δηλαδη συνεχιστης του κολοκοτρωνη?
UPD. Ανδραβίδα: Πατέρας (ΔΕΝ) έσφαξε μητέρα και τα δύο παιδιά του και μετά αυτοκτόνησε
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Re: UPD. Ανδραβίδα: Πατέρας (ΔΕΝ) έσφαξε μητέρα και τα δύο παιδιά του και μετά αυτοκτόνησε
Αυτός είναι villain τύπου Οικονομίδη: Φρουτάκια, ρατσισμός, ενδοοικογενειακή βία, νταηλίκι κλπ.Naida έγραψε: ↑05 Μαρ 2022, 15:08Παίζει να έχει και ρατσιστικά κίνητρα. Ίσως για αυτό σκότωσε και τα παιδιά.Αν και δεν τον πείραξε που ενοικιάσε το σπίτι σε αλλοδαπούς.https://www.newsit.gr/topikes-eidhseis/ ... r/3481093/
Η Ανδραβίδα παραμένει ανάστατη από το αδιανόητο έγκλημα που στοίχισε 4 ανθρώπινες ζωές. Ο 60χρονος που χθες βράδυ συνελήφθη και σύμφωνα με την αστυνομία ομολόγησε, είναι πατέρας δύο παιδιών, που είχε αποκτήσει από δύο διαφορετικούς γάμους. Ένα άτομο που όπως λένε όσοι τον γνωρίζουν, δεν αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα. Ένας άνθρωπος όμως, που είχε τα δικά του πιστεύω, τα οποία μάλιστα δεν έκρυβε ούτε στις αναρτήσεις που έκανε.
Αναρτήσεις που βάζουν σε σκέψεις τους αστυνομικούς, αν πίσω από το έγκλημα στην Ανδραβίδα, υπάρχουν και κίνητρα ρατσιστικά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, αποτελεί μια σοκαριστική ανάρτηση του 60χρονου ο οποίος εξυμνεί τον Αδόλφο Χίτλερ και στοχοποιεί Ρομά, αποκαλώντας τους γύφους και τέρατα με μορφή ανθρώπου!
Γράφει συγκεκριμένα: «Ρωτάει το παιδάκι. Τι είναι γύφτος; Απαντάω. Τέρας με μορφή ανθρώπου. Ξαναρωτάει. Τα τέρατα τα σκοτώνουμε; Απαντάω. Αυτούς δεν μπορούμε να τους πειράξουμε. Αυτός ο π*** ο Σημίτης έκανε νόμους υπέρ τους για να πάρει την ψήφο τους. Α ρε Χίτλερ. Αναστήσου να ξαναδουλέψουν οι φούρνοι.»
Εν τω μεταξύ, στο Mega, μίλησε και συγγενής του 60χρονου δράστη, ο κ. Παναγιώτης. «Είναι γιος του δεύτερου ξάδερφού μου. Η αλήθεια είναι ότι είναι ένας κλειστός χαρακτήρας, ένας άνθρωπος που δεν είχε φίλους, δεν είχε γελάσει ποτέ. Όποιος του έφερνε αντίρρηση τον τακτοποιούσε αναλόγως. Έχω γίνει μάρτυρας και άλλων περιστατικών», είπε ο κ. Παναγιώτης.
«Έχει πάρει την ανιψιά μου, είναι η πρώτη του γυναίκα. Τη βαρούσε τρεις φορές την ημέρα την ανιψιά μου και τον χώρισε. Δεν πλήρωσε ποτέ του διατροφή. Έχει ένα γιο παντρεμένο πια, γύρω στα 30. Δεν μπορείς να τον πλησιάσεις αυτό τον άνθρωπο, να του μιλήσεις. Έχει ένα αγόρι με την πρώτη του γυναίκα και ένα κορίτσι 19-20 χρονών με τη δεύτερη. Και τη δεύτερη σύζυγό του τη χτυπούσε», συνέχισε.
«Είναι πολλά τα μυστικά. Το κύριο επάγγελμά του ήταν στα “φρουτάκια”. Έχει βγάλει πολλά λεφτά. Ήταν επαγγελματίας, είχε μαγαζί με “φρουτάκια”. Η τοπική κοινωνία δεν ασχολείται με του άλλου τα οικογενειακά. Στη γειτονιά δεν υπάρχει κόκορας, όποιος υπήρχε πήγαινε με το αεροβόλο και τον κατέβαζε κάτω. Όλα ξεκινούν από την πολιτεία, όταν στην Ανδραβίδα οι αστυνομικοί παίζουν στα φρουτάκια του. Η αδερφή μου, ο γαμπρός μου, εγώ, δεν πήγαμε να ζητήσουμε ούτε διατροφή ούτε τίποτα. Θέλαμε μόνο να φύγει», σημείωσε ο κ. Παναγιώτης κλείνοντας.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Re: UPD. Ανδραβίδα: Πατέρας (ΔΕΝ) έσφαξε μητέρα και τα δύο παιδιά του και μετά αυτοκτόνησε
Η τιμωρία δυστυχώς είναι άχρηστη για τα θύματα. Το θέμα είναι η πρόληψη.nik_killthemall έγραψε: ↑05 Μαρ 2022, 15:13οταν οι αλλοδαποι φερνουν χρημα ειναι καλοι. Ο τυπος κανονικα πρεπει να ζησει εστω και τεχνητα μεχρι τα 100 ωστε να για 40 χρονια να υποβαλλεται σε βασανιστηρια, γαμω το μουνι που τον πεταγε.Naida έγραψε: ↑05 Μαρ 2022, 15:08Παίζει να έχει και ρατσιστικά κίνητρα. Ίσως για αυτό σκότωσε και τα παιδιά.Αν και δεν τον πείραξε που ενοικιάσε το σπίτι σε αλλοδαπούς.https://www.newsit.gr/topikes-eidhseis/ ... r/3481093/
Η Ανδραβίδα παραμένει ανάστατη από το αδιανόητο έγκλημα που στοίχισε 4 ανθρώπινες ζωές. Ο 60χρονος που χθες βράδυ συνελήφθη και σύμφωνα με την αστυνομία ομολόγησε, είναι πατέρας δύο παιδιών, που είχε αποκτήσει από δύο διαφορετικούς γάμους. Ένα άτομο που όπως λένε όσοι τον γνωρίζουν, δεν αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα. Ένας άνθρωπος όμως, που είχε τα δικά του πιστεύω, τα οποία μάλιστα δεν έκρυβε ούτε στις αναρτήσεις που έκανε.
Αναρτήσεις που βάζουν σε σκέψεις τους αστυνομικούς, αν πίσω από το έγκλημα στην Ανδραβίδα, υπάρχουν και κίνητρα ρατσιστικά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, αποτελεί μια σοκαριστική ανάρτηση του 60χρονου ο οποίος εξυμνεί τον Αδόλφο Χίτλερ και στοχοποιεί Ρομά, αποκαλώντας τους γύφους και τέρατα με μορφή ανθρώπου!
Γράφει συγκεκριμένα: «Ρωτάει το παιδάκι. Τι είναι γύφτος; Απαντάω. Τέρας με μορφή ανθρώπου. Ξαναρωτάει. Τα τέρατα τα σκοτώνουμε; Απαντάω. Αυτούς δεν μπορούμε να τους πειράξουμε. Αυτός ο π*** ο Σημίτης έκανε νόμους υπέρ τους για να πάρει την ψήφο τους. Α ρε Χίτλερ. Αναστήσου να ξαναδουλέψουν οι φούρνοι.»
Εν τω μεταξύ, στο Mega, μίλησε και συγγενής του 60χρονου δράστη, ο κ. Παναγιώτης. «Είναι γιος του δεύτερου ξάδερφού μου. Η αλήθεια είναι ότι είναι ένας κλειστός χαρακτήρας, ένας άνθρωπος που δεν είχε φίλους, δεν είχε γελάσει ποτέ. Όποιος του έφερνε αντίρρηση τον τακτοποιούσε αναλόγως. Έχω γίνει μάρτυρας και άλλων περιστατικών», είπε ο κ. Παναγιώτης.
«Έχει πάρει την ανιψιά μου, είναι η πρώτη του γυναίκα. Τη βαρούσε τρεις φορές την ημέρα την ανιψιά μου και τον χώρισε. Δεν πλήρωσε ποτέ του διατροφή. Έχει ένα γιο παντρεμένο πια, γύρω στα 30. Δεν μπορείς να τον πλησιάσεις αυτό τον άνθρωπο, να του μιλήσεις. Έχει ένα αγόρι με την πρώτη του γυναίκα και ένα κορίτσι 19-20 χρονών με τη δεύτερη. Και τη δεύτερη σύζυγό του τη χτυπούσε», συνέχισε.
«Είναι πολλά τα μυστικά. Το κύριο επάγγελμά του ήταν στα “φρουτάκια”. Έχει βγάλει πολλά λεφτά. Ήταν επαγγελματίας, είχε μαγαζί με “φρουτάκια”. Η τοπική κοινωνία δεν ασχολείται με του άλλου τα οικογενειακά. Στη γειτονιά δεν υπάρχει κόκορας, όποιος υπήρχε πήγαινε με το αεροβόλο και τον κατέβαζε κάτω. Όλα ξεκινούν από την πολιτεία, όταν στην Ανδραβίδα οι αστυνομικοί παίζουν στα φρουτάκια του. Η αδερφή μου, ο γαμπρός μου, εγώ, δεν πήγαμε να ζητήσουμε ούτε διατροφή ούτε τίποτα. Θέλαμε μόνο να φύγει», σημείωσε ο κ. Παναγιώτης κλείνοντας.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Σαφώς αποθρασύνει η αποδοχή τέτοιων συμπεριφορών. Και όταν λέω αποδοχή δεν εννοώ την επικρότηση αλλά την ανοχή. Να είσαι σίγουρος ότι υπάρχουν κι άλλοι παρόμοιου σκεπτικού και ψυχολογίας.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Το ότι ο συγκεκριμένος έχει ξαναδείξει σημάδια βιας και δεν ίδρωσε το αυτί κανενός, σου λέει κατι;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Κάπου διάβασα πως είχε σχέσεις με ''φρουτάκια'' στο παρελθόν και είχε βγάλει αρκετά λεφτά.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑05 Μαρ 2022, 12:58Εγώ καθόλου τον τρελό του χωριού δεν τον βλέπω. Μια χαρά 60αρης τζόβενο. Το ανθρώπινο σκουπίδι του χωριού μάλλον. Ένας γείτονας είπε στο χαλαρό πως είχε πως είχε σιγαστήρα και σκότωνε σκυλιά. Φοβερό χόμπι.
Ότι ήταν ένας άνθρωπος βίαιος που ξεπερνούσε τα όρια.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αυτα δεν μπορείς να τα τιμωρήσεις για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, οπότε θεωρητικά δεν μπορείς να αποτρέψεις το κακό έτσι..
Άμα ήταν έτσι, όσοι αποφυλακίζονταν θα ήταν αγγελούδια και δεν θα υποτροπίαζαν..
Τα παλιά ήθη νοσούν. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι πάντρεμα των παλιών αξιών με σαφώς πιο σύγχρονες και προσανατολισμός της κοινωνίας σε ένα πιο βιώσιμο μέλλον.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Συμφωνώ με αυτό που λες. Μπορεί όμως να είχε πάρει το μάθημά του και να ήταν πιο προσεκτικός στη συμπεριφορά του. Ή αν είναι διαταραγμένος να του είχε δοθεί κάποια αγωγή.
Δεν χωράει το μυαλό μου πως πήγε και σκότωσε τα παιδάκια. Τους γονείς μπορώ να το καταλάβω (όχι να το δικαιολογήσω) αν είχαν συνεχείς προστριβές. Τα παιδάκια όμως;
Όταν λες παλιές αξιες; ποιες εννοείς;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πατέρας 3 παιδιών αυτοκτόνησε όταν του είπε να χωρισουν
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 04 Σεπ 2024, 09:43 » σε Κοινωνικά θέματα - 60 Απαντήσεις
- 1275 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
04 Σεπ 2024, 20:31
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ζάκυνθος: μητέρα κακοποιούσε τα δυο ανήλικα παιδιά της επί τρία χρόνια
από talaipwros » 08 Απρ 2024, 00:17 » σε Κοινωνικά θέματα - 7 Απαντήσεις
- 475 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
09 Απρ 2024, 13:09
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αφγανός έσφαξε άνδρα και μικρό παιδί σε πάρκο στη Βαυαρία
από Αρίστος » 22 Ιαν 2025, 21:35 » σε Εγκληματικότητα - 21 Απαντήσεις
- 656 Προβολές
-