το νόημα της ουσίας.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 17 Φεβ 2022, 19:50

hellegennes έγραψε:
Bill Hicks έγραψε:
17 Φεβ 2022, 13:45
ST48410 έγραψε:
17 Φεβ 2022, 13:29

Λείπει κι ο Γιάννης και ο hellegennes που θα μας έδινε μία εικόνα μέσα από τη δουλειά.
ο χέλλης έχει πει ότι εξυπηρετεί πελάτες του που το έχουν ανάγκη με βερεσέδια. καθόλου απίθανο να χαρίζει και μερικά σε όσους έχουν μεγάλη ανάγκη.

αλλά δεν μπορείς να περιμένεις κάτι τέτοιο από μεγάλες αλυσίδες. πρέπει όμως να κάνουν δωρεές όπως αυτή στο προηγούμενο ποστ μου.

Οκ, να πω την γνώμη μου. Καλά κάνει το ΣΜ και επιμένει στην μήνυση.

Όντως εξυπηρετώ πελάτες που έχουν ανάγκη· η έκθεσή μου σε βερεσέδια είναι αρκετές χιλιάδες ευρώ (για τα οποία έχω και πληρωμένο φόρο, γιατί φορολογούμαστε βάσει αποδείξεων). Ευτυχώς η επιχείρηση είναι αρκετά υγιής για να μπορώ να το κάνω, γιατί όταν δίνω βερεσέ τα λογαριάζω λογιστικά σαν ήδη χαμένα, ακόμη κι αν είναι από παλιούς, καλούς πελάτες. Χαίρομαι που μπορώ να το κάνω γιατί υπάρχει κόσμος που πραγματικά έχει ανάγκη τέτοιου είδους στήριξη.

Όμως, εδώ δεν μιλάμε για την περίπτωση ενός ατόμου που ζήτησε κάτι και του αρνήθηκαν και κατόπιν έκλεψε, μιλάμε για ένα άτομο που έκλεψε κατευθείαν. Σίγουρα, ένα ΣΜ είναι απίθανο να δώσει βερεσέ σε κάποιον, μπορεί όμως να τα δωρίσει. Βέβαια θα πει κανείς ότι μπορεί το άτομο να ντρέπεται να καθίσει να πει τον πόνο του και να ζητήσει βερεσέ, αλλά δεν μπορώ να φανταστώ πως ένα άτομο που ντρέπεται γι' αυτό δεν μπορεί να ντρέπεται να κλέψει.

Θα μπορούσε επίσης να πάει σε κάποιο μικρότερο κατάστημα, της γειτονιάς. Οι περισσότεροι θα έδιναν βερεσέ. Από φαρμακεία, ρουχάδικα μέχρι καταστήματα τροφίμων, όλοι το κάνουν σε κάποιον βαθμό και είναι πιο πιθανό να το κάνουν αν ο άλλος είναι ηλικιωμένος.

Η τύπισσα όμως διάλεξε να κλέψει. Παίρνοντας 800 ευρώ σύνταξη, που είναι ένας πολύ καλός μισθός για τα σημερινά δεδομένα (περίπου 1000 ευρώ μικτά). Επίσης το ότι τείνουμε να συγχωρούμε ποινικά αδικήματα λόγω ηλικίας μού είναι ακατανόητο. Εκτός κι αν έχει το ακαταλόγιστο λόγω άνοιας, δεν αποκτά κάποιος το ακαταλόγιστο απλώς επειδή περνάνε τα χρόνια. Όπως δεν αξίζει περισσότερο κάποιος σεβασμό μόνο γιατί περνάει ο χρόνος, έτσι δεν αποκτά και το ακαταλόγιστο αυτομάτως.

Τα επισημαίνω αυτά γιατί δεν βλέπω να έχει δοθεί στο νήμα η δέουσα σημασία. Οι μόνες πληροφορίες που έχουν σημασία είναι «άτομο που παίρνει 800 ευρώ τον μήνα έκλεψε από ΣΜ». Ούτε το φύλο ούτε η ηλικία ούτε κάποιο άλλο αυθαίρετο χαρακτηριστικό δικαιολογούν σε οποιονδήποτε βαθμό την πράξη.

Τέλος, δώστε βάση στο τι έκλεψε. Δεν έκλεψε μακαρόνια και φακές. Στην τελική, ο οποιοσδήποτε θα μπορούσε να της τα προσφέρει αυτά, από οποιονδήποτε ραντομά στον δρόμο, στους ταμίες του ΣΜ, στον μάνατζερ, στους πελάτες του ΣΜ. 10 πακέτα μακαρόνια και 10 πακέτα φακές είναι 15-20 ευρώ (αυτά είναι 80 γεύματα). Έκλεψε τυρί και κρέας, που δεν θα ήταν η πρώτη επιλογή κάποιου για δωρεά. Χώρια που υπάρχουν ένα σωρό ΜΚΟ που προσφέρουν βοήθεια τέτοιου είδους, με μεγαλύτερη την εκκλησία.

Εν κατακλείδι, κατανοώ πως ειδικά στην συγκεκριμένη συγκυρία, με την ενέργεια να έχει εκτοξευθεί σε δυσθεώρητα ύψη, μπορεί ακόμα και υψηλόμισθοι να έχουν πρόβλημα. Πολύ πιθανό η κυρία αυτή να αντιμετώπισε πρόβλημα γι' αυτόν ή και για άλλους λόγους, αλλά και η συμπεριφορά της (κλοπή) και το αντικείμενό της (κρέας και τυρί) δεν δείχνουν άτομο που είναι σε απελπισία και ζητάει βοήθεια. Δείχνουν άτομο με περίσσιο θράσος, που ενδεχομένως να θεωρεί ότι η ηλικία της θα την ξελασπώσει σε περίπτωση στραβής.

Ναι, καλά κάνει το ΣΜ. Φυσικά δεν θα κερδίσει τίποτα, αντιθέτως χάνει λεφτά με αυτήν την υπόθεση, αλλά καιρός είναι να αντιμετωπίζεται η κλοπή ως κλοπή.
:goodpost:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 17 Φεβ 2022, 19:51

μίστερ μαξ έγραψε:
17 Φεβ 2022, 19:33
Παντα με τους Αγιάννηδες.
ναι, αλλα ποτε με τους κοινους κλεφτες.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bill Hicks » 17 Φεβ 2022, 19:54

hellegennes έγραψε:
SpoilerShow
Bill Hicks έγραψε:
ST48410 έγραψε:

Λείπει κι ο Γιάννης και ο hellegennes που θα μας έδινε μία εικόνα μέσα από τη δουλειά.
ο χέλλης έχει πει ότι εξυπηρετεί πελάτες του που το έχουν ανάγκη με βερεσέδια. καθόλου απίθανο να χαρίζει και μερικά σε όσους έχουν μεγάλη ανάγκη.

αλλά δεν μπορείς να περιμένεις κάτι τέτοιο από μεγάλες αλυσίδες. πρέπει όμως να κάνουν δωρεές όπως αυτή στο προηγούμενο ποστ μου.

Όντως εξυπηρετώ πελάτες που έχουν ανάγκη· η έκθεσή μου σε βερεσέδια είναι αρκετές χιλιάδες ευρώ (για τα οποία έχω και πληρωμένο φόρο, γιατί φορολογούμαστε βάσει αποδείξεων). Ευτυχώς η επιχείρηση είναι αρκετά υγιής για να μπορώ να το κάνω, γιατί όταν δίνω βερεσέ τα λογαριάζω λογιστικά σαν ήδη χαμένα, ακόμη κι αν είναι από παλιούς, καλούς πελάτες. Χαίρομαι που μπορώ να το κάνω γιατί υπάρχει κόσμος που πραγματικά έχει ανάγκη τέτοιου είδους στήριξη.

Όμως, εδώ δεν μιλάμε για την περίπτωση ενός ατόμου που ζήτησε κάτι και του αρνήθηκαν και κατόπιν έκλεψε, μιλάμε για ένα άτομο που έκλεψε κατευθείαν. Σίγουρα, ένα ΣΜ είναι απίθανο να δώσει βερεσέ σε κάποιον, μπορεί όμως να τα δωρίσει. Βέβαια θα πει κανείς ότι μπορεί το άτομο να ντρέπεται να καθίσει να πει τον πόνο του και να ζητήσει βερεσέ, αλλά δεν μπορώ να φανταστώ πως ένα άτομο που ντρέπεται γι' αυτό δεν μπορεί να ντρέπεται να κλέψει.

Θα μπορούσε επίσης να πάει σε κάποιο μικρότερο κατάστημα, της γειτονιάς. Οι περισσότεροι θα έδιναν βερεσέ. Από φαρμακεία, ρουχάδικα μέχρι καταστήματα τροφίμων, όλοι το κάνουν σε κάποιον βαθμό και είναι πιο πιθανό να το κάνουν αν ο άλλος είναι ηλικιωμένος.

Η τύπισσα όμως διάλεξε να κλέψει. Παίρνοντας 800 ευρώ σύνταξη, που είναι ένας πολύ καλός μισθός για τα σημερινά δεδομένα (περίπου 1000 ευρώ μικτά). Επίσης το ότι τείνουμε να συγχωρούμε ποινικά αδικήματα λόγω ηλικίας μού είναι ακατανόητο. Εκτός κι αν έχει το ακαταλόγιστο λόγω άνοιας, δεν αποκτά κάποιος το ακαταλόγιστο απλώς επειδή περνάνε τα χρόνια. Όπως δεν αξίζει περισσότερο κάποιος σεβασμό μόνο γιατί περνάει ο χρόνος, έτσι δεν αποκτά και το ακαταλόγιστο αυτομάτως.

Τα επισημαίνω αυτά γιατί δεν βλέπω να έχει δοθεί στο νήμα η δέουσα σημασία. Οι μόνες πληροφορίες που έχουν σημασία είναι «άτομο που παίρνει 800 ευρώ τον μήνα έκλεψε από ΣΜ». Ούτε το φύλο ούτε η ηλικία ούτε κάποιο άλλο αυθαίρετο χαρακτηριστικό δικαιολογούν σε οποιονδήποτε βαθμό την πράξη.

Τέλος, δώστε βάση στο τι έκλεψε. Δεν έκλεψε μακαρόνια και φακές. Στην τελική, ο οποιοσδήποτε θα μπορούσε να της τα προσφέρει αυτά, από οποιονδήποτε ραντομά στον δρόμο, στους ταμίες του ΣΜ, στον μάνατζερ, στους πελάτες του ΣΜ. 10 πακέτα μακαρόνια και 10 πακέτα φακές είναι 15-20 ευρώ (αυτά είναι 80 γεύματα). Έκλεψε τυρί και κρέας, που δεν θα ήταν η πρώτη επιλογή κάποιου για δωρεά. Χώρια που υπάρχουν ένα σωρό ΜΚΟ που προσφέρουν βοήθεια τέτοιου είδους, με μεγαλύτερη την εκκλησία.

Εν κατακλείδι, κατανοώ πως ειδικά στην συγκεκριμένη συγκυρία, με την ενέργεια να έχει εκτοξευθεί σε δυσθεώρητα ύψη, μπορεί ακόμα και υψηλόμισθοι να έχουν πρόβλημα. Πολύ πιθανό η κυρία αυτή να αντιμετώπισε πρόβλημα γι' αυτόν ή και για άλλους λόγους, αλλά και η συμπεριφορά της (κλοπή) και το αντικείμενό της (κρέας και τυρί) δεν δείχνουν άτομο που είναι σε απελπισία και ζητάει βοήθεια. Δείχνουν άτομο με περίσσιο θράσος, που ενδεχομένως να θεωρεί ότι η ηλικία της θα την ξελασπώσει σε περίπτωση στραβής.

Ναι, καλά κάνει το ΣΜ. Φυσικά δεν θα κερδίσει τίποτα, αντιθέτως χάνει λεφτά με αυτήν την υπόθεση, αλλά καιρός είναι να αντιμετωπίζεται η κλοπή ως κλοπή.
σωστός, ειδικά αυτό με την ηλικία. τα τρόφιμα απ'ότι φαίνεται ήταν για να τραπεζώσει τα παιδιά της, οπότε καλά κατάλαβες.

I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! :smt033

Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club » 17 Φεβ 2022, 20:04

Η κλοπη τροφης απο εναν φτωχο και πεινασμενο ανθρωπο δεν θα επρεπε να ειναι ποινικα κολασιμη.
Το λεει η Αγια Γραφη
Τον κλέφτη δεν τον καταφρονούν
αν κλέψει για να χορτάσει όταν πεινάει.

Παροιμίες 6:30
το λενε και παρα πολλες αποφασεις ευρωπαικων δικαστηριων που αθωωνουν τους κλεφτες τροφης.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.

Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi » 17 Φεβ 2022, 20:08

hellegennes έγραψε:
Bill Hicks έγραψε:
ST48410 έγραψε:

:smt038
FIGHT! FIGHT! FIGHT!

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 17 Φεβ 2022, 20:19

John Brown Gun Club έγραψε:
17 Φεβ 2022, 20:04
Η κλοπη τροφης απο εναν φτωχο και πεινασμενο ανθρωπο δεν θα επρεπε να ειναι ποινικα κολασιμη.
Το λεει η Αγια Γραφη
Επίσης η Αγία Γραφή λέει να θανατώνεται όποιο παιδί κακολογεί τους γονείς του (Λευϊτικόν 20:9):
ἄνθρωπος ἄνθρωπος, ὃς ἂν κακῶς εἴπῃ τὸν πατέρα αὐτοῦ ἢ τὴν μητέρα αὐτοῦ, θανάτῳ θανατούσθω· πατέρα αὐτοῦ ἢ μητέρα αὐτοῦ κακῶς εἶπεν; ἔνοχος ἔσται.
Να λιθοβολείται μέχρι θανάτου, δε, αν επαναστατεί εναντίον τους (Δευτερονόμιον 21:18):
Εὰν δέ τινι ᾖ υἱὸς ἀπειθὴς καὶ ἐρεθιστής, οὐχ ὑπακούων φωνὴν πατρὸς καὶ φωνὴν μητρός, καὶ παιδεύωσιν αὐτὸν καὶ μὴ εἰσακούῃ αὐτῶν, 19 καὶ συλλαβόντες αὐτὸν ὁ πατὴρ αὐτοῦ καὶ ἡ μήτηρ αὐτοῦ καὶ ἐξάξουσιν αὐτὸν ἐπὶ τὴν γερουσίαν τῆς πόλεως αὐτοῦ καὶ ἐπὶ τὴν πύλην τοῦ τόπου 20 καὶ ἐροῦσι τοῖς ἀνδράσι τῆς πόλεως αὐτῶν· ὁ υἱὸς ἡμῶν οὗτος ἀπειθεῖ καὶ ἐρεθίζει, οὐχ ὑπακούει τῆς φωνῆς ἡμῶν, συμβολοκοπῶν οἰνοφλυγεῖ· 21 καὶ λιθοβολήσουσιν αὐτὸν οἱ ἄνδρες τῆς πόλεως αὐτοῦ ἐν λίθοις, καὶ ἀποθανεῖται· καὶ ἐξαρεῖς τὸν πονηρὸν ἐξ ὑμῶν αὐτῶν, καὶ οἱ ἐπίλοιποι ἀκούσαντες φοβηθήσονται.
Ίσως, λέω ίσως, η Αγία Γραφή να μην είναι και πολύ καλό κριτήριο για το τι θα έπρεπε να κάνουμε σαν κοινωνία σήμερα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos » 17 Φεβ 2022, 20:21

Δεν κάθομαι να διαβάσω τώρα 9 σελίδες, πληροφοριακά η γιαγιά θα αθωωθεί πάντως.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 17 Φεβ 2022, 20:26

Bill Hicks έγραψε:
17 Φεβ 2022, 19:54
σωστός, ειδικά αυτό με την ηλικία. τα τρόφιμα απ'ότι φαίνεται ήταν για να τραπεζώσει τα παιδιά της, οπότε καλά κατάλαβες.

Α, ναι; :lol:

Χτύπησε στο μάτι μου το τι έκλεψε γιατί ξέρω τι θα πει να έχει ο άλλος ανάγκη και ξέρω τι είναι αυτά που θα κοιτάξει να αγοράσει όταν είναι να πάρει βερεσέ, γιατί θα κοιτάξει να καλύψει όσο περισσότερο τις ανάγκες του με όσο το δυνατόν λιγότερα χρήματα. Κάποιος που θα κοιτάξει να κλέψει κάτι ακριβό, δύσκολο να το κάνει γιατί έχει αληθινή ανάγκη.

The devil is in the details.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bill Hicks » 17 Φεβ 2022, 20:27

Niki έγραψε:
17 Φεβ 2022, 19:46
SpoilerShow
Kauldron έγραψε:
17 Φεβ 2022, 19:35
Niki έγραψε:
Πάντα κάνω αυτό το λάθος η θα με ανεχτείς η θα με βάλεις στους αόρατους.
Το ενδεχόμενο να βελτιωθώ εγώ δεν παίζει άμεσα.
Αν το αντιληφθείς αυτό είμαστε μια χαρά γιατί για αυτό το λάθος ,δεν σκοπεύω σταματήσω να γράφω.
Ούτε έχω χρόνο για βελτίωση στον συγκεκριμένο τομέα άμεσα, έχω άλλα θέματα σε προτεραιότητα να βελτιώσω.
Φτάνει που δεν αλλάζει το νόημα της ουσίας.
σαν ποιηματάκι

Εμείς κι Εσείς με Εψιλον
Αυτοί* με Αλφα-ιώτα
*όλα τα γένη/πτώσεις
© Beria

how hard can it be...
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! :smt033

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 17 Φεβ 2022, 20:30

exiledd έγραψε:
17 Φεβ 2022, 11:29
Scouser έγραψε:
17 Φεβ 2022, 11:15
Μπράβο στη διευθύντρια.
Δεν χρειάζεται αυτή η σκατίλα ρε φίλε...
Αφού προσφέρθηκαν οι αστυνομικοί και άλλοι πελάτες να πληρώσουν το κόστος γιατί να τρέχει ποινικά η γιαγιά;
Και ο Γιάννης Αγιάννης, τελικά αθωώθηκε για το καρβέλι ψωμί που έκλεψε.
Και Ρομά να ήταν δε λέει κάτι αυτό...
Λέει πολλά. Αν πάει καλά η διερευνητική κλοπή, μετά θα γίνει κανονική επίθεση από Ρομά.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε:
24 Ιαν 2019, 18:07
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!

πετρος
Phorum.gr user: peter

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πετρος » 17 Φεβ 2022, 20:30

Bill Hicks έγραψε:
17 Φεβ 2022, 15:27
πετρος έγραψε:
17 Φεβ 2022, 14:55
Bill Hicks έγραψε:
17 Φεβ 2022, 13:24

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΣΣΙΤΙΟ ΔΗΜΟΥ ΙΛΙΟΥ

Κοινωνικό Παντοπωλείο - Δήμος Ιλίου

SpoilerShow
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ευχαριστήριο μήνυμα προς «Lidl Hellas & Σια Ο.Ε.»

Οι Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Ιλίου ευχαριστούν θερμά την εταιρεία «Lidl Hellas & Σια Ο.Ε.» για τη θετική ανταπόκριση και την ευγενική πράξη αλληλεγγύης να διαθέσει μία σημαντική ποσότητα από γάλατα εβαπορέ, ζάχαρη κρυσταλλική και μακαρόνια για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και Συσσιτίου. Το προσωπικό του Συσσιτίου, επισκέφτηκε το κατάστημα στο Ίλιον (Αγίου Νικολάου 52-54) και παρέλαβε τα προσφερόμενα προϊόντα,τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για την ενίσχυση των γευμάτων των ωφελούμενων του Κοινωνικού Συσσιτίου.

Η συνεισφορά σας είναι εξαιρετικά σημαντική για το δύσκολο έργο μας. Ενισχύει τις δράσεις μας για τη στήριξη ευπαθών και ευάλωτων ομάδων και μας δίνει την απαραίτητη δύναμη για τη συνέχεια, εμπνέοντας παράλληλα το κίνημα του εθελοντισμού και της προσφοράς στην Ελλάδα.

Η εταιρεία είναι μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες σούπερ-μάρκετ στην Ευρώπη. Τους ευχαριστούμε πολύ για τη στήριξή τους και ευχόμαστε καλή συνέχεια στο έργο τους.

(chanelling JJ :smt005: )
Αυτα ειναι πολιτικη, κτισιμο δημοσιου προφιλ, φοροαπαλλαγες και εμμεση διαφημιση... Το καθικι που εκανε μυνηση στη γιαγιακα θα πρεπε να ντρεπεται. Η ανθρωπια ειναι προσωπικη κσι ατομικη ευθυνη κι οχι πολιτικη εταιριων... :smt018
τα 2 πρώτα λινκ ήταν για το τι θα έπρεπε να είχε κάνει η κυρία αν όντως πεινούσε.

το 3ο ήταν bonus για το τι (πρέπει να) κάνουν οι αλυσίδες στον πραγματικό κόσμο και όχι στον φανταστικό που ζεις εσύ.

τελικά δεν πεινούσε καν, αλλά όπως φέρεται να είπε η ίδια στο δημοσίευμα 2-3 ποστ παραπάνω μπήκε ο διάολος μέσα της και τα έκλεψε για να κάνει τραπέζι στα παιδιά της.

προσωπικά δεν θα έκανα μήνυση αν ήμουν στην θέση τού υπεύθυνου, αλλά μπορεί να είχε λόγους ή απλά δικαίωμά του να είναι καθίκι. τα υπόλοιπα δακρύβρεχτα είναι σάλτσες.
Στον πραγματικο καθικοκοσμο που ζεις μη ξεχασεις οτι στο επομενο καθικι που θα στη φερει και θα καταστρεψει εσενα η ενα δικο σου ανθρωπο να του θυμησεις οτι ειναι δικαιωμα του για μη νοιωθει κι ασχημα... :smt038

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών