Και όλο αυτό να τον λένε οι θρησκείες Θεό...;;;
Τι λέτε;

Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Φον Νταίνικεν διάβασες;tanipteros έγραψε: ↑19 Φεβ 2022, 20:49Άραγε το πλήθος των φυλών της ανθρωπότητας, Καυκάσιοι, Ινδοί, Κινέζοι, Ερυθρόδερμοι, Αφρικανοί κτλ να είναι πλήθος εξωγήινου DNA που επεξεργάσθηκε με βάση τον άνθρωπο από κάποιο εξωγήινο πολιτισμό που έκανε Γαιομορφία στον πλανήτη και τον αποίκησε ?
Τι λέτε;
Ναι τον ξέρω αλλά προσωπικά δεν τον ακολουθώ...Nandros έγραψε: ↑19 Φεβ 2022, 21:21Φον Νταίνικεν διάβασες;tanipteros έγραψε: ↑19 Φεβ 2022, 20:49Άραγε το πλήθος των φυλών της ανθρωπότητας, Καυκάσιοι, Ινδοί, Κινέζοι, Ερυθρόδερμοι, Αφρικανοί κτλ να είναι πλήθος εξωγήινου DNA που επεξεργάσθηκε με βάση τον άνθρωπο από κάποιο εξωγήινο πολιτισμό που έκανε Γαιομορφία στον πλανήτη και τον αποίκησε ?
Τι λέτε;
.
Μα τι λες...tanipteros έγραψε: ↑19 Φεβ 2022, 21:34Ναι τον ξέρω αλλά προσωπικά δεν τον ακολουθώ...Nandros έγραψε: ↑19 Φεβ 2022, 21:21Φον Νταίνικεν διάβασες;tanipteros έγραψε: ↑19 Φεβ 2022, 20:49Άραγε το πλήθος των φυλών της ανθρωπότητας, Καυκάσιοι, Ινδοί, Κινέζοι, Ερυθρόδερμοι, Αφρικανοί κτλ να είναι πλήθος εξωγήινου DNA που επεξεργάσθηκε με βάση τον άνθρωπο από κάποιο εξωγήινο πολιτισμό που έκανε Γαιομορφία στον πλανήτη και τον αποίκησε ?
Τι λέτε;
.
Οι αρχαίοι Θεοί για μένα είναι όντα βγαλμένα από εμπειρίες ψυχικών της κάθε εποχής... πχ μια κοινή εμπειρία που έχουν ψυχικά ευαίσθητοι είναι ο Νοητός Ήλιος που βλέπουν μέσα σε ένα πεδίο με άστρα ένα φωτεινό Ήλιο. Αυτό το ονοματίζουν Ον και έχουν αλληλεπίδραση μαζί του και επειδή το περιβάλλον είναι σαν νυχτερινός ουρανός τον θεωρούν Θεό του Ουρανού.
Οι περισσότεροι Θεοί κατά την γνώμη μου είναι βγαλμένοι από τέτοιες ψυχωσικές εμπειρίες και όχι ότι είναι εξωγήινοι όπως λέει ο Ντάινεκεν.
Επίσης μια άλλη πηγή που θεωρείται επικοινωνία με τον Θεό είναι η τηλεπάθεια και οι σχιζοφρένειες που είχαν διάφοροι άνθρωποι του Θεού.
Δλδ μια άλλη ιδιότητα του "Θεού" είναι να μιλάει σε ανθρώπους και αυτοί να ακούν φωνές.
Δηλαδή παραμύθια θεοί ...tanipteros έγραψε: ↑19 Φεβ 2022, 21:34Ναι τον ξέρω αλλά προσωπικά δεν τον ακολουθώ...Nandros έγραψε: ↑19 Φεβ 2022, 21:21Φον Νταίνικεν διάβασες;tanipteros έγραψε: ↑19 Φεβ 2022, 20:49Άραγε το πλήθος των φυλών της ανθρωπότητας, Καυκάσιοι, Ινδοί, Κινέζοι, Ερυθρόδερμοι, Αφρικανοί κτλ να είναι πλήθος εξωγήινου DNA που επεξεργάσθηκε με βάση τον άνθρωπο από κάποιο εξωγήινο πολιτισμό που έκανε Γαιομορφία στον πλανήτη και τον αποίκησε ?
Τι λέτε;
.
Οι αρχαίοι Θεοί για μένα είναι όντα βγαλμένα από εμπειρίες ψυχικών της κάθε εποχής... πχ μια κοινή εμπειρία που έχουν ψυχικά ευαίσθητοι είναι ο Νοητός Ήλιος που βλέπουν μέσα σε ένα πεδίο με άστρα ένα φωτεινό Ήλιο. Αυτό το ονοματίζουν Ον και έχουν αλληλεπίδραση μαζί του και επειδή το περιβάλλον είναι σαν νυχτερινός ουρανός τον θεωρούν Θεό του Ουρανού.
Οι περισσότεροι Θεοί κατά την γνώμη μου είναι βγαλμένοι από τέτοιες ψυχωσικές εμπειρίες
Για τα υπογραμμισμένα...tanipteros έγραψε: ↑19 Φεβ 2022, 21:34Ναι τον ξέρω αλλά προσωπικά δεν τον ακολουθώ...
Οι περισσότεροι Θεοί κατά την γνώμη μου είναι βγαλμένοι από τέτοιες ψυχωσικές εμπειρίες και όχι ότι είναι εξωγήινοι όπως λέει ο Ντάινεκεν.
Επίσης μια άλλη πηγή που θεωρείται επικοινωνία με τον Θεό είναι η τηλεπάθεια και οι σχιζοφρένειες που είχαν διάφοροι άνθρωποι του Θεού.
Δλδ μια άλλη ιδιότητα του "Θεού" είναι να μιλάει σε ανθρώπους και αυτοί να ακούν φωνές.
Αν δεν σου απανταει, αλλα βλεπεις τις απαντησεις live;Λοξίας έγραψε: ↑20 Φεβ 2022, 13:29Για τα υπογραμμισμένα...tanipteros έγραψε: ↑19 Φεβ 2022, 21:34Ναι τον ξέρω αλλά προσωπικά δεν τον ακολουθώ...
Αν μιλάς στον θεό, λέγεται προσευχή.
Αν ο θεός σου απαντάει, λέγεται σχιζοφρένεια...
Προς το παρόν, αυτή είναι η μόνη εξήγηση.
Αν, και όταν, ανακαλυφθεί και μία άλλη παράμετρος στο φαινόμενο "ο θεός μου μιλάει", τα ξαναλέμε...
tanipteros έγραψε: ↑19 Φεβ 2022, 20:49Άραγε το πλήθος των φυλών της ανθρωπότητας, Καυκάσιοι, Ινδοί, Κινέζοι, Ερυθρόδερμοι, Αφρικανοί κτλ να είναι πλήθος εξωγήινου DNA που επεξεργάσθηκε με βάση τον άνθρωπο από κάποιο εξωγήινο πολιτισμό που έκανε Γαιομορφία στον πλανήτη και τον αποίκησε ?
Τι λέτε;