James Bond
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
- Otto Weininger
Re: James Bond
Και επειδή είμαι αιρετικός θέλω και Σκοτ Αντκινς.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Ελβετός Τραπεζίτης
αλλα δεν ειναι καραφλός.Otto Weininger έγραψε: ↑20 Σεπ 2018, 23:55Ε καλά, και ο τωρινός δεν έχει και κάνα μαλλί κανονικό.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: ↑20 Σεπ 2018, 23:51
Μαύρος μποντ άντε πες ότι ίσως το καταλαβαίνω, αλλά καραφλος Μποντ δεν πάει με τιποτα.

Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
- Ελβετός Τραπεζίτης
- Ελβετός Τραπεζίτης

wooded glade έγραψε: ↑21 Σεπ 2018, 00:26Ρε σεις, υπάρχει άλογο ΡΟΖΑ ΚΛΕΜΠ στον Ελληνικό ιππόδρομο και μάλιστα τρέχει αύριο στην τέταρτη ιπποδρομία.
Ιδιοκτήτης λέει "Scuderia Equus Paola", προφανώς Αλβανοί, αλλά δεν το ονόμασαν αυτοί έτσι, το έφεραν από την Ιρλανδία.
Στην Ιρλανδία ιδιοκτήτης της Ρόζας Κλεμπ ήταν λέει μία "Clipper Logistics Group Ltd".
Δεν τη δίνει το περιοδικό στις τρεις τύχες, αλλά δεν τόχω ψάξει ακόμα μπας και μπορεί να κάνει τίποτα.
Πρόσεχε...για το καλό σου....την είπες αλόγα και δεν της άρεσε
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
- wooded glade
Δεν έφτασα ακόμα στην τέταρτη.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: ↑21 Σεπ 2018, 01:15wooded glade έγραψε: ↑21 Σεπ 2018, 00:26Ρε σεις, υπάρχει άλογο ΡΟΖΑ ΚΛΕΜΠ στον Ελληνικό ιππόδρομο και μάλιστα τρέχει αύριο στην τέταρτη ιπποδρομία.
Ιδιοκτήτης λέει "Scuderia Equus Paola", προφανώς Αλβανοί, αλλά δεν το ονόμασαν αυτοί έτσι, το έφεραν από την Ιρλανδία.
Στην Ιρλανδία ιδιοκτήτης της Ρόζας Κλεμπ ήταν λέει μία "Clipper Logistics Group Ltd".
Δεν τη δίνει το περιοδικό στις τρεις τύχες, αλλά δεν τόχω ψάξει ακόμα μπας και μπορεί να κάνει τίποτα.
Πρόσεχε...για το καλό σου....την είπες αλόγα και δεν της άρεσε
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα

"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."

"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
ο Μπόικα και ο Στέηθαμ; Κάπως μου κάθεται ανάποδα, δεν έχουν την αρχοντιά που θέλει ο JB.
Απο την άλλη θα μου πεις οτι μήπως ο Craig την έχει; Σωστό. Και εκτός αυτού μας έδωσε ίσως τον καλύτερο Bond, αν και δε νομίζω οτι θα συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο, το πιθανότερο να πάει σε φάση Μπροσναν
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
- Φραγμένος_Τελεστής
- Phorum.gr user: Τυπάρας
Καλύτερος κατ εμέ ο Brosnan. Είχε το στυλάκι που τελειοποιεί το ρόλο. 2ος ο Sean.
Καλύτερη ταινία το Goldeneye, μόνο και μόνο για την Xenia Onatopp. Επίσης κορυφαίες: Goldfinger, You only live twice.
Τραγούδια: Goldfinger, The world is not enough.
Καλύτερη ταινία το Goldeneye, μόνο και μόνο για την Xenia Onatopp. Επίσης κορυφαίες: Goldfinger, You only live twice.
Τραγούδια: Goldfinger, The world is not enough.
-_-
Ωραιο τραγουδι ηταν και το A View to a Kill.
Ο Νταλτον πιστευω οτι ειναι αδικημενος.
Και το Never say never μου αρεσε....
Ο Νταλτον πιστευω οτι ειναι αδικημενος.
Και το Never say never μου αρεσε....
- Rocco Siffredi
sean conneryΕλβετός Τραπεζίτης έγραψε: ↑20 Σεπ 2018, 23:51
Μαύρος μποντ άντε πες ότι ίσως το καταλαβαίνω, αλλά καραφλος Μποντ δεν πάει με τιποτα.

-
Ο Tom Hiddleston θα μπορουσε να υποδυθει τον Bond.Eχει την αρχοντια που χρειαζεται.
Και ο Henry Cavill θα το μπορουσε αλλα δεν ξερω ποσο ο κοσμος τον εχει ταυτισει με τον Superman.
Και ο Henry Cavill θα το μπορουσε αλλα δεν ξερω ποσο ο κοσμος τον εχει ταυτισει με τον Superman.
- Rocco Siffredi
μια ιδεα θα ηταν να βγει στην συνταξη να γλυτωσουμε 

- Cecily Anne

Γυμνάστε τον κι ερχόμαστε.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 603 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Υδράργυρος
06 Οκτ 2023, 00:44
-