Δεν νομίζω πως γράφω κάτι παράλογο. Τουλάχιστον υποστηρίζω κάτι πολύ πιο φυσιολογικό από σενάρια πως ο οπαδός του Άρη που σκοτώθηκε πρόσφατα ήταν θύμα τελετής μύησης νέων μελών μυστικής νεοναζιστικής οργάνωσης που είχε αλώσει εκ των έσω τη Θύρα 4.3f3k έγραψε: ↑11 Μάιος 2022, 00:23Βρε ποιο φοιτητικο κίνημα και σχήμα; Στα @@ μου τι επιτρέπουν και τι όχι οι φοιτητές. Στο ΕΜΠ έχουν δει τα ματια μας πολλά. Δεν είναι όλα τα φοιτητικά σχήματα το ΜΑΣ να υπάρχει οργάνωση και συνοχή.Παλαιοελλαδίτης έγραψε: ↑11 Μάιος 2022, 00:19Όποιος και να ήταν ο μεσήλικας δεν κρυβόταν. Φαντάζομαι πως είναι εύκολο να μαθευτεί η ιδιότητά του. Επίσης νομίζω πως όλοι ξέρουμε πως το οποιοδήποτε οργανωμένο φοιτητικό σχήμα δεν θα άφηνε έναν τυχαίο περαστικό να κάνει τον μπροστάρη.
Οι μπάτσοι γιατί τον αφήνουν και δεν τον δέρνουν/συλλαμβάνουν/ψεκάζουν; Δε σας ενοχλεί η ατιμωρησία του; Αν ήταν γύφτος θα χτυπιόσασταν σαν χταπόδια που τον άφησαν.
Επίσης, από προσωπική εμπειρία, τον Δεκέμβριο του 2008 (όντας φοιτητής και χωρίς κάποια σημαντική υποχρέωση) βρέθηκα και ο ίδιος ''ξεκάρφωτος'' σε μια ''ειρηνική συγκέντρωση'' με κεριά μπροστά από τη Βουλή όπου για μερικά βράδια ''απλοί φοιτητές' διαμαρτύρονταν για τη δολοφονία του Γρηγορόπουλου ανοίγοντας διάλογο με τους αστυνομικούς που φρουρούσαν τη Βουλή.
Τη δεύτερη φορά που πήγα έκανα το λάθος και πετάχτηκα σε μια από αυτές τις ''αυθόρμητες συζητήσεις'' λέγοντας κάτι φυσιολογικό (αλλά σίγουρα εκτός γραμμής της γκρούπας που είχε οργανώσει την ''αυθόρμητη συγκέντρωση''). Τότε γύρισαν και με στραβοκοίταξαν 2-3 τύποι. Πραγματικά ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου ένιωσα την ασφάλεια της Αστυνομίας.

Πραγματικά δεν πιστεύω πως οι φοιτητές που διαμαρτύρονταν θα άφηναν κάποιον σαν τον τύπο στο βίντεο να μιλάει για λογαριασμό τους και να δημιουργεί ένταση αν δεν ήταν στη γραμμή τους. Αλλά είπαμε, ο συγκεκριμένος δεν φοράει κουκούλα και φαίνεται ξεκάθαρα οπότε θεωρώ πως θα είναι πολύ εύκολο να μάθουμε την ιδιότητά του.