Γιατί είμαι κατά των οίκων ανοχής.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
- Phorum.gr user: Noob
Γιατί είμαι κατά των οίκων ανοχής.
Μοιάζει με γρήγορο πλουτισμό αλλά δεν είναι. Εκεί έξω γίνεται χαμός. Υπάρχουν πάρα πολλοί νέοι, μπίχλες, που πάνε με νέα κορίτσια και εναποθέτουν τα σκατά τους πάνω στο μυαλό των νέων κοριτσιών. Εννοώ το κάθε βίτσιο και ανωμαλία του καθενός πχ: οκ τώρα πιές τα χύσια μου απ' το ποτήρι, ή τώρα γλείψε μου την πατούσα, ή ωραία τώρα τράβα φέρε και την αδερφή σου. Η νεανική ψυχή καταστρέφεται έτσι. Και κανείς δεν λέει κουβέντα, δεν προσέχουν λίγο, αυτοί που δεν μιλούν είναι συνένοχοι.
There is no system
Re: Γιατί είμαι κατά των οίκων ανοχής.
Οι πρώην των εκάστοτε γυναικών μας, είναι σίγουρο ότι ήταν "καθαροί" και ότι δεν τις επέβαλλαν... βίτσια;
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
Μίλησα εγώ για πρώην; Είδες να μιλήσω εγώ για πρώην?
There is no system
Οχι, δεν μίλησες για πρώην. Εγώ μίλησα. Οτιδήποτε κάνουν οι "μπίχλες" με τις πόρνες, θα μπορούσαν να το κάνουν ως πρώην των γυναικών μας. Αυτό λέω.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
Δεν ήταν αυτός ο σκοπός της τοποθέτησης μου
There is no system
Ποιός είναι λοιπόν ο σκοπός; Γιατί η τοποθέτησή σου δεν βγάζει κανένα απολύτως νόημα. Τα "βίτσια" δεν είναι σκατά και κανείς δεν επιβάλλει κάτι σε κάποιον. Επίσης τι σχέση έχει όλο αυτό με τα μπουρδέλα;
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Οι οίκοι ανοχής, δεν είναι μέθοδος πορνείας που ταιριάζει με την αισθητική της εποχής μας. Θυμίζει λίγο αυτούς που πάνε να κουρευτούν στο ΙΚΑ.
Για όσους ενδιαφέρονται, υπάρχουν οι κατ' οίκον επισκέψεις, που γίνονται χωρίς τη μεσολάβηση τσατσάδων, νταβατζήδων και λοιπόν σκυλάδικων στοιχείων.
Αυτή είναι η δική μου τοποθέτηση.
(Αλλά οτιδήποτε κάνει ο κάθε κάφρος με τις πόρνες, είμαι σίγουρος ότι το έχει κάνει και με κάποιες από τις πρώην μου. Το θέμα είναι να μην είμαστε σιχασιάρηδες, να παίρνουμε προφυλάξεις και να κάνουμε συχνά μπάνιο).
Για όσους ενδιαφέρονται, υπάρχουν οι κατ' οίκον επισκέψεις, που γίνονται χωρίς τη μεσολάβηση τσατσάδων, νταβατζήδων και λοιπόν σκυλάδικων στοιχείων.
Αυτή είναι η δική μου τοποθέτηση.
(Αλλά οτιδήποτε κάνει ο κάθε κάφρος με τις πόρνες, είμαι σίγουρος ότι το έχει κάνει και με κάποιες από τις πρώην μου. Το θέμα είναι να μην είμαστε σιχασιάρηδες, να παίρνουμε προφυλάξεις και να κάνουμε συχνά μπάνιο).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος AlienWay την 14 Απρ 2022, 15:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- wooded glade
Στους οίκους ανοχής πάνε οι τηνέϊτζερς που τους λένε από το σπίτι "πρέπει να γ...σετε".
Για τις μητούδες είναι blessing in disguise αλλά δεν το καταλαβαίνουν.
Διότι αν αλλάξει η αγωγή των παιδιών και τους λέει ο μπαμπάς "μην ασχολείστε με τις κλώσσες ρέέέϊ" τότε αυτές θα μείνουν στον άσσο και θα χύνουν μαύρο δάκρυ (αλλά θα είναι αργά).
Έτσι θα γίνει διότι το ίδιο πάθαμε και εμείς οι παλιοί που είμαστε εκμοντερνιστές. Δεν μας άρεσαν τα ταλιμπανιάρικα ήθη και έθιμα και είμαστε εκμοντερνιστές. Αλλά ήταν μπούμερανγκ. Αντί για περισσότερο μ...ί μας προέκυψαν οι μητούδες.
Τελικά όμως η κοινωνία θα βρει το σωστό δρόμο και οι μητούδες θα έχουν το τέλος που τους αξίζει.
Για τις μητούδες είναι blessing in disguise αλλά δεν το καταλαβαίνουν.
Διότι αν αλλάξει η αγωγή των παιδιών και τους λέει ο μπαμπάς "μην ασχολείστε με τις κλώσσες ρέέέϊ" τότε αυτές θα μείνουν στον άσσο και θα χύνουν μαύρο δάκρυ (αλλά θα είναι αργά).
Έτσι θα γίνει διότι το ίδιο πάθαμε και εμείς οι παλιοί που είμαστε εκμοντερνιστές. Δεν μας άρεσαν τα ταλιμπανιάρικα ήθη και έθιμα και είμαστε εκμοντερνιστές. Αλλά ήταν μπούμερανγκ. Αντί για περισσότερο μ...ί μας προέκυψαν οι μητούδες.
Τελικά όμως η κοινωνία θα βρει το σωστό δρόμο και οι μητούδες θα έχουν το τέλος που τους αξίζει.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
-
Δεν έχεις δικαίωμα να ξεφτυλίζεις έτσι έναν άνθρωπο
There is no system
- Dwarven Blacksmith

Η συντριπτική πλειοψηφία με μεσολάβηση "πρακτορείου" δεν είναι πάλι;

Ναι, αλλά τουλάχιστον δεν βλέπεις τις σκ@τόφατσές τους, αλλά και να τους δεις, σπάνια έχουν σκ@τόφατσες.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑14 Απρ 2022, 15:55
Η συντριπτική πλειοψηφία με μεσολάβηση "πρακτορείου" δεν είναι πάλι;
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Αν κάποια το έχει αποφασίσει από μόνη της, δικαίωμά της. Πόσες όμως από τις αλλοδαπές της Ομόνοιας και του Μεταξουργείου πιστεύεις ότι είναι εκεί με τη θελησή τους; Στην ουσία, πληρώνεις για να τις βιάσεις.
Συνειδητοποιείς ότι μιλάμε για συνενετικό sex έτσι;Noob saibot έγραψε: ↑14 Απρ 2022, 15:52Δεν έχεις δικαίωμα να ξεφτυλίζεις έτσι έναν άνθρωπο
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
-
Και πάλι. Μπορεί πολύ εύκολα να βρεις την άλλη σε ανάγκη.klg έγραψε: ↑14 Απρ 2022, 16:01Συνειδητοποιείς ότι μιλάμε για συνενετικό sex έτσι;
There is no system
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μπάιντεν: «Είμαι περήφανη που είμαι η πρώτη μαύρη αντιπρόεδρος των ΗΠΑ»!
από Αρίστος » 05 Ιούλ 2024, 15:17 » σε Διεθνής πολιτική - 67 Απαντήσεις
- 2864 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chupacabra
06 Ιούλ 2024, 21:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ειμαι η Εριεττα......και ειμαι καλα.
από Μαδουραίος » 08 Νοέμ 2024, 14:32 » σε Κοινωνικά θέματα - 5 Απαντήσεις
- 455 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
08 Νοέμ 2024, 14:49
-
-
-
Νέα δημοσίευση Επιτελικός οίκος ανοχής και στις πλημμύρες της Καρδίτσας
από Μαδουραίος » 07 Σεπ 2023, 10:46 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1716 Απαντήσεις
- 44533 Προβολές
-