Όσο προλαβαίνουν να χαρούνAprilianos έγραψε: ↑31 Μαρ 2022, 13:08Γιατί τσακώνεστε βρε παιδιά μιας και η συγκυβέρνηση δεν είναι τόσο μακριά;

Όσο προλαβαίνουν να χαρούνAprilianos έγραψε: ↑31 Μαρ 2022, 13:08Γιατί τσακώνεστε βρε παιδιά μιας και η συγκυβέρνηση δεν είναι τόσο μακριά;
Aprilianos έγραψε: ↑31 Μαρ 2022, 13:08Γιατί τσακώνεστε βρε παιδιά μιας και η συγκυβέρνηση δεν είναι τόσο μακριά;
Kauldron έγραψε: ↑31 Μαρ 2022, 13:19Aprilianos έγραψε: ↑31 Μαρ 2022, 13:08Γιατί τσακώνεστε βρε παιδιά μιας και η συγκυβέρνηση δεν είναι τόσο μακριά;
Έλα ντε.
Αγκαλιασμένοι σκούζανε έξω απ' το Εφετείο, και τώρα φωνάζουν αλληλοκατηγορούμενοι για "όχλους".
"Ο Ζάκ", ο ένας, "η Ακρίτα" ο άλλος.
Εν προκειμένω πάντως, κρίνοντας απ' της σκατόφατσες που μαζεύτηκαν εκεί, μάλλον για δεξιοί ιδιοκτήτες ακινήτων (που τα νοικιάζουν) μου φαίνονται.
σαν την ελπίδα του χρυχαυγίτη για συγκεβέρνηση ΝΔ και ζαίων δεν έχειKauldron έγραψε: ↑31 Μαρ 2022, 13:19Aprilianos έγραψε: ↑31 Μαρ 2022, 13:08Γιατί τσακώνεστε βρε παιδιά μιας και η συγκυβέρνηση δεν είναι τόσο μακριά;
Έλα ντε.
Αγκαλιασμένοι σκούζανε έξω απ' το Εφετείο, και τώρα φωνάζουν αλληλοκατηγορούμενοι για "όχλους".
"Ο Ζάκ", ο ένας, "η Ακρίτα" ο άλλος.
Εν προκειμένω πάντως, κρίνοντας απ' της σκατόφατσες που μαζεύτηκαν εκεί, μάλλον για δεξιοί ιδιοκτήτες ακινήτων (που τα νοικιάζουν) μου φαίνονται.
Πρέπει όμως να συνηθίσουμε, έστω και λίγο στη μετανεοτερικότητα. Υπάρχουν σχεδιάσματα σε υψηλά κλιμάκια που θα την επιβάλλουν τελικά, με πλύση εγκεφάλου και με όλα τα αθέμιτα μέσα.
Μουρλόγρια
Κάποιοι ακόμα το παλεύουν να μην.....
Εκεί όμως φίλε μου έχουν και τους κατάλληλους νόμους, ώστε να δικαιολογούν κάποιον να "φέρει όπλο" σε δημόσια θέα.
Θα απαντήσω εκεί.georgebi έγραψε: ↑31 Μαρ 2022, 13:46Κάποιοι ακόμα το παλεύουν να μην.....
(το έβαλα νωρίτερα...δεν ξέρω αν το είδες)
georgebi @ Όχι Δεν Είσαι Μισογύνης !!