Γιατι η Κινα ειναι ετη φωτος μπροστα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Γιατι η Κινα ειναι ετη φωτος μπροστα
δυστυχώς και η Κίνα ακολουθεί τον δρόμο του great reset
Δεν είναι ακριβές ότι δεν επεβλήθη εμβολιασμός. Ίσως όχι σε όλους και παντού αλλά έγραψα για γνωστό μου που ειδοποιήθηκε να πάει να εμβολιαστεί (υποχρεωτικά) λόγω επαγγέλματος.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑23 Απρ 2022, 21:50Ε ναι, να τους επιβάλεις σε όλους εμβολιασμο είναι αυταρχικό.
-
Ακόμα κι αν θεωρήσουμε πως είναι τόσοι λίγοι επειδή εφαρμόζουν τόσο παρανοϊκά μέτρα, το ότι δεν τους εμβολιασαν με το ζόρι, αποτελεί πλήρης αποτυχία. Το πιο πιθανό είναι σε λίγο καιρό να αλλάξουν τακτική, να ακολουθήσουν την λογική της Σιγκαπούρης, και όσοι υιοθέτησαν τη μηδενική ανοχή να κάνουν βαρβάτη αυτοκριτική.Το υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε σήμερα 12 νέους θανάτους και περισσότερα από 23.000 νέα κρούσματα κορωνοϊού στη Σαγκάη.
Εκείνοι που κατέληξαν ήταν κατά μέσον όρο 88 ετών, σύμφωνα με την κυβέρνηση της Σαγκάης. Όλοι είχαν υποκείμενα νοσήματα και κανένας τους δεν ήταν εμβολιασμένος.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
-
Εγώ διαβάζω πως πέθαναν κάτι 90χρονοι ανεμβολιαστοι που θα πέθαναν αν τους έπιανε κάνα συνάχι. Ας βασανίζουμε εκατομμύρια πολίτες σε στρατόπεδα συγκέντρωσης και κλειδωμένους στα σπίτια τους να λιμοκτονούν.ST48410 έγραψε: ↑23 Απρ 2022, 21:53Δεν είναι ακριβές ότι δεν επεβλήθη εμβολιασμός. Ίσως όχι σε όλους και παντού αλλά έγραψα για γνωστό μου που ειδοποιήθηκε να πάει να εμβολιαστεί (υποχρεωτικά) λόγω επαγγέλματος.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑23 Απρ 2022, 21:50Ε ναι, να τους επιβάλεις σε όλους εμβολιασμο είναι αυταρχικό.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
Απιστευτα ρεζιλικια απο τους Κινεζους. Επειδη πεθαναν μερικοι ανεμβολιαστοι μς μεσο ορο ηλικιας τα 88, βασανιζουν ολους τους κατοικους μιας πολης 25 εκατομμυριων. Δεν το χωραει ο νους του ανθρώπου.
Προφανώς κάτι άλλο παίζει, δεν είναι να εμπιστεύεσαι τις ανακοινώσεις τους.
Το μίσος για τη μπουμεργιά είναι δυνατότερο απ' τα ασφαλιστικά
~~~~
Μίμα για χρήμα
~~~~
Μίμα για χρήμα
- EKPLIKTIKOS
Η μεγαλύτερη ασέβεια απέναντι στη ζωή είναι η μη αναγνώριση του ίδιου του κύκλου της (γέννηση, αναπαραγωγή, φθορά, θάνατος). Από αυτή την υβρη, δηλαδή να βάζεις φυλακή τα 3χρονα για 2 χρόνια προκειμένου να σώσεις 90χρονους, αποκλείεται να γλιτώσει κάνεις. Και οι 90χρονοι θα πεθάνουν, και τα 3χρονα θα παθαίνουν ηπατίτιδεςDwarven Blacksmith έγραψε: ↑23 Απρ 2022, 21:17
Κανένας σεβασμός στην ανθρώπινη ζωή εκεί στη Δύση, πέθαναν λέει υπερήλικες ψέκες. Παρανοϊκός ο Σι που δεν εφαρμόζει τον κοινωνικό δαρβινισμό να πεθάνουν οι αδύναμοι της φυλής.

H πόλη έχει 25 εκατομμύρια αλλά όλη η χωρα 1400. Είναι σα να βασανίζεις του κατοίκους της Πάτρας για να σώσεις την υπόλοιπη Ελλάδα.
Λες αυτά που έλεγα εγώ για τον προβιντ από το 2020EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑23 Απρ 2022, 22:19Η μεγαλύτερη ασέβεια απέναντι στη ζωή είναι η μη αναγνώριση του ίδιου του κύκλου της (γέννηση, αναπαραγωγή, φθορά, θάνατος). Από αυτή την υβρη, δηλαδή να βάζεις φυλακή τα 3χρονα για 2 χρόνια προκειμένου να σώσεις 90χρονους, αποκλείεται να γλιτώσει κάνεις. Και οι 90χρονοι θα πεθάνουν, και τα 3χρονα θα παθαίνουν ηπατίτιδεςDwarven Blacksmith έγραψε: ↑23 Απρ 2022, 21:17
Κανένας σεβασμός στην ανθρώπινη ζωή εκεί στη Δύση, πέθαναν λέει υπερήλικες ψέκες. Παρανοϊκός ο Σι που δεν εφαρμόζει τον κοινωνικό δαρβινισμό να πεθάνουν οι αδύναμοι της φυλής.
Υπομονή και εδώ θα είμαστε να δούμε. Εγώ δεν έχω ειδικές γνώσεις. Από αυτά που έχω ζήσει εκεί και αυτά που μαθαίνω από πρώτο χέρι, δεν μου φαίνεται η στρατηγική τους τόσο παράλογη όσο σε εσάς. Σε άλλες επαρχίες αναμένουν χαλάρωση μέτρων και ήδη είναι λιγότερο αυστηρά από της Σανγκάης. Κίνα δεν είναι μόνο η Σανγκάη απλά τραβάει την προσοχή για διάφορους λόγους.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑23 Απρ 2022, 22:10Έχω γράψει αρκετά ποστ σε προηγούμενες σελίδες γιατί κατά τη γνώμη μου το να αφεθούν τα πράγματα εκεί δεν ήταν μία από τις επιλογές. Σκέψου επίσης ότι για πλάκα θα μπορούσες να έχεις μια νέα μετάλλαξη με έναν ιό που μεταδίδεται σε τέτοιο περιβάλλον και τότε όλοι θα βγαίναμε να κατηγορήσουμε τους Κινέζους που δεν έκαναν τίποτα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Η Κίνα είναι σε πορεία πτώχευσης
από Unique » 21 Απρ 2025, 05:57 » σε Διεθνής πολιτική - 48 Απαντήσεις
- 1443 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
24 Απρ 2025, 15:18
-
-
- 86 Απαντήσεις
- 2347 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
07 Μαρ 2025, 22:24
-
-
Νέα δημοσίευση Κίνα: Το φράγμα Three Gorges είναι τόσο μεγάλο που επιβραδύνει την περιστροφή της γης
από Ίακχος » 10 Οκτ 2024, 11:48 » σε Θετικές Επιστήμες - 2 Απαντήσεις
- 332 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
23 Νοέμ 2024, 18:43
-
-
-
Νέα δημοσίευση Περί του «Εγχειριδίου του πολέμου των Υιών του Φωτός»
από tanipteros » 28 Δεκ 2024, 20:51 » σε Θρησκειολογία - 0 Απαντήσεις
- 135 Προβολές
-