Δεν μπορώ, θα το πώ
σεσουάρ για aristerous

[ινσερτ εμοτικον με σκουφί γουνάκι κλπ]
Για την Νικαράγουα όπως παλιά μαζί με το ΠΑΣΟΚ.
Πόσο μαλάκας πρέπει να είναι αυτός ο τύπος που νόμιζε ότι θα το κόψει με αυτόν τον τροχό;
Επειδή, επιμένω, έχω ασθενή μνήμη, βάλτε ένα λινκ από την τελευταία φορά που κάνατε συλαλλητήριο για τον πόλεμο που προετοιμάζει η Τουρκία εναντίον μας.
ο χοντρουλης, πολύ άσχημα κοψίματα! Μακάρι να μπορέσει να βρει το δίκιο του δια της νομικής οδού, μην το αφήσει έτσι. Κατά τα λοιπά,οντως τώρα υπάρχει έστω και 1% πιθανότητα να πίστευαν ότι θα καταφέρουν να το ρίξουν έτσι, με τέτοια σχοινιά και τροχούς,ή ηταν απλως συμβολικη η κίνηση? Λυπάμαι,αλλα τους κκεδες τουλαχιστον δεν τους εχω για τόσο χαζους. Δεν σας έχω ισα κι ομοια με τους αναρχοπρέζακες. Γιατι άλλωστε,μας έχετε συνηθίσει και σε πιο παντελονάτες ενέργειες στο κοντινό παρελθόν.
Εσύ πίνεις καθόλου πρέζα;vantono έγραψε: ↑16 Απρ 2018, 22:34ο χοντρουλης, πολύ άσχημα κοψίματα! Μακάρι να μπορέσει να βρει το δίκιο του δια της νομικής οδού, μην το αφήσει έτσι. Κατά τα λοιπά,οντως τώρα υπάρχει έστω και 1% πιθανότητα να πίστευαν ότι θα καταφέρουν να το ρίξουν έτσι, με τέτοια σχοινιά και τροχούς,ή ηταν απλως συμβολικη η κίνηση? Λυπάμαι,αλλα τους κκεδες τουλαχιστον δεν τους εχω για τόσο χαζους. Δεν σας έχω ισα κι ομοια με τους αναρχοπρέζακες. Γιατι άλλωστε,μας έχετε συνηθίσει και σε πιο παντελονάτες ενέργειες στο κοντινό παρελθόν.
http://www.lifo.gr/team/neighborhood/38463Το 2007, στη διάρκεια αντιαμερικανικής πορείας, το άγαλμα τραβήχτηκε με σχοινιά και «έφαγε χώμα» για τρίτη φορά. Πηγή: www.lifo.gr