Μίλησε με τον διαχειριστή.μαξ έγραψε: ↑02 Φεβ 2022, 08:00Εβαλα ολες μου τις ηλ διευθυνσεις ομως "Οι πληροφορίες διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου/ονόματος μέλους που εισάγατε δεν μπορούν να βρεθούν."don't speak έγραψε: ↑01 Φεβ 2022, 20:11Το λινκ όταν έχεις ξεχάσει τον κωδικόμίστερ μαξ-η επιστροφή έγραψε: ↑01 Φεβ 2022, 17:49
Μπορεις σε παρακαλω να μου στειλεις και καποιο τροπο να αλλάξω τον κωδικό μου; Διοτι μαλλον τον εχω ξεχάσει εντελώς;
ucp.php?mode=sendpassword
Προβλήματα Εγγραφής - Σύνδεσης
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Re: Προβλήματα Εγγραφής - Σύνδεσης
- Gordian Knot
- Phorum.gr user: Gordian Knot
Μόνο τυχαίο δεν είναι. Ένας εκ των διαχειριστών είναι απόγονος του Γρίβα και σε ’χει σταμπάρει, δεν θα σ’ αφήσει σε χλωρό κλαρί.μαξ έγραψε: ↑02 Φεβ 2022, 08:00Εβαλα ολες μου τις ηλ διευθυνσεις ομως "Οι πληροφορίες διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου/ονόματος μέλους που εισάγατε δεν μπορούν να βρεθούν."don't speak έγραψε: ↑01 Φεβ 2022, 20:11Το λινκ όταν έχεις ξεχάσει τον κωδικόμίστερ μαξ-η επιστροφή έγραψε: ↑01 Φεβ 2022, 17:49
Μπορεις σε παρακαλω να μου στειλεις και καποιο τροπο να αλλάξω τον κωδικό μου; Διοτι μαλλον τον εχω ξεχάσει εντελώς;
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ

Ένα είν' το Κόμμα και ένας είν' ο Διαχειριστής
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Ποιον απο ολους; εχει μεηλ;don't speak έγραψε: ↑02 Φεβ 2022, 09:24Μίλησε με τον διαχειριστή.μαξ έγραψε: ↑02 Φεβ 2022, 08:00Εβαλα ολες μου τις ηλ διευθυνσεις ομως "Οι πληροφορίες διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου/ονόματος μέλους που εισάγατε δεν μπορούν να βρεθούν."don't speak έγραψε: ↑01 Φεβ 2022, 20:11
Το λινκ όταν έχεις ξεχάσει τον κωδικό
-
Πάτα στο λινκ " επικοινωνήστε μαζί μας" κάτω, να του στείλεις μέιλ.μίστερ μαξ-η επιστροφή έγραψε: ↑02 Φεβ 2022, 14:35Ποιον απο ολους; εχει μεηλ;don't speak έγραψε: ↑02 Φεβ 2022, 09:24Μίλησε με τον διαχειριστή.μαξ έγραψε: ↑02 Φεβ 2022, 08:00
Εβαλα ολες μου τις ηλ διευθυνσεις ομως "Οι πληροφορίες διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου/ονόματος μέλους που εισάγατε δεν μπορούν να βρεθούν."
Εστειλα.don't speak έγραψε: ↑03 Φεβ 2022, 10:32Πάτα στο λινκ " επικοινωνήστε μαζί μας" κάτω, να του στείλεις μέιλ.

Δεν μου έχει σταλεί το email επιβεβαίωσης.Markos.
-
Εφόσον δεν υπάρχει κάτι στα σπαμ σου, θα πρέπει να στείλεις μήνυμα στο διαχειριστή, μέσω της επικοινωνίας στο κάτω μέρος της σελίδας.Markos 1 έγραψε: ↑07 Φεβ 2022, 17:02Δεν μου έχει σταλεί το email επιβεβαίωσης.Markos.
Στο παρελθόν υπήρχε πρόβλημα με το mail.com.
Ο Διαχειριστής ασχολείται, οπότε δεν ξέρω αν υφίσταται ακόμα το πρόβλημα.
Έστειλα αλλά τίποτα.don't speak έγραψε: ↑07 Φεβ 2022, 18:38
Εφόσον δεν υπάρχει κάτι στα σπαμ σου, θα πρέπει να στείλεις μήνυμα στο διαχειριστή, μέσω της επικοινωνίας στο κάτω μέρος της σελίδας.
Στο παρελθόν υπήρχε πρόβλημα με το mail.com.
Ο Διαχειριστής ασχολείται, οπότε δεν ξέρω αν υφίσταται ακόμα το πρόβλημα.
Re: Διαγραφή μη ενεργοποιημένων λογαριασμών
Γειά σας. Εἶμαι ἡ poeta ἀπό τό παλιό φόρουμ. Εἶχα ἐγγραφεῖ καί στό νέο καί ἤμουν ἀρκετά ἐνεργή (θά βρεῖτε νήματα καί σχόλιά μου ἄν μέ ψάξετε) ἀλλά ἔχω πολύ καιρό νά μπῶ κι ἔτσι ξέχασα τόν κωδικό μου. Μπορεῖτε νά μοῦ δώσετε νέο κωδικό; 

Re: Διαγραφή μη ενεργοποιημένων λογαριασμών
don't speakΕπισκέπτης έγραψε: ↑27 Απρ 2022, 19:25Γειά σας. Εἶμαι ἡ poeta ἀπό τό παλιό φόρουμ. Εἶχα ἐγγραφεῖ καί στό νέο καί ἤμουν ἀρκετά ἐνεργή (θά βρεῖτε νήματα καί σχόλιά μου ἄν μέ ψάξετε) ἀλλά ἔχω πολύ καιρό νά μπῶ κι ἔτσι ξέχασα τόν κωδικό μου. Μπορεῖτε νά μοῦ δώσετε νέο κωδικό;
Γειά σας. Εἶμαι ἡ poeta ἀπό τό παλιό φόρουμ. Εἶχα ἐγγραφεῖ καί στό νέο καί ἤμουν ἀρκετά ἐνεργή (θά βρεῖτε νήματα καί σχόλιά μου ἄν μέ ψάξετε) ἀλλά ἔχω πολύ καιρό νά μπῶ κι ἔτσι ξέχασα τόν κωδικό μου. Μπορεῖτε νά μοῦ δώσετε νέο κωδικό; 

Ειναι συντονιστης, την quotαρω για να ενημερωσει τον Σπυρο με την σειρα της.Hrw έγραψε: ↑27 Απρ 2022, 19:38Τί σημαίνει αὐτό τό ντοντ σπικ?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Επιστολική ψήφος: Άνοιξε η πλατφόρμα εγγραφής για τις Ευρωεκλογές
από KRAKEN » 19 Φεβ 2024, 13:32 » σε Εσωτερική Πολιτική - 63 Απαντήσεις
- 3340 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εμπεδοκλής
10 Μάιος 2024, 22:49
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μεγαλύτερα προβλήματα της χώρας κατά σειρά βαρύτητας
από Unique » 06 Μάιος 2023, 08:30 » σε Κοινωνικά θέματα - 5 Απαντήσεις
- 332 Προβολές
-