Τελος και οι μάσκες από την 1η Ιουνίου. Η Ελλάδα τον νίκησε τον ιο.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Τελος και οι μάσκες από την 1η Ιουνίου. Η Ελλάδα τον νίκησε τον ιο.
https://www.protothema.gr/koronoios-liv ... on-metron/
Τέλος και οι μάσκες σε εσωτερικούς χώρους από την Πρώτη Ιουνίου. Η Ελλάδα του Κούλη για αλλη μια φορά τον νίκησε τον Ιο τώρα που έρχεται το καλοκαιράκι και οι τουρίστες μας. Από τον Οκτώβριο ξανά τα κεφάλια μέσα βέβαια.
Τέλος και οι μάσκες σε εσωτερικούς χώρους από την Πρώτη Ιουνίου. Η Ελλάδα του Κούλη για αλλη μια φορά τον νίκησε τον Ιο τώρα που έρχεται το καλοκαιράκι και οι τουρίστες μας. Από τον Οκτώβριο ξανά τα κεφάλια μέσα βέβαια.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Τελος και οι μάσκες από την 1η Ιουνίου. Η Ελλάδα τον νίκησε τον ιο.
Μου έμεινε κουδούνι. Όταν μπαίνω στο σούπερ μάρκετ πρέπει να έχω μάσκα μαζί. Όπως και όταν πάω σχολείο.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Aυτος ο λαος χρειάζεται νταντεμα τελικά. Αντε να δω ποσοι δεν θα φοράνε μάσκα μέσα στα supermarket και αλλους κλειστους χώρους.
Απλα παει ο ιος διακοπες και θα ξαναγυρισει μολις φυγουνε οι τουριστες
Το θέμα είναι οτι οταν στο σούπερ μάρκετ δεν θα φοράει κανένας μάσκα πια το να φοράς εσύ μόνο δεν θα σε προφυλάσσει ιδιαίτερα. Η εγώ στο γραφείο τι να το κάνω αν φοράω εγώ και όλοι οι πελάτες δεν φορούν πια?Gherschaagk έγραψε: ↑13 Απρ 2022, 12:47Μου έμεινε κουδούνι. Όταν μπαίνω στο σούπερ μάρκετ πρέπει να έχω μάσκα μαζί. Όπως και όταν πάω σχολείο.
Aπό φθινόπωρο θα φορούμε ΡΒΧΠ.
Ordem e Progresso.
Τι πρωτη Ιουνιου ρε Αδωνι, 1η Μαιου επρεπε να καταργηθουν. Οχι για ολους δηλαδή, μονο γι'αυτους που δεν τις θελουν. Οι υπολοιποι να τις φορατε ελευθερα,αν θέλετε με FPP3 και στην παραλια. Απο εμας κανενα προβλημα.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
κατά σεπτέμβριο, οκτωβριο παιζει να επιστρέψουνε και τα sms.
το καλύτερο φάρμακο για την εξαφανιση του κωρονοιου φαινεται πως ειναι οι τουριστες.
ελπιζω να μην ακουσουν οι πολιτες τις γελοιοτητες του Πλεύρη και να συνεχισουν να φοράνε μασκα οπου χρειαζεται οπως σε εσωτερικους χωρους με αγνώστους γυρω πχ supermarket ή σε εξωτερικους με συνωστισμό.
Με τη ζέστη, διαστέλλονται τα μόρια του αέρα και είναι πιο δύσκολο για τον ιό να πηδήξει από το ένα μόριο στο άλλο και να φτάσει στη μύτη κάποιου ανθρώπου.
- Otto Weininger
Αν θέλεις την συμβουλή μου, να αγοράσεις μάσκες της 3Μ. Τούτο διότι έτσι θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Μπορώ να σου πω σε π.μ. συγκεκριμένα μοντέλα της εταιρίας ανάλογα με το που θα είσαι και τι θες. Και σε οκ τιμές. Και ναι, ακόμα και αν δεν φοράει κανείς άλλος εσύ θα προστατεύεσαι.Arisvilla έγραψε: ↑13 Απρ 2022, 12:53Το θέμα είναι οτι οταν στο σούπερ μάρκετ δεν θα φοράει κανένας μάσκα πια το να φοράς εσύ μόνο δεν θα σε προφυλάσσει ιδιαίτερα. Η εγώ στο γραφείο τι να το κάνω αν φοράω εγώ και όλοι οι πελάτες δεν φορούν πια?Gherschaagk έγραψε: ↑13 Απρ 2022, 12:47Μου έμεινε κουδούνι. Όταν μπαίνω στο σούπερ μάρκετ πρέπει να έχω μάσκα μαζί. Όπως και όταν πάω σχολείο.
Επίσης από την στιγμή που δεν θα είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας σε εσωτερικούς χώρους, αυτομάτως έχουμε το δικαίωμα να φοράμε μάσκες με βαλβίδα για να είμαστε πιο άνετα εμείς.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
Συμφωνείς με την απόφαση της κυβέρνησης, ή θεωρείς και εσύ οτι η απόφαση αυτή δε πάρθηκε λόγω υγειονομικής "νίκης" κατά του ιού, αλλά λόγω τουριστών?Otto Weininger έγραψε: ↑13 Απρ 2022, 13:14Αν θέλεις την συμβουλή μου, να αγοράσεις μάσκες της 3Μ. Τούτο διότι έτσι θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Μπορώ να σου πω σε π.μ. συγκεκριμένα μοντέλα της εταιρίας ανάλογα με το που θα είσαι και τι θες. Και σε οκ τιμές. Και ναι, ακόμα και αν δεν φοράει κανείς άλλος εσύ θα προστατεύεσαι.Arisvilla έγραψε: ↑13 Απρ 2022, 12:53Το θέμα είναι οτι οταν στο σούπερ μάρκετ δεν θα φοράει κανένας μάσκα πια το να φοράς εσύ μόνο δεν θα σε προφυλάσσει ιδιαίτερα. Η εγώ στο γραφείο τι να το κάνω αν φοράω εγώ και όλοι οι πελάτες δεν φορούν πια?Gherschaagk έγραψε: ↑13 Απρ 2022, 12:47Μου έμεινε κουδούνι. Όταν μπαίνω στο σούπερ μάρκετ πρέπει να έχω μάσκα μαζί. Όπως και όταν πάω σχολείο.
Επίσης από την στιγμή που δεν θα είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας σε εσωτερικούς χώρους, αυτομάτως έχουμε το δικαίωμα να φοράμε μάσκες με βαλβίδα για να είμαστε πιο άνετα εμείς.
- Otto Weininger
Η απόφαση πάρθηκε λόγω οικονομίας. Για τους ίδιους λόγους που πάρθηκε σε όλη την Ευρώπη. Το τι θα γίνει από χειμώνα, εξαρτάται από πολλά. Σημειωτέον, ότι σε μια μου πρόβλεψη για τα θέματα της πανδημίας έπεσα έξω. Θεωρούσα ότι το 2022 θα έχουμε τελειώσει. Not. Είμαστε στα μισά.Kauldron έγραψε: ↑13 Απρ 2022, 13:18Συμφωνείς με την απόφαση της κυβέρνησης, ή θεωρείς και εσύ οτι η απόφαση αυτή δε πάρθηκε λόγω υγειονομικής "νίκης" κατά του ιού, αλλά λόγω τουριστών?Otto Weininger έγραψε: ↑13 Απρ 2022, 13:14Αν θέλεις την συμβουλή μου, να αγοράσεις μάσκες της 3Μ. Τούτο διότι έτσι θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Μπορώ να σου πω σε π.μ. συγκεκριμένα μοντέλα της εταιρίας ανάλογα με το που θα είσαι και τι θες. Και σε οκ τιμές. Και ναι, ακόμα και αν δεν φοράει κανείς άλλος εσύ θα προστατεύεσαι.
Αν με ρωτάς λοιπόν αν συμφωνώ με την κυβέρνηση σου λέω πως ναι, αλλά μόνο για λόγους οικονομικούς. Καμία υγειονομική νίκη δεν έγινε. Ούτε εδώ, ούτε στην Ιταλία, ούτε στην Αγγλία ή στην Δανία. Οι πανδημίες δεν τελειώνουν με ένα νόμο και ένα άρθρο όσο και να σκούζει ο κόσμος.
Let them make the first mistake. We make the last move.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ζούμε το τέλος της Δημοκρατίας στην Ελλάδα ;
από έργο_μακέτο » 25 Ιουν 2023, 18:03 » σε Εσωτερική Πολιτική - 93 Απαντήσεις
- 3828 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Nandros
26 Ιουν 2023, 20:08
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αν ακομα δεν καταλαβατε γιατι νικησε η ΝΔ...
από under » 27 Μάιος 2023, 19:17 » σε Εσωτερική Πολιτική - 253 Απαντήσεις
- 7118 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
03 Ιουν 2023, 21:04
-
-
-
Νέα δημοσίευση Επιτέλους τέλος στη νοοτροπία των Επιδομάτων. Ο Κυριάκος βάζει τέλος στις επιδοτήσεις στην Ενέργεια
από Kauldron » 25 Μάιος 2023, 01:26 » σε Εσωτερική Πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 1066 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
25 Μάιος 2023, 04:00
-
-
-
Νέα δημοσίευση Το φως νίκησε το σκοτάδι.Ολοκληρώνεται η Βιβλιοθήκη της Σχολής Θετικών Επιστημών του ΑΠΘ
από georgebi » 29 Ιαν 2025, 17:35 » σε Εσωτερική Πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 156 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Καραμελίτσα
29 Ιαν 2025, 18:18
-