Καπουτζίδης:Αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή και όμορφη και έξυπνη και επιτυχημένη.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Cecily Anne
Re: Καπουτζίδης:Αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή και όμορφη και έξυπνη και επιτυχημένη.
Πάντως το γράψιμο από μόνο του είναι χρονοβόρα διαδικασία. Είναι σαν να απαιτείτε από έναν συγγραφέα να βγάζει ένα βιβλίο το χρόνο, σώνει και ντε. Δε γίνονται αυτά. Εγώ το θεωρώ υπερβολή που εκτός από το γράψιμο, κάνει και σκηνοθεσία και παρουσίαση και τρέχει για τα δικαιώματα και και και. Εδώ μια δουλειά κάνω μόνο και κουράζομαι.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Re: Καπουτζίδης:Αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή και όμορφη και έξυπνη και επιτυχημένη.
Οχι,δεν την εχω ακουσει.stella έγραψε: ↑16 Μάιος 2022, 14:09Δεν έχεις ακούσει καν τη νέα του σειρά Σέρρες;under έγραψε: ↑16 Μάιος 2022, 14:04Θα υπαρχει καποιος λογος που δεν απασχολουν αυτα τα εργα του και απασχολουν οι δηλωσεις του για τον σεξουαλικο του προσανατολισμο ;
Μηπως τελικα ΔΕΝ ειναι τοσο επιτυχημενος οσο τον παρουσιαζετε και επιπλεει λογω της σεξουαλικης ιδιαιτεροτητας που διαφημιζει μερα παρα μερα ;
Και η παρουσίαση είναι μέρος της εργασίας του, δεν δουλεύει υδραυλικός και παράλληλα παρουσιαστής show. Οπότε και η Eurovision που πλέον την έχουμε συνδυάσει με τον Καπουτζίδη, και το Voice βρίσκονται στις επιτυχίες του. Έκανε και την εκπομπή "Ο δρόμος για το Τόκιο - Team Hellas" πέρσι, όπου παρουσίαζε αθλητές της Εθνικής μας και σε λιγότερο γνωστά αθλήματα ως awareness.
Και αυτο μαλλον δικαιωνει περισσοτερο τα επιχειρηματα μου διοτι βλεπω οτι ειναι νεα σειρα και δεν θυμαμαι να τον εχω δει πουθενα να μιλαει γι αυτην.Επειδη σιγουρα θα την εχει προμοταρει το ερωτημα ειναι γιατι δεν τον θυμαμαι να μιλαει για το εργο του αλλα εχω βαρεθει να τον ακουω να μιλαει για το κρεββατι του ;
Κατα τα αλλα και ο Ρουβας κανει παρουσιασεις.Αλλα το επαγγελμα του τυπικα ειναι τραγουδιστης.Το οτι δεν απασχολει για τα τραγουδια του δειχνει οτι εχει παρει την κατω βολτα στο συγκεκριμενο επαγγελμα.Το ιδιο και η Βανδη.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Εγω θεωρω πιο σημαντικο να μην ακουνε τα παιδια οτι η ομοφυλοφιλια ειναι κατι το απολυτως φυσιολογικο γιατι πολυ απλα δεν ειναι.gassim έγραψε: ↑16 Μάιος 2022, 14:10Για εμένα είναι επιτυχημένος πρωτίστως λόγω της σεξουαλικής του ιδιαιτερότητας που διαφημίζει μέρα παρά μέρα και δευτερευόντως λόγω της δουλειάς του που σε ένα ποσοστό μου είναι αδιάφορη.under έγραψε: ↑16 Μάιος 2022, 14:04Θα υπαρχει καποιος λογος που δεν απασχολουν αυτα τα εργα του και απασχολουν οι δηλωσεις του για τον σεξουαλικο του προσανατολισμο ;
Μηπως τελικα ΔΕΝ ειναι τοσο επιτυχημενος οσο τον παρουσιαζετε και επιπλεει λογω της σεξουαλικης ιδιαιτεροτητας που διαφημιζει μερα παρα μερα ;
Η δουλειά του μπορεί να διασκεδάζει τον κόσμο, αλλά η διαφήμιση της σεξουαλικής του ιδιαιτερότητας συμβάλει σε μια πιο ανεκτική και καλύτερη κοινωνία.
Δεν ξέρω τι θεωρείς εσύ πιο σημαντικό, το να γράφει κάποιος τηλεοπτικές σειρές ακατάπαυστα ή να συμβάλει στο να μεγαλώσει ένα παιδί χωρίς άπειρα ψυχολογικά προβλήματα προερχόμενα από εκφοβισμό και δημιουργία αισθημάτων ενοχής;
Εκτος και αν εχει ανακαλυφθει το γονιδιο της ομοφυλοφιλιας και εχει ξεχασει ο δοκτορ Καπουτζιδης να το αναφερει.
Ναι μπράβο, αυτή είναι σημαντική συμβολή του καπουτζίδη.under έγραψε: ↑16 Μάιος 2022, 14:15Εγω θεωρω πιο σημαντικο να μην ακουνε τα παιδια οτι η ομοφυλοφιλια ειναι κατι το απολυτως φυσιολογικο γιατι πολυ απλα δεν ειναι.gassim έγραψε: ↑16 Μάιος 2022, 14:10Για εμένα είναι επιτυχημένος πρωτίστως λόγω της σεξουαλικής του ιδιαιτερότητας που διαφημίζει μέρα παρά μέρα και δευτερευόντως λόγω της δουλειάς του που σε ένα ποσοστό μου είναι αδιάφορη.under έγραψε: ↑16 Μάιος 2022, 14:04
Θα υπαρχει καποιος λογος που δεν απασχολουν αυτα τα εργα του και απασχολουν οι δηλωσεις του για τον σεξουαλικο του προσανατολισμο ;
Η δουλειά του μπορεί να διασκεδάζει τον κόσμο, αλλά η διαφήμιση της σεξουαλικής του ιδιαιτερότητας συμβάλει σε μια πιο ανεκτική και καλύτερη κοινωνία.
Δεν ξέρω τι θεωρείς εσύ πιο σημαντικό, το να γράφει κάποιος τηλεοπτικές σειρές ακατάπαυστα ή να συμβάλει στο να μεγαλώσει ένα παιδί χωρίς άπειρα ψυχολογικά προβλήματα προερχόμενα από εκφοβισμό και δημιουργία αισθημάτων ενοχής;
Εκτος και αν εχει ανακαλυφθει το γονιδιο της ομοφυλοφιλιας και εχει ξεχασει ο δοκτορ Καπουτζιδης να το αναφερει.
Να μην ακούνε 12χρονα (και 16χρονα και 20χροναι κοκ) παιδιά ότι δεν είναι φυσιολογικά και πολύ περισσότερο να μην δέχονται ψυχολογική κακοποίηση για τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις.
- Καραμελίτσα
Νομίζω ότι από την εποχή της "εθνικής Ελλάδος" λειτουργεί πρωταρχικά ως ακτιβιστής. Η 'Εθνική Ελλάδος ήταν 100% στρατευμένη, κάθε επεισόδιο και κήρυγμα.
Z
Προφανώς γιατί απεχθάνεσαι αυτό που "πρεσβεύει", οπότε μόλις τον βλέπεις το μυαλό σου κάνει φόκους στο πότε θα μιλήσει για το συγκεκριμένο θέμα, αγνοώντας καθετί άλλο.under έγραψε: ↑16 Μάιος 2022, 14:13Οχι,δεν την εχω ακουσει.stella έγραψε: ↑16 Μάιος 2022, 14:09Δεν έχεις ακούσει καν τη νέα του σειρά Σέρρες;under έγραψε: ↑16 Μάιος 2022, 14:04
Θα υπαρχει καποιος λογος που δεν απασχολουν αυτα τα εργα του και απασχολουν οι δηλωσεις του για τον σεξουαλικο του προσανατολισμο ;
Και η παρουσίαση είναι μέρος της εργασίας του, δεν δουλεύει υδραυλικός και παράλληλα παρουσιαστής show. Οπότε και η Eurovision που πλέον την έχουμε συνδυάσει με τον Καπουτζίδη, και το Voice βρίσκονται στις επιτυχίες του. Έκανε και την εκπομπή "Ο δρόμος για το Τόκιο - Team Hellas" πέρσι, όπου παρουσίαζε αθλητές της Εθνικής μας και σε λιγότερο γνωστά αθλήματα ως awareness.
Και αυτο μαλλον δικαιωνει περισσοτερο τα επιχειρηματα μου διοτι βλεπω οτι ειναι νεα σειρα και δεν θυμαμαι να τον εχω δει πουθενα να μιλαει γι αυτην.Επειδη σιγουρα θα την εχει προμοταρει το ερωτημα ειναι γιατι δεν τον θυμαμαι να μιλαει για το εργο του αλλα εχω βαρεθει να τον ακουω να μιλαει για το κρεββατι του ;
Κατα τα αλλα και ο Ρουβας κανει παρουσιασεις.Αλλα το επαγγελμα του τυπικα ειναι τραγουδιστης.Το οτι δεν απασχολει για τα τραγουδια του δειχνει οτι εχει παρει την κατω βολτα στο συγκεκριμενο επαγγελμα.Το ιδιο και η Βανδη.
Στο δικο μου το μυαλο το να κανεις διαφημση της ομοφυλοφιλιας δεν σημαινει οτι καταπολεμας την σωματικη ή την ψυχολογικη βια.
Δεν ταυτιζονται αυτα τα δυο.Διοτι πολυ απλα και εγω που θεωρω οτι δεν ειναι φυσιολογικη κατασταση η ομοφυλοφιλια θεωρω ταυτοχρονα ανεπιτρεπτη τη βια εις βαρος αυτων των ανθρωπων.
Οταν εβγαινε η φτερου στην Αθηνα,την εβλεπαν καθημερινα χιλιαδες ανθρωποι.Οι συντριπτικα περισσοτεροι αδιαφορουσαν ή χαμογελουσαν ή εκαναν κανενα αθωο αστειο.Λεκτικη ή σωματικη βια ασκουσαν εκεινοι που θα εκαναν το ιδιο απεναντι και σε καποιον αλλον με καποιο ειδος αναπηριας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος under την 16 Μάιος 2022, 14:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ξερουμε πολλους αλλους διασημους ομοφυλοφιλους.Πχ τους Dolce & Gabbana.Για την ομοφυλοφιλια τους ζητημα να εχουν κανει 2-3 δηλωσεις ολες αυτες τις δεκαετιες.Οι ανθρωποι απασχολουν με την δουλεια τους και τους αποδεχονται ολοι χωρις κανενα προβλημα.stella έγραψε: ↑16 Μάιος 2022, 14:22Προφανώς γιατί απεχθάνεσαι αυτό που "πρεσβεύει", οπότε μόλις τον βλέπεις το μυαλό σου κάνει φόκους στο πότε θα μιλήσει για το συγκεκριμένο θέμα, αγνοώντας καθετί άλλο.under έγραψε: ↑16 Μάιος 2022, 14:13Οχι,δεν την εχω ακουσει.stella έγραψε: ↑16 Μάιος 2022, 14:09
Δεν έχεις ακούσει καν τη νέα του σειρά Σέρρες;
- Eθνικοκοινωνιστης
ειναι η δεξια 

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Και γω ξέρω πολλούς πλούσιους μαύρους που δεν διαμαρτήρονται για την καταπίεση των μαύρων. Και πολλές πλούσιες γυναίκες που δεν ζητάνε ισότητα αφού κάθονται στο σπίτι και κάνουν βόλτες με το Tesla.
Επίτηδες τους έβαλες αυτούς; Οι Dolce & Gabbana πρακτικά κατηγορούνται για φοροκλοπή, για ρατσισμό και σεξισμό, τους κράζει ΟΛΟΣ ο κόσμος αλλά απασχολούν με τη δουλειά τους;;; Get your facts straight, dude.under έγραψε: ↑16 Μάιος 2022, 14:25Ξερουμε πολλους αλλους διασημους ομοφυλοφιλους.Πχ τους Dolce & Gabbana.Για την ομοφυλοφιλια τους ζητημα να εχουν κανει 2-3 δηλωσεις ολες αυτες τις δεκαετιες.Οι ανθρωποι απασχολουν με την δουλεια τους και τους αποδεχονται ολοι χωρις κανενα προβλημα.stella έγραψε: ↑16 Μάιος 2022, 14:22Προφανώς γιατί απεχθάνεσαι αυτό που "πρεσβεύει", οπότε μόλις τον βλέπεις το μυαλό σου κάνει φόκους στο πότε θα μιλήσει για το συγκεκριμένο θέμα, αγνοώντας καθετί άλλο.under έγραψε: ↑16 Μάιος 2022, 14:13
Οχι,δεν την εχω ακουσει.
https://aninjusticemag.com/every-bad-th ... 66661bdd84
Αφενος ο Καπουτζιδης δεν διαμαρτυρεται.Αντιθετα λεει ποσο ωραια,εξυπνη και επιτυχημενη αδελφη ειναι ο ιδιος.
Αφετερου,ε να βγει αν διαμαρτυρηθει ο Καπουτζιδης για καταπιεση να μας πεσουν και οι πουτσοτριχες.
Νομιζω οτι αν εκαναν λιγο gay ακτιβισμο δεν θα τους εκραζε "ολος ο κοσμος".stella έγραψε: ↑16 Μάιος 2022, 14:32Επίτηδες τους έβαλες αυτούς; Οι Dolce & Gabbana πρακτικά κατηγορούνται για φοροκλοπή, για ρατσισμό και σεξισμό, τους κράζει ΟΛΟΣ ο κόσμος αλλά απασχολούν με τη δουλειά τους;;; Get your facts straight, dude.
- Rocco Siffredi
TV 2 σειρες εχει κανει που ειχαν επιτυχια η τελευταια πρεπει ναναι το παρα 5 πριν 15 χρονιαCecily Anne έγραψε: ↑16 Μάιος 2022, 14:11Πάντως το γράψιμο από μόνο του είναι χρονοβόρα διαδικασία. Είναι σαν να απαιτείτε από έναν συγγραφέα να βγάζει ένα βιβλίο το χρόνο, σώνει και ντε. Δε γίνονται αυτά. Εγώ το θεωρώ υπερβολή που εκτός από το γράψιμο, κάνει και σκηνοθεσία και παρουσίαση και τρέχει για τα δικαιώματα και και και. Εδώ μια δουλειά κάνω μόνο και κουράζομαι.
Εγώ νομίζω ότι θέλησες να στηλιτεύσεις την αξιοπρέπεια του Καπουτζίδη και βρήκες τους λιγότερο αξιοπρεπείς ανθρώπους για να το κάνεις. ΟΚ.under έγραψε: ↑16 Μάιος 2022, 14:34Νομιζω οτι αν εκαναν λιγο gay ακτιβισμο δεν θα τους εκραζε "ολος ο κοσμος".stella έγραψε: ↑16 Μάιος 2022, 14:32Επίτηδες τους έβαλες αυτούς; Οι Dolce & Gabbana πρακτικά κατηγορούνται για φοροκλοπή, για ρατσισμό και σεξισμό, τους κράζει ΟΛΟΣ ο κόσμος αλλά απασχολούν με τη δουλειά τους;;; Get your facts straight, dude.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μπάιντεν: «Είμαι περήφανη που είμαι η πρώτη μαύρη αντιπρόεδρος των ΗΠΑ»!
από Αρίστος » 05 Ιούλ 2024, 15:17 » σε Διεθνής πολιτική - 67 Απαντήσεις
- 2881 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chupacabra
06 Ιούλ 2024, 21:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ειμαι η Εριεττα......και ειμαι καλα.
από Μαδουραίος » 08 Νοέμ 2024, 14:32 » σε Κοινωνικά θέματα - 5 Απαντήσεις
- 462 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
08 Νοέμ 2024, 14:49
-
-
-
Νέα δημοσίευση Το όνομά μου είναι Eden Golan, είμαι από το Ισραήλ, αλλά ζω στη Μόσχα εδώ και 9 χρόνια
από Frappezitis » 12 Μάιος 2024, 21:43 » σε Μουσική - 0 Απαντήσεις
- 161 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
12 Μάιος 2024, 21:43
-
-
- 150 Απαντήσεις
- 4331 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Niki
07 Σεπ 2024, 21:02