Nαι δεν υπαρχει, τουλαχιστον αυτο μου ειπαν, οτι ναι μεν δεν γουσταρουμε πολεμο, αλλα ο πολεμος ξεκινησε πριν 8 χρονια και τοσα χρονια βομδαρδιζαν Ρωσους και ξερουμε οτι δεν γινοταν αλλιως. Και αν αυτοι οι οποιοι ειναι μορφωμενοι και πολυταξιδεμενοι εχουν αυτη την αποψη σκεψου τι γινεται στα χαμηλοτερα στρωματα που λογικα ενημερωνονται απο την Ρωσικη τηλεοραση και μονο. Διοτι οπως κανει προπαγανδα στις τηλεορασεις η Δυση, ετσι κανει και η Ρωσια. Φιλε οι Ρωσοι ειναι πολυ πατριωτες, αγαπουν πραγματικα την πατριδα τους, δεν ειναι τυχαιο οτι τον 2ο παγκοσμιο τον λενε Great Patriotic War, εαν συνεχισει αυτη η δαιμονοποιηση το μονο που θα καταφερουν θα ειναι να τους κανουν μπετον αρμε. Οι Ρωσοι ειναι πιο ανθεκτικοι στις κακουχιες απο τους δυτικους και αν χρειαστει θα τον αντεξουν τον πολεμο οσο κι αν κρατησει, 20 εκατομμυρια εχασαν στον 2ο παγκοσμιο και αυτο εχει γραφτει στο DNA τους.Bazoomba έγραψε: ↑28 Φεβ 2022, 23:01Εξ'αρχης δεν θα μπορουσε να υπερισχυσει η Ρωσικη προπαγανδα, απο τη στιγμη που την αντιπαλη εχει αναλαβει η δυση. Μην ξεχνας πως αυτες οι εικονες διαμοιραζονται πρωτιστως σε δυτικα αγγλοφωνα ακροατηρια. Υστερα η προπαγανδα των Ρωσων που θα μπορουσε να αποβλεπει; Δεν πολεμα τζιχαντιστες αλλα εναν θυματοποιημενο "αντιπαλο", ποσο ευκολο ειναι να πει οτι σημερα εκαψα 1000 Ουκρανους; Αν προσεξεις τις ανακοινωσεις του υπουργειου τους δεν αναφερονται απωλειες σε εμψυχο υλικο.hades έγραψε: ↑28 Φεβ 2022, 22:48Εγώ αναρωτιέμαι πώς η Ρωσία εμεινε πίσω στον πόλεμο προπαγάνδας Στη Συρία είχε κάνει θαύματα το αντίστοιχο τμήμα Τώρα.οι άλλοι παίζουν μπάλα Πχ σήμερα νομίζω το έβαλε και o dna ,έδειχνε έναν ηλικιωμένο να χώνει μπουκέτο σε στρατιώτη και όλοι έλεγαν ότι το κάνει σε Ρώσο και μπράβο Και τελικά το έκανε σε Ουκρανό στρατιώτη
Βεβαι πια η κοινή γνώμη πήρε.το μέρος του ενός δυσκολα θα αλλάξει
Τελος, δεν γνωριζουμε τι διακινειται εντος Ουκρανιας και Ρωσιας που ειναι τελικα και τα μονα ενδιαφερομενα ακροατηρια. Πχ ο Nostalgia
μας μετεφερε πως δεν υπαρχει τοσο μεγαλη δυσανασχετιση (ακομα ) στον λαο.
Η αποψη που εχουμε στην δυση για τον Ρωσικο λαο ειναι τελειως λαθος, θυμαμαι οταν ανεβηκαμε Αγια Πετρουπολη μας πηγαν στο θεατρο Μαρινσκι να δουμε τους γαμους του Φιγκαρο, οταν στο διαλειμμα τους ρωτησα να μας εξηγησουν λιγο τι σκατα βλεπουμε, εμειναν με το στομα ανοιχτο, μετα το αρχικο σοκ εψαχναν να μας βρουν φυλλαδιο στα Αγγλικα, τεσπα με τα πολλα η καταληξη ηταν οτι αυτοι το κανουν σαν μαθημα στο σχολειο και τους εκανε τρομερη εντυπωση οτι στην Ελλαδα (που εχει δημιουργησει τις τεχνες κλπ), δεν μαθαινουμε τετοια πραγματα στο σχολειο.
Για την δε αντιμετωπιση των ανδρων απεναντι στις γυναικες, της συζυγου μου (τοτε κοπελα μου) της επεσε το σαγονι στο πατωμα απο την ευγενεια και οχι μονο. Δεν ειδα γυναικα να κουβαλαει σακουλες σουπερ μαρκετ, παντα καποιος αντρας θα ετρεχε να την βοηθησει να τις βαλει μεσα στο αυτοκινητο, εαν σηκωνοταν γυναικα απο το τραπεζι θα σηκωνονταν και οι αντρες, παντα τραβουσαν την καρεκλα, ανοιγαν την πορτα κλπ. Ενα αστειο που λενε εκει ειναι οτι γυναικες περνανε παντα μπροστα στις πορτες (οι αντρες τις ανοιγουν), εκτος απο το ασανσερ (κατανοητο γιατι).
Βεβαια οτι και να γραψω εδω μεσα θα παει απατο γιατι εγω ειμαι φιλορωσος και γιατι εχουμε μαθει να κρινουμε εναν λαο μεσα απο το χουλυγουντ οπου ο Ρωσος ειναι αξεστος που παυελει με αρκουδες και πινει βοτκα δερνοντας την γυναικα του.