Δεν θελησα να στηλιτευσω την αξιοπρεπεια του Καπουτζιδη.Θελησα αφενος να αμφισβητησω το αν ειναι τοσο επιτυχημενος οσο (αυτο)παρουσιαζεται και αφετερου να πω οτι ο ανθρωπος δεν κανει τιποτα αλλο απο το να μας λεει μερα παρα μερα οτι ειναι αδερφη.
Καπουτζίδης:Αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή και όμορφη και έξυπνη και επιτυχημένη.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Καπουτζίδης:Αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή και όμορφη και έξυπνη και επιτυχημένη.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Καπουτζίδης:Αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή και όμορφη και έξυπνη και επιτυχημένη.
απιστευτα πραγματαCavaliere έγραψε: ↑16 Μάιος 2022, 12:34Και αυτό, αλλά κι ένας τοξικός μισογυνισμός. Όχι από όλους, αλλά ο επιχειρηματίας ήταν ο αρχιμαλάκας, και οι άλλοι κάναν αβαβά για γλείψιμο.Cecily Anne έγραψε: ↑16 Μάιος 2022, 12:29Σε θέλανε κολασμένα και τη ζηλεύανε.Cavaliere έγραψε: ↑16 Μάιος 2022, 12:27Έχω εργαστεί σε περιβάλλον που όλοι οι άντρες ήτανε αδερφές κι εγώ ο μόνος μουνάκιας. Ήμουν, θα ήμουν 25 ετών. Έπρεπε να είσαι πολύ δυνατός για να αντέξεις το μπούλινγκ. Η τότε γυναίκα μου είχε πάθει κρίση, μου είπε, δεν αντέχω άλλο, με κάνουν κι αισθάνομαι πως έχω πανούκλα επειδή είμαι μαζί σου ως γυναίκα.

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Εντάξει κάτι υπάρχει στο δικό σου το μυαλό και κάτι άλλο υπάρχει στο δικό μου το μυαλό.under έγραψε: ↑16 Μάιος 2022, 14:23Στο δικο μου το μυαλο το να κανεις διαφημση της ομοφυλοφιλιας δεν σημαινει οτι καταπολεμας την σωματικη ή την ψυχολογικη βια.
Δεν ταυτιζονται αυτα τα δυο.Διοτι πολυ απλα και εγω που θεωρω οτι δεν ειναι φυσιολογικη κατασταση η ομοφυλοφιλια θεωρω ταυτοχρονα ανεπιτρεπτη τη βια εις βαρος αυτων των ανθρωπων.
Οταν εβγαινε η φτερου στην Αθηνα,την εβλεπαν καθημερινα χιλιαδες ανθρωποι.Οι συντριπτικα περισσοτεροι αδιαφορουσαν ή χαμογελουσαν ή εκαναν κανενα αθωο αστειο.Λεκτικη ή σωματικη βια ασκουσαν εκεινοι που θα εκαναν το ιδιο απεναντι και σε καποιον αλλον με καποιο ειδος αναπηριας.
Δεν θα τα χαλάσουμε κι όλας.
Εννοειται.gassim έγραψε: ↑16 Μάιος 2022, 14:45Εντάξει κάτι υπάρχει στο δικό σου το μυαλό και κάτι άλλο υπάρχει στο δικό μου το μυαλό.under έγραψε: ↑16 Μάιος 2022, 14:23Στο δικο μου το μυαλο το να κανεις διαφημση της ομοφυλοφιλιας δεν σημαινει οτι καταπολεμας την σωματικη ή την ψυχολογικη βια.
Δεν ταυτιζονται αυτα τα δυο.Διοτι πολυ απλα και εγω που θεωρω οτι δεν ειναι φυσιολογικη κατασταση η ομοφυλοφιλια θεωρω ταυτοχρονα ανεπιτρεπτη τη βια εις βαρος αυτων των ανθρωπων.
Οταν εβγαινε η φτερου στην Αθηνα,την εβλεπαν καθημερινα χιλιαδες ανθρωποι.Οι συντριπτικα περισσοτεροι αδιαφορουσαν ή χαμογελουσαν ή εκαναν κανενα αθωο αστειο.Λεκτικη ή σωματικη βια ασκουσαν εκεινοι που θα εκαναν το ιδιο απεναντι και σε καποιον αλλον με καποιο ειδος αναπηριας.
Δεν θα τα χαλάσουμε κι όλας.
under τώρα που θα ψηφίσει η ΝΔ τον γάμο ομοφυλόφιλων, τι θα κάνεις;
Για πες μου, αυτό το εγκρίνεις; Αν δεν υπήρχε αυτό, δεν θα μίλαγε και ο Καπουτζίδης.
Ordem e Progresso.
-
- Phorum.gr user: Gewponos90
under έγραψε: ↑16 Μάιος 2022, 14:23Στο δικο μου το μυαλο το να κανεις διαφημση της ομοφυλοφιλιας δεν σημαινει οτι καταπολεμας την σωματικη ή την ψυχολογικη βια.
Εγώ πάλι νομίζω ότι για αυτό το κάνει. Το ότι εσύ έχεις την παιδεία (και μπράβο σου πέρα από την πλάκα και μπράβο στους ανθρώπους που σε μεγάλωσαν ) να θεωρείς την βία ανεπίτρεπτη , δεν σημαίνει ότι την έχουν όλοι. Και σίγουρα δεν την έχει αυτός που για να τον μειώσει, τον αποκάλεσε αδερφή.
Επίσης η φτερού είναι καραμπινάτο παράδειγμα ατόμου που έμεινε στο περιθώριο εξαιτίας της λανθασμένης νοοτροπίας για την ομοφυλοφιλία.
Η αληθεια ειναι οτι γελασα.Αλλα δεν ειμαι φαν του Γεωργιου αν αυτο απανταει στην ερωτηση σου.Cavaliere έγραψε: ↑16 Μάιος 2022, 14:55
Για πες μου, αυτό το εγκρίνεις; Αν δεν υπήρχε αυτό, δεν θα μίλαγε και ο Καπουτζίδης.
Ο Καπουτζιδης οντως μπορει να μην μιλουσε αν δεν ηταν αυτο.Αλλα αυτο εγινε πριν καμια δεκαρια-δεκαπενταρια χρονια.Ο Καπουτζιδης τοτε δεν βγηκε να μιλησει.Μιλαει τωρα και δεν μιλαει για τον Γεωργιου.Αναφερει μερα παρα μερα οτι ειναι αδελφη και εσχατως ποσο γαματη αδελφη ειναι.
Ποιο περιθωριο ; Εχει παιξει σε τοσες ταινιες.Η θηλυπρεπεια της της εδινε αξιοπρεπες μεροκαματο σε σχεση με πολλους αλλους που εφταναν στο πεζοδρομιο.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Χρειαζομαστε επειγόντως νήμα Επικές δημοσιεύσεις που δεν πρέπει να χαθούν, και να ποσταριστεί το παραπάνω ως προλογος/ιντρο του νηματος!
Πως εξαπλώνεται η ομοφυλοφιλία; με το άγγιγμα πχ; οπως λεγαμε παλιά το "παρ' τον παπά" και να κυριολεκτούμε;Μπίστης έγραψε: ↑16 Μάιος 2022, 11:38Εννοώ ότι αριστεροκορόιδα σαν εσένα αποδέχονται την ανωμαλία και η τρέλλα του ότι το μαύρο είναι άσπρο εξαπλώνεται.
Μετά τα κάνσελ και η αθεία είναι ευκολότερα
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
το προβλημα με τον καπουτζιδη ειναι οτι απο ακτιβιστης θα καταντησει γραφικος
αυτο το σχολιο περι καλης αδερφης αφενος ηταν κριντζ, αφετερου δεν υπηρχε κανενας λογος να το κανει αφου ενας σωστος επαγγελματιας στη θεση του θα αγνοουσε ενα υβριστικο μηνυμα, αλιμονο αν λχ οι ραδιοφωνικοι παραγωγοι απαντουσαν επι προσωπικου στο καθε τρολ που τους γραφει, πού θα εβγαζε αυτο;
η μανια του Καπουτζιδη να προβαλλει διαρκως την γκει ατζεντα εμενα προσωπικα με εβαλε ακομα και σε σκεψεις για τον εαν οντως του εσταλη το μηνυμα που ανεφερε ή αν στην πραγματικοτητα το εστησε ως αφορμη να κανει το στέιτμεντ που ακολουθησε
αυτο το σχολιο περι καλης αδερφης αφενος ηταν κριντζ, αφετερου δεν υπηρχε κανενας λογος να το κανει αφου ενας σωστος επαγγελματιας στη θεση του θα αγνοουσε ενα υβριστικο μηνυμα, αλιμονο αν λχ οι ραδιοφωνικοι παραγωγοι απαντουσαν επι προσωπικου στο καθε τρολ που τους γραφει, πού θα εβγαζε αυτο;
η μανια του Καπουτζιδη να προβαλλει διαρκως την γκει ατζεντα εμενα προσωπικα με εβαλε ακομα και σε σκεψεις για τον εαν οντως του εσταλη το μηνυμα που ανεφερε ή αν στην πραγματικοτητα το εστησε ως αφορμη να κανει το στέιτμεντ που ακολουθησε
- hellegennes
Τα gay bar είναι συνήθως μπαρ γνωριμιών, δεν είναι απλώς μπαράκια. Αλλά κι έτσι φυσικά δεν είναι δεδομένα ότι θα σου την πέσει κάποιος. Η πιθανότητα να σου την πέσουν είναι ανάλογη με το να την πέσει κάποιος σε μια γυναίκα σε ένα κανονικό μπαρ: εξαρτάται από την εμφάνιση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Μια χαρά τα είπε ο Καπουτζίδης.
Είναι πολλά χρόνια στην πιάτσα και πάντα κράταγε χαμηλούς και διακριτικούς τόνους. Οπότε, πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί θεωρείται προβολή της γκέι ατζέντας το να απαντήσει με μια όντως σεναριακή του ατάκα, στον οποιονδήποτε αγενή βλαχοπαπάρα.
Κι αυτό που έχει πλάκα είναι ότι η δήλωση του μπορεί να χαρακτηρισθεί και ως ρατσιστική.
Είναι πολλά χρόνια στην πιάτσα και πάντα κράταγε χαμηλούς και διακριτικούς τόνους. Οπότε, πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί θεωρείται προβολή της γκέι ατζέντας το να απαντήσει με μια όντως σεναριακή του ατάκα, στον οποιονδήποτε αγενή βλαχοπαπάρα.
Κι αυτό που έχει πλάκα είναι ότι η δήλωση του μπορεί να χαρακτηρισθεί και ως ρατσιστική.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μπάιντεν: «Είμαι περήφανη που είμαι η πρώτη μαύρη αντιπρόεδρος των ΗΠΑ»!
από Αρίστος » 05 Ιούλ 2024, 15:17 » σε Διεθνής πολιτική - 67 Απαντήσεις
- 2881 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chupacabra
06 Ιούλ 2024, 21:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ειμαι η Εριεττα......και ειμαι καλα.
από Μαδουραίος » 08 Νοέμ 2024, 14:32 » σε Κοινωνικά θέματα - 5 Απαντήσεις
- 462 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
08 Νοέμ 2024, 14:49
-
-
-
Νέα δημοσίευση Το όνομά μου είναι Eden Golan, είμαι από το Ισραήλ, αλλά ζω στη Μόσχα εδώ και 9 χρόνια
από Frappezitis » 12 Μάιος 2024, 21:43 » σε Μουσική - 0 Απαντήσεις
- 161 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
12 Μάιος 2024, 21:43
-
-
- 150 Απαντήσεις
- 4331 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Niki
07 Σεπ 2024, 21:02