Είπα στηρίζω και ψακι, σε αυτά δεν υπάρχουν οπαδικά.nowhere έγραψε: ↑14 Μαρ 2022, 09:25ίσως σε καβλώνει η πουτινοεκπροσωπίλα που βγάζει.ο αρίστος πως σου φαίνεται?Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑14 Μαρ 2022, 07:07Η ζαχαροβα έχει φοβερή και περίεργη φωτογένεια, όταν στήνεται η ίδια δε λέει πολλά, αλλά σε όλες τις αυθόρμητες φωτογραφίες που την βγάζουν όταν κάνει ενημερωσεις, είναι υπέρκαβλα.
Μπαίνατε;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Re: Μπαίνατε Μαρία Ζαχάροβα;
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Μαρία Ζαχάροβα ή Μάρα Ζαχαρέα;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
τίποτα πιο εκλεκτό?
Οχι και να συγκρίνουμε την Ψάκι με τον Ζαχαροκάβλοβα. Πολύ μέτρια η πρώτη, υπερκάβλα η δεύτερη. Από τις λίγες γυναίκες στην ηλικία μου που θα πήγαινα χωρις κανένα δισταγμό 

- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Αυτή βάζω στοίχημα ότι στάζει από το δακτυλίδι της λίγο λίγο δηλητήριο μέσα στα μπέργκερ που σου ψήνει. Εσύ θα πίνεις μπύρα κι η κακή σου τύχη θα δουλεύει.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑14 Μαρ 2022, 07:51Άσε τα επικολυρικα, και πες εγώ θέλω ένα κορίτσι καλό σαν την ψακι, να μου ψήνει μπεργκερς στην αυλή κι εγώ να αράζω με το μπύρα μου στην λιακάδα, δεν είσαι να ζαχαροβοπεριπετειες ως τα πέρατα της οικουμένης.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑14 Μαρ 2022, 07:43Η κυρία αυτή έχει μια θλίψη στα μάτια. Κάτι βαθύ και ρωσικό. Σαν τις απέραντες στέπες. Μαζί όμως με τη θλίψη έχει και κάτι άλλο. Ρέπει προς την αυτοκαταστροφή όπως η ψυχή όλων των ρώσων. Είναι βαμμένη κόκκινη. Είναι ήδη βουτηγμένη στο αίμα. Έχει ξεπηδήσει μέσα από το βαθύ μάγμα που σφυρηλατεί ακόμα τους τιτάνες. Δεν είναι ερωμένη. Είναι η απουσία ζωής. είναι ο άγγελος του θανάτου. Δεν μπορείς να γαμήσεις τέτοιο πλάσμα εαν δεν είσαι θεός ή ο Πούτιν.
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Μπαίνατε Πριγκίπισσα Qajar;
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Re: Μπαίνατε;
Θα είχε κάνει φοβερή καριέρα ως φεμινίστρια σήμερα
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Εξαρτάται πόσα με πληρώνεις.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια

Μήπως είναι άντρας αυτός και όχι η πριγκίπισσα;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Πρώιμη περίπτωση transgender φαίνεται.Χαρακτηριστικό δείγμα που θα έπαιρνε σήμερα σύσταση για αλλαγή φύλου μόνο με οπτική εξέταση χωρίς άλλες ορμονικές αναλύσεις.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μπαινατε σε Γεσθημανη;
από Rocco Siffredi » 18 Σεπ 2024, 09:30 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 124 Απαντήσεις
- 3435 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Beria
05 Οκτ 2024, 11:57
-
-
-
Νέα δημοσίευση ανεβάστε stories απο celebrities που μπαινατε
από τα ριχνω μέσα » 25 Οκτ 2024, 11:42 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 9 Απαντήσεις
- 415 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από τα ριχνω μέσα
30 Οκτ 2024, 14:31
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κική ή Κοκό; Σε ποια μπαίνατε κατά προτίμηση;
από Εκτωρ » 06 Σεπ 2023, 18:33 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 3 Απαντήσεις
- 929 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Allah
08 Σεπ 2023, 18:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μίννι Μάους ή Νταίζη Ντακ; Σε ποια μπαίνατε κατά προτίμηση;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 19 Φεβ 2025, 16:05 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 16 Απαντήσεις
- 558 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
21 Φεβ 2025, 08:38
-