Ξέρετε ότι πρώτα γίναμε Εβραίοι και μετά Χριστιανοί ;
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
- wooded glade
Ξέρετε ότι πρώτα γίναμε Εβραίοι και μετά Χριστιανοί ;
Στη δευτέρα δημοτικού μάθαμε την Παλαιά Διαθήκη.
Οι religious icons που υποστηρίζαμε ήταν οι Moses, Samson and Delilah και ο David.
Καινή διαθήκη δεν ξέραμε. Εγώ θυμάμαι που πήγαινε ο μπαμπάς μου με τη μαμά μου στην Ανάσταση, αλλά δεν ήξερα τι είναι η Ανάσταση ακριβώς. Εμένα δεν με παίρνανε μαζί τόσο αργά και σκεφτόμουνα "μπα, κάποια άλλη γιορτή θα είναι κι αυτή".
Έτσι λοιπόν πρώτα γίναμε όλοι Εβραίοι και μετά Χριστιανοί, στην τρίτη τάξη.
Οι religious icons που υποστηρίζαμε ήταν οι Moses, Samson and Delilah και ο David.
Καινή διαθήκη δεν ξέραμε. Εγώ θυμάμαι που πήγαινε ο μπαμπάς μου με τη μαμά μου στην Ανάσταση, αλλά δεν ήξερα τι είναι η Ανάσταση ακριβώς. Εμένα δεν με παίρνανε μαζί τόσο αργά και σκεφτόμουνα "μπα, κάποια άλλη γιορτή θα είναι κι αυτή".
Έτσι λοιπόν πρώτα γίναμε όλοι Εβραίοι και μετά Χριστιανοί, στην τρίτη τάξη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wooded glade την 27 Μαρ 2022, 10:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- wooded glade
Re: Ξέρετε ότι πρώτα γίναμε Εβραίοι και μετά Χριστιανοί ;
Μεγάλη τάπα για τα αβγά είναι αυτό.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Θα λεγα κάτι τώρα... Αλλά θα κρατηθώ...
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Δεν γίνεσαι Εβραίος. Οι Εβραίοι είναι ξεραμένη ελιά. Οι εθνικοί (γκοΐμ) είναι η μπολιασμένη (λολ) αγριελιά.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Ο Ιουδαϊσμός δεν είναι μόνο η Π.Δ.. Η οποία Π.Δ. των Εβραίων είναι μόνο κάποια από τα Βιβλία της δικής μας. Η Π.Δ. είναι το συμβόλαιο του Θεού με τον λαό του Ισραήλ. Έπρεπε να μάθουμε την Ιστορία του Κόσμου από την αρχή. Αν δεν μάθεις πρώτα πως ο Θεός τα έπλασε όλα, και μπεις στην Καινή απ΄ευθείας, κινδυνεύεις να γίνεις οπαδός του Χριστού χωρίς πίστη στον Δημιουργό Θεό. Θα ήταν εβραϊκή κατήχηση αν μιλούσαν για περιτομή, κασσέρ, κλπ. Τίποτε από αυτά, ιστορίες μαθαίναμε.
Ordem e Progresso.
- wooded glade
Η περιτομή γίνεται όταν σε τσούζει, τι δουλειά έχει μ' αυτά ;Cavaliere έγραψε: ↑26 Μαρ 2022, 19:48Ο Ιουδαϊσμός δεν είναι μόνο η Π.Δ.. Η οποία Π.Δ. των Εβραίων είναι μόνο κάποια από τα Βιβλία της δικής μας. Η Π.Δ. είναι το συμβόλαιο του Θεού με τον λαό του Ισραήλ. Έπρεπε να μάθουμε την Ιστορία του Κόσμου από την αρχή. Αν δεν μάθεις πρώτα πως ο Θεός τα έπλασε όλα, και μπεις στην Καινή απ΄ευθείας, κινδυνεύεις να γίνεις οπαδός του Χριστού χωρίς πίστη στον Δημιουργό Θεό. Θα ήταν εβραϊκή κατήχηση αν μιλούσαν για περιτομή, κασσέρ, κλπ. Τίποτε από αυτά, ιστορίες μαθαίναμε.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Προσπαθώ να κρατηθώ αλλά μου το κάνεις πολύ δύσκολο!wooded glade έγραψε: ↑26 Μαρ 2022, 19:50Η περιτομή γίνεται όταν σε τσούζει, τι δουλειά έχει μ' αυτά ;Cavaliere έγραψε: ↑26 Μαρ 2022, 19:48Ο Ιουδαϊσμός δεν είναι μόνο η Π.Δ.. Η οποία Π.Δ. των Εβραίων είναι μόνο κάποια από τα Βιβλία της δικής μας. Η Π.Δ. είναι το συμβόλαιο του Θεού με τον λαό του Ισραήλ. Έπρεπε να μάθουμε την Ιστορία του Κόσμου από την αρχή. Αν δεν μάθεις πρώτα πως ο Θεός τα έπλασε όλα, και μπεις στην Καινή απ΄ευθείας, κινδυνεύεις να γίνεις οπαδός του Χριστού χωρίς πίστη στον Δημιουργό Θεό. Θα ήταν εβραϊκή κατήχηση αν μιλούσαν για περιτομή, κασσέρ, κλπ. Τίποτε από αυτά, ιστορίες μαθαίναμε.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- wooded glade
Δεν ξέρεις ιατρική.George_V έγραψε: ↑26 Μαρ 2022, 19:52Προσπαθώ να κρατηθώ αλλά μου το κάνεις πολύ δύσκολο!wooded glade έγραψε: ↑26 Μαρ 2022, 19:50Η περιτομή γίνεται όταν σε τσούζει, τι δουλειά έχει μ' αυτά ;Cavaliere έγραψε: ↑26 Μαρ 2022, 19:48Ο Ιουδαϊσμός δεν είναι μόνο η Π.Δ.. Η οποία Π.Δ. των Εβραίων είναι μόνο κάποια από τα Βιβλία της δικής μας. Η Π.Δ. είναι το συμβόλαιο του Θεού με τον λαό του Ισραήλ. Έπρεπε να μάθουμε την Ιστορία του Κόσμου από την αρχή. Αν δεν μάθεις πρώτα πως ο Θεός τα έπλασε όλα, και μπεις στην Καινή απ΄ευθείας, κινδυνεύεις να γίνεις οπαδός του Χριστού χωρίς πίστη στον Δημιουργό Θεό. Θα ήταν εβραϊκή κατήχηση αν μιλούσαν για περιτομή, κασσέρ, κλπ. Τίποτε από αυτά, ιστορίες μαθαίναμε.
Θέλω να πω, να είσαι Εβραίος δεν είναι να μαθαίνεις την Παλαιά Διαθήκη, την οποία αναγνωρίζουν όλοι οι αβρααμικοί. Είναι να ακολουθείς την παράδοση των Εβραίων, περιτομή, Σάββατο, κασσέρ, θρησκευτικά ήθη... Εμείς απλώς μαθαίνουμε πώς γεννήθηκε η θρησκεία μας, και γεννήθηκε από τη δημιουργία του Ανθρώπου. Η πρώτη θρησκευτική σχέση Θεού-Ανθρώπου είναι η δημιουργία του δεύτερου και η ζωή του στην Εδέμ.wooded glade έγραψε: ↑26 Μαρ 2022, 19:50Η περιτομή γίνεται όταν σε τσούζει, τι δουλειά έχει μ' αυτά ;Cavaliere έγραψε: ↑26 Μαρ 2022, 19:48Ο Ιουδαϊσμός δεν είναι μόνο η Π.Δ.. Η οποία Π.Δ. των Εβραίων είναι μόνο κάποια από τα Βιβλία της δικής μας. Η Π.Δ. είναι το συμβόλαιο του Θεού με τον λαό του Ισραήλ. Έπρεπε να μάθουμε την Ιστορία του Κόσμου από την αρχή. Αν δεν μάθεις πρώτα πως ο Θεός τα έπλασε όλα, και μπεις στην Καινή απ΄ευθείας, κινδυνεύεις να γίνεις οπαδός του Χριστού χωρίς πίστη στον Δημιουργό Θεό. Θα ήταν εβραϊκή κατήχηση αν μιλούσαν για περιτομή, κασσέρ, κλπ. Τίποτε από αυτά, ιστορίες μαθαίναμε.
Ordem e Progresso.
- wooded glade
Η Π.Δ. είναι η βάση του Εβραϊσμού, όχι αυτά.Cavaliere έγραψε: ↑26 Μαρ 2022, 19:53Θέλω να πω, να είσαι Εβραίος δεν είναι να μαθαίνεις την Παλαιά Διαθήκη, την οποία αναγνωρίζουν όλοι οι αβρααμικοί. Είναι να ακολουθείς την παράδοση των Εβραίων, περιτομή, Σάββατο, κασσέρ, θρησκευτικά ήθη... Εμείς απλώς μαθαίνουμε πώς γεννήθηκε η θρησκεία μας, και γεννήθηκε από τη δημιουργία του Ανθρώπου. Η πρώτη θρησκευτική σχέση Θεού-Ανθρώπου είναι η δημιουργία του δεύτερου και η ζωή του στην Εδέμ.wooded glade έγραψε: ↑26 Μαρ 2022, 19:50Η περιτομή γίνεται όταν σε τσούζει, τι δουλειά έχει μ' αυτά ;Cavaliere έγραψε: ↑26 Μαρ 2022, 19:48Ο Ιουδαϊσμός δεν είναι μόνο η Π.Δ.. Η οποία Π.Δ. των Εβραίων είναι μόνο κάποια από τα Βιβλία της δικής μας. Η Π.Δ. είναι το συμβόλαιο του Θεού με τον λαό του Ισραήλ. Έπρεπε να μάθουμε την Ιστορία του Κόσμου από την αρχή. Αν δεν μάθεις πρώτα πως ο Θεός τα έπλασε όλα, και μπεις στην Καινή απ΄ευθείας, κινδυνεύεις να γίνεις οπαδός του Χριστού χωρίς πίστη στον Δημιουργό Θεό. Θα ήταν εβραϊκή κατήχηση αν μιλούσαν για περιτομή, κασσέρ, κλπ. Τίποτε από αυτά, ιστορίες μαθαίναμε.
5 Βιβλία της, συγκεκριμένα.wooded glade έγραψε: ↑26 Μαρ 2022, 19:55Η Π.Δ. είναι η βάση του Εβραϊσμού, όχι αυτά.Cavaliere έγραψε: ↑26 Μαρ 2022, 19:53Θέλω να πω, να είσαι Εβραίος δεν είναι να μαθαίνεις την Παλαιά Διαθήκη, την οποία αναγνωρίζουν όλοι οι αβρααμικοί. Είναι να ακολουθείς την παράδοση των Εβραίων, περιτομή, Σάββατο, κασσέρ, θρησκευτικά ήθη... Εμείς απλώς μαθαίνουμε πώς γεννήθηκε η θρησκεία μας, και γεννήθηκε από τη δημιουργία του Ανθρώπου. Η πρώτη θρησκευτική σχέση Θεού-Ανθρώπου είναι η δημιουργία του δεύτερου και η ζωή του στην Εδέμ.wooded glade έγραψε: ↑26 Μαρ 2022, 19:50
Η περιτομή γίνεται όταν σε τσούζει, τι δουλειά έχει μ' αυτά ;
Ordem e Progresso.
- wooded glade
Μα για δευτέρα δημοτικού μιλάμε man.Cavaliere έγραψε: ↑26 Μαρ 2022, 20:015 Βιβλία της, συγκεκριμένα.wooded glade έγραψε: ↑26 Μαρ 2022, 19:55Η Π.Δ. είναι η βάση του Εβραϊσμού, όχι αυτά.Cavaliere έγραψε: ↑26 Μαρ 2022, 19:53Θέλω να πω, να είσαι Εβραίος δεν είναι να μαθαίνεις την Παλαιά Διαθήκη, την οποία αναγνωρίζουν όλοι οι αβρααμικοί. Είναι να ακολουθείς την παράδοση των Εβραίων, περιτομή, Σάββατο, κασσέρ, θρησκευτικά ήθη... Εμείς απλώς μαθαίνουμε πώς γεννήθηκε η θρησκεία μας, και γεννήθηκε από τη δημιουργία του Ανθρώπου. Η πρώτη θρησκευτική σχέση Θεού-Ανθρώπου είναι η δημιουργία του δεύτερου και η ζωή του στην Εδέμ.
γιατι εισαι απεριτμητος - αμα στο χανε κοψει θα ειχες πολυ καλυτερες επιδοσεις γιατι χανει ευαισθησιαGeorge_V έγραψε: ↑26 Μαρ 2022, 19:52Προσπαθώ να κρατηθώ αλλά μου το κάνεις πολύ δύσκολο!wooded glade έγραψε: ↑26 Μαρ 2022, 19:50Η περιτομή γίνεται όταν σε τσούζει, τι δουλειά έχει μ' αυτά ;Cavaliere έγραψε: ↑26 Μαρ 2022, 19:48Ο Ιουδαϊσμός δεν είναι μόνο η Π.Δ.. Η οποία Π.Δ. των Εβραίων είναι μόνο κάποια από τα Βιβλία της δικής μας. Η Π.Δ. είναι το συμβόλαιο του Θεού με τον λαό του Ισραήλ. Έπρεπε να μάθουμε την Ιστορία του Κόσμου από την αρχή. Αν δεν μάθεις πρώτα πως ο Θεός τα έπλασε όλα, και μπεις στην Καινή απ΄ευθείας, κινδυνεύεις να γίνεις οπαδός του Χριστού χωρίς πίστη στον Δημιουργό Θεό. Θα ήταν εβραϊκή κατήχηση αν μιλούσαν για περιτομή, κασσέρ, κλπ. Τίποτε από αυτά, ιστορίες μαθαίναμε.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
πολυ σωστα τα λεει (παλι) ο γουντεντ
οι επιστολες ειναι στις συναγωγες που χανε μεσα εβραιους και προσυλητους εθνικους
οι επιστολες ειναι στις συναγωγες που χανε μεσα εβραιους και προσυλητους εθνικους
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Τρίτη.wooded glade έγραψε: ↑26 Μαρ 2022, 20:02Μα για δευτέρα δημοτικού μιλάμε man.
Ordem e Progresso.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 21 Απαντήσεις
- 702 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
16 Μαρ 2024, 10:30
-
-
Νέα δημοσίευση Πάλι γίναμε ρεζίλι, vol47382-ΚΚΕ edition
από Σενέκας » 25 Μαρ 2024, 12:46 » σε Εσωτερική Πολιτική - 106 Απαντήσεις
- 2553 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Βίνγκιλοτ
25 Μαρ 2024, 20:32
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πάλι ρεζίλι γίναμε- παοκ version
από Σενέκας » 12 Απρ 2024, 15:13 » σε Κοινωνικά θέματα - 53 Απαντήσεις
- 1494 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Νετο Γκουερινο
13 Απρ 2024, 00:16
-
-
-
Νέα δημοσίευση Eυτυχώς δεν γίναμε ακόμα Σοβιετική Ενωση !
από Frappezitis » 29 Νοέμ 2023, 15:26 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 315 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
29 Νοέμ 2023, 15:26
-