Υπάρχουν ηχητικά coοkies;
Υπάρχουν ηχητικά coοkies;
Μιλούσα με μία θεία μου στο κινητό και της λέω ότι θέλω να πάρω μια συσκευή vacuum να σφραγίζω κάποια τρόφιμα σε σακουλάκια όπως και αλλαντικά δικής μου παρασκευής.
Προσέξτε δεν έψαξα στο διαδίκτυο ακόμα για το μηχάνημα.
Ούτε από το κινητό μου ούτε από τον ηλεκτρονικό μου υπολογιστή.
Μόλις έκλεισα το κινητό μου μετά από λίγα λεπτά μου ήρθανε δύο διαφημιστικά για σφραγιστικά vacuum.
Έτσι κάνω την ερώτηση υπάρχουν cookies ηχητικά;
Μόλις έκλεισα το κινητό μου μετά από λίγα λεπτά μου ήρθανε δύο διαφημιστικά για σφραγιστικά vacuum.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Niki την 22 Φεβ 2022, 16:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Re: Υπάρχουν ηχητικά coοkies;
Το ένα είναι αυτό.
Είναι βιντεο με διαφήμιση για vaccum μηχάνημα.
Είναι βιντεο με διαφήμιση για vaccum μηχάνημα.
SpoilerShow
Όχι, δεν υπάρχουν "ηχητικά" κούκιζ, υπάρχει απλά ένας υποφάκελος /history στο root κουκλ ακκάου σου στον οποίο έχεις το δικαίωμά να εγκρίνεις ή να κόψεις την πρόσβαση για τον εαυτό σου, η εταιρεία συνεχίζει να έχει πρόσβαση στα δεδομένα της σε κάθε περίπτωση.
Ήδη χρησιμοποιούνται έμμεσοι τρόποι για να "διαβάζεται" η σκέψη σου, πέρα από τις ηχητικές καταγραφές της συσκευής σου, τουτέστιν δεν χρειάζεται για κάποια πράγματα πλέον ούτε καν να τα ξεστομίσεις κοντά στην συσκευή σου.
Ήδη χρησιμοποιούνται έμμεσοι τρόποι για να "διαβάζεται" η σκέψη σου, πέρα από τις ηχητικές καταγραφές της συσκευής σου, τουτέστιν δεν χρειάζεται για κάποια πράγματα πλέον ούτε καν να τα ξεστομίσεις κοντά στην συσκευή σου.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
τα κρατσανιστά
-
- Phorum.gr user: independent_44
Το έχω πάθει κι εγώ με μια φίλη μου.
Θα το θεωρούσα σύμπτωση αλλά αυτό που συζητάγαμε ήταν πολύ ασυνήθιστο, είναι ζήτημα να το δεις να διαφημίζεται 1 φορά το χρόνο..
Θα το θεωρούσα σύμπτωση αλλά αυτό που συζητάγαμε ήταν πολύ ασυνήθιστο, είναι ζήτημα να το δεις να διαφημίζεται 1 φορά το χρόνο..
δεν ξερω αν προκειται για ηχητικα κουκιζ αλλα αυτο που περιγραφεις ισχυειNiki έγραψε: ↑22 Φεβ 2022, 15:59Μιλούσα με μία θεία μου στο κινητό και της λέω ότι θέλω να πάρω μια συσκευή vacuum να σφραγίζω κάποια τρόφιμα σε σακουλάκια όπως και αλλαντικά δικής μου παρασκευής.
υποψιν οτι το θεωρουσα ψεκ φαντασιοπληξια ωσπου το ειδα με τα ματια μου να συμβαινει
Μετά από πολύ επεξεργασία κατέληξα στο εξής συμπέρασμα για να μην με πάρει η κάτω βόλτα.Kotas έγραψε: ↑23 Φεβ 2022, 02:29δεν ξερω αν προκειται για ηχητικα κουκιζ αλλα αυτο που περιγραφεις ισχυειNiki έγραψε: ↑22 Φεβ 2022, 15:59Μιλούσα με μία θεία μου στο κινητό και της λέω ότι θέλω να πάρω μια συσκευή vacuum να σφραγίζω κάποια τρόφιμα σε σακουλάκια όπως και αλλαντικά δικής μου παρασκευής.
υποψιν οτι το θεωρουσα ψεκ φαντασιοπληξια ωσπου το ειδα με τα ματια μου να συμβαινει
Λόγο των γεγονότων της Ουκρανίας ηχητικά επεξεργαζόντουσαν όλες τις συνομιλίες σίγουρα με κάποιο πρόγραμμα που τις ηχητικές λέξεις τις έκανε γραπτό λόγο.
Από κάποιο λάθος μέσα στις ρουτίνες τους μπορεί να ήτανε συνδεδεμένοι και εταιρείες με εμπορικά συμφέροντα αυτές έκλεψαν κάποιες εκατομμύρια λέξεις.
Μέσα σε αυτές ήτανε και η δική μου.
Δεν θέλω να σκεφτώ ότι αυτό γίνετε συνεχώς γιατί την βάψαμε.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
και σε μένα έχει συμβεί αυτό και γνωρίζω κι άλλους με παρόμοια εμπειρίαNiki έγραψε: ↑22 Φεβ 2022, 15:59Μιλούσα με μία θεία μου στο κινητό και της λέω ότι θέλω να πάρω μια συσκευή vacuum να σφραγίζω κάποια τρόφιμα σε σακουλάκια όπως και αλλαντικά δικής μου παρασκευής.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
όχι δεν είναι λόγω Ουκρανίας, γίνεται πολύ καιρό αυτόNiki έγραψε: ↑23 Φεβ 2022, 15:18Μετά από πολύ επεξεργασία κατέληξα στο εξής συμπέρασμα για να μην με πάρει η κάτω βόλτα.Kotas έγραψε: ↑23 Φεβ 2022, 02:29δεν ξερω αν προκειται για ηχητικα κουκιζ αλλα αυτο που περιγραφεις ισχυειNiki έγραψε: ↑22 Φεβ 2022, 15:59Μιλούσα με μία θεία μου στο κινητό και της λέω ότι θέλω να πάρω μια συσκευή vacuum να σφραγίζω κάποια τρόφιμα σε σακουλάκια όπως και αλλαντικά δικής μου παρασκευής.
Λόγο των γεγονότων της Ουκρανίας ηχητικά επεξεργαζόντουσαν όλες τις συνομιλίες σίγουρα με κάποιο πρόγραμμα που τις ηχητικές λέξεις τις έκανε γραπτό λόγο.
Από κάποιο λάθος μέσα στις ρουτίνες τους μπορεί να ήτανε συνδεδεμένοι και εταιρείες με εμπορικά συμφέροντα αυτές έκλεψαν κάποιες εκατομμύρια λέξεις.
Μέσα σε αυτές ήτανε και η δική μου.
Δεν θέλω να σκεφτώ ότι αυτό γίνετε συνεχώς γιατί την βάψαμε.
φαντάζομαι πως μέσω του μικροφώνου του κινητού πιθανό κάποια προγραμματάκια "πιάνουν" keywords που ακούγονται και προωθούν τις ανάλογες διαφημίσεις
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Σε ευχαριστώ με λίγα λόγια την βάψαμε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ροντογιάννης(ΕΜΠ):Δεν υπήρξε αλλοίωση στα ηχητικά από τη νύχτα της σύγκρουσης
από SeaHawk » 01 Φεβ 2025, 10:34 » σε Εσωτερική Πολιτική - 244 Απαντήσεις
- 17347 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
03 Φεβ 2025, 19:59
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κουβας ΝΟ3 για τα ψεκια.Τελος και με τα δηθεν παραποιημενα ηχητικα του σταθμαρχη
από SeaHawk » 05 Φεβ 2025, 21:08 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 157 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
05 Φεβ 2025, 21:08
-
-
- 261 Απαντήσεις
- 7323 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ναύτης
01 Απρ 2024, 09:29