Γιατί δεν πίστεψαν οι Εβραίοι τον Ιησού;
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
- EKPLIKTIKOS
Re: Γιατί δεν πίστεψαν οι Εβραίοι τον Ιησού;
Για τον ίδιο λόγο που σχεδίασαν το 9/11 με τόσα θύματα. Γιατί είναι πολύ, πολύ, πολύ κακοί
- taxalata xalasa
περασε ο εβραιος μεσσιας και εκανε την επανασταση αλλα η επανασταση εμεινε ακεφαλος οπως και ο ιδιος...Γκουερινο 4 έγραψε: ↑20 Απρ 2022, 22:37Θεωρώ πως ένα από τα μεγαλύτερα παράδοξα της ιστορίας είναι το παραπάνω ερώτημα
Οι Εβραίοι περίμεναν τον μεσσία, αυτός ήρθε, και τελικά πίστεψαν σε αυτόν ένα σωρό λαοί εκτός από αυτούς που τον ανεμεναν
Γιατί;
να θυμασαι οτι οι εβραιοι περιμεναν μεσσια επι γης και οχι επι παραδεισου που ηδη υπηρχε ο γιαχβε
απο δουλοι ανακατοι και αεθνοι στην αιγυπτο θελησαν να κανουν ενα εθνος που να γινει απο δουλοι αφεντες των πρωην αφεντων που θα γινουν δουλοι των πρωην δουλων.
καπως ετσι παει το ποιημα.
εντελως αλλου για αλλου, με αυτο που εννοεις μεσσιας στην εβραικη αιρεση που εξελιχθηκε σε χριστιανισμος και επειτα σε ισλαμισμος και έπειτα σε εθνικοχριστιανισμος και εθνικοισλαμισμος και παει λεγοντας σε χιλια κομματια...
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
-
Κάποτε ο Χριστός ανέβηκε σε ένα βουνό και άρχισε να κηρύττει. Τότε πολλοί εβραίοι μαζεύτηκαν να τον ακούσουν. Όταν ο Χριστός τελείωσε του είπαν ότι αφού έκατσαν και τον άκουσαν θα πρέπει να τους ταΐσει κιόλας. Οι μαθητές του είπαν ότι δεν έχουμε ούτε χρήματα, ούτε τροφή πέραν από ελάχιστα ψάρια και ψωμί. Τότε ο Χριστός έκανε το θαύμα του. Αφού έφαγαν όλοι, ο Χριστός τους ρώτησε τι έχουν να πουν. Τότε αυτοί απάντησαν ότι άλλη φορά φροντίσει να έχει και φρούτο.
- taxalata xalasa
...οπως λεμε... περασε και δεν ακουμπησε ενα αιωνα αργοτερα...George_V έγραψε: ↑20 Απρ 2022, 22:47Απλο.Γκουερινο 4 έγραψε: ↑20 Απρ 2022, 22:37Θεωρώ πως ένα από τα μεγαλύτερα παράδοξα της ιστορίας είναι το παραπάνω ερώτημα
Οι Εβραίοι περίμεναν τον μεσσία, αυτός ήρθε, και τελικά πίστεψαν σε αυτόν ένα σωρό λαοί εκτός από αυτούς που τον ανεμεναν
Γιατί;
Οι Εβραιοι περίμεναν ενα Μεσσια-Πολεμιστη που θα εριχνε βρωμοξυλο στους Ρωμαιους και θα αναστηλωνε το αρχαιο Βασιλειο του Ισραηλ με ηγεμονα απο τη γενια του Δαβιδ.
Οταν ομως ειδαν τον Ιησου να τους λεει για αγαπες και λουλουδια και να συναναστρέφεται Ρωμαιους, τελωνες και πορνες λακισαν.
Σου λεει εμεις περιμέναμε εναν πολεμιστη και αυτος ειναι κολλητος με Ρωμαιους και καθε κατακαθι της κοινωνιας.
Οποτε να περάσει ο επομενος Μεσσιας παρακαλω...
-
Μια άλλη φορά ήταν καλεσμένος σε ένα γάμο. Ο πεθερός δεν είχε φροντίσει να έχει κρασί για όλους. Τότε παρακάλεσε το Χριστό να τον βοηθήσει. Τότε ο Χριστός του είπε να γεμίσει τις κανάτες με νερό. Έπειτα έκανε το θαύμα του και το νερό έγινε κρασί.
Ο Χριστός τότε ρώτησε τον οικοδεσπότη αν τώρα είναι ικανοποιημένος. Αυτός αποκρίθηκε όχι διότι πίνει μόνο λευκό κρασί.
Ο Χριστός τότε ρώτησε τον οικοδεσπότη αν τώρα είναι ικανοποιημένος. Αυτός αποκρίθηκε όχι διότι πίνει μόνο λευκό κρασί.
-
Κάποτε έφεραν έναν κατάκοιτο εμπρός από τον Κύριο. Ο άνθρωπος είχε να περπατήσει χρόνια. Του ζήτησε να τον κάνει καλά. Τότε ο Κύριος του είπε "Άρον τον κράβατόν σου και περιπάτει". Τότε ο θεραπευμένος του αποκρίθηκε, δεν καλείς και ένα ταξί να με πάει;
Για τον ίδιο λόγο που δεν πιστεύετε εσείς όλα τα μέλη του φόρουμ ότι ..ΕΓΩ Ο ΑΙΝΕΙΑΝ ειμαι ή μετενσάρκωση του ΜΕΓΆΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ο οποίος ήταν γιος του Δια , που θα πρέπει να με ακολούθησετε να θυσιάστητε για εμένα και να μου δώσετε τα υπάρχοντα σας ...Στρακαστρουκας έγραψε: ↑20 Απρ 2022, 23:10Για τον ιδιο λογο που οι καθολικοι δεν πιστεψαν τον Λουθηρο
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Εισαι ξανθος, κοντος και με ραιβοκρανο?ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑20 Απρ 2022, 23:36Για τον ίδιο λόγο που δεν πιστεύετε εσείς όλα τα μέλη του φόρουμ ότι ..ΕΓΩ Ο ΑΙΝΕΙΑΝ ειμαι ή μετενσάρκωση του ΜΕΓΆΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ο οποίος ήταν γιος του Δια , που θα πρέπει να με ακολούθησετε να θυσιάστητε για εμένα και να μου δώσετε τα υπάρχοντα σας ...Στρακαστρουκας έγραψε: ↑20 Απρ 2022, 23:10Για τον ιδιο λογο που οι καθολικοι δεν πιστεψαν τον Λουθηρο
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- taxalata xalasa
αλεκακο....ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑20 Απρ 2022, 23:36Για τον ίδιο λόγο που δεν πιστεύετε εσείς όλα τα μέλη του φόρουμ ότι ..ΕΓΩ Ο ΑΙΝΕΙΑΝ ειμαι ή μετενσάρκωση του ΜΕΓΆΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ο οποίος ήταν γιος του Δια , που θα πρέπει να με ακολούθησετε να θυσιάστητε για εμένα και να μου δώσετε τα υπάρχοντα σας ...Στρακαστρουκας έγραψε: ↑20 Απρ 2022, 23:10Για τον ιδιο λογο που οι καθολικοι δεν πιστεψαν τον Λουθηρο
εισαι πολυ μικρος...
κατσε στ αυγα σου γιατι θα σε φανε οι δικοι σου...

Δηλαδή εάν ήσουν κάποιος.. συγχωριανός μου Εβραίος από την Ναζαρετ κι εγώ ο Ιησους που ήμουν γιος ξυλουργου σου έλεγα ότι είμαι γιος Θεού από την γενιά του Δαυιδ..θα το πιστευες ;George_V έγραψε: ↑20 Απρ 2022, 23:37Εισαι ξανθος, κοντος και με ραιβοκρανο?ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑20 Απρ 2022, 23:36Για τον ίδιο λόγο που δεν πιστεύετε εσείς όλα τα μέλη του φόρουμ ότι ..ΕΓΩ Ο ΑΙΝΕΙΑΝ ειμαι ή μετενσάρκωση του ΜΕΓΆΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ο οποίος ήταν γιος του Δια , που θα πρέπει να με ακολούθησετε να θυσιάστητε για εμένα και να μου δώσετε τα υπάρχοντα σας ...Στρακαστρουκας έγραψε: ↑20 Απρ 2022, 23:10Για τον ιδιο λογο που οι καθολικοι δεν πιστεψαν τον Λουθηρο
Εάν ήσουν κάποιος κάτοικος της Μεκκας και κάποιος συγχωριανός σου εν ονόματι Μωαμεθ που ήταν έμπορος σου έλεγε ότι είναι Προφήτης θα το πιστευες;
Το ξέρω ότι δεν θα με πιστεύεις όπως δεν με πιστεύουν ούτε οι συγγενείς μου (ουδείς προφήτης εν τη αυτώ πατρίδι ) ..taxalata xalasa έγραψε: ↑20 Απρ 2022, 23:39αλεκακο....ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑20 Απρ 2022, 23:36Για τον ίδιο λόγο που δεν πιστεύετε εσείς όλα τα μέλη του φόρουμ ότι ..ΕΓΩ Ο ΑΙΝΕΙΑΝ ειμαι ή μετενσάρκωση του ΜΕΓΆΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ο οποίος ήταν γιος του Δια , που θα πρέπει να με ακολούθησετε να θυσιάστητε για εμένα και να μου δώσετε τα υπάρχοντα σας ...Στρακαστρουκας έγραψε: ↑20 Απρ 2022, 23:10Για τον ιδιο λογο που οι καθολικοι δεν πιστεψαν τον Λουθηρο
εισαι πολυ μικρος...
κατσε στ αυγα σου γιατι θα σε φανε οι δικοι σου...εκανε κι μυγα κωλο κι εχεσε τον κοσμο ολο.... αλεκος...
Αν όμως κάποιους τους συμφέρει το κήρυγμα μου και λένε από μέσα τους "τρελός αυτός αλλά ή τρέλλα του μας συμφέρει" και σου επιβάλουν με τα όπλα το να με πιστέψεις ....
Εάν ένας σημερινός προφήτης στην Ελλαδα σου ελεγε (Λιακοπουλος στυλ ) ότι είναι ο Ιησους και .. σήκωνε πόλεμο εναντίον των χριστιανών παπάδων ..οι σημερινοί χριστιανοί πως θα τον αντιμετώπιζαν;Γκουερινο 4 έγραψε: ↑20 Απρ 2022, 22:37Θεωρώ πως ένα από τα μεγαλύτερα παράδοξα της ιστορίας είναι το παραπάνω ερώτημα
Γιατί;
- taxalata xalasa
οχι!..ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑20 Απρ 2022, 23:44Το ξέρω ότι δεν θα με πιστεύεις όπως δεν με πιστεύουν ούτε οι συγγενείς μου (ουδείς προφήτης εν τη αυτώ πατρίδι ) ..taxalata xalasa έγραψε: ↑20 Απρ 2022, 23:39αλεκακο....
εισαι πολυ μικρος...
κατσε στ αυγα σου γιατι θα σε φανε οι δικοι σου...εκανε κι μυγα κωλο κι εχεσε τον κοσμο ολο.... αλεκος...
Αν όμως κάποιους τους συμφέρει το κήρυγμα μου και λένε από μέσα τους "τρελός αυτός αλλά ή τρέλλα του μας συμφέρει" και σου επιβάλουν με τα όπλα το να με πιστέψεις ....
σε πιστευω, αλλα σου λεω εισαι πολυ μικρος και θα σε φανε.... κατσε στ αυγα σου αλεκο...

τα αορατα οπλα ειναι τα καλυτερα...
Και τον Ιησου ο οποίος ήταν από την γενιά του Δαυιδ , τον έφαγαν ...taxalata xalasa έγραψε: ↑20 Απρ 2022, 23:51οχι!..ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑20 Απρ 2022, 23:44Το ξέρω ότι δεν θα με πιστεύεις όπως δεν με πιστεύουν ούτε οι συγγενείς μου (ουδείς προφήτης εν τη αυτώ πατρίδι ) ..taxalata xalasa έγραψε: ↑20 Απρ 2022, 23:39
αλεκακο....
εισαι πολυ μικρος...
σε πιστευω, αλλα σου λεω εισαι πολυ μικρος και θα σε φανε.... κατσε στ αυγα σου αλεκο...
- taxalata xalasa
και ο Δαβιδ απο την γενια του αβρααμ από την Χαλδαίικη Ουρουκ από τον Αρφαξάδ, γενάρχη των χαλδαίων, τρίτου γιου, απο τους 5, του Σημ του Νωε.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑20 Απρ 2022, 23:53Και τον Ιησου ο οποίος ήταν από την γενιά του Δαυιδ , τον έφαγαν ...taxalata xalasa έγραψε: ↑20 Απρ 2022, 23:51οχι!..ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑20 Απρ 2022, 23:44
Το ξέρω ότι δεν θα με πιστεύεις όπως δεν με πιστεύουν ούτε οι συγγενείς μου (ουδείς προφήτης εν τη αυτώ πατρίδι ) ..
Ο Εβραίος ιστορικός του 1ου αιώνα μ.χ. Ιώσηπος Φλάβιος καθορίζει τον
Ελάμ γενάρχη των Ελαμιτών, τον
Ασσούρ γενάρχη των Ασσυρίων, τον
Αρφαξάδ γενάρχη των Χαλδαίων, τον
Λούδ γενάρχη των Λυδών και τον
Αράμ γενάρχη των Συρίων.
Αρφαξάδ / Άλφα Ξάδερφος / Πρωτοξάδερφος.
Ο Νώε ευλόγησε τον Σήμ μαζί με τον αδελφό του Ιάφεθ ενώ καταράστηκε τον άλλο αδελφό τους Χαμ να είναι δούλος των άλλων δύο επειδή τον είδε γυμνό (Γένεσις θ΄ 20-27)
isn't that racism?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος taxalata xalasa την 21 Απρ 2022, 00:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Οι Εβραίοι είναι φίλοι μας....
από taxalata xalasa » 20 Οκτ 2023, 06:38 » σε Διεθνής πολιτική - 59 Απαντήσεις
- 1693 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
21 Οκτ 2023, 12:08
-
-
-
Νέα δημοσίευση Οἱ τρεῖς Ἀναζητήσεις τοῦ ἱστορικοῦ Ἰησοῦ.
από tanipteros » 23 Σεπ 2023, 23:45 » σε Θρησκειολογία - 0 Απαντήσεις
- 299 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
23 Σεπ 2023, 23:45
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τὸ ἀδιἐξοδο τῆς ἔρευνας γιὰ τὸν ἱστορικὸ Ἰησοῦ.
από tanipteros » 24 Δεκ 2023, 22:50 » σε Θρησκειολογία - 66 Απαντήσεις
- 2574 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
29 Φεβ 2024, 20:18
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ο Αδωνις πουλάει βιβλίο με τις επιστολες του Ιησού
από Μαδουραίος » 10 Μάιος 2024, 22:04 » σε Εσωτερική Πολιτική - 59 Απαντήσεις
- 1962 Προβολές
-