Αντιπολεμικό
Re: Αντιπολεμικό
Το βιδωσανε ρε πστ μου; με μια κινηση το ρίχναμε παλιά.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Όσο και την αστική τάξη.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Εντάξει παιδγιά, παρεξήγησις. Ότι είδαμε είναι πλαστό! Δεν έγιναν έτσι τα πράγματα 
Η αλήθεια είναι πως τα κοθμούνια, κάναν μια αθώα πορεία και πήγαν αναίτια τα ματ και τους ρίξαν χημικά και γίναν κάτι προσαγωγές γιατί δεν τους χωνεύουν!
Τί δε με πιστεύετε? Ορίστε! το λεει η ανακοίνωση

Η αλήθεια είναι πως τα κοθμούνια, κάναν μια αθώα πορεία και πήγαν αναίτια τα ματ και τους ρίξαν χημικά και γίναν κάτι προσαγωγές γιατί δεν τους χωνεύουν!
Τί δε με πιστεύετε? Ορίστε! το λεει η ανακοίνωση

Σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ για την επίθεση των ΜΑΤ στο συλλαλητήριο εναντίον της ιμπεριαλιστικής επίθεσης στη Συρία σημειώνει:
«Το ΚΚΕ καταγγέλλει την επίθεση των ΜΑΤ, με χημικά και χειροβομβίδες κρότου λάμψης, εναντίον του συλλαλητηρίου που είχε οργανωθεί από συνδικάτα, φοιτητικούς και μαθητικούς συλλόγους, ενάντια στην ιμπεριαλιστική επίθεση στη Συρία. Το αποτέλεσμα ήταν δύο προσαγωγές και δύο τραυματισμένοι διαδηλωτές.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχει τεράστιες ευθύνες για αυτό το γεγονός. Όχι μόνο συμμετέχει ενεργά στον πόλεμο εναντίον της Συρίας, με παροχή πλήθους διευκολύνσεων, παίρνοντας γι’ αυτό τα συγχαρητήρια του Αμερικανού πρέσβη, αλλά και επιδιώκει να διαφημίσει την προσήλωσή της στους ΑμερικανοΝΑΤΟϊκούς σχεδιασμούς, χτυπώντας άγρια διαδηλωτές και προστατεύοντας με πλήθος αστυνομικών δυνάμεων ένα άγαλμα – απολίθωμα του αιματοβαμμένου αμερικάνικου ιμπεριαλισμού.
Ο λαός και η νεολαία βγάζουν τα συμπεράσματά τους για το ρόλο της ελληνικής κυβέρνησης, δεν τρομοκρατούνται και θα δώσουν ακόμη πιο δυναμικό “παρών” στις κινητοποιήσεις των επόμενων ημερών»
https://www.902.gr/eidisi/politiki/1560 ... antion-tis.
Νήφε και μέμνησο απιστείν
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
και με δύο το ξανα ανέβαζαν.

Ομάδα διαδηλωτών που βρισκόταν στην πίσω είσοδο του προξενείου κατάφερε να σπάσει τον αστυνομικό κλοιό και να ξηλώσει το θυρεό του προξενείου με το ιμπεριαλιστικό σύμβολο του κράτους των ΗΠΑ. Οι αστυνομικές δυνάμεις αντέδρασαν με χρήση βίας και χημικών, η οποία είναι πολύ επικίνδυνη σε τόσο κλειστό χώρο, αλλά δεν κατάφεραν να σταματήσουν τους διαδηλωτές. Οι κομμουνιστές πήραν ως “λάφυρο” το σήμα και το πέταξαν στα σκουπίδια, όπου και δικαίως ανήκει.
http://www.katiousa.gr/politika/o-laos- ... niki-foto/
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
- Μαυροβασίλης

Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου

Ένα μεγάλο μπράβο στα κοθμούνια, καινούριο συκώτι κάναμε πάλι σήμερα
Πάντα τέτοια παιδιά!

Εδιτ: Θα πρέπει να είχαν ενδιαφέρον και οι διάλογοι μεταξύ τους την ώρα που το τράβαγαν και προσπαθούσαν να το ακρωτηριάσουν

Νήφε και μέμνησο απιστείν
- Dwarven Blacksmith
Τα μνημεία αυτά στις μέρες μας είναι ιδαιτέρως πολύτιμα καθώς αποτελούν μια ανάμνηση της πάλαι ποτέ Δύσης, της κοινής μας κληρονομιάς.
Πάλι με χρόνια με καιρούς, θα βρεθεί ένας Τρούμαν να ξαναστήσει τη Συμμαχία.
Πάλι με χρόνια με καιρούς, θα βρεθεί ένας Τρούμαν να ξαναστήσει τη Συμμαχία.

- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Δεν ξέρω ο κύριος όπως και οι υπόλοιποι κύριοι προφανώς είναι γνωστοί στην ασφάλεια. Έτσι θα τους αφήσουν;
the end
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Σιγά τα ωα.Δεν κάνανε και κάτι σοβαρό για να τους τραβήξουν συην ασφάλεια.
Εγώ θέλω να ρωτήσω άλλο όμως.
Το κουμμούνι που έδινε μπουκετα στον μπάτσο στην πλατεία στο οντεόν στην Θεσσαλονίκη τον συλλάβανε άραγες;Γιατί η φατσούλα του έπαιξε παντού.Ή δεν πρέπει να συλληφθεί επειδή είναι κουμμούνι;