Ρε ερμή, κάνει ντακ φεις γαμώτη κάθε 2 νανοσεκ.
James Bond
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
- Cecily Anne
Re: James Bond
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
Σεμνααααααα γυναικα,παρεκτρεπεσαι! 

- Otto Weininger
Ο Λουσιφερ θα ήταν καλύτερα για Σέρλοκ Χολμς. Όχι για Μποντ.
Αλλά από την άλλη γιατί όχι. Έχει όσα χρειάζεται.
Αλλά από την άλλη γιατί όχι. Έχει όσα χρειάζεται.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Otto Weininger
Υπάρχει και μια περίπτωση να παίξω εγώ τον Μποντ. Θα δούμε.
- Cecily Anne
Otto Weininger έγραψε: ↑21 Σεπ 2018, 13:43Υπάρχει και μια περίπτωση να παίξω εγώ τον Μποντ. Θα δούμε.

Σουργελο.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Εχει χειλάρες, το παιδί τι να κάνει #νοχομοεγκεν
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Cecily Anne
Πίπες. Τον μποντ να αφήσει.
- Otto Weininger
Δε σε καταλαβαίνω. Ραμμένος πάνω μου είναι ο ρόλος. Απλα στο συμβόλαιο έλεγε για εντατικά μαθήματα αγγλικών και προφοράς. Και κάπου βαριέμαι.Cecily Anne έγραψε: ↑21 Σεπ 2018, 13:44Otto Weininger έγραψε: ↑21 Σεπ 2018, 13:43Υπάρχει και μια περίπτωση να παίξω εγώ τον Μποντ. Θα δούμε.
Σουργελο.
- Cecily Anne
Ζήτα να κάνουν τον υιοθετημένο βρετανό μποντ.Otto Weininger έγραψε: ↑21 Σεπ 2018, 13:48
Δε σε καταλαβαίνω. Ραμμένος πάνω μου είναι ο ρόλος. Απλα στο συμβόλαιο έλεγε για εντατικά μαθήματα αγγλικών και προφοράς. Και κάπου βαριέμαι.

Έχει ακουστεί οτι είναι σπαστός; Πρώτη φορά το ακούω. Μήπως σου έχει μείνει επειδή έπαιζε τον gay στο RocknRolla;
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Cecily Anne έγραψε: ↑21 Σεπ 2018, 13:37Mιλάτε για τομ χάρντι που είναι πιο κουνιστή και από γόνδολα και λέτε για βούτυρα και λιμοκοντόρο τον 1.90φεύγα. Ό,τι να'ναι.
Θα δούμε τζειμς μποντ με τσιμπουκόχειλα στο τέλος, ήμαρτον.

και σε καραφλή βερσιόν για πάρτη σου, που ξέρουμε πόσο σου αρέσει

γενικά ισχύει ότι για το ρόλο ενος Μποντ, πρέπει να υπάρχει μια αρχοντιά. Και αρχοντιά χωρίς ύψος, δεν γινεται, κακά τα ψέματα. Στέηθαμ και Χάρντυ, ειναι ταπάκια. Ο Μπόικας εχει καλουτσικο ύψος,αλλα ειναι γιατομπούτσο ηθοποιος. Μηδενικές ερμηνευτικές ικανοτητες, ειναι απλά μαρσιαλαρτίστας και χορογράφος. Ο μόνος που ερμηνευτικά θα μπορεί και σωστά να υποστηριξει τον ρόλο, γιατί ειναι απο τους καλύτερους (αν όχι μακράν ο καλύτερος) ηθοποιους της γενιάς του, είναι ο Τομ με το ντακφέης του

- Cecily Anne
Όχι, δημόσια το παραδέχεται ότι έχει παρελθόν κουδουνίστρας. Αλλά δεν είναι το πρόβλημά μου αυτό. Είναι ότι το γράφει στη μαπα.
Γεια σας "με λένε μποντ και η σκηνή θα ξεκινάει με εμένα να τσιμ...ωνω έναν δίμετρο παιδαρά με το νέο σάουντρακ της αντελ".
- Dwarven Blacksmith
Γιωργης εσύ τι γνώμη έχεις για μαύρο Μποντ από Ελλάδα;Otto Weininger έγραψε: ↑21 Σεπ 2018, 13:43Υπάρχει και μια περίπτωση να παίξω εγώ τον Μποντ. Θα δούμε.

Και ο Κρεγκ δε φτάνει το 1,80
- Otto Weininger
Αυτό σημαίνει πόλεμος.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑21 Σεπ 2018, 13:51Γιωργης εσύ τι γνώμη έχεις για μαύρο Μποντ από Ελλάδα;Otto Weininger έγραψε: ↑21 Σεπ 2018, 13:43Υπάρχει και μια περίπτωση να παίξω εγώ τον Μποντ. Θα δούμε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 603 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Υδράργυρος
06 Οκτ 2023, 00:44
-