ΕΜΠ1.Αλλά έχω πιει και κάτι τσίπουρα.
Μπαίνατε;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Μπαίνατε Μαρία Ζαχάροβα;
Μπαίνατε Καλομοίρα Σαράντη;
Εφηβικός μου έρωτας. Αν και τώρα πια δεν ξέρω τι της είχα βρει, όταν πρωτοεμφανίστηκε στη δημοσιότητα, για ένα διάστημα, ήμουν άσχημα κολλημένος μαζί της. Το χειρότερο ήταν ότι ακόμα και όταν προσπαθούσα να μην την σκέφτομαι, δε γινόταν, γιατί ήταν τέτοια η προβολή της που δεν μπορούσα να πάω ούτε στο μπάνιο χωρίς να δω ή να ακούσω κάτι για αυτή.
Μία από τις λίγες στιγμές που ξεχνιόμουν λίγο ήταν όταν έβλεπα την αγαπημένη μου σειρά, τη Λάμψη. Ώσπου μια μέρα, στο τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου, μαντέψτε τι βλέπω! Στοιχηματίζω ότι τα μάτια μου κόντεψαν να πεταχτούν απ'τις κόγχες τους. Και μέσα μου ούρλιαζα, "Σοβαρά τώρα; Κάποιος πρέπει να μου κάνει πλάκα."
Μία από τις λίγες στιγμές που ξεχνιόμουν λίγο ήταν όταν έβλεπα την αγαπημένη μου σειρά, τη Λάμψη. Ώσπου μια μέρα, στο τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου, μαντέψτε τι βλέπω! Στοιχηματίζω ότι τα μάτια μου κόντεψαν να πεταχτούν απ'τις κόγχες τους. Και μέσα μου ούρλιαζα, "Σοβαρά τώρα; Κάποιος πρέπει να μου κάνει πλάκα."
- Μαδουραίος
Re: Μπαίνατε Καλομοίρα Σαράντη;
Με τα μπούνια.
πεινάλα μας ζάλισες ταρχίδια
-
Όσο χρονών κι αν πάει αυτή, μου βγάζει κάτι παιδεραστικο. Από εμένα είναι όχι.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- Μαδουραίος
Την έχω παίξει άπειρες φορές για την Καλομοίρα.
Πως ακριβώς τη φαντασιώθηκες τη φάση;
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Δεν έχετε βαρεθεί να ανοίγετε νήματα "μπαινατε στη μία και μπαινατε στην άλλη"?
Καλά τόσο απελπισμένοι είστε?
Καλά τόσο απελπισμένοι είστε?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Μαδουραίος
Στα νήματα ή στις γυναίκες;

- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Προφανώς αλλά δεν μπορώ να βλέπω και 450 νήματα "μπαινατε" στα θέματα.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Εσύ δεν είσαι ο τύπος που την βρίσκει με 50φεύγα, τύπε;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑27 Μαρ 2022, 17:17Όσο χρονών κι αν πάει αυτή, μου βγάζει κάτι παιδεραστικο. Από εμένα είναι όχι.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
Έτερον εκάτερον. Πάντα κρίνω με αντικείμενικα κριτήρια. Και παλιά που δεν είχα κολλημα, ποτέ δεν φτιάχτηκα με την καλομοίρα. Πάντα είχε αυτό το κοριτσίστικο, το ντεκαβλε.Feindflug έγραψε: ↑27 Μαρ 2022, 20:13Εσύ δεν είσαι ο τύπος που την βρίσκει με 50φεύγα, τύπε;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑27 Μαρ 2022, 17:17Όσο χρονών κι αν πάει αυτή, μου βγάζει κάτι παιδεραστικο. Από εμένα είναι όχι.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
Συμφωνώ. Το αν θα "έμπαινες" σε κάποια δεν μπορείς να το αποφασίσεις βλέποντας μια φωτογραφία. Για να καβλώσεις με κάποια παίζουν ρόλο πολλά πράγματα όπως η φωνή της, ο τρόπος που στέκεται, ο τρόπος που κουνάει τα χέρια, ο τρόπος που σου μιλάει, αυτά που λέει βεβαίως.
Υπάρχουν γυναίκες με προδιαγραφές καλλονής οι οποίες είναι άχαρες και αντιερωτικές. Από την άλλη, ύπαρχουν απλά εμφανίσιμες γυναίκες οι οποίες έχουν τέτοιο χάρισμα και εκπέμπουν τέτοιον ερωτισμό που επισκιάζουν όλες όσες βρίσκονται μαζί τους.
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μπαινατε σε Γεσθημανη;
από Rocco Siffredi » 18 Σεπ 2024, 09:30 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 124 Απαντήσεις
- 3424 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Beria
05 Οκτ 2024, 11:57
-
-
-
Νέα δημοσίευση ανεβάστε stories απο celebrities που μπαινατε
από τα ριχνω μέσα » 25 Οκτ 2024, 11:42 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 9 Απαντήσεις
- 413 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από τα ριχνω μέσα
30 Οκτ 2024, 14:31
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κική ή Κοκό; Σε ποια μπαίνατε κατά προτίμηση;
από Εκτωρ » 06 Σεπ 2023, 18:33 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 3 Απαντήσεις
- 928 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Allah
08 Σεπ 2023, 18:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μίννι Μάους ή Νταίζη Ντακ; Σε ποια μπαίνατε κατά προτίμηση;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 19 Φεβ 2025, 16:05 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 16 Απαντήσεις
- 558 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
21 Φεβ 2025, 08:38
-