Είσαι να τσοντάρουμε του μαγαζάτορα, να στήσει ανεμιστήρες στην ταράτσα για να σπρώχνουν την τσίκνα όπου δει;

.
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Είσαι να τσοντάρουμε του μαγαζάτορα, να στήσει ανεμιστήρες στην ταράτσα για να σπρώχνουν την τσίκνα όπου δει;
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Ασπροβάλτα:
Νυσσαφι αγαπουλα,μαθε να διαβαζεις.Πηρα εγω θεση για το τεμενος;Οχι.Κια να επαιρνα δικαιωμα μου,αλλα ελα που δεν πηρα;Σουβλίτσα έγραψε: ↑20 Σεπ 2018, 17:06Με την διόρθωση οτι γίνεται σαφής η ταυτότητα που θέλουν να αποκτήσει η χώρα,Εσθήρ έγραψε: ↑19 Σεπ 2018, 18:58
Το ισλαμικό τέμενος στο Βοτανικό θα λειτουργεί πολύ κοντά σε μια χριστιανική εκκλησία. Πρόκειται για το εκκλησάκι του Αγίου Χριστοφόρου, το οποίο βρίσκεται εντός της ναυτικής βάσης. Μπαίνοντας κάποιος στον χώρο για να πάει στο τέμενος θα βλέπει μπροστά του την χριστιανική εκκλησία. «Δεν είναι τυχαίο ότι το τέμενος βρίσκεται πολύ κοντά σε μια χριστιανική εκκλησία. Δίνεται το μήνυμα της συνύπαρξης των δυο θρησκειών, ενώ γίνεται σαφής και η ταυτότητα που έχει η χώρα», επισημαίνει στο iefimerida πηγή από το υπουργείο Παιδείας.
εδώ είναι το ζουμί, όποιος δεν το βλέπει να ανοίξει τα μάτια να το δει
Να δει όλα όσα γίνονται σήμερα σε διάφορα επίπεδα.
Νυσσάφι!
Να μην μου κανεις παραθεση τοτε αγαπουλα.Κανε κοπυ και σχολιασε το αρθρο.Οταν μου κανεις παραθεση και δεν ξεκαθαριζεις οτι δεν αναφερεσαι σε εμενα,δειχνει ακριβως σαν να αναφερεσαι σε εμενα.Σουβλίτσα έγραψε: ↑20 Σεπ 2018, 21:41Mα, στα λόγια της πηγής έκανα το μπολντάρισμα και την αναφορά, όχι στα δικά σου, απλώς στο ποστ σου είδα την αναφορά και την αναπαρήγαγα μέσα από το ποστ χωρίς να την απομονώσω. Χαλάρωσε λίγο
(δεν πρόλαβα να συνδεθώ και βλέπω αναφορά απάντησης, ουφ, δεν προλαβαίνω! )
Τσου,οταν κανεις παραθεση σε καποιον του απευθυνεις τον λογο.Και μεσα στπν λογο γραφεις και ενα νυσσαφι.Ανετα μπορουσες να κοπιαρεις το κειμενο και να το σχολιασεις.Αλλου αυτα και χαιρεται!Αν δεν το ηξερες,τωρα το εμαθες.Φιλουνια.
Ατυχές αυτό που λες εδώ φίλε.