Γιατι η Κινα ειναι ετη φωτος μπροστα

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
talaipwros

Re: Γιατι η Κινα ειναι ετη φωτος μπροστα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros » 17 Απρ 2022, 17:27

ST48410 έγραψε:
17 Απρ 2022, 17:25
talaipwros έγραψε:
17 Απρ 2022, 17:19
αριθμος κρουσματων, επισης μπορει να ειναι κατι που ξεκινησε εκει μηνες πριν, οπως εγινε και με τον οριτζιναλ κινεζοιο δυο και χρονια πριν
Δεν θα το άφηναν να απλωθεί. Θα απαγόρευαν τις μετακινήσεις στον μήνα διακοπών της Κινεζικής πρωτοχρονιάς που είναι η πρώτη αιτία απομακρυσμένων μετακινήσεων στην αχανή αυτή χώρα. Δεν ταιριάζει με την φιλοσοφία όσων κάνουν εδώ και 2+ χρόνια. Εκτός αν πέρασε απαρατήρητη μια πιθανή συσχέτιση κι εκεί.

Έχω επίσης την εντύπωση ότι εμβολίασαν παιδιά πιο συστηματικά από εδώ. Θα πρέπει να ρωτήσω να το επιβεβαιώσω.
ε μα στην αρχη θα περασει απαρατηρητη, αν οι αριθμοι ειναι π.χ ενα παιδια στα 100. Επισης πολλα παιδια με κοβιντ ειναι ασυμπτωματικα. Θα παρει καποιο χρονο.

Το ζητημα ειναι οτι εχουμε 2 δεδομενα

κατι προκαλει ηπατιτιδα σε παιδια, κατι εκτος των γνωστων ιων ηπατιτιδας
κατι εκανε τους κινεζους να κλειδωσουν 350+ εκατομμυρια κινεζους την εποχη που ολος ο πλανητης ανοιγει/ανοιξε διοτι ο Ομικρον δεν σκοτωνει οσο οι αλλες παραλαγες οτυ ιου

συμπτωση;
παντως κατι συμβαινει, εμπιστευθειτε την Κινα at your own expense
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος talaipwros την 17 Απρ 2022, 17:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 17 Απρ 2022, 17:30

talaipwros έγραψε:
17 Απρ 2022, 17:27
κατι εκανε τους κινεζους να κλειδωσουν 350+ εκατομμυρια κινεζους την εποχη που ολως ο πλανητης ανοιγει/ανοιξε διοτι ο Ομικρον δεν σκοτωνει οσο οι αλλες παραλαγες οτυ ιου
Έχω γράψει αρκετές φορές τη γνώμη μου για αυτό σε προηγούμενες σελίδες. Θα δούμε.

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 17 Απρ 2022, 17:44

Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos » 17 Απρ 2022, 17:54

ειναι θεμα εδω και λιγες ημερες
Rare, severe liver damage reported in kids in U.S. and Europe
In Alabama, nine otherwise healthy children have developed severe hepatitis. Doctors have yet to pinpoint the cause.
https://www.nbcnews.com/health/health-n ... -rcna24553
η προσοχη μας στο Καστελοριζο

Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack » 17 Απρ 2022, 17:55

talaipwros έγραψε:
17 Απρ 2022, 16:51

αν βγει συσχετιση με κινεζοιο, το μαθατε πρωτοι στο πχορουμ

Βρεθηκε το προβλημα
none of the children affected by hepatitis had received a jab
Philip Mortimer έγραψε:
14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.

Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης » 17 Απρ 2022, 19:30

ST48410 έγραψε:
17 Απρ 2022, 17:25
talaipwros έγραψε:
17 Απρ 2022, 17:19
αριθμος κρουσματων, επισης μπορει να ειναι κατι που ξεκινησε εκει μηνες πριν, οπως εγινε και με τον οριτζιναλ κινεζοιο δυο και χρονια πριν
Δεν θα το άφηναν να απλωθεί. Θα απαγόρευαν τις μετακινήσεις στον μήνα διακοπών της Κινεζικής πρωτοχρονιάς που είναι η πρώτη αιτία απομακρυσμένων μετακινήσεων στην αχανή αυτή χώρα. Δεν ταιριάζει με την φιλοσοφία όσων κάνουν εδώ και 2+ χρόνια. Εκτός αν πέρασε απαρατήρητη μια πιθανή συσχέτιση κι εκεί.

Έχω επίσης την εντύπωση ότι εμβολίασαν παιδιά πιο συστηματικά από εδώ. Θα πρέπει να ρωτήσω να το επιβεβαιώσω.
Και ενώ όλα πήγαν ρολόι για κάποιο άγνωστο λόγο τώρα έχουν 300000 κρούσματα και έκλεισαν φυλακή 25εκ κόσμο

Λογικά πράγματα

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 17 Απρ 2022, 19:32

Αμ δεν το βλέπω;;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo » 17 Απρ 2022, 19:52

GoBack έγραψε:
17 Απρ 2022, 17:55
talaipwros έγραψε:

Βρεθηκε το προβλημα
Και αυτή η ηπατίτιδα, μεταφέρεται δια της αναπνευστικής οδού; :smt017
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.

Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack » 17 Απρ 2022, 20:18

vagabondo έγραψε:
17 Απρ 2022, 19:52
GoBack έγραψε:
talaipwros έγραψε:

Βρεθηκε το προβλημα
:102:
Philip Mortimer έγραψε:
14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 17 Απρ 2022, 20:21

vagabondo έγραψε:
GoBack έγραψε:
talaipwros έγραψε:

Βρεθηκε το προβλημα
Μπα, από όλες, μόνο η Α έχει το κουλό ότι μπορεί να μεταφερθεί μέσω νερού και τροφίμων. Οι άλλες με τις γνωστές μεθόδους σεξ, σάλιο, κοινές βελόνες κλπ.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 17 Απρ 2022, 20:24

talaipwros έγραψε:
17 Απρ 2022, 16:44
ST48410 έγραψε:
17 Απρ 2022, 16:42
talaipwros έγραψε:
17 Απρ 2022, 16:39
Να δω αν το κατάλαβα καλά. Υποψιάζεσαι ότι έχω ηπατίτιδα. Έρχεσαι στην πολυκατοικία μου και μου κάνεις τέστ covid; Αυτό θα είχε κάποια λογική αν αυτή η νέα νόσος (?) είναι αποκλειστικά συνδεδεμένη με τον covid. Αν όχι κάνεις μια τρύπα στο νερό.

Τι λάθος κάνω;
βλεπεις οτι ξαφνικα εχεις πολλα παιδια με αγνωστου αιτιολογιας ιογενη ηπατιτιδα σε περιοχες που υπαρχει εξαρση νεας παραλλαγης με covid
δεν ξερω τι στοιχεια εχουν οι κινεζοι και αν η συγκεκριμενη παραλλαγη προκαλει την ηπατιτιδα, οποτε κλειδαμπαρωνουν ολους οσους εχουν covid ωστε να μην κολλησουν τα παιδια.

παντως για καποιο αγνωστο λογο κλειδαμπαρωσαν εκατομμυρια κοσμο και ταυτοχρονα εχουμε αγνωστου αιτιολογιας ιογενη ηπατιτιδα σε παιδια.

correlation does not mean causation κλπ, αλλα food for thought
Αν και αισθάνομαι ότι συνεισφέρω σε θεωρίες συνομωσιολογίας, εμένα με προβληματίζει η θανάτωση ζώων, μην είναι καμιά cross-species μετάλλαξη.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 17 Απρ 2022, 20:29

Cecily Anne έγραψε:
17 Απρ 2022, 20:24
talaipwros έγραψε:
ST48410 έγραψε:
17 Απρ 2022, 16:42

Να δω αν το κατάλαβα καλά. Υποψιάζεσαι ότι έχω ηπατίτιδα. Έρχεσαι στην πολυκατοικία μου και μου κάνεις τέστ covid; Αυτό θα είχε κάποια λογική αν αυτή η νέα νόσος (?) είναι αποκλειστικά συνδεδεμένη με τον covid. Αν όχι κάνεις μια τρύπα στο νερό.

Τι λάθος κάνω;
βλεπεις οτι ξαφνικα εχεις πολλα παιδια με αγνωστου αιτιολογιας ιογενη ηπατιτιδα σε περιοχες που υπαρχει εξαρση νεας παραλλαγης με covid
δεν ξερω τι στοιχεια εχουν οι κινεζοι και αν η συγκεκριμενη παραλλαγη προκαλει την ηπατιτιδα, οποτε κλειδαμπαρωνουν ολους οσους εχουν covid ωστε να μην κολλησουν τα παιδια.

παντως για καποιο αγνωστο λογο κλειδαμπαρωσαν εκατομμυρια κοσμο και ταυτοχρονα εχουμε αγνωστου αιτιολογιας ιογενη ηπατιτιδα σε παιδια.

Αν και αισθάνομαι ότι συνεισφέρω σε θεωρίες συνομωσιολογίας, εμένα με προβληματίζει η θανάτωση ζώων, μην είναι καμιά cross-species μετάλλαξη.
Έτσι όπως το βλέπεις, πώς το κόβεις; Δεν έχουν αφήσει κατοικίδιο ούτε για δείγμα.

Όλα κι όλα όταν οι Κινέζοι αποφασίζουν να τα κάνουν σκ@τα τελικά τα κάνουν απόσκ@τα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug » 17 Απρ 2022, 20:30

Cecily Anne έγραψε:
17 Απρ 2022, 20:21
vagabondo έγραψε:
GoBack έγραψε:

Βρεθηκε το προβλημα

Μπα, από όλες, μόνο η Α έχει το κουλό ότι μπορεί να μεταφερθεί μέσω νερού και τροφίμων. Οι άλλες με τις γνωστές μεθόδους σεξ, σάλιο, κοινές βελόνες κλπ.
Προτείνεις να σταματήσω τα μαθήματα πλεξίματος, τύπισσα;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 17 Απρ 2022, 20:31

Feindflug έγραψε:
17 Απρ 2022, 20:30
Cecily Anne έγραψε:
17 Απρ 2022, 20:21
vagabondo έγραψε:

Προτείνεις να σταματήσω τα μαθήματα πλεξίματος, τύπισσα;
Με την καμία. Το πλέξιμο είναι εξαιρετικό χόμπυ για βιογραφικό. Δείχνει υπομονή, επιμονή, προσοχή στη λεπτομέρεια και τέτοια. Συνέχισε το πλέξιμο δικέ μου.

Gherschaagk έγραψε:
17 Απρ 2022, 20:29
Cecily Anne έγραψε:
17 Απρ 2022, 20:24
talaipwros έγραψε:

Έτσι όπως το βλέπεις, πώς το κόβεις; Δεν έχουν αφήσει κατοικίδιο ούτε για δείγμα.

Όλα κι όλα όταν οι Κινέζοι αποφασίζουν να τα κάνουν σκ@τα τελικά τα κάνουν απόσκ@τα.
Το πρόβλημα είναι ότι ούτως ή αλλιώς δεν εμπιστεύεται κανένας ούτε αυτούς ούτε τα στατιστικά τους. Οπότε γάματα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 17 Απρ 2022, 20:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών