Ποιοι αγοραζετε τα βραβευμενα ελληνικα ελαιολαδα;

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Re: Ποιοι αγοραζετε τα βραβευμενα ελληνικα ελαιολαδα;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 18 Σεπ 2018, 23:03

Γιαννόπουλε, θα έλεγες πως η γνωστή φράση: Φάε λάδι κι έλα βράδυ
είναι αντιμνημονιακή;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 18 Σεπ 2018, 23:04

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
18 Σεπ 2018, 22:52
Nandros έγραψε:
18 Σεπ 2018, 22:50
18 Σεπ 2018, 22:35
Αγγελιες πιστοποιημενου :smt005: παρανομου ελαιολαδου.
Πως γινεται να ειναι πιστοποιημενο;
.....
Προσφερω τον εαυτο μου αμισθι στο αρμοδιο υπουργειο ως επικεφαλης του Σ.ΔΙ.ΛΑ(Σωμα Διωξης Λαδεμπορων) ωστε να βαλω φυλακη ολους αυτους τους απατεωνες
Γιατί είναι παράνομο;
Πώς είσαι σίγουρος πως δεν είναι πιστοποιημένο;
Φώτισε μας με την σοφία σου, πάνσοφε, παντογνώστη και κριτή παντός επιστητού...
.
Λοιπον βαλε γυαλια για να μην τυφλωθεις απο την φωτιση
Ασε λιγο να κυλισει λιγο ο χρονος και μετα διαβασε..
Ολες οι αγγελιες που παρεθεσα αφορουν αποκλειστικα η και πωληση σε τενεκε η συσκευασια 17 λιτρων στην λιανικη ,δηλαδη παρανομη πωληση.
Ρε ΓΓ, σταμάτα να το παίζεις ειδικώς στα πάντα, από a/c μέχρι ελαιόλαδα. Γελοιοποιείσαι!

Και όχι, δεν θα αγοράσουμε τις σαβούρες που προμοτάρεις!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 18 Σεπ 2018, 23:07

Πηγες να μου την πεις και αφου σε γελοιοποιησα γραφεις οτι γελοιοποιουμαι;

Σαβουρες τα βραβευμενα ελληνικα ελαιολαδα;Ενδιαφερον
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες

Άβαταρ μέλους
Nandros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 18 Σεπ 2018, 23:13

18 Σεπ 2018, 23:07
Πηγες να μου την πεις και αφου σε γελοιοποιησα γραφεις οτι γελοιοποιουμαι;

Σαβουρες τα βραβευμενα ελληνικα ελαιολαδα;Ενδιαφερον
Ότι προμοτάρεις εσύ είναι τουλάχιστον ύποπτο! :smt077:
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 18 Σεπ 2018, 23:13

Τώρα που το λες, είχα αγοράσει ένα σε τενεκεδάκι από το αεροδρόμιο. Δεν θυμάμαι να συγκινήθηκα ιδιαίτερα, γι αυτό και δεν θυμάμαι καν το όνομά του.

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 18 Σεπ 2018, 23:14

sharp έγραψε:
18 Σεπ 2018, 22:54

Rewe και Edeka είναι τα πιο γνωστά από τα ποιοτικά. Ειδικά το πρώτο είναι η πιο μεγάλη αλυσιδα, έχει παντού. Υπάρχουν και κάποια ακόμη, αλλά πολύ πιο ακριβά. Aldi και Lidl ψωνίζουν κατώτερες ταξεις και τουρκοι. Και κάποιοι έλληνες επειδή αυτά έμαθαν στη χώρα τους. Οι πελάτες του Aldi είναι και καλύτεροι πελάτες στον γαστρεντερολόγο. Σε Lidl ψώνισα μια φορά και δεν το ξανάκανα γιατί με έπιασε κόψιμο. Η διαφορά ποιότητας φαίνεται και οπτικά από το πόσο μίζερα έχουν στηθεί τα προιόντα στο χώρο.
Κοιτα, εγω φτωχούς δε γνώρισα ή και να γνώρισα δεν το εμαθα, διότι δε ζηταω Ε9. Παντως δεν επαθα τιποτα ουτε εγω ουτε οι υπολοιπα Γερμανοί που ψώνιζαν, για να ξανα πηγαίνουν και η αλήθεια ειναι οτι και στην Ελλάδα που ψωνίζω συγκεκριμένα πράγματα τοσα χρονια δεν εχω παθει τιποτα και δεν με λες και γερό στομάχι.

Κατα τα αλλά το στήσιμο που λες ειναι στρατηγική που χρησιμοποιήθηκε απο πολλες εταιρίες για να ρίξουν τιμες. Η τοποθέτηση προϊόντων δεν εχει σχεση με την ποιοτητα. Θεωρεις οτι δεν περνανε έλεγχο ; Εγω πιστεύω οτι τους ξεπατωνουν. Σε ο,τι αφορά τα «προϊόντα» δεν ξερω γιατι θα εμπιστευτώ περισσότερο τη μάρκα «Α-Β» πχ. Αλλιως τα Μπράντ νειμς είτε απο Λίντλ τα παρεις είτε απο Σκλαβενίτη, τα ιδια προϊόντα ειναι.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V » 18 Σεπ 2018, 23:15

Μειγματα εξευγενισμενων λαδιων τυποποιημενα ειναι το πιθανοτερο ορυκτελαια.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 18 Σεπ 2018, 23:17

Cecily Anne έγραψε:
18 Σεπ 2018, 23:14
sharp έγραψε:

Rewe και Edeka είναι τα πιο γνωστά από τα ποιοτικά. Ειδικά το πρώτο είναι η πιο μεγάλη αλυσιδα, έχει παντού. Υπάρχουν και κάποια ακόμη, αλλά πολύ πιο ακριβά. Aldi και Lidl ψωνίζουν κατώτερες ταξεις και τουρκοι. Και κάποιοι έλληνες επειδή αυτά έμαθαν στη χώρα τους. Οι πελάτες του Aldi είναι και καλύτεροι πελάτες στον γαστρεντερολόγο. Σε Lidl ψώνισα μια φορά και δεν το ξανάκανα γιατί με έπιασε κόψιμο. Η διαφορά ποιότητας φαίνεται και οπτικά από το πόσο μίζερα έχουν στηθεί τα προιόντα στο χώρο.
Κοιτα, εγω φτωχούς δε γνώρισα ή και να γνώρισα δεν το εμαθα, διότι δε ζηταω Ε9. Παντως δεν επαθα τιποτα ουτε εγω ουτε οι υπολοιπα Γερμανοί που ψώνιζαν, για να ξανα πηγαίνουν και η αλήθεια ειναι οτι και στην Ελλάδα που ψωνίζω συγκεκριμένα πράγματα τοσα χρονια δεν εχω παθει τιποτα και δεν με λες και γερό στομάχι.

Κατα τα αλλά το στήσιμο που λες ειναι στρατηγική που χρησιμοποιήθηκε απο πολλες εταιρίες για να ρίξουν τιμες. Η τοποθέτηση προϊόντων δεν εχει σχεση με την ποιοτητα. Θεωρεις οτι δεν περνανε έλεγχο ; Εγω πιστεύω οτι τους ξεπατωνουν. Σε ο,τι αφορά τα «προϊόντα» δεν ξερω γιατι θα εμπιστευτώ περισσότερο τη μάρκα «Α-Β» πχ. Αλλιως τα Μπράντ νειμς είτε απο Λίντλ τα παρεις είτε απο Σκλαβενίτη, τα ιδια προϊόντα ειναι.
Άσχετο, αλλά γιατί αναφέρεις το Ε9; Πιστεύεις ότι όσοι έχουν ακίνητα είναι πλούσιοι και αντιστρόφως όσοι δεν έχουν αποκλείεται να είναι πλούσιοι;

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 18 Σεπ 2018, 23:18

Χαοτικός έγραψε:
18 Σεπ 2018, 23:03
Γιαννόπουλε, θα έλεγες πως η γνωστή φράση: Φάε λάδι κι έλα βράδυ
είναι αντιμνημονιακή;
Ο πιθανός τόπος λοιπόν που ευθύνεται για την συγκεκριμένη έκφραση δεν είναι άλλος από τα Λαδάδικα. Τα Λαδάδικα στο παρελθόν φιλοξενούσαν στα κτίρια που σώζονται έως και σήμερα εμπόρους λαδιού, μπαχαρικών και άλλων πρώτων υλών, δίνοντας έτσι το χαρακτηριστικό όνομα και στην περιοχή.

Στην πορεία των χρόνων η περιοχή πέρασε από πολλές φάσεις, για να καταλήξει να έχει τη σημερινή της μορφή. Πως προέκυψε λοιπόν η έκφραση αυτή; Μπορεί την ημέρα να γινόντουσαν εμπορικές συναλλαγές στα καταστήματα, όταν όμως αυτά έκλειναν και ο Ήλιος έδυε η εικόνα της περιοχής άλλαζε.

Πορνεία και μικροεγκλήματα ήταν συχνά στην περιοχή, κάνοντας την περιοχή απροσπέλαστη για τους απλούς πολίτες. Η κατάσταση αυτή συνεχίστηκε για καιρό, με αποτέλεσμα η περιοχή να αποκτήσει κακή φήμη και σταδιακά να παρακμάσει.

Με την έκφραση λοιπόν «Βάλε λάδι και έλα βράδυ» γινόταν η αναφορά στην διττή φύση της περιοχής και η χρήση της προφανώς και άφηνε σεξουαλικά υπονοούμενα για το τι μπορούσε να επακολουθήσει εφόσον κάποιος βρισκόταν στην περιοχή μετά την δύση του Ήλιου.
https://thesstips.wordpress.com/2015/03 ... y-istoria/
Αρίστος for Tsirpas
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 18 Σεπ 2018, 23:20

Οχι και δεν μπαινω σε διαδικασία να κανουμε συζήτηση φτωχών πλουσίων σε τετοιο νημα.
Εγω θελω να παρω ενα συγκεκριμένο φυστικοβούτυρο που μονο εκει βρισκω, ορισμένα συγκεκριμένα ιταλικα προϊόντα που μονο εκει βρισκω, καποια γερμανικά το ιδιο , δε θα μπω σε διαδικασία να ασχοληθώ αν με θεωρεις φτωχομπινε ή πλούσια, οπως και στην τελική μαγκιά τους αν ταΐζουν φτωχούς, πρεπει να φανε και αυτοί.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 18 Σεπ 2018, 23:25

Cecily Anne έγραψε:
18 Σεπ 2018, 23:20
Οχι και δεν μπαινω σε διαδικασία να κανουμε συζήτηση φτωχών πλουσίων σε τετοιο νημα.
Εγω θελω να παρω ενα συγκεκριμένο φυστικοβούτυρο που μονο εκει βρισκω, ορισμένα συγκεκριμένα ιταλικα προϊόντα που μονο εκει βρισκω, καποια γερμανικά το ιδιο , δε θα μπω σε διαδικασία να ασχοληθώ αν με θεωρεις φτωχομπινε ή πλούσια, οπως και στην τελική μαγκιά τους αν ταΐζουν φτωχούς, πρεπει να φανε και αυτοί.
Μάλλον δεν κατάλαβες. Δεν πειράζει, καληνύχτα. :)

Άβαταρ μέλους
Nandros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 18 Σεπ 2018, 23:29

Cecily Anne έγραψε:
18 Σεπ 2018, 23:14
sharp έγραψε:

Η οικογένεια μιας φίλης μου παρήγαγε τοματάκια, με βιολογική καλλιέργεια, και τα προμήθευε στο ΑΒ. Μας έλεγε πως τους ξέσκιζαν στους ελέγχους. Θεωρώ πως το ίδιο κάνουν όλες οι αλυσίδες.
.

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 18 Σεπ 2018, 23:29

George_V έγραψε:
18 Σεπ 2018, 23:15
Περιεργο
Το ορυκτελαιο δεν ειναι ακριβοτερο απο το ελαιολαδο;
Αρίστος for Tsirpas

Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V » 18 Σεπ 2018, 23:30

18 Σεπ 2018, 23:29
George_V έγραψε:
18 Σεπ 2018, 23:15
Περιεργο
Το ορυκτελαιο δεν ειναι ακριβοτερο απο το ελαιολαδο;
Μαλλον.

Εχει ομως την ιδια γευση με το τυποποιημενο λαδι.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 18 Σεπ 2018, 23:31

Για ποιον λογο να νοθευσεις ελαιολαδο με ορυκτελαιο αν το δευτερο ειναι ακριβοτερο;
Αρίστος for Tsirpas

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών