James Bond
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
- κυριος Μακης
Re: James Bond
μοντερνος Μποντ ο Κρεγκ, αν και φαινεται ποσο επηρεασε η τριλογια του Μπορν τις ταινιες δρασης, αλλα θα θελα να ξαναεχει λιγο στυλ ο Μποντ. Καλος ο Ντανιελ, αλλα εχει φατσα Πολωνου μπογιατζη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος κυριος Μακης την 20 Ιουν 2018, 01:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο Hardy το 'χει σε κακό να πει πάνω από 2 λέξεις το λεπτό, ο Cavill είναι καλός για κάνα σουπερμαν. Συμφωνώ με LawΕρμής έγραψε: ↑19 Ιουν 2018, 12:15Ηθοποιοί για να φτιάξουν έναν πολύ καλό Bond υπάρχουν και έχουν αναφερθεί παραπάνω*. Το θέμα είναι αν οι παραγωγοί θέλουν κάποιον απο αυτούς και αν φυσικά δεχτούν οι ίδιοι. Δε νομίζω οτι είναι οικονομικό το θέμα αν κρίνουμε απο τα ποσά που έχει εισπράξει ο Craig.
*θεωρεί κανείς οτι οι κκ. Hardy, Law, Fassbender ή ακόμη και ο Cavill δε θα έκαναν έναν καλό Bond;

O Ηiddleston έσπειρε στο Night Manager, εύκολα παίζει Bond.
+1
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
10/08/2018
Ο επόμενος Τζέιμς Μποντ ίσως να είναι μαύρος.
Ποιος είναι ο ηθοποιός που φαίνεται να προηγείται στην κούρσα.

Πώς θα σας φαινόταν αν ο επόμενος Τζέιμς Μποντ ήταν μαύρος; Όχι, δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας, αλλά ένα αρκετά πιθανό ενδεχόμενο!
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Star, η παραγωγός των ταινιών με πρωταγωνιστή τον διάσημο Βρετανό κατάσκοπο, Μπάρμπαρα Μπρόκολ, άφησε ανοιχτή την «πόρτα» για έναν μαύρο ηθοποιό που μπορεί να τον υποδυθεί, με τα βρετανικά και χολιγουντιανά ΜΜΕ να πιστεύουν πως αυτός που έχει στο μυαλό της είναι ο 45χρονος Ίντρις Έλμπα.
Όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ, ο σκηνοθέτης Αντουάν Φουκουά συζήτησε με την Μπρόκολ για το ποιος ηθοποιός θα αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο των ταινιών, εφόσον ο Ντάνιελ Κρεγκ αποχωρήσει μετά την επόμενη ταινία που θα κυκλοφορήσει το 2019, και εκείνη του είπε πως αισθάνεται ότι «είναι η ώρα» ένας ηθοποιός προερχόμενος από κάποια μειονότητα να πρωταγωνιστήσει ως πράκτωρ 007, και εμφανίστηκε «σίγουρη» ότι αυτό εν τέλει θα συμβεί.
Ο Φουκουά φέρεται να δήλωσε: «Ο Ίντρις (Έλμπα) θα μπορούσε να το κάνει αν ήταν σε καλή φυσική κατάσταση. Χρειάζεται ένας τύπος με ισχυρή σωματική παρουσία. Ο Ίντρις το έχει αυτό».
Το όνομα του Έλμπα ακούστηκε για πρώτη φορά ως υποψήφιο για τη διαδοχή του Ντάνιελ Κρεγκ το 2014 και έκτοτε επανέρχεται συχνά στην επικαιρότητα, αλλά είναι η πρώτη φορά που οι παραγωγοί της σειράς ταινιών φαίνονται να στηρίζουν την υποψηφιότητά του, και πολλοί πιστεύουν ότι η μέρα που θα δούμε έναν μαύρο Τζέιμς Μποντ είναι πολύ κοντά…
https://www.newsbeast.gr/entertainment/ ... nai-mayros
https://www.ratpack.gr/buzz/longreads/s ... an-kyriaki
https://www.dailystar.co.uk/news/latest ... niel-craig
Ο επόμενος Τζέιμς Μποντ ίσως να είναι μαύρος.
Ποιος είναι ο ηθοποιός που φαίνεται να προηγείται στην κούρσα.

Πώς θα σας φαινόταν αν ο επόμενος Τζέιμς Μποντ ήταν μαύρος; Όχι, δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας, αλλά ένα αρκετά πιθανό ενδεχόμενο!
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Star, η παραγωγός των ταινιών με πρωταγωνιστή τον διάσημο Βρετανό κατάσκοπο, Μπάρμπαρα Μπρόκολ, άφησε ανοιχτή την «πόρτα» για έναν μαύρο ηθοποιό που μπορεί να τον υποδυθεί, με τα βρετανικά και χολιγουντιανά ΜΜΕ να πιστεύουν πως αυτός που έχει στο μυαλό της είναι ο 45χρονος Ίντρις Έλμπα.
Όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ, ο σκηνοθέτης Αντουάν Φουκουά συζήτησε με την Μπρόκολ για το ποιος ηθοποιός θα αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο των ταινιών, εφόσον ο Ντάνιελ Κρεγκ αποχωρήσει μετά την επόμενη ταινία που θα κυκλοφορήσει το 2019, και εκείνη του είπε πως αισθάνεται ότι «είναι η ώρα» ένας ηθοποιός προερχόμενος από κάποια μειονότητα να πρωταγωνιστήσει ως πράκτωρ 007, και εμφανίστηκε «σίγουρη» ότι αυτό εν τέλει θα συμβεί.
Ο Φουκουά φέρεται να δήλωσε: «Ο Ίντρις (Έλμπα) θα μπορούσε να το κάνει αν ήταν σε καλή φυσική κατάσταση. Χρειάζεται ένας τύπος με ισχυρή σωματική παρουσία. Ο Ίντρις το έχει αυτό».
Το όνομα του Έλμπα ακούστηκε για πρώτη φορά ως υποψήφιο για τη διαδοχή του Ντάνιελ Κρεγκ το 2014 και έκτοτε επανέρχεται συχνά στην επικαιρότητα, αλλά είναι η πρώτη φορά που οι παραγωγοί της σειράς ταινιών φαίνονται να στηρίζουν την υποψηφιότητά του, και πολλοί πιστεύουν ότι η μέρα που θα δούμε έναν μαύρο Τζέιμς Μποντ είναι πολύ κοντά…
https://www.newsbeast.gr/entertainment/ ... nai-mayros
https://www.ratpack.gr/buzz/longreads/s ... an-kyriaki
https://www.dailystar.co.uk/news/latest ... niel-craig
Ωραιος ο Ελμπα,τον γουσταρω πολυ απο τοτε που πρωτοειδα τη σειρα the wire,αλλα δε μου καθεται καλα για Μποντ.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
ο τύπος βλέπω έχει σκηνοθετήσει όλα τα επεισόδια της πρώτης σεζόν του True Detective
εύχομαι το Bond 26 να έχει Nolan και Hardy
εύχομαι το Bond 26 να έχει Nolan και Hardy

FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Πολύ δύσκολο να είναι ο Ελμπα, επόμενος JB και αυτό λόγω οτι τότε θα έχει περάσει τα 50.
Στηρίζω για Hardy εννοείται, απο αυτούς που έχουν πιθανότητα να είναι JB. Γενικά επιθυμία μου είναι να έβλεπα τον Jude Law.
Στηρίζω για Hardy εννοείται, απο αυτούς που έχουν πιθανότητα να είναι JB. Γενικά επιθυμία μου είναι να έβλεπα τον Jude Law.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Τα έχω ξαναπεί, κανείς δεν υστερεί, διότι όλοι έδωσαν τον δικό τους χαρακτήρα, και κανείς δεν μπορεί να πει σε τέτοιο επίπεδο ηθοποιών ότι αυτός έπαιξε καλύτερα. Τι να κάνουμε, υπάρχει ένα επίπεδο, που δεν κάνεις συγκρίσεις της μελιτζάνας. Μπορώ να πω ότι ταυτίστηκα περισσότερο, μου ταίριαξε καλύτερα πες, με Moore, Graig, σε β΄επίπεδο με Connery & Brosnan, και λιγότερο με τους άλλους. Πρέπει να δώσω ένα respect στον εξαιρετικό υποκριτικά Dalton, για την προσπάθεια να μην κάνει τον καραγκιόζη και να παίξει με την ίδια βαρύτητα που θα έπαιζε Τσέχωφ. Κατά τα άλλα, αν θες χιούμορ και κόμικ έκδοση, ο Moore είναι θεός.
Ordem e Progresso.
- Otto Weininger
Εγω θα ήθελα και τον jason statham
Let them make the first mistake. We make the last move.
- wooded glade
Η Κλεμπ μου άρεσε εμένα.
Υπουργός Βορείου Ελλάδος του Σύριζα.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- Ελβετός Τραπεζίτης
wooded glade έγραψε: ↑20 Σεπ 2018, 23:43Η Κλεμπ μου άρεσε εμένα.

Να σε έχει για ανάκριση η Κλεμπ στα υπόγεια του Διοικητηρίου...μην σου τύχει.
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
- Ελβετός Τραπεζίτης
del
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ελβετός Τραπεζίτης την 21 Σεπ 2018, 00:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Ελβετός Τραπεζίτης
Μαύρος μποντ άντε πες ότι ίσως το καταλαβαίνω, αλλά καραφλος Μποντ δεν πάει με τιποτα.

- wooded glade
Και να πάρει ανάποδες μετά να καταψηφίσει τον Τσίπρα ...Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: ↑20 Σεπ 2018, 23:49wooded glade έγραψε: ↑20 Σεπ 2018, 23:43Η Κλεμπ μου άρεσε εμένα.
Να σε έχει για ανάκριση η Κλεμπ στα υπόγεια του Διοικητηρίου...μην σου τύχει.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- Otto Weininger
Ε καλά, και ο τωρινός δεν έχει και κάνα μαλλί κανονικό.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: ↑20 Σεπ 2018, 23:51
Μαύρος μποντ άντε πες ότι ίσως το καταλαβαίνω, αλλά καραφλος Μποντ δεν πάει με τιποτα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 602 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Υδράργυρος
06 Οκτ 2023, 00:44
-