Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
-
georgebi
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από georgebi » 19 Φεβ 2022, 17:21
ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑19 Φεβ 2022, 09:21
Το παραμύθι περί καλών και κακών επιχειρηματικών ομίλων ..!
Κάθε καπιταληστική επιχείρηση χαράζει την στρατηγική της για να έχει περισσότερα
κέρδη ! Δεν υπάρχει επιχείρηση στον καπιταλισμό που να μην έχει σαν πρώτο της μέλημα το
κέρδος!

άσε που επίσης.....

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
-
Kotas
από Kotas » 19 Φεβ 2022, 17:29
Scouser έγραψε: ↑19 Φεβ 2022, 11:33
Ως καταναλωτής, παρατηρώ ότι έχει πολύ καλές τιμές. Δεν το έχω ψάξει τόσο για να πω με ασφάλεια ότι είναι οι καλύτερες της αγοράς, αλλά σε σχέση με όλες τις άλλες μεγάλες αλυσίδες που έχω δοκιμάσει (καλά τα ταγαροΛιντλ δεν πιάνονται εννοείται), είναι σίγουρα ο καλύτερος.
εγω παλι εχω την εντυπωση οτι καποια "1+1 δωρο" προιοντα στα ραφια του ειναι εικονικες προσφορες, δηλ σου πουλαει μαζι τα δυο προιοντα στο κοστος δυο προϊοντων ενω σου πλασαρει οτι τα αγοραζεις στην τιμη του ενος

-
Kotas
από Kotas » 19 Φεβ 2022, 17:35
La Bourgeoisie έγραψε: ↑19 Φεβ 2022, 15:27
Σαν επαγγελματίας του χώρου ειδών διατροφής, συμβουλεύω άπαντες να τσεκάρουν τις τιμές που υπάρχουν στα ράφια των Σ.Μ και να κάνουν επαλίθευση στον τελικό λογαριασμό.Θα βγάλουν "λαυράκια"
ισχυει αυτο το εχω ακουσει κι απο αλλους που μπηκαν στον κοπο να τσεκαρουν την αοοδειξη και βρηκαν πχ διπλοχτυπημενα προιοντα
θεωρεις οτι προκειται για λαθη ή υπαρχει δολος?
-
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
- Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ » 19 Φεβ 2022, 17:44
Cavaliere έγραψε: ↑19 Φεβ 2022, 13:19
Εννοείται, πως σκοπός μιας επιχείρησης είναι το κέρδος. Τι θα έπρεπε να ήταν; Το θέμα είναι, αν υπάρχει ένα Κράτος να εμποδίζει αυτό το κέρδος να ζημιώνει την κοινωνία. Αλλά, αν υπάρξει αυτό το Κράτος, αυτός που επενδύει, θα πάει σε άλλο Κράτος να επενδύσει, είπαμε, τα λεφτά δεν έχουν πατρίδα, μόνο οι μαλάκες έχουν.
Να κάνεις κομουνιστική επανάσταση και να τους τα πάρεις, έχει δύο προβλήματα: Α) Ο κόσμος δεν το θέλει αυτό.
Β) Η κομουνιστική διαχείριση είναι σούπερ δύσκολη, γραφειοκρατική, δίκαιη μεν, αλλά και προβληματική σε σχέση με την επαφή με άλλα Κράτη, π.χ. θα σε αποκλείσουν οι Αγορές κι άντε μετά να βρεις σιτάρι να ταΐσεις τον κόσμο σου. Πολλά είναι, οπότε κάνουμε όλοι την πάπια, και μαλώνουμε με τα αφεντικά μπας και πάρουμε καμιά αύξηση. Μέχρι εκεί είμαστε.
.
Οσον αφορά το Β.....η Ελλάδα εχει Τροφική Αυτάρκεια 90+ %.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
-
Cavaliere
- Μέλη που αποχώρησαν
από Cavaliere » 19 Φεβ 2022, 17:50
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: ↑19 Φεβ 2022, 17:44
Από πού; Σπόρους δεν αγοράζει;
Ordem e Progresso.
-
Στύγιος
- Phorum.gr user: C'est fini
από Στύγιος » 19 Φεβ 2022, 17:52
Ντάξει ,δε θέλω να κάνω διαφήμιση αλλά στον Μασούτη με κάρτα και πόντους που ψωνίζω ,έχω πετύχει και 1+1 δωρεάν προσφορές + αφαιρούμενο ποσό.
Το ίδιο και στη Λεπτοκαρυά Πιερίας .
-
AlienWay
- Phorum.gr user: AlienWay
από AlienWay » 19 Φεβ 2022, 17:56
Στύγιος έγραψε: ↑19 Φεβ 2022, 17:52
Ντάξει ,δε θέλω να κάνω διαφήμιση αλλά στον Μασούτη με κάρτα και πόντους που ψωνίζω ,έχω πετύχει και 1+1 δωρεάν προσφορές + αφαιρούμενο ποσό.
Εκεί, στη Πλάκα Λιτοχώρου, είχε παλιά το κλαμπ "Μύλος" όπου παρακολουθούσαμε και βραδιές στρουπ-τιζ

Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ » 19 Φεβ 2022, 18:00
Cavaliere έγραψε: ↑19 Φεβ 2022, 17:50
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: ↑19 Φεβ 2022, 17:44
Από πού; Σπόρους δεν αγοράζει;
.
Ε οι σπόροι είναι στό υπόλοιπο ποσοστό.....αν και η μεγαλύτερη ποσότητα είναι ο Πατατόσπορος.....
Τόσες 10ετίες δεν έχουν καταφέρει οι σκατύβλαχοι να φτιάξουν ενα Πατατοσπορείο και παίρνουμε απο Ολλανδία.....

Αλλά γενικά υπάρχει Τροφική Αυτάρκεια.....

Και οι περισσότερες εξαγωγές μας τρόφιμα πρέπει να είναι.....
Καί δίκτυο ντόπιων σπόρων έχουμε.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
-
Cavaliere
- Μέλη που αποχώρησαν
από Cavaliere » 19 Φεβ 2022, 18:22
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: ↑19 Φεβ 2022, 18:00
Ε οι σπόροι είναι στό υπόλοιπο ποσοστό.....αν και η μεγαλύτερη ποσότητα είναι ο Πατατόσπορος.....
Τόσες 10ετίες δεν έχουν καταφέρει οι σκατύβλαχοι να φτιάξουν ενα Πατατοσπορείο και παίρνουμε απο Ολλανδία.....

Καί δίκτυο ντόπιων σπόρων έχουμε......
Δεν έχουμε, έχω διαβάσει πως στάρι, εισάγουμε, π.χ.. Και πολλά άλλα. Και πολλά άλλα, που στην παγκοσμιοποίηση, αν σου κλείσουν τις πόρτες, δεν επιβιώνεις εύκολα.
Ordem e Progresso.
-
Στύγιος
- Phorum.gr user: C'est fini
από Στύγιος » 19 Φεβ 2022, 18:28
AlienWay έγραψε: ↑19 Φεβ 2022, 17:56
Εκεί, στη Πλάκα Λιτοχώρου, είχε παλιά το κλαμπ "Μύλος" όπου παρακολουθούσαμε και βραδιές στρουπ-τιζ

Σα δε ντρέπεσαι να ευτελίζεις το νήμα με τέτοια μαγαζιά*
* έχω υπάρξει θαμώνας
-
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ » 19 Φεβ 2022, 19:40
Cavaliere έγραψε: ↑19 Φεβ 2022, 18:22
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: ↑19 Φεβ 2022, 18:00

Καί δίκτυο ντόπιων σπόρων έχουμε......
Δεν έχουμε, έχω διαβάσει πως στάρι, εισάγουμε, π.χ.. Και πολλά άλλα. Και πολλά άλλα, που στην παγκοσμιοποίηση, αν σου κλείσουν τις πόρτες, δεν επιβιώνεις εύκολα.
.
Οι παλιοί επιβίωσαν με πολύ λιγότερα.....

Καί χωρίς τούς Παχύσαρκους τού σήμερα.....που τρώνε το φαγητό 2-3 κανονικών ανθρώπων.....
.

.
-
Menios_mikroulis
από Menios_mikroulis » 19 Φεβ 2022, 19:42
AlienWay έγραψε: ↑19 Φεβ 2022, 17:56

όταν ξεχνάς να ξελογκάρεις και να λογκάρεις ως
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ.......

-
Cavaliere
- Μέλη που αποχώρησαν
από Cavaliere » 19 Φεβ 2022, 19:46
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: ↑19 Φεβ 2022, 19:40
Οι παλιοί επιβίωσαν με πολύ λιγότερα.....

Καί χωρίς τούς Παχύσαρκους τού σήμερα.....που τρώνε το φαγητό 2-3 κανονικών ανθρώπων.....
.

Δεν επιβίωναν. Πεθαίναν με το παραμικρό, γεννούσαν 10 παιδιά για να τους μείνουν 5, τα παιδιά σκούζαν από την πείνα και δούλευαν από τα 5 τους, ενώ όλοι ήταν δέκα πόντους κοντύτεροι. Εκτός αυτού, τα αποθέματα που παρουσιάζεις δεν μου λεν τίποτα, πόσον καιρό θα φτάσουν να ταΐζουν τους Έλληνες; Με αποκλεισμό, σου κλείνουν όλοι τις κάνουλες, σου την πέφτουν οι Τούρκοι, στο Σύνταγμα στήνουν κρεμάλες, και ο κόσμος πουλάει σπίτι για ένα κιλό κρέας. Ξέχνα το, το θέμα μας είναι αν η Ελλάδα και η κάθε Ελλάδα έχει διέξοδο. Δεν έχει.
Ordem e Progresso.
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 596 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
24 Φεβ 2024, 19:53
-
-
- 5 Απαντήσεις
- 348 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
15 Ιούλ 2024, 14:47
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 392 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από lagavulis
12 Νοέμ 2024, 17:35
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 498 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Niki
23 Μάιος 2024, 21:53
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.