Αληθεύει ότι απαγορεύεται να αφήνεις το σκύλο να βγαίνει από το σπίτι μόνος του;
Αληθεύει ότι απαγορεύεται να αφήνεις το σκύλο να βγαίνει από το σπίτι μόνος του;
Έτσι μου είπε κάποιος. Είναι αλήθεια;
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Re: Αληθεύει ότι απαγορεύεται να αφήνεις το σκύλο να βγαίνει από το σπίτι μόνος του;
Πρέπει να βαριέσαι πολύ την ζωή σου.
Re: Αληθεύει ότι απαγορεύεται να αφήνεις το σκύλο να βγαίνει από το σπίτι μόνος του;
Πρέπει να του δίνεις κλειδιά και χαρτζιλίκι
Ποσώς.
Πριν λίγο είχα μια συζήτηση με κάποιον που κρατάει το σκύλο του στην ουσία φυλακισμένο (δύο βόλτες το 24ωρο, 5-10 λεπτά τη φορά) και αγανάκτησα που δεν αφήνει το σκύλο να βγαίνει μόνος του, και αυτός άρχισε τις δικαιολογίες του κώλου.
Ναι, σύμφωνα με τη νομοθεσία περί δεσποζομενων ζώων, πρέπει στη βόλτα του να μην είναι ασυνοδευτος.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Είσαι υποχρεωμένος να τον έχεις σημάνει, αλλιώς πρακτικά δεν είναι δικός σου και μπορεί να κατασχεθεί.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Όταν είχα σκύλο δεν τον έβγαζα πότε από το σπίτι.Τον είχα στην αυλή(2 στρέμματα) να κόβει βόλτες.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Αν δεν έχεις κάτσει πάνω στ'αρχίδια σου από ανευθυνότητα, δεν έχεις μαλακιστεί επαρκώς και δεν έχεις βγάλει τα σκουλήκια απ'τον κώλο σου, καλλίτερα να τον αφήσεις ασυνόδευτο. Για σένα θα γίνει εξαίρεση. Μαλάκα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Είναι μαλάκας όποιος πιστεύει ότι τα ζώα πρέπει να έχουν την ελευθερία τους;
Ζήστε χωρίς σκύλους επιτέλους !
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".

Τι είπε το παιδί και τον βρίζεις ;

Μιά ερώτηξη έκανε
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Είναι μαλάκας όποιος θεωρεί πως τα αδέσποτα, ''ζουν'' την ελευθερία τους. Στους δρόμους. Κάνε μας τη χάρη.Εκτωρ έγραψε: ↑11 Μάιος 2022, 14:11Είναι μαλάκας όποιος πιστεύει ότι τα ζώα πρέπει να έχουν την ελευθερία τους;
Προσωπικά ήμουν σαφής σε όσα είπα.
Εσένα τί σε βάλαμε ρε Μπίστη; Δικηγόρο; Κάνε μας τη χάρη κι εσύ.Μπίστης έγραψε: ↑11 Μάιος 2022, 14:14
Τι είπε το παιδί και τον βρίζεις ;
Μιά ερώτηξη έκανε
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- EKPLIKTIKOS
Μαλάκας είναι όποιος πιστεύει το αντίθετο
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 579 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
12 Μάιος 2023, 19:54
-
-
Νέα δημοσίευση Ρε 'συ ΑΧΑΡΙΣΤΕ, αληθεύει αυτό?
από Kauldron » 06 Ιουν 2023, 14:45 » σε Διεθνής πολιτική - 13 Απαντήσεις
- 701 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
06 Ιουν 2023, 19:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αληθεύει ότι τα παιδιά των ιερέων είναι κακομαθημένα;
από Εκτωρ » 09 Σεπ 2023, 12:42 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 1 Απαντήσεις
- 284 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Allah
13 Απρ 2024, 11:13
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αληθεύει ότι το σπέρμα βοηθάει στην επανόρθωση της επιδερμίδας;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 28 Μαρ 2025, 10:33 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 0 Απαντήσεις
- 101 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
28 Μαρ 2025, 10:33
-