Επιτραπέζια παιχνίδια
Επιτραπέζια παιχνίδια
Πόσοι από εσάς παίζετε/παίζατε, και τι επιτραπέζια προτιμάτε;
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Re: Επιτραπέζια παιχνίδια
Ειμαι φαν καθε ειδους επιτραπεζιου.
Στη συλλογη μου εχω επισης και την πρωτη εκδοση του "Junta" με το expansion αλλα και το "Kingmaker" του 1974 με το αντιστοιχο expansion.
Και τα δυο γαματα παιχνιδια και περιπλοκα. Απο τα αγαπημένα μου.
Στη συλλογη μου εχω επισης και την πρωτη εκδοση του "Junta" με το expansion αλλα και το "Kingmaker" του 1974 με το αντιστοιχο expansion.
Και τα δυο γαματα παιχνιδια και περιπλοκα. Απο τα αγαπημένα μου.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Κάποιες από τις επιλογές μου:

In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- Otto Weininger

Είχα το παλιό αλλά λείπει η νεκροκεφαλη, όποτε αγόρασα ξανά πρόσφατα την επανέκδοση. Βέβαια 4 φορές έχομε παίξει και έχω χάσει και τις 4

Let them make the first mistake. We make the last move.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Catan και Tzolk'in.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Καλά αυτό δεν το λες επιτραπέζιο

Τα είχα όλα στα 80ς
Τα αγαπημένα μου ηταν το Scotland Yard και τα Μυστήρια στο Πεκίνο!
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Σταθερές αξίες βλέπω ως τώρα. Μονόπολη και Hotel δεν βλέπω ως τώρα και ανησυχώ. 

JD Vance
JD Vance
Δυστυχώς τα βαριέμαι του θανατά επειδή παίρνουν ώρες.
Δοκίμασε πιο σύντομα και εσύ. Πχ αυτό είναι ιδανικό για παιχνίδια κοντά στα 45 λεπτά 1vs1: https://boardgamegeek.com/boardgame/173 ... nders-duel
JD Vance
JD Vance
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Καλά, βαριέμαι να μαθαίνω και τους κανόνες.Scouser έγραψε: ↑18 Μαρ 2022, 19:05Δοκίμασε πιο σύντομα και εσύ. Πχ αυτό είναι ιδανικό για παιχνίδια κοντά στα 45 λεπτά 1vs1: https://boardgamegeek.com/boardgame/173 ... nders-duel

Ένα θυμάμαι να έχουν τα ξαδέρφια μου με κάτι ιππότες όταν ήμουν παιδί. Δεν ήταν κάτι τρομερό, ζάρι και πιόνια και ποιος θα φτάσει πρώτος στο τέλος (που δεν θυμάμαι τι ήταν), αλλά είχε ωραία εικονογράφηση, τέρατα, δράκους, παγίδες, που θα ήθελα να ξαναδώ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 407 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα
17 Μαρ 2025, 23:30
-
- 2 Απαντήσεις
- 262 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hades
11 Φεβ 2025, 08:11
-
-
Νέα δημοσίευση Τά Χοντρά Παιχνίδια τής Wagner
από Who is The 4th man » 02 Ιούλ 2023, 21:50 » σε Διεθνής πολιτική - 5 Απαντήσεις
- 626 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από independent44
03 Ιούλ 2023, 00:40
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τα τυχερά παιχνίδια είναι στημένα
από Green Dragon » 30 Ιαν 2025, 21:35 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 490 Απαντήσεις
- 9524 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από NoMoreLice
29 Μαρ 2025, 14:52
-