Αλεπού
Re: Αλεπού
Ψι, ξεκίνα να τρως τη σαλάτα με το ίχνος ανθότυρου μια ώρα αρχίτερα να δούμε τις φωτό με τα κατσίκια
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Εγω ειμαι φαγωμενος. Εφαγα κοτοπουλο. Μπορω να δω?shrike έγραψε: ↑08 Σεπ 2018, 13:32ΟΚ λοιπόν, δεν βάζω πικς με κατσίκι (ξες... πέτσες σκασμένες, να έχουν ανοίξει οι κλειδώσεις κλπ).enterprise-psi έγραψε: ↑08 Σεπ 2018, 13:25Λυπήσου μαςshrike έγραψε: ↑08 Σεπ 2018, 13:12
Να σε φτιάξω λίγο (προς το παρόν), με μερικές εικόνες του λουκάνικού μου.
Δεν ξέρω, κι αυτές ντικ πικς λέγονται ή όχι;
shrike @ Λουκάνικο (παραγωγής μου)
Θα περιμένω να είστε φαγωμένοι πρώτα.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Κάτσε να ψάξω αν έχω τίποτα στο κινητό μου, στο πισί του σπιτιού έχω τα περισσότερα και είμαι στη δουλειά τώρα.
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Δυστυχώς, ελάχιστα πράματα είχα στο κινητό. Βρήκα μόνο μια φωτό από την προετοιμασία και ακόμα μία από τα leftovers της επόμενης μέρα.

Εγώ απ οτι βλέπω θα πάρω μια πάπια για κατοικίδιο.
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
shrike έγραψε: ↑04 Σεπ 2018, 13:41Το Σάββατο το βράδυ, εκεί που τρώγαμε στην αυλή στο εξοχικό, μας ήρθε ένας απρόσκλητος επισκέπτης.
Ένα αλεπουδάκι (για πιτσιρίκι το 'κοψα από το μέγεθος και τη μούρη), ξεψάρωτο εντελώς. Μας πλησίασε στα 1,5-2 μέτρα, το ταΐσαμε και δεν έλεγε να φύγει φυσικά. Μετά από λίγο ένιωσε τόσο άνετα που κάθισε 4-5 μέτρα μακρυά μας και μας χάζευε, σε κάποια στιγμή ξάπλωσε και μπρούμυτα στο γρασίδι.

Στα χωριά μας έχει πολλές αλεπούδες, και συχνά πλησιάζουν σε σπίτι. Όντως είναι ξεψάρωτες, άμα τις καλομάθεις, σε πιάνουν αγκαζέ. Νομίζ, πως πρέπει κανείς να προσέχει, γιατί κυκλοφορούν πολλές με λύσσα (έχω ακούσει).
Ordem e Progresso.
Επισκέπτονται ανα εποχές το κτήμα με σκοπό την ανάπτυξη κοινωνικών σχέσεων με τις κότες .
Ο νεότερος Μούργος απο τρυφερή ηλικία είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικός - ταλέντο στην πολιτισμένη εξουδετερωσή τους και δείχνει δυσφορία οταν νόμιμα
στην επιτρεπόμενη περίοδο τις υποδέχομαι με 26 γραμμάρια μονόβολο.
Ο νεότερος Μούργος απο τρυφερή ηλικία είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικός - ταλέντο στην πολιτισμένη εξουδετερωσή τους και δείχνει δυσφορία οταν νόμιμα

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Αν δεν είχες ζα (κοτούλες κτλ) δεν θα ήθελες να τις κάνεις παρέα;Αγις έγραψε: ↑23 Σεπ 2018, 12:23Επισκέπτονται ανα εποχές το κτήμα με σκοπό την ανάπτυξη κοινωνικών σχέσεων με τις κότες .
Ο νεότερος Μούργος απο τρυφερή ηλικία είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικός - ταλέντο στην πολιτισμένη εξουδετερωσή τους και δείχνει δυσφορία οταν νόμιμαστην επιτρεπόμενη περίοδο τις υποδέχομαι με 26 γραμμάρια μονόβολο.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Οχι έχουν ψύλλους και την ιδιοτροπία να τρελλαίνονται για νεογέννητα γατάκια και σκυλάκια - τα θεωρούν καραγκουρμεδια και τα μασαμπουκώνουν σε κάθε ευκαιρία .sys3x έγραψε: ↑23 Σεπ 2018, 13:01Αν δεν είχες ζα (κοτούλες κτλ) δεν θα ήθελες να τις κάνεις παρέα;Αγις έγραψε: ↑23 Σεπ 2018, 12:23Επισκέπτονται ανα εποχές το κτήμα με σκοπό την ανάπτυξη κοινωνικών σχέσεων με τις κότες .
Ο νεότερος Μούργος απο τρυφερή ηλικία είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικός - ταλέντο στην πολιτισμένη εξουδετερωσή τους και δείχνει δυσφορία οταν νόμιμαστην επιτρεπόμενη περίοδο τις υποδέχομαι με 26 γραμμάρια μονόβολο.
Οταν θέλουμε να καθαρίσουμε μια περιοχή - πάντα στην νόμιμη περίοδο

Σε λίγο διάστημα παρελαύνουν όλες από τις φωνούλες των μικρών - και καθαρίζει με άνεση κ άκοπα η περιοχή πίνοντας την φραπεδιά.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Στην περιοχή αυτή που λες έχεις τα δικά σου ζώα περιφραγμένα για το κάνεις για το σπορ;Αγις έγραψε: ↑23 Σεπ 2018, 13:11Οχι έχουν ψύλλους και την ιδιοτροπία να τρελλαίνονται για νεογέννητα γατάκια και σκυλάκια - τα θεωρούν καραγκουρμεδια και τα μασαμπουκώνουν σε κάθε ευκαιρία .sys3x έγραψε: ↑23 Σεπ 2018, 13:01Αν δεν είχες ζα (κοτούλες κτλ) δεν θα ήθελες να τις κάνεις παρέα;Αγις έγραψε: ↑23 Σεπ 2018, 12:23Επισκέπτονται ανα εποχές το κτήμα με σκοπό την ανάπτυξη κοινωνικών σχέσεων με τις κότες .
Οταν θέλουμε να καθαρίσουμε μια περιοχή - πάντα στην νόμιμη περίοδο- αφήνουμε σαν δόλωμα κάπου απομακρυσμένα μια τέτοια γέννα και ανεβαίνουμε σε κοντινό δένδρο για καλό πεδίο βολής.
Σε λίγο διάστημα παρελαύνουν όλες από τις φωνούλες των μικρών - και καθαρίζει με άνεση κ άκοπα η περιοχή πίνοντας την φραπεδιά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.