Καλό είναι αυτό.
Ουκρανικό δημοψήφισμα πχόρουμ
Re: Ουκρανικό δημοψήφισμα πχόρουμ
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Πως κατάφερες αυτόν τον παραλογικό συλλογισμό;The Great Leader έγραψε: ↑24 Φεβ 2022, 18:46Το ότι τα επιχειρήματα Πούτιν είναι παρόμοια με αυτά των Τούρκων, μας θέτει πολιτικά και ηθικά με το μέρος των Ουκρανών.
-
- Phorum.gr user: Gewponos90
Δημοκράτης έγραψε: ↑24 Φεβ 2022, 20:12Κανένας σοβαρός άνθρωπος δέν είναι με το μέρος κάποιου σε αυτόν τον πολεμο

Παίζει να είναι η πρώτη φορά που συμφωνουμε
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
η Ρωσία επιτέθηκε για να προλάβει την μελλοντική δυσμενή της γεωπολιτική θέση αν δεν το κάνει τώρα
εκτός κι αν πιστεύετε ότι είναι φρόνιμο για τον Πούτιν να κάθεται και να βλέπει τους δυτικούς να τον περικυκλώνουν δημιουργώντας προτεκτοράτα γύρω του
εκτός κι αν πιστεύετε ότι είναι φρόνιμο για τον Πούτιν να κάθεται και να βλέπει τους δυτικούς να τον περικυκλώνουν δημιουργώντας προτεκτοράτα γύρω του
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Οργισμένος
Μας επεισες.

ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Dwarven Blacksmith
Καταρχάς δεν είμαι υπερ αυτού του νήματος, γιατί και χωρίζει τη συζήτηση και δεν δίνει αρκετές επιλογές.
Το ζήτημα είναι λεπτό και δεν επιτρέπει απλή επιλογή πλευρών. Υπεύθυνη για τη μη εφαρμογή της συμφωνίας του Μινσκ θεωρώ την Ουκρανία και τις ΗΠΑ. Όμως η Ρωσία έχασε το claim ότι προστατεύει τους Ρώσους και αμύνεται στον ιμπεριαλισμό των ΗΠΑ όταν άρχισε την προέλαση προς το Κίεβο, όταν είπε ότι θέλει να επιβάλει τη βούληση της στην Ουκρανία, να αλλάξει την κυβέρνηση της. Είναι ωμό δίκαιο της ισχύος, είναι επέμβαση σε ξένο κράτος, είναι αυτό για το οποίο κατηγορούσαν οι Ρώσοι τις ΗΠΑ, και το κάνουν και άγαρμπα. Δεν με ενδιαφέρει "αν θα έκαναν το ίδιο και οι ΗΠΑ". Ναι θα το έκαναν, αλλά γι αυτό είμαστε εναντίον των ΗΠΑ.
Επίσης οι Ρώσοι ειρωνεύονταν τη CIA τόσο καιρό, και τελικά την απέδειξαν σωστή. Απέδειξαν σωστά τα Δυτικά μήντια. Χάλασαν χρόνια αφύπνισης του κόσμου για τα ψέματα που διέδιδαν αυτά τα ΜΜΕ.
Άξιζαν όλα αυτά; Εγώ πιστεύω πως όχι.
Αυτό που ελπίζω είναι περιορισμένες ανθρώπινες απώλειες, και περιορισμένες οικονομικές απώλειες για την ΕΕ. Η Ρωσία δεν θέλω το κακό της αλλά έριξε τα ζάρια και θα φανεί τι θα πάρει και αν ήταν all worth it.
Το ζήτημα είναι λεπτό και δεν επιτρέπει απλή επιλογή πλευρών. Υπεύθυνη για τη μη εφαρμογή της συμφωνίας του Μινσκ θεωρώ την Ουκρανία και τις ΗΠΑ. Όμως η Ρωσία έχασε το claim ότι προστατεύει τους Ρώσους και αμύνεται στον ιμπεριαλισμό των ΗΠΑ όταν άρχισε την προέλαση προς το Κίεβο, όταν είπε ότι θέλει να επιβάλει τη βούληση της στην Ουκρανία, να αλλάξει την κυβέρνηση της. Είναι ωμό δίκαιο της ισχύος, είναι επέμβαση σε ξένο κράτος, είναι αυτό για το οποίο κατηγορούσαν οι Ρώσοι τις ΗΠΑ, και το κάνουν και άγαρμπα. Δεν με ενδιαφέρει "αν θα έκαναν το ίδιο και οι ΗΠΑ". Ναι θα το έκαναν, αλλά γι αυτό είμαστε εναντίον των ΗΠΑ.
Επίσης οι Ρώσοι ειρωνεύονταν τη CIA τόσο καιρό, και τελικά την απέδειξαν σωστή. Απέδειξαν σωστά τα Δυτικά μήντια. Χάλασαν χρόνια αφύπνισης του κόσμου για τα ψέματα που διέδιδαν αυτά τα ΜΜΕ.
Αυτό που ελπίζω είναι περιορισμένες ανθρώπινες απώλειες, και περιορισμένες οικονομικές απώλειες για την ΕΕ. Η Ρωσία δεν θέλω το κακό της αλλά έριξε τα ζάρια και θα φανεί τι θα πάρει και αν ήταν all worth it.

- Οργισμένος
Αυτο το επιχειρημα ειναι τοσο βλακωδες που ειν αναξιο απαντησεως.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑24 Φεβ 2022, 20:49η Ρωσία επιτέθηκε για να προλάβει την μελλοντική δυσμενή της γεωπολιτική θέση αν δεν το κάνει τώρα
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Ειναι πολεμος δεν ειναι εισβολη. Πειτε τα μην ντρεπεστε πουτινακια.Gewponos90 έγραψε: ↑24 Φεβ 2022, 20:25Δημοκράτης έγραψε: ↑24 Φεβ 2022, 20:12Κανένας σοβαρός άνθρωπος δέν είναι με το μέρος κάποιου σε αυτόν τον πολεμο
Παίζει να είναι η πρώτη φορά που συμφωνουμε
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Ενω η Κινα...Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑24 Φεβ 2022, 20:52Καταρχάς δεν είμαι υπερ αυτού του νήματος, γιατί και χωρίζει τη συζήτηση και δεν δίνει αρκετές επιλογές.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
όχι μη, σε παρακαλώ απάντα μας κι ας μη μας αγαπάς, μπαϊντενόφωνοΟργισμένος έγραψε: ↑24 Φεβ 2022, 20:52Αυτο το επιχειρημα ειναι τοσο βλακωδες που ειν αναξιο απαντησεως.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑24 Φεβ 2022, 20:49η Ρωσία επιτέθηκε για να προλάβει την μελλοντική δυσμενή της γεωπολιτική θέση αν δεν το κάνει τώρα
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Крaсная армия
- Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
130 χιλιόμετρα διαφορά για την ακρίβεια. Είναι αστείο να πιστεύουμε πως οι Ρώσοι χαλάνε τον κόσμο για 130 χιλιόμετρα διαφορά στην απόσταση που μπορούν να μπουν πύραυλοι. Πόσο μάλλον τώρα που το ΝΑΤΟ θα έχει κάθε λόγο να βάλει ενώ πριν η Ρωσία είχε την δικαιολογία να διαμαρτύρεται. Πριν μπορεί οι βαλτικές να είχαν αντίρρηση, τώρα μόνες τους θα παρακαλάνε το νάτο να βάλει πυραύλους.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑24 Φεβ 2022, 20:15Βάλε το Google maps για να δεις πως η κοντινότερη απόσταση από τα σύνορα της Λετονίας μέχρι την Μόσχα είναι 600 χλμ. Στην Ουκρανία η αντίστοιχη απόσταση είναι 450.Awesomatic έγραψε: ↑24 Φεβ 2022, 20:08Ποτέ δεν ήταν αυτό το θέμα. Αν ήθελε το νάτο υπάρχουν και οι Βαλτικές δίπλα που είναι στην ίδια απόσταση από τη Μόσχα.
Και όπως φαίνεται σύντομα και η Φινλανδία.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Ναι, ναι, εντάξει.Σέρπικο έγραψε: ↑24 Φεβ 2022, 20:14Kauldron έγραψε: ↑24 Φεβ 2022, 20:10Ε, είδαμε πώς έσπευσαν οι Αμερικλάνοι και οι Ευρωπέηδες να καταδικάσουν την εισβολή και να εξοπλίσουν τους Κύπριους.
Τί, οχι?
Εκτός αν μπορείς να βρείς στοιχεία οτι οι Κύπριοι έβαζαν όπλα μαζικής καταστροφής ελάχιστα χιλιόμετρα απ' την πρωτεύουσα ή έστω από μεγάλα αστικά κέντρα της Τουρκίας, όπως σκόπευαν να κάνουν οι Ουκρανοί, δε νομίζω οτι υπάρχει σύγκριση.
Επιχειρηματολογία τουρκικης και πουτινικης αποχρωσης.
Ας καταρρίψετε πρώτα κανένα τουρκικό ντρόουν, και μετά ας μιλήσετε.
Αυτό ήταν το πρόβλημα, μη δικαιολογηθεί η τουρκική εισβολή με συσχετισμό με την Ουκρανία.
Το οτι οι Έλληνες είναι ΚΟΤΑΡΕΣ που δεν έχουν τα κάκαλα ούτε ντρόουν να ρίξουν δεν οδήγησε στην αμφισβήτηση Αιγαίου, Θράκης και την εισβολή στην Κύπρο, ο Πούτιν φταίει.
Στηκαραμπουτζακλάρα μου Όργι.

Ενταξει... αμα παμε μεχρι εκει να συζητησουμε και για το Βιετναμ και για τους.. Ινδιανους... Προς το παρον οι ανθρωποι θα ζησουν ελευθεροι χωρις να πεφτουν οβιδες στα σπιτια και τις παιδικες χαρες και χωρις να καθαριζουν οι ναζιστες τους ομογενεις μεσα στα καφενεια....

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Νεα απο το Ουκρανικο Μετωπο
από Pollaplasiastis » 02 Δεκ 2023, 16:56 » σε Διεθνής πολιτική - 1169 Απαντήσεις
- 27628 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dna replication
24 Ιαν 2024, 14:10
-
-
-
Νέα δημοσίευση Καθαρή θέση του ΚΚΕ στο ουκρανικό
από Beria » 17 Σεπ 2023, 15:53 » σε Εσωτερική Πολιτική - 123 Απαντήσεις
- 3866 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης