Μόλις εχθές ο ζαιο-αυγισμός υπέστη συντριπτική ήττα στη Γαλλία..Green Dragon έγραψε: ↑25 Απρ 2022, 12:16Η ΕΕ ως μέρος του δυτικού παγκοσμιοποιητικού συστήματος μετατρέπεται ταχέως σε δικαιωματιστικό ολοκληρωτισμό. Δεν θα περάσει όμως! Θα τα φάνε για κολατσιό τα υπολείμματα της παγκοσμιοποίησης τα πολυμορφοπύρηνα ουδετερόφιλα σαν τον Ορμπάν! Εδώ και 15 χρόνια το ανοσοποιητικό σύστημα της Δύσης έχει αρχίσει να ξυπνάει!
Γιατί λέμε ΟΧΙ στην Ευρώπη
Re: Γιατί λέμε ΟΧΙ στην Ευρώπη
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Τα έμαθες τα νέα..; Η ακροδεξιά Λεπέν με τη συριζαίικη ρητορική απέτυχε παταγωδώς..!Green Dragon έγραψε: ↑25 Απρ 2022, 12:19Αποκλείεται. Δεν γίνεται να ηττηθεί κάτι που δεν υπάρχει.
Κάνε επίθεση στους ανεμόμυλους.

-
Βγήκε πρώτη στις καρδιές τουςParrot έγραψε: ↑25 Απρ 2022, 12:22Τα έμαθες τα νέα..; Η ακροδεξιά Λεπέν με τη συριζαίικη ρητορική απέτυχε παταγωδώς..!Green Dragon έγραψε: ↑25 Απρ 2022, 12:19Αποκλείεται. Δεν γίνεται να ηττηθεί κάτι που δεν υπάρχει.
- Green Dragon
Δεν είναι ακροδεξιά, έχει μετακινηθεί, μέχρι πριν 2-3 χρόνια θα την χαρακτήριζα καθαρή Δεξιά, τώρα δεν είμαι σίγουρος. Τα υπόλοιπα ήταν τακτικισμοί (;) για να πάρει τις ψήφους του Μελανσόν. Το μέλλον θα δείξει, το μόνο σίγουρο είναι ότι εσείς οι παγκοσμιοποιητές έχετε χάσει και δεν το έχετε αντιληφθείParrot έγραψε: ↑25 Απρ 2022, 12:22Τα έμαθες τα νέα..; Η ακροδεξιά Λεπέν με τη συριζαίικη ρητορική απέτυχε παταγωδώς..!Green Dragon έγραψε: ↑25 Απρ 2022, 12:19Αποκλείεται. Δεν γίνεται να ηττηθεί κάτι που δεν υπάρχει.

* Μην ξεχνάς ότι ο Μακρόν επανεξελέγη έχοντας υιοθετήσει αντιμεταναστευτική ατζέντα, πάλι ήττα της παγκοσμιοποίησης δηλαδή

Δεν υπάρχει παγκοσμιοποίηση χρυσό μου μετά την άνοδο της κίνας στη διεθνή σκακιέρα..Green Dragon έγραψε: ↑25 Απρ 2022, 12:27Δεν είναι ακροδεξιά, έχει μετακινηθεί, μέχρι πριν 2-3 χρόνια θα την χαρακτήριζα καθαρή Δεξιά, τώρα δεν είμαι σίγουρος. Τα υπόλοιπα ήταν τακτικισμοί (;) για να πάρει τις ψήφους του Μελανσόν. Το μέλλον θα δείξει, το μόνο σίγουρο είναι ότι εσείς οι παγκοσμιοποιητές έχετε χάσει και δεν το έχετε αντιληφθείParrot έγραψε: ↑25 Απρ 2022, 12:22Τα έμαθες τα νέα..; Η ακροδεξιά Λεπέν με τη συριζαίικη ρητορική απέτυχε παταγωδώς..!Green Dragon έγραψε: ↑25 Απρ 2022, 12:19Αποκλείεται. Δεν γίνεται να ηττηθεί κάτι που δεν υπάρχει.
* Μην ξεχνάς ότι ο Μακρόν επανεξελέγη έχοντας υιοθετήσει αντιμεταναστευτική ατζέντα, πάλι ήττα της παγκοσμιοποίησης δηλαδή
- Green Dragon
Μια χαρά υπάρχει, σε αποδρομή βέβαια αλλά υφίσταται ακόμα και σαν πληγωμένο θηρίο είναι πολύ πολύ επικίνδυνη, άσχετα αν είναι καταδικασμένη να ψοφήσει. Μέχρι να την τσακίσουμε θα τρως BLM, φεμιναζί, λογοκρισία, γκεϊ με παιδιά, τζιχαντιστές με επιδόματα και όλα αυτά τα όμορφα.Parrot έγραψε: ↑25 Απρ 2022, 12:29Δεν υπάρχει παγκοσμιοποίηση χρυσό μου μετά την άνοδο της κίνας στη διεθνή σκακιέρα..Green Dragon έγραψε: ↑25 Απρ 2022, 12:27Δεν είναι ακροδεξιά, έχει μετακινηθεί, μέχρι πριν 2-3 χρόνια θα την χαρακτήριζα καθαρή Δεξιά, τώρα δεν είμαι σίγουρος. Τα υπόλοιπα ήταν τακτικισμοί (;) για να πάρει τις ψήφους του Μελανσόν. Το μέλλον θα δείξει, το μόνο σίγουρο είναι ότι εσείς οι παγκοσμιοποιητές έχετε χάσει και δεν το έχετε αντιληφθεί
Ξύπνα!
- Dwarven Blacksmith
Οι κακοί παγκοσμιοποιητές, οι κακοί γραφειοκράτες, η κακιά φασίτρω Λεπέν, μηνγουάιλ οι αστοί έχουν κλάσει στο γέλιο με τις αναλύσεις του πόπολου.

Δεν έχουν έρεισμα όλοι αυτοί.. Βλέπεις μόλις χθες στη γαλλία, το μεγαλύτερο κράτος της ευρώπης υπέστησαν συντριπτική ήττα.. Στην αμερική μάλιστα η νέα κυβέρνηση Μπάιντεν δεν ασχολείται καν με όλους αυτούς..Green Dragon έγραψε: ↑25 Απρ 2022, 12:33Μια χαρά υπάρχει, σε αποδρομή βέβαια αλλά υφίσταται ακόμα και σαν πληγωμένο θηρίο είναι πολύ πολύ επικίνδυνη, άσχετα αν είναι καταδικασμένη να ψοφήσει. Μέχρι να την τσακίσουμε θα τρως BLM, φεμιναζί, λογοκρισία, γκεϊ με παιδιά, τζιχαντιστές με επιδόματα και όλα αυτά τα όμορφα.Parrot έγραψε: ↑25 Απρ 2022, 12:29Δεν υπάρχει παγκοσμιοποίηση χρυσό μου μετά την άνοδο της κίνας στη διεθνή σκακιέρα..Green Dragon έγραψε: ↑25 Απρ 2022, 12:27Δεν είναι ακροδεξιά, έχει μετακινηθεί, μέχρι πριν 2-3 χρόνια θα την χαρακτήριζα καθαρή Δεξιά, τώρα δεν είμαι σίγουρος. Τα υπόλοιπα ήταν τακτικισμοί (;) για να πάρει τις ψήφους του Μελανσόν. Το μέλλον θα δείξει, το μόνο σίγουρο είναι ότι εσείς οι παγκοσμιοποιητές έχετε χάσει και δεν το έχετε αντιληφθεί
Ξύπνα!
Πρώτον, η ταύτιση της παγκοσμιοποίησης με την ανεξέλεγκτη μετανάστευση είναι τόσο αφελής που καταντάει ύποπτηGreen Dragon έγραψε: ↑25 Απρ 2022, 12:27Δεν είναι ακροδεξιά, έχει μετακινηθεί, μέχρι πριν 2-3 χρόνια θα την χαρακτήριζα καθαρή Δεξιά, τώρα δεν είμαι σίγουρος. Τα υπόλοιπα ήταν τακτικισμοί (;) για να πάρει τις ψήφους του Μελανσόν. Το μέλλον θα δείξει, το μόνο σίγουρο είναι ότι εσείς οι παγκοσμιοποιητές έχετε χάσει και δεν το έχετε αντιληφθείParrot έγραψε: ↑25 Απρ 2022, 12:22Τα έμαθες τα νέα..; Η ακροδεξιά Λεπέν με τη συριζαίικη ρητορική απέτυχε παταγωδώς..!Green Dragon έγραψε: ↑25 Απρ 2022, 12:19Αποκλείεται. Δεν γίνεται να ηττηθεί κάτι που δεν υπάρχει.
Δεύτερον, η παγκοσμιοποίηση δεν χάνει , καθως είναι ένας πολύπλοκος μηχανισμός ομογενοποίησης που ξεκίνησε πριν από 200 χρόνια και ακόμα δεν έχει φτάσει ούτε στη μέση της διαδρομής του.
Τρίτον, είναι κωμικό να ελεεινολογει την παγκοσμιοποίηση ένας τύπος στην νότια εσχατιά της βαλκανικής, ο οποίος χρησιμοποιεί κινέζικο κινητό, γράφει σε ένα φόρουμ που φτιάχτηκε από ομάδα προγραμματιστών από όλες τις άκρες του πλανήτη, φοράει ρούχα φτιαγμένα στο Πακιστάν και ρουφάει αυταρεσκα τον καφέ του που ήρθε από τη Γουατεμάλα.
- Green Dragon
Είναι ένα από τα 3 δόγματα: Ελεύθερη μετακίνηση κεφαλαίων, ελεύθερη μετακίνηση εμπορευμάτων και ελεύθερη μετακίνηση ΑΝΘΡΩΠΩΝ.Beria έγραψε: ↑25 Απρ 2022, 12:41Πρώτον, η ταύτιση της παγκοσμιοποίησης με την ανεξέλεγκτη μετανάστευση είναι τόσο αφελής που καταντάει ύποπτη
Δεύτερον, η παγκοσμιοποίηση δεν χάνει , καθως είναι ένας πολύπλοκος μηχανισμός ομογενοποίησης που ξεκίνησε πριν από 200 χρόνια και ακόμα δεν έχει φτάσει ούτε στη μέση της διαδρομής του.
Τρίτον, είναι κωμικό να ελεεινολογει την παγκοσμιοποίηση ένας τύπος στην νότια εσχατιά της βαλκανικής, ο οποίος χρησιμοποιεί κινέζικο κινητό, γράφει σε ένα φόρουμ που φτιάχτηκε από ομάδα προγραμματιστών από όλες τις άκρες του πλανήτη, φοράει ρούχα φτιαγμένα στο Πακιστάν και ρουφάει αυταρεσκα τον καφέ του που ήρθε από τη Γουατεμάλα.
Για τα άλλα που γράφεις τι θες να κάνω; Αφού μόνο αυτά υπάρχουν. Αλλά είμαι φουλ υπέρ δασμών για να μειωθούν οι εισαγωγές και να παραχθούν περισσότερα πράγματα εδώ και ας είναι και ακριβότερα, ας μην μπορώ να τ' αγοράσω όλα, ας φοράω λιγότερα ρούχα βρε αδερφέ. Μην προσεγγίζεις με τέτοια επιπόλαιη μηδενιστική αφέλεια αυτά που γράφω, να απαντάς στις δικές μου θέσεις όχι σε φανταστικές. Και ούτε μίλησα για απομόνωση, μιλάω για ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ της αχαλίνωτης παγκοσμιοποιητικής ασυδοσίας. Να πάμε από το ελεύθερο εμπόριο στην εμπορική διπλωματία του παρελθόντος, το έχω πει εκατό φορές. Το ξέρω ότι δεν γίνεται να φτιάχνονται όλα στην Ελλάδα (το λέω για να σε προλάβω αυτό).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Green Dragon την 25 Απρ 2022, 13:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Σάπια η Ευρώπη, απλά τα φιλελεδια ποντάρουν στο πάντα υπάρχουν χειρότερα, το τροπάρι του κάθε αποτυχημένου.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- Green Dragon
Σε μεγάλο βαθμό σε αυτούς στηρίχθηκε η κυβέρνηση Μπάϊντεν για να εκλεγεί. Και εξακολουθεί να στηρίζεται. Αυτά προωθεί το κατεστημένο της παγκοσμιοποίησης.Parrot έγραψε: ↑25 Απρ 2022, 12:40Δεν έχουν έρεισμα όλοι αυτοί.. Βλέπεις μόλις χθες στη γαλλία, το μεγαλύτερο κράτος της ευρώπης υπέστησαν συντριπτική ήττα.. Στην αμερική μάλιστα η νέα κυβέρνηση Μπάιντεν δεν ασχολείται καν με όλους αυτούς..Green Dragon έγραψε: ↑25 Απρ 2022, 12:33Μια χαρά υπάρχει, σε αποδρομή βέβαια αλλά υφίσταται ακόμα και σαν πληγωμένο θηρίο είναι πολύ πολύ επικίνδυνη, άσχετα αν είναι καταδικασμένη να ψοφήσει. Μέχρι να την τσακίσουμε θα τρως BLM, φεμιναζί, λογοκρισία, γκεϊ με παιδιά, τζιχαντιστές με επιδόματα και όλα αυτά τα όμορφα.
Ξύπνα!
Για την Γαλλία τι μου το λες; Το ξέρω, αυτό είπα πριν, ότι έχουν ήδη χάσει αλλά δεν θέλουν να το δεχτούν, επένδυσαν πάρα πολλά στο εγχείρημα για να το αφήσουν έτσι απλά, μέχρι και πολέμους θα κάνουν (βλέπε Ουκρανία) στην προσπάθειά τους να το κρατήσουν ζωντανό. Δεν θα τους βγει όμως, τα πράγματα έχουν πάρει την πορεία τους.
Άμα το κάνουμε αυτό τότε θα χάσουμε όλους τους νέους που θα φύγουν για εξωτερικό και θα μείνουμε εδώ με τα πακιστάνια..Green Dragon έγραψε: ↑25 Απρ 2022, 13:02Είναι ένα από τα 3 δόγματα: Ελεύθερη μετακίνηση κεφαλαίων, ελεύθερη μετακίνηση εμπορευμάτων και ελεύθερη μετακίνηση ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
Για τα άλλα που γράφεις τι θες να κάνω; Αφού μόνο αυτά υπάρχουν. Αλλά είμαι φουλ υπέρ δασμών για να μειωθούν οι εισαγωγές και να παραχθούν περισσότερα πράγματα εδώ και ας είναι και ακριβότερα, ας μην μπορώ να τ' αγοράσω όλα, ας φοράω λιγότερα ρούχα βρε αδερφέ. Μην προσεγγίζεις με τέτοια επιπόλαιη μηδενιστική αφέλεια αυτά που γράφω, να απαντάς στις δικές μου θέσεις όχι σε φανταστικές. Και ούτε μίλησα για απομόνωση, μιλάω για ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ της αχαλίνωτης παγκοσμιοποιητικής ασυδοσίας. Να πάμε από το ελεύθερο εμπόριο στην εμπορική διπλωματία του παρελθόντος, το έχω πει εκατό φορές. Το ξέρω ότι δεν γίνεται να φτιάχνονται όλα στην Ελλάδα (το λέω για να σε προλάβω αυτό).
Δεν ξέρω αν είσαι και συ μιλλένιαλ, αλλά πλέον έχει απογαλακτιστεί και η Z και απο εδώ και στο εξής τα πράγματα θα καθορίζονται σε μεγάλο βαθμό και απ' αυτή τη γενιά..
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 77 Απαντήσεις
- 1920 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ιδεολόγος
13 Ιούλ 2024, 21:04
-
-
Νέα δημοσίευση Τελευταίοι στους μισθούς στην Ευρώπη οι Έλληνες, πρώτοι στην κατάθλιψη.
από Frappezitis » 29 Δεκ 2024, 17:29 » σε Εσωτερική Πολιτική - 123 Απαντήσεις
- 3760 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Κόκκορας
04 Φεβ 2025, 05:37
-
-
-
Νέα δημοσίευση Στην Κρήτη το μεγαλύτερο υβριδικό ενεργειακό έργο στην Ευρώπη
από Ίακχος » 29 Οκτ 2024, 14:36 » σε Θετικές Επιστήμες - 0 Απαντήσεις
- 559 Προβολές
-