Η γυναίκα που κολάζει τους πάντες ανεξαρτήτως φύλου/ηλικίας
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Cecily Anne
Re: Η γυναίκα που κολάζει τους πάντες ανεξαρτήτως φύλου/ηλικίας
99% την κάνει τάρανδο. Σκατόφατσα αυτός.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δεν μας είπες όμως. Κολάστηκες κι εσύ ή μπόρεσες να αντισταθείς στον πειρασμό;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Cecily Anne
Ε από μια φάτσα σκέτη και μάλιστα σκατόφατσα τί να κολαστώ; Δε λέει να σηκωθεί απ'την ξαπλώστρα να δουμε τι παίζει. Μπορεί να έχει καλό σώμα ο τύπος. Κρατάω επιφυλάξεις.Gherschaagk έγραψε: ↑26 Απρ 2022, 21:17Δεν μας είπες όμως. Κολάστηκες κι εσύ ή μπόρεσες να αντισταθείς στον πειρασμό;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Για την Δήμητρα λέω.Cecily Anne έγραψε: ↑26 Απρ 2022, 21:18Ε από μια φάτσα σκέτη και μάλιστα σκατόφατσα τί να κολαστώ; Δε λέει να σηκωθεί απ'την ξαπλώστρα να δουμε τι παίζει. Μπορεί να έχει καλό σώμα ο τύπος. Κρατάω επιφυλάξεις.Gherschaagk έγραψε: ↑26 Απρ 2022, 21:17Δεν μας είπες όμως. Κολάστηκες κι εσύ ή μπόρεσες να αντισταθείς στον πειρασμό;

- Cecily Anne
Gherschaagk έγραψε: ↑26 Απρ 2022, 21:19Για την Δήμητρα λέω.Cecily Anne έγραψε: ↑26 Απρ 2022, 21:18Ε από μια φάτσα σκέτη και μάλιστα σκατόφατσα τί να κολαστώ; Δε λέει να σηκωθεί απ'την ξαπλώστρα να δουμε τι παίζει. Μπορεί να έχει καλό σώμα ο τύπος. Κρατάω επιφυλάξεις.Gherschaagk έγραψε: ↑26 Απρ 2022, 21:17
Δεν μας είπες όμως. Κολάστηκες κι εσύ ή μπόρεσες να αντισταθείς στον πειρασμό;

- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Καλέ μη με κοιτάς έτσι, σκιάζομαι. Ρωτάω γιατί έτσι λέει ο τίτλος, τι να κάνω;Cecily Anne έγραψε: ↑26 Απρ 2022, 21:22Gherschaagk έγραψε: ↑26 Απρ 2022, 21:19Για την Δήμητρα λέω.Cecily Anne έγραψε: ↑26 Απρ 2022, 21:18
Ε από μια φάτσα σκέτη και μάλιστα σκατόφατσα τί να κολαστώ; Δε λέει να σηκωθεί απ'την ξαπλώστρα να δουμε τι παίζει. Μπορεί να έχει καλό σώμα ο τύπος. Κρατάω επιφυλάξεις.Μ'αυτήνα εγώ γιατί να κολαστώ;
Ξέρεις κάτι που δεν ξέρω; Λεσβιοφέρνω; Ο μονδιέ ζε κατγουλι πιε μερσι κυπαρισσί.
Υποτίθεται πως όλοι κολαζόμεθα και άντρες και γυναίκες και τραβεστί και λεσβίες, όλοι, όλες, όλα.
Δεν χρειάζεται να πας full incelmode εθνι για να δεις το προφανές.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
-
Gherschaagk έγραψε: ↑26 Απρ 2022, 21:17Δεν μας είπες όμως. Κολάστηκες κι εσύ ή μπόρεσες να αντισταθείς στον πειρασμό;

- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
εγώ ομολογώ πως δεν θα μπορούσα να το χαρώ εκεί στην Μύκονο το ερωτευμένο μωρό. Ακόμα κι ερωτευμένος να ήμουν θα σκεφτόμουν πόσο πληρώνω για τις ξαπλώστρες.
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Με μια προχειρη αναζητηση βρηκα οτι ο δικος της εχει πολυ μπαγιοκο.
Τωρα τι της βρηκε ο θεος κι η ψυχη του ξερει.

Το ότι της βρήκε κάτι ο δικός της, προφανώς και δεν τεκμηριώνει όλες τις μαλακίες που έγραφε ο OP.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Βούλτεψη: Μεταναστευτικό πρόβλημα ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ κυβέρνησης.
από Kauldron » 30 Οκτ 2024, 01:53 » σε Εθνικά Θέματα - 2 Απαντήσεις
- 174 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από βοθρατζης
30 Οκτ 2024, 06:58
-
-
- 74 Απαντήσεις
- 1231 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
11 Ιουν 2024, 20:16