Επειδή και αύριο μεσημέρι το ίδιο προβλέπεται, να σε δω όταν το ποστάρω.
Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
Re: Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Γιγαντες στον φούρνο με σπανάκι, μπόλικο πράσο, κρεμμυδι, ανιθο και ελάχιστη ντομάτα. Δοκίμασα και είναι ωραίοι. Αύριο που θα τους βάλω να ζεσταθούν θα τους αφήσω να ξεροψηθουν κι άλλο και θα ρίξω λεμόνι από πάνω 

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ριξτους γλυκερινη να δεσουν με το νιτροNaida έγραψε: ↑12 Απρ 2022, 22:20Γιγαντες στον φούρνο με σπανάκι, μπόλικο πράσο, κρεμμυδι, ανιθο και ελάχιστη ντομάτα. Δοκίμασα και είναι ωραίοι. Αύριο που θα τους βάλω να ζεσταθούν θα τους αφήσω να ξεροψηθουν κι άλλο και θα ρίξω λεμόνι από πάνω
[img]https://i.postimg.cc/DZR5cLKV/IMG- ... .jpg[/img]
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Όταν τα φτιάξω έτσι, θα σου φέρω μια μεγάλη μερίδα.Αγις έγραψε: ↑12 Απρ 2022, 23:32ριξτους γλυκερινη να δεσουν με το νιτροNaida έγραψε: ↑12 Απρ 2022, 22:20Γιγαντες στον φούρνο με σπανάκι, μπόλικο πράσο, κρεμμυδι, ανιθο και ελάχιστη ντομάτα. Δοκίμασα και είναι ωραίοι. Αύριο που θα τους βάλω να ζεσταθούν θα τους αφήσω να ξεροψηθουν κι άλλο και θα ρίξω λεμόνι από πάνω
[img]https://i.postimg.cc/DZR5cLKV/IMG- ... .jpg[/img]
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- ψωνάρα τιντερού

υγ
μήπως έχεις περάσει κοβιντ πρόσφατα;

Αυτό είναι ένα κείμενο που μπορεί να προστίθεται στις δημοσιεύσεις σας. Υπάρχει ένα όριο 255 κρυάδων. Το ξεπεράσατε.
Τί έπαθες μωρή γριά κότα; Εσύ δεν ταϊζεις το βαφτιστήρι σου και του φτιάχνεις και ''ιδιαίτερα πιάτα'', εκτός απ'τα καθιερωμένα των γυναικώνε;
Σαν κακογαμημένο γκομενέτε κάνεις. Πολλή μίρλα αδερφέ.

υ.γ. Βάψε εκείνον το γαμωφράχτη, διότι το μεροκάματο που θα ζητήσω να στονε φτιάσω, θα πάει ψηλά.

''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Ευγενεστατη Κυρια ΠασιφαηΠασιφάη έγραψε: ↑13 Απρ 2022, 12:48Τί έπαθες μωρή γριά κότα; Εσύ δεν ταϊζεις το βαφτιστήρι σου και του φτιάχνεις και ''ιδιαίτερα πιάτα'', εκτός απ'τα καθιερωμένα των γυναικώνε;
υ.γ. Βάψε εκείνον το γαμωφράχτη, διότι το μεροκάματο που θα ζητήσω να στονε φτιάσω, θα πάει ψηλά.
Ο Βαπτιστηρας συμμετεχει στην διαδικασια παρασκευης των φαγητων - προετοιμαζεται για να ειναι βαθυς γνωστης κ φυσικα ανεξαρτητος -αυταρκης
φρακτη δεν εχω αλλα μεγαλη μαντρα - αν ενδιαφερεστε
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Μαμάδες, ρε πούστη μου. Σπάνε ούμπαλα.Πασιφάη έγραψε: ↑12 Απρ 2022, 12:23Ο μεγάλος υιός και η κοπέλα του, δουλεύουν πολύ. Οπότε το ταπεράκι παίζει κάθε δυο μέρες πλέον. Να φάνε μαμαδίστικο φαγητό, με αγάπη φτιαγμένο.

Ordem e Progresso.
Σπάμε οι ρουφιάνες.

Να χαίρεσαι το βαφτιστήρι σου, όπως κι εγώ χαίρομαι τα παιδιά μου Προσφέρω ανιδιοτελώς και γουστάρω.Αγις έγραψε: ↑13 Απρ 2022, 13:14Ευγενεστατη Κυρια ΠασιφαηΠασιφάη έγραψε: ↑13 Απρ 2022, 12:48Τί έπαθες μωρή γριά κότα; Εσύ δεν ταϊζεις το βαφτιστήρι σου και του φτιάχνεις και ''ιδιαίτερα πιάτα'', εκτός απ'τα καθιερωμένα των γυναικώνε;
Ο Βαπτιστηρας συμμετεχει στην διαδικασια παρασκευης των φαγητων - προετοιμαζεται για να ειναι βαθυς γνωστης κ φυσικα ανεξαρτητος -αυταρκης
φρακτη δεν εχω αλλα μεγαλη μαντρα - αν ενδιαφερεστε
Πόσα δίνεις για τη μάντρα; Να το δω.

- ψωνάρα τιντερού
πέρασε το μεσημέρι

Αυτό είναι ένα κείμενο που μπορεί να προστίθεται στις δημοσιεύσεις σας. Υπάρχει ένα όριο 255 κρυάδων. Το ξεπεράσατε.
Ξεχασα να το φωτογραφήσω.ψωνάρα τιντερού έγραψε: ↑13 Απρ 2022, 14:37
πέρασε το μεσημέρι

Ζούμε σε ένα σύστημα.
- ψωνάρα τιντερού
να πω ότι έπεσα από τα σύννεφα, θα πω ψέμματα...
ψωνάρα τιντερού έγραψε: ↑13 Απρ 2022, 22:10να πω ότι έπεσα από τα σύννεφα, θα πω ψέμματα...

Ζούμε σε ένα σύστημα.
- The Age of Aquarius
- Phorum.gr user: The Age of Aquarius
Αγκινάρες με τ'αγκάθια
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 471 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
05 Ιουν 2024, 18:17
-
- 10 Απαντήσεις
- 1050 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nowhere
30 Ιούλ 2023, 19:17
-
- 0 Απαντήσεις
- 329 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
24 Δεκ 2024, 13:01
-
-
Νέα δημοσίευση Καλό σουβλατζίδικο στο Μαρούσι....
από λαθρολάγνο κουρκουμπίνι » 16 Ιούλ 2024, 19:39 » σε Μαγειρική - 16 Απαντήσεις
- 947 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Communio Sancta
17 Ιούλ 2024, 00:00
-