Εσύ με τι την έπαιζες στη πρώτη γυμνασίου; Με την Πέππα το γουρουνάκι;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑23 Απρ 2022, 22:22Δηλαδή το 99 εσύ την έπαιζες με σταρ Ελλας του 77; από μικρός δηλαδή ντιπ βλαμμένο.
Σας είπα για τότε που είχα δύο χρόνια σχέση με μοντέλο;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Σας είπα για τότε που είχα δύο χρόνια σχέση με μοντέλο;
- Μαδουραίος
Ενδιαφέρον θέμα.Θα το βάλω νήμα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑23 Απρ 2022, 22:22Δηλαδή το 99 εσύ την έπαιζες με σταρ Ελλας του 77; από μικρός δηλαδή ντιπ βλαμμένο.
-
Το 99 υπήρχαν εναλλακτικές, το ότι είχες κολλήσει με μια φωτογραφία από το 77, θα το έλεγα, ξεκινάμε με χοντρά προβλήματα.Εκτωρ έγραψε: ↑23 Απρ 2022, 22:23Εσύ με τι την έπαιζες στη πρώτη γυμνασίου; Με την Πέππα το γουρουνάκι;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑23 Απρ 2022, 22:22Δηλαδή το 99 εσύ την έπαιζες με σταρ Ελλας του 77; από μικρός δηλαδή ντιπ βλαμμένο.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Εν τω μεταξύ, δύο χρόνια, ούτε μία φορά δεν έβαλα κατά φαντασία καπότα. Είναι θαύμα που δεν έμεινε έγκυος να μου αραδιάσει κάνα κατά φαντασία μπαστάρδι.
Δεν υπήρχε όμως διαδίκτυο να έχω ανά πάσα στιγμή πρόσβαση σε εναλλακτικές.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑23 Απρ 2022, 22:26Το 99 υπήρχαν εναλλακτικές, το ότι είχες κολλήσει με μια φωτογραφία από το 77, θα το έλεγα, ξεκινάμε με χοντρά προβλήματα.Εκτωρ έγραψε: ↑23 Απρ 2022, 22:23Εσύ με τι την έπαιζες στη πρώτη γυμνασίου; Με την Πέππα το γουρουνάκι;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑23 Απρ 2022, 22:22
Δηλαδή το 99 εσύ την έπαιζες με σταρ Ελλας του 77; από μικρός δηλαδή ντιπ βλαμμένο.
Τώρα πολλά έχω να πω για τον τιμοκατάλογο από συγκεκριμένες μοντέλες επί δραχμής, σταρ Ελλάς, μις Ελλάς και παραπάνω αλλά ας μην το ανοίξω, το μπορουσε με οικονομία και φοιτητής
Τώρα 2 χιλιάρικα ζητάει η τικ τοκερ
Τώρα 2 χιλιάρικα ζητάει η τικ τοκερ
- EKPLIKTIKOS
- Μαδουραίος
EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑23 Απρ 2022, 22:33Το 99 το μισό φορουμ έμπαινε ήδη audiogalaxy να ξέρεις

- EKPLIKTIKOS
Δεν ξέρω τι είναι αυτό, αλλά εμένα τότε η μόνη μου ηλεκτρονική συσκευή ήταν το Gameboy μου.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑23 Απρ 2022, 22:33Το 99 το μισό φορουμ έμπαινε ήδη audiogalaxy να ξέρεις
Καλα γουστα ειναι αυτα.Και εμενα στο γυμνασιο-λυκειο (1992-1996) μου αρεσε η Ελιζαμπεθ Σλαντεν που επαιζε στον Dr.Who το 70.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑23 Απρ 2022, 22:22Δηλαδή το 99 εσύ την έπαιζες με σταρ Ελλας του 77; από μικρός δηλαδή ντιπ βλαμμένο.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Το '99 λιώναμε στο Starcraft στο Battlenet και ψωλοβροντάγαμε με Playboy.Ωραίες εποχές
Γραμματέας του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
- Eθνικοκοινωνιστης
καλως ορισες στον καπιταλισμο τυπε μου

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 143 Απαντήσεις
- 3405 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από axilmar
21 Φεβ 2024, 11:29
-
-
Νέα δημοσίευση Φτωχότεροι κατά 30% το 2024 στην Ελλάδα σε σχέση με 14 χρόνια πριν
από Ληστοσυμμορίτης » 16 Οκτ 2024, 22:22 » σε Οικονομία - 234 Απαντήσεις
- 5569 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
18 Απρ 2025, 18:20
-
-
-
Νέα δημοσίευση Δεν σας είπα ότι δούλευε είκοσι τέσσερεις αλλα 8 πμ με 8 πμ
από Frappezitis » 26 Απρ 2025, 17:10 » σε Εσωτερική Πολιτική - 8 Απαντήσεις
- 176 Προβολές
-