Να πω κάτι;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Να πω κάτι;
Λοιπόν, δεν μου αρέσει να μπαίνω σε θετικές λεπτομέρειες από την ερωτική μου ζωή, πιο πολύ με ψήνει να εκμεταλλεύομαι την ανωνυμία για να κλαψομουνιάσω. Αλλά ρε μαλάκες...
Αν κατάφερα εγώ
ΕΓΩ
ο χειρότερος της πλάσης σα να λέμε
να βρω την αγάπη...
μπορεί να το κάνει η κάθε μηδαμινότητα του πχόρουμ
(εκτός από τους φασίστες, που είναι ακόμα πιο κάτω κι από εμένα, κι από τα ζώα κι από τα πρωτόζωα).
Κάθεσαι και βγάζεις θεωρίες κι έρχεται η ζωή και στις διαψεύδει να πούμε.
Αν κατάφερα εγώ
ΕΓΩ
να βρω την αγάπη...
(εκτός από τους φασίστες, που είναι ακόμα πιο κάτω κι από εμένα, κι από τα ζώα κι από τα πρωτόζωα).
- ψωνάρα τιντερού
Re: Να πω κάτι;
Βλήμα έγραψε: ↑19 Απρ 2022, 17:13Λοιπόν, δεν μου αρέσει να μπαίνω σε θετικές λεπτομέρειες από την ερωτική μου ζωή, πιο πολύ με ψήνει να εκμεταλλεύομαι την ανωνυμία για να κλαψομουνιάσω. Αλλά ρε μαλάκες...
Αν κατάφερα εγώ
ΕΓΩ
να βρω την αγάπη...
αγάπη ή σεξ, πύτε;
Αυτό είναι ένα κείμενο που μπορεί να προστίθεται στις δημοσιεύσεις σας. Υπάρχει ένα όριο 255 κρυάδων. Το ξεπεράσατε.
- wooded glade
Βλήμα έγραψε: ↑19 Απρ 2022, 17:13Λοιπόν, δεν μου αρέσει να μπαίνω σε θετικές λεπτομέρειες από την ερωτική μου ζωή, πιο πολύ με ψήνει να εκμεταλλεύομαι την ανωνυμία για να κλαψομουνιάσω. Αλλά ρε μαλάκες...
Αν κατάφερα εγώ
ΕΓΩ
να βρω την αγάπη...
Όλα αυτά, ναι, μπορεί.
Αλλά αγάπη μέσα από την ολομέλεια ; Πως γίνεται ;
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Δεν είναι δύσκολο να βρει κάποιος την αγάπη.
Το δύσκολο είναι να ξεφυγει από αυτή.
Το δύσκολο είναι να ξεφυγει από αυτή.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Από σεξ αρχίζ' και μια πεποίθηση προς εαυτόν: "μην νομίζεις ότι είναι κάτι περισσότερο από σεξ, είναι μόνο σεξ".ψωνάρα τιντερού έγραψε: ↑19 Απρ 2022, 17:14Βλήμα έγραψε: ↑19 Απρ 2022, 17:13Λοιπόν, δεν μου αρέσει να μπαίνω σε θετικές λεπτομέρειες από την ερωτική μου ζωή, πιο πολύ με ψήνει να εκμεταλλεύομαι την ανωνυμία για να κλαψομουνιάσω. Αλλά ρε μαλάκες...
Αν κατάφερα εγώ
ΕΓΩ
να βρω την αγάπη...
αγάπη ή σεξ, πύτε;
Κι ύστερα αναρωτιέσαι "λες να με αγαπάει;" αλλά λες "η αγάπη είναι μαλακίες, ήταν μόνο σεξ".
Και μετά λες "τι μαλάκας ήμουν, παραλίγο να έχανα ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί".
Και σε περίπτωση που αναρωτιέστε: ναι, εξακολουθώ να μιλώ για τους δυο καινούργιους μου σκυλους.
Τι νόημα έχει να βρεις την αγάπη όταν είσαι καταδικασμένος σε αιώνιο θάνατο και αιώνια ανυπαρξία;Βλήμα έγραψε: ↑19 Απρ 2022, 17:13Λοιπόν, δεν μου αρέσει να μπαίνω σε θετικές λεπτομέρειες από την ερωτική μου ζωή, πιο πολύ με ψήνει να εκμεταλλεύομαι την ανωνυμία για να κλαψομουνιάσω. Αλλά ρε μαλάκες...
Αν κατάφερα εγώ
ΕΓΩ
να βρω την αγάπη...
Είναι κι'αυτός ένας τρόπος να το δεις, αλλά εμένα δε με παρηγορεί.
Η ζωή είναι στιγμέςΕκτωρ έγραψε: ↑19 Απρ 2022, 18:13Τι νόημα έχει να βρεις την αγάπη όταν είσαι καταδικασμένος σε αιώνιο θάνατο και αιώνια ανυπαρξία;Βλήμα έγραψε: ↑19 Απρ 2022, 17:13Λοιπόν, δεν μου αρέσει να μπαίνω σε θετικές λεπτομέρειες από την ερωτική μου ζωή, πιο πολύ με ψήνει να εκμεταλλεύομαι την ανωνυμία για να κλαψομουνιάσω. Αλλά ρε μαλάκες...
Αν κατάφερα εγώ
ΕΓΩ
να βρω την αγάπη...
Παιδιά, γαμησια, γκολ, συναυλίες, διακοπάρες
Χίλιες φορές τα ρουμανακια από έναν γάμο που βριζόμαστε όλη μέρα
Θα σε βοηθήσει να την αποδεχθείς. Δηλαδίς ντάξ': είμαστε καταδικασμένοι στην εκφυλιστική ασθένεια που λέγεται γεράματα και καταλήγει στον θάνατο. Κι αυτή είναι η αισιόδοξη εκδοχή. Να αντιληφθείς ότι δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για αυτό και να δεις τι μπορείς να κάνεις με ό,τι έχεις στον χρόνο που έχεις. Η αγάπη δεν έχει νόημα, όπως και τίποτα άλλο, αλλά κάνει την βόλτα καλύτερη.
Με βρήκες όμως στις καλές μου κι ακούγομαι περισσότερο υπαρξιστής απ' ότι υλιστής, οπότε η συμβουλή μου παραμένει ίδια: πήγαινε σε κάποιον θεραπευτή ή θεραπεύτρια.
καλο βολι, ευχομαι.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.