Αποριες
Αποριες
Νομίζω ότι πρόκειται για φαινόμενο της φυσικής, πως λέγεται η περιπτωση όπου δύο άτομα τελείως ξένα μεταξύ τους αλληλοεπηρεαζονται και αλληλοεπιδρουν; Για παράδειγμα, αν εγώ κάνω μια κίνηση καλή ή κακή, μπορώ να επηρεάσω έναν άνθρωπο που ζει στην Κίνα πχ και συνδεόμαστε μαζί μυστικά και τυχαία;
"Άχρι καιρού..."
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Re: Αποριες
Ναι, λέγεται το φαινόμενο της πεταλούδας. Εγω π.χ. επί καραντίνας, απεκτησα την εξειδίκευση στο να αμολαω πορδές πιάνοντας τους πρώτους τόνους από γνωστές μελωδίες. Μια φορά πριν από πολλούς μήνες είχα πιάσει το ίντρο από το polyushka polye. Νομίζω ότι αυτό πυροδότησε την εισβολή.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Είναι ο τομέας των non linear dynamics. Μια μικρή δράση φέρνει απρόβλεπτη αντίδρασηΝατάσα έγραψε: ↑25 Φεβ 2022, 23:16Νομίζω ότι πρόκειται για φαινόμενο της φυσικής, πως λέγεται η περιπτωση όπου δύο άτομα τελείως ξένα μεταξύ τους αλληλοεπηρεαζονται και αλληλοεπιδρουν; Για παράδειγμα, αν εγώ κάνω μια κίνηση καλή ή κακή, μπορώ να επηρεάσω έναν άνθρωπο που ζει στην Κίνα πχ και συνδεόμαστε μαζί μυστικά και τυχαία;
Μονο προσεχε μην δώσεις τα τραπεζικά σου στοιχεια στον κινεζο.Νατάσα έγραψε: ↑25 Φεβ 2022, 23:16Νομίζω ότι πρόκειται για φαινόμενο της φυσικής, πως λέγεται η περιπτωση όπου δύο άτομα τελείως ξένα μεταξύ τους αλληλοεπηρεαζονται και αλληλοεπιδρουν; Για παράδειγμα, αν εγώ κάνω μια κίνηση καλή ή κακή, μπορώ να επηρεάσω έναν άνθρωπο που ζει στην Κίνα πχ και συνδεόμαστε μαζί μυστικά και τυχαία;
Είσαι φυσικός;Ζενίθεδρος έγραψε: ↑25 Φεβ 2022, 23:28Ναι, λέγεται το φαινόμενο της πεταλούδας. Εγω π.χ. επί καραντίνας, απεκτησα την εξειδίκευση στο να αμολαω πορδές πιάνοντας τους πρώτους τόνους από γνωστές μελωδίες. Μια φορά πριν από πολλούς μήνες είχα πιάσει το ίντρο από το polyushka polye. Νομίζω ότι αυτό πυροδότησε την εισβολή.
"Άχρι καιρού..."
- Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Γιατί, πρέπει να το χεις σπουδάσει για να το καταφέρεις;Νατάσα έγραψε: ↑26 Φεβ 2022, 00:48Είσαι φυσικός;Ζενίθεδρος έγραψε: ↑25 Φεβ 2022, 23:28Ναι, λέγεται το φαινόμενο της πεταλούδας. Εγω π.χ. επί καραντίνας, απεκτησα την εξειδίκευση στο να αμολαω πορδές πιάνοντας τους πρώτους τόνους από γνωστές μελωδίες. Μια φορά πριν από πολλούς μήνες είχα πιάσει το ίντρο από το polyushka polye. Νομίζω ότι αυτό πυροδότησε την εισβολή.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Θα το κοιτάξω αύριο, αν δεν είναι αυτό, θα σε χεσω.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑26 Φεβ 2022, 00:51Γιατί, πρέπει να το χεις σπουδάσει για να το καταφέρεις;Νατάσα έγραψε: ↑26 Φεβ 2022, 00:48Είσαι φυσικός;Ζενίθεδρος έγραψε: ↑25 Φεβ 2022, 23:28Ναι, λέγεται το φαινόμενο της πεταλούδας. Εγω π.χ. επί καραντίνας, απεκτησα την εξειδίκευση στο να αμολαω πορδές πιάνοντας τους πρώτους τόνους από γνωστές μελωδίες. Μια φορά πριν από πολλούς μήνες είχα πιάσει το ίντρο από το polyushka polye. Νομίζω ότι αυτό πυροδότησε την εισβολή.
"Άχρι καιρού..."
bonus τώρα γιατί το λένε πεταλούδα.
Όποιος το βρει κερδίζει πλούσια δώρα
Όποιος το βρει κερδίζει πλούσια δώρα
- Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Κυριολεκτικά η λεκτικά;
☦𓀢
☦𓀢
ΚυριολεκτικάΖενίθεδρος έγραψε: ↑26 Φεβ 2022, 00:57Κυριολεκτικά η λεκτικά;
"Άχρι καιρού..."
- Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Πεταλούδες λέγονται και οι εύκολες και το φαινόμενο είναι απρόβλεπτο. Πως λέμε "Πουτανα μπάλα!"
☦𓀢
☦𓀢
- Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Ε όχι και κοπρολαγνεία. Για κατουρημα το συζητάμε.
☦𓀢
☦𓀢
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Απορίες σχετικά με το Αττικό ημερολόγιο
από τίποτα » 08 Ιούλ 2024, 11:30 » σε Θρησκειολογία - 6 Απαντήσεις
- 663 Προβολές