Χαιρετισμοί.
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
Re: Χαιρετισμοί.
δεν πήγα εκκλησία δυστυχώς,ακούω από πειραική εκκλησία
SpoilerShow
Κι εγώ έκανα χθες τέταρτη δόση και για 3-4 μέρες πρέπει να προσέχω εμένα και τούς γύρω μου 
τεσπα

τεσπα
.,
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
Στις 17:58' πρώτη Παρασκευή νηστειών στην ενότητα τής θρησκειολογίας;
Προφανώς για να το υπενθυμίσει στους χριστιανούς, Νατάσα μας

.,
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
πιο πολύ κολλάει στο περι ανέμων.
Μισώ τις απόκριες αλλά η περίοδος τη σαρακοστής με τους χαιρετισμούς έως το Πάσχα μου αρέσει πολύ.
-
- Phorum.gr user: Noob
There is no system
Δεν πιστευω ότι χρειαζεται υπενθυμιση, αλλα τεσπα. Βοηθεια μας η Παναγία!
"Άχρι καιρού..."
Για εμβόλια μιλάς ή πήρες έπιπλα, τύπε;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
στρατιωτάκια
.,
- Κόκκορας
Δόξα σοι ο Θεός
Καλή Σαρακοστή να έχετε όλοι
- tanipteros
οι Ύμνοι στην Παναγιά είναι υπέροχοι !!!
αν και μερικοί στίχοι κρύβουν εχθρότητα προς όντα άλλα έστω και κακοδαιμονικά όπως το
Παλιά είχα διαβάσει για έναν μοναχό που προσευχόταν υπέρ της σωτηρίας των δαιμόνων...πράγμα που μου άρεσε ιδιαίτερα διότι δείχνει μεγαλείο ψυχής και αληθινή συμπόνια για την δυστυχία που βρίσκεται ένα ον. Ως δυστυχία των κακοδαιμόνων εννοώ την κακία που βιώνουν, την ζήλεια και το μίσος για άλλα όντα όπως οι άνθρωποι.
Έχω και βίωμα μεταφυσικό με την Αγία Βαρβάρα που μιλάει με φωνή όλο γλυκήτητα στους κακοδαίμονες και αυτοί την ακούνε και σταματάν όταν τους το λέει γιατί έστω και λίγο αισθάνονται την αγάπη από την Αγία.
Αλλά και σε προσωπικό επίπεδο έχω ακούσει κακοδαίμονες να καταριούνται φυτά, ζώα, ανθρώπους και αναιρώ τις πράξεις τους με ευχές χωρίς να επιβαρύνω αυτούς με άλλο πόνο. Όπου μπορώ αφαιρώ πόνο και δυστυχία από κάθε ον. Αυτή πιστεύω είναι η σωστή πνευματική στάση της συμπόνιας και της μεγάλης ευσπλαχνίας που πολύ περιληπτικά το ονομάζουμε ΑΓΑΠΗ και όχι να φανταζόμαστε ότι τραυματίζουμε κακοδαίμονες.
αν και μερικοί στίχοι κρύβουν εχθρότητα προς όντα άλλα έστω και κακοδαιμονικά όπως το
Εγώ είμαι υπέρ της θεραπείας της κακίας και όχι της πνευματομαχίας...“Χαῖρε, τὸ τῶν δαιμόνων πολυθρήνητον τραῦμα”
Παλιά είχα διαβάσει για έναν μοναχό που προσευχόταν υπέρ της σωτηρίας των δαιμόνων...πράγμα που μου άρεσε ιδιαίτερα διότι δείχνει μεγαλείο ψυχής και αληθινή συμπόνια για την δυστυχία που βρίσκεται ένα ον. Ως δυστυχία των κακοδαιμόνων εννοώ την κακία που βιώνουν, την ζήλεια και το μίσος για άλλα όντα όπως οι άνθρωποι.
Έχω και βίωμα μεταφυσικό με την Αγία Βαρβάρα που μιλάει με φωνή όλο γλυκήτητα στους κακοδαίμονες και αυτοί την ακούνε και σταματάν όταν τους το λέει γιατί έστω και λίγο αισθάνονται την αγάπη από την Αγία.
Αλλά και σε προσωπικό επίπεδο έχω ακούσει κακοδαίμονες να καταριούνται φυτά, ζώα, ανθρώπους και αναιρώ τις πράξεις τους με ευχές χωρίς να επιβαρύνω αυτούς με άλλο πόνο. Όπου μπορώ αφαιρώ πόνο και δυστυχία από κάθε ον. Αυτή πιστεύω είναι η σωστή πνευματική στάση της συμπόνιας και της μεγάλης ευσπλαχνίας που πολύ περιληπτικά το ονομάζουμε ΑΓΑΠΗ και όχι να φανταζόμαστε ότι τραυματίζουμε κακοδαίμονες.
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

- Κόκκορας
για την Α΄Κυριακή των Νηστειών της Ορθοδοξίας,πολύ ενδιαφέρουσα ολιγόλεπτη ομιλία από τον τζων βαρνάβα Lennon 
Τι είναι η Ορθοδοξία;

Τι είναι η Ορθοδοξία;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Χαιρετισμοί της Παναγίας το Σεπτέμβρη;
από Nøel » 01 Σεπ 2024, 20:11 » σε Θρησκειολογία - 5 Απαντήσεις
- 233 Προβολές