Αν νομίζεις πως η δική σου ευφυϊα, έχει ''χτυπήσει'' δυσθεώρητα ύψη, γιατί δεν κάνεις έναν τίμιο απολογισμό στις αναρτήσεις σου; Μια απλή αναζήτηση αρκεί. Να ξεκαθαρίσεις και σε μας τους ''αδαείς'', τι πρεσβεύεις. Γιατί μπαίνεις εδώ, μόνο για να πεις την ηλιθιότητά σου.xioni έγραψε: ↑15 Απρ 2022, 23:06Το είπα και πριν, δεν φημίζεσαι για την ευφυΐα σου.Πασιφάη έγραψε: ↑15 Απρ 2022, 13:29Εγώ θέλω να ξέρω μια περσόνα, έναν λογαριασμό.
Έχω εντοπίσει αρκετές μαλακίες συνδυαστικές, που τις κρατώ για μένα. Συμβουλή δική μου ρε φίλε. Ας πάνε να περάσουνε καλά με τις οικογένειές τους, με την μοναξιά τους, καμμία αντίρρηση. Αλλά θεωρώ πολύ βρώμικο και ξεφτυλισμένο, το να μπαίνεις σε ένα φόρουμ με 15 λογαριασμούς και να περιμένεις να μην το καταλάβω. Ενώ γράφω μια δεκαετία.
Υ.γ. Είχα πάρει θέση υπέρ του Κομήτη. Έναν ήρεμο χρήστη που δεν είχε δώσει δικαίωμα. Είχε κι άλλους λογαριασμούς. Το είπε και προς τιμήν του.
Τεσπα. Η ψυχοσύνθεση του καθενός, είναι περίεργο τραίνο.
Περίεργο που εξακολουθείς και ασχολείσαι μαζί μου. Ενώ έχεις δηλώσει το παρακάτω.
Μάλλον σ'ενδιαφέρει αρκετά η γνώμη μου, γι'αυτό και ασχολείσαι. Χτύπησα ευαίσθητο σημείο, άρχοντα;