εξελίξεις στην Ουκρανία
Re: εξελίξεις στην Ουκρανία
https://babylonbee.com/news/media-says- ... ine-crisis
Media Says Spike In Myocarditis May Be Linked To Ukraine Crisis
Οι ανθρωποι ειναι καραγκιοζηδες, δεν ξερω τι αλλο να πω.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Θα μας προστατέψουν οι ΗΠΑ.Green Dragon έγραψε: ↑08 Μαρ 2022, 21:30Αν η Ρωσία φοβάται την Τουρκία, εμάς ο Σουλτάνος θα μας φάει για πρωινό.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Όπως και να το κανεις, τα αεροπλανοφόρα έχουν κάτι το μεγαλοπρεπέςΑρίστος έγραψε: ↑08 Μαρ 2022, 19:37Οταν θα δειτε το χιλιαρμενο....
Πόλεμος στην Ουκρανία: Σε επιφυλακή το αεροπλανοφόρο Χάρι Τρούμαν στο Αιγαίο – Η αποστολή του σε περίπτωση κλιμάκωσης
«Σε περίπτωση περαιτέρω κλιμάκωσης», θα μπορούσε να πει στο Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ να προωθήσει περισσότερες αεροπορικές περιπολίες μαχητικών αεροσκαφών στη Μαύρη Θάλασσα, ανέφερε αμερικανός αξιωματούχος για την αποστολή του αεροπλανοφόρου.
https://www.tanea.gr/2022/03/05/greece/ ... limakosis/
Ωχ....Γαληνός έγραψε: ↑08 Μαρ 2022, 21:30The authorities of the Republic of Poland, after consultations between the President and the Goverment, are ready to deploy – immediately and free of charge – all their MIG-29 jets to the Ramstein Air Base and place them at the disposal of the Government of the United States of America.
Οι Πολωνοί διαθέτουν τα mig τους στις ΗΠΑ (για ενδεχόμενη χρήση από Ουκρανούς)
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
-
Ζητάνε αντικατάσταση τους από άλλα παρεμφερή αεροπλάνα ... F16>Mig29George_V έγραψε: ↑08 Μαρ 2022, 21:32Mαλλον τσίμπησαν προίκα F-16 από Αμερικανούς.Γαληνός έγραψε: ↑08 Μαρ 2022, 21:30The authorities of the Republic of Poland, after consultations between the President and the Goverment, are ready to deploy – immediately and free of charge – all their MIG-29 jets to the Ramstein Air Base and place them at the disposal of the Government of the United States of America.
Εντωμεταξυ αυτοι οι Πολωνοι εχουν φτηνο ρευμα οπως και οι βαλτικεςGeorge_V έγραψε: ↑08 Μαρ 2022, 21:32Mαλλον τσίμπησαν προίκα F-16 από Αμερικανούς.Γαληνός έγραψε: ↑08 Μαρ 2022, 21:30The authorities of the Republic of Poland, after consultations between the President and the Goverment, are ready to deploy – immediately and free of charge – all their MIG-29 jets to the Ramstein Air Base and place them at the disposal of the Government of the United States of America.
Μαλλον θα ειναι απο τους ανεμομυλους και τον ηλιο μπραβο τα παιδια!
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
SpoilerShow
Δυστυχως το νεο που εφερε ο Γαληνος ισχυει....
https://www.gov.pl/web/diplomacy/statem ... to-ukraine
The authorities of the Republic of Poland, after consultations between the President and the Goverment, are ready to deploy – immediately and free of charge – all their MIG-29 jets to the Ramstein Air Base and place them at the disposal of the Government of the United States of America.
At the same time, Poland requests the United States to provide us with used aircraft with corresponding operational capabilities. Poland is ready to immediately establish the conditions of purchase of the planes.
The Polish Government also requests other NATO Allies – owners of MIG-29 jets – to act in the same vein.
https://www.gov.pl/web/diplomacy/statem ... to-ukraine
The authorities of the Republic of Poland, after consultations between the President and the Goverment, are ready to deploy – immediately and free of charge – all their MIG-29 jets to the Ramstein Air Base and place them at the disposal of the Government of the United States of America.
At the same time, Poland requests the United States to provide us with used aircraft with corresponding operational capabilities. Poland is ready to immediately establish the conditions of purchase of the planes.
The Polish Government also requests other NATO Allies – owners of MIG-29 jets – to act in the same vein.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Το ξέρω, ειρωνικά το είπα. Και όχι μόνο για να διασπάσει, είναι πολύτιμοι και σαν σύμμαχοι οι Τούρκοι για την Ρωσία. Δες τον χάρτη.zteo έγραψε: ↑08 Μαρ 2022, 21:31Δεν την φοβάται την χρησιμοποιεί για να διασπάσει το ΝΑΤΟ.Green Dragon έγραψε: ↑08 Μαρ 2022, 21:30Αν η Ρωσία φοβάται την Τουρκία, εμάς ο Σουλτάνος θα μας φάει για πρωινό.
- Υδράργυρος
Ευκαιρια να τα ξεφορτωθουνΓαληνός έγραψε: ↑08 Μαρ 2022, 21:30The authorities of the Republic of Poland, after consultations between the President and the Goverment, are ready to deploy – immediately and free of charge – all their MIG-29 jets to the Ramstein Air Base and place them at the disposal of the Government of the United States of America.
Λυκοφιλία είναι όχι συμμαχία.Green Dragon έγραψε: ↑08 Μαρ 2022, 21:38Το ξέρω, ειρωνικά το είπα. Και όχι μόνο για να διασπάσει, είναι πολύτιμοι και σαν σύμμαχοι οι Τούρκοι για την Ρωσία. Δες τον χάρτη.zteo έγραψε: ↑08 Μαρ 2022, 21:31Δεν την φοβάται την χρησιμοποιεί για να διασπάσει το ΝΑΤΟ.Green Dragon έγραψε: ↑08 Μαρ 2022, 21:30
Αν η Ρωσία φοβάται την Τουρκία, εμάς ο Σουλτάνος θα μας φάει για πρωινό.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Απλα παιρνουν το μεριδιο αγορας πισω οι ΑμερικανοιNostalgia έγραψε: ↑08 Μαρ 2022, 21:34Ωχ....Γαληνός έγραψε: ↑08 Μαρ 2022, 21:30The authorities of the Republic of Poland, after consultations between the President and the Goverment, are ready to deploy – immediately and free of charge – all their MIG-29 jets to the Ramstein Air Base and place them at the disposal of the Government of the United States of America.

Μπορει να τα μοσχοπουλησουν στους μολδαβους σαν ελαφρως μεταχειρισμενα
SpoilerShow
Σε γερμανική αεροπορική βάση θα μεταφέρουν τα mig Ramstein Air Base(;)
Στον guardian το είδα.
Το παίζουν κ ελληνικά μέσα τώρα.
Επίσημη Δήλωση Πολωνών είναι
Στον guardian το είδα.
Το παίζουν κ ελληνικά μέσα τώρα.
Επίσημη Δήλωση Πολωνών είναι
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
ΧΑΧΑ οχι αυτο ειναι κωμικο site σα το βατραχι ΑΛΛΑ ναι με ολα αυτα που βλεπουμε ειναι plausible για τα δυτικα ΜΜΕNostalgia έγραψε: ↑08 Μαρ 2022, 21:32https://babylonbee.com/news/media-says- ... ine-crisis
SpoilerShow
Η βασική διαφορά είναι ότι οι ΗΠΑ δεν προσπαθούσαν να καταλάβουν εδάφη της Γιουγκοσλαβίας. Επομένως, δεν μιλάμε για τέτοια περίπτωση. Κατακριτέα μεν, αλλά μιλάμε για πολύ άσχημη περίπτωση γενικευμένου εμφύλιου.πετρος έγραψε: ↑08 Μαρ 2022, 16:15Ναι μωρε fake news ειναι... Αμα πας μαλιστα στο Βελιγραδι εχει κατι πολυκατοικιες που επιτηδες τις φτιαξαν μισογκρεμισμενες για προπαγανδα....stavmanr έγραψε: ↑08 Μαρ 2022, 14:12Τις βλέπω live. Γιατί να ψάχνω τα κιτάπια τις ιστορίας και ειδικά στο pronews που μας έχει πήξει στο σανό σε κάθε πιθανό θέμα της επικαιρότητας;πετρος έγραψε: ↑08 Μαρ 2022, 14:09
Μια και εισαι αδαης διαβασε προσεκτικα για να μαθεις πως γινονται οι '' ανθρωπιστικες" επιχειρησεις με το ονομα '' ευσπλαγχνικος αγγελος,, και κοιτα καλα τις φωτογραφιες.... https://www.pronews.gr/istoria/martios- ... to-vinteo/
Εδώ έχουμε έναν καθαρό επεκτατικό πόλεμο.
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Εξελιξεις στην Νέα Καληδονία
από Frappezitis » 24 Μάιος 2024, 20:37 » σε Διεθνής πολιτική - 15 Απαντήσεις
- 1587 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
24 Ιουν 2024, 17:18
-
-
- 328 Απαντήσεις
- 18320 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
30 Απρ 2025, 21:00
-
-
Νέα δημοσίευση Εξελίξεις στην Πολωνία
από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ » 09 Αύγ 2023, 14:37 » σε Διεθνής πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 1679 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
09 Αύγ 2023, 14:37
-
-
- 17 Απαντήσεις
- 1594 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Mitharadir
31 Οκτ 2024, 15:00