Τη πιστεύετε ότι έγινε με τη Γεωργία Μπίκα;

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.

;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Τη βιάσαν
19
32%
Λέει ψέματα
41
68%

Σύνολο ψήφων: 60

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Τη πιστεύετε ότι έγινε με τη Γεωργία Μπίκα;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 16 Μάιος 2022, 22:26

Green Dragon έγραψε:
16 Μάιος 2022, 22:22
Naida έγραψε:
16 Μάιος 2022, 22:18
Green Dragon έγραψε:
16 Μάιος 2022, 22:14

Πως είσαι τόσο σίγουρη; Η εποχή βοηθά τέτοιου είδους εκβιασμούς.
Και την διαπλοκή, διαφθορά και τους ισχυρούς επίσης.
Ακριβώς σε αυτό το σκεπτικό του κόσμου πατούν τέτοιου είδους εκβιαστές. Εγώ λέω ότι είτε δεν την βίασαν και απλά εκβιάζει για λεφτά είτε την βίασαν και εκβιάζει για λεφτά. Υπάρχει και μια μικρή περίπτωση να την βίασαν και να θέλει να τους τιμωρήσει αλλά αν είναι βιζιτού όπως έχω πληροφορηθεί μάλλον αυτό δεν παίζει.

Η εμπλοκή του Ζούγκλα στην υπόθεση πάντως αυξάνει πολύ τις υποψίες μου.
Εσύ μπορεί να έχεις οποία άποψη θέλεις. Δεν περιμένατε δα και να βγει κάποια απόφαση για να καταλήξετε. Και φυσικά σε αυτές τις πεποιθήσεις πατανε και οι λεβέντηδες να κάνουν τα μαγικά τους.
Εμένα από την αρχή τα γεγονότα όπως παρουσιάστηκαν δεν μου κάνει για υπόθεση που πρέπει να πάει αρχείο. Επίσης οι πληροφορίες σου ότι είναι βίζιτα επίσης δεν μου λένε κάτι.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
nick

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nick » 16 Μάιος 2022, 22:28

Δύσκολη περίπτωση.
Αν έχει δίκιο η Γεωργία τότε πρέπει να πάνε πολλά χρόνια φυλακη οι δράστες αλλά αν λέει ψέματα πρέπει να πάει η ίδια (πολλά χρόνια).

Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V » 16 Μάιος 2022, 22:28

Naida έγραψε:
16 Μάιος 2022, 22:23
George_V έγραψε:
16 Μάιος 2022, 22:19
Naida έγραψε:
16 Μάιος 2022, 22:18

Ήσουν εσύ;

Επειδη κανεις μας δεν ηταν αυτοπτης μαρτυς λοιπον μην εισαι τοσο ισχυρογνωμων οτι εγιναν οπως τα ειπε.

Εκτος και αν ξερεις κατι παραπανω εσυ προσωπικα.

Μπαααα τι μας λες... Εσείς μπορείτε να είστε σίγουροι για το ότι είπε ψέματα, ότι είναι βίζιτα κτλ κτλ και κυρίως από την αρχή ε. Αλλά εγώ να μην την πιστεύω ότι η υπόθεση είναι όπως τα είπε; ε λοιπόν εγώ την πιστεύω.
Θα σου πω μονο για μια υποθεση.

2014 βγηκε ειδηση πως ενας τυπος σε νησι της Ελλαδας (οχι Κρητη για να σας προλαβω) βιαζε τα παιδια του.

Εγινε χαμός. Τατιανες, Ζηνες, κατάρες, τηλεδικες κτλ.

Στο πρωτόδικο καταδικαστηκε σε 25 χρονια καθειρξη με "ατρανταχτα" στοιχεια και τις μαρτυριες της γυναικας του και της πεθερας του.

Το 2018 στο Εφετειο ομως εγινε μαγικη εικόνα. Αποδείχτηκε πως ο βιαστης των παιδιών ηταν ο πατέρας της γυναικας και πως αυτη και η πεθερα τον καλυπταν για να μην την πληρωσει αυτός. Αθωος πανηγυρικα και ομόφωνα.

Οποτε αφηνε και ενα περιθωριο αμφιβολιας Ναιδα γιατι δεν ξέρεις τι σου επιφυλασσει το μελλον.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.

Citroenakias
Phorum.gr user: Citroenakias

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Citroenakias » 16 Μάιος 2022, 22:28

Λέει ψέματα. Ήθελε να κονομήσει φράγκα εκβιάζοντας αλλά δεν της βγήκε
21 Μαρ 2020, 18:31
Albrecht έγραψε:
21 Μαρ 2020, 18:31
Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.

Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo » 16 Μάιος 2022, 22:29

George_V έγραψε:
Naida έγραψε:
16 Μάιος 2022, 22:11
Έγινε όπως τα είπε.
Εισουν αυτοπτης μαρτυς?
Είναι φεμινίστρια.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.

Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας » 16 Μάιος 2022, 22:30

Naida έγραψε:
Έγινε όπως τα είπε.
Αν και δεν το παρακολούθησα στις λεπτομέρειες...πως δηλαδή;
Γιατί αν δεν κάνω λάθος , η ίδια έλεγε πως από ένα σημείο κ μετά δε θυμάται τίποτα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Τζιτζιμιτζιχότζιρας την 16 Μάιος 2022, 22:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.

Άβαταρ μέλους
George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V » 16 Μάιος 2022, 22:30

vagabondo έγραψε:
16 Μάιος 2022, 22:29
George_V έγραψε:
Naida έγραψε:
Έγινε όπως τα είπε.
Εισουν αυτοπτης μαρτυς?
Είναι φεμινίστρια.
Ακομα χειροτερο. Τυφλή.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 16 Μάιος 2022, 22:30

George_V έγραψε:
16 Μάιος 2022, 22:28
Naida έγραψε:
George_V έγραψε:
16 Μάιος 2022, 22:19

Επειδη κανεις μας δεν ηταν αυτοπτης μαρτυς λοιπον μην εισαι τοσο ισχυρογνωμων οτι εγιναν οπως τα ειπε.

Εκτος και αν ξερεις κατι παραπανω εσυ προσωπικα.

Μπαααα τι μας λες... Εσείς μπορείτε να είστε σίγουροι για το ότι είπε ψέματα, ότι είναι βίζιτα κτλ κτλ και κυρίως από την αρχή ε. Αλλά εγώ να μην την πιστεύω ότι η υπόθεση είναι όπως τα είπε; ε λοιπόν εγώ την πιστεύω.

2014 βγηκε ειδηση πως ενας τυπος σε νησι της Ελλαδας (οχι Κρητη για να σας προλαβω) βιαζε τα παιδια του.

Στο πρωτόδικο καταδικαστηκε σε 25 χρονια καθειρξη με "ατρανταχτα" στοιχεια και τις μαρτυριες της γυναικας του και της πεθερας του.

Το 2018 στο Εφετειο ομως εγινε μαγικη εικόνα. Αποδείχτηκε πως ο βιαστης των παιδιών ηταν ο πατέρας της γυναικας και πως αυτη και η πεθερα τον καλυπταν για να μην την πληρωσει αυτός. Αθωος πανηγυρικα και ομόφωνα.

Οποτε αφηνε και ενα περιθωριο αμφιβολιας Ναιδα γιατι δεν ξέρεις τι σου επιφυλασσει το μελλον.
Άρα να υποθέσω ότι και εσύ κρατάς ένα περιθώριο αμφιβολίας για το αν είπε ψέμματα ή είσαι σίγουρος; γιατί για σίγουρο σε κόβω.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Εκτωρ
Phorum.gr user: Έκτωρ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εκτωρ » 16 Μάιος 2022, 22:31

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
16 Μάιος 2022, 22:25
Το γεγονός πάντως είναι ότι θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε τέτοιες περιπτώσεις και να μην ξεσηκωνομαστε εύκολα για συμβάντα τα οποία μπορεί να είναι και ψεύτικα
Λάθος λέξη. Γεγονός είναι κάτι που έγινε σε κάποια στιγμή στο παρελθόν. Έπρεπε να χρησιμοποιήσεις τη λέξη δεδομένο.

Άβαταρ μέλους
George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V » 16 Μάιος 2022, 22:31

Naida έγραψε:
16 Μάιος 2022, 22:30
George_V έγραψε:
Naida έγραψε:

Άρα να υποθέσω ότι και εσύ κρατάς ένα περιθώριο αμφιβολίας για το αν είπε ψέμματα ή είσαι σίγουρος; γιατί για σίγουρο σε κόβω.
Ας πουμε οτι δεν ειμαι τοσο σιγουρος για τιποτα οσο εισαι εσυ.

Εμπιστευομαι τη Δικαιοσυνη. Εσυ?

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 16 Μάιος 2022, 22:32

Εκτωρ έγραψε:
16 Μάιος 2022, 22:31
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
16 Μάιος 2022, 22:25
Το γεγονός πάντως είναι ότι θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε τέτοιες περιπτώσεις και να μην ξεσηκωνομαστε εύκολα για συμβάντα τα οποία μπορεί να είναι και ψεύτικα
Λάθος λέξη. Γεγονός είναι κάτι που έγινε σε κάποια στιγμή στο παρελθόν. Έπρεπε να χρησιμοποιήσεις τη λέξη δεδομένο.
Συμφωνω

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 16 Μάιος 2022, 22:32

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε:
Naida έγραψε:
Έγινε όπως τα είπε.
Αν και δεν το παρακολούθησα στις λεπτομέρειες...πως δηλαδή;
Γιατί αν δεν κάνω λάθος , η ίδια έλεγε πως από ένα σημείο κ μετά δε θυμάται τίποτα.
Αυτό ακριβώς. Είτε ότι κάτι της έδωσαν σκόπιμα , είτε είχε πιει πολύ και το εκμεταλλευτηκαν ένας ή δυο χωρίς την συναίνεση της. Μπορεί και δίδυμοι.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 16 Μάιος 2022, 22:33

George_V έγραψε:
Naida έγραψε:
George_V έγραψε:

Την δικαιοσύνη; Όπως στην περίπτωση που μας ανέφερες για τον πατέρα που καταδικάστηκε ως ένοχος;

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 16 Μάιος 2022, 22:34

Naida έγραψε:
16 Μάιος 2022, 22:26
Green Dragon έγραψε:
16 Μάιος 2022, 22:22
Ακριβώς σε αυτό το σκεπτικό του κόσμου πατούν τέτοιου είδους εκβιαστές. Εγώ λέω ότι είτε δεν την βίασαν και απλά εκβιάζει για λεφτά είτε την βίασαν και εκβιάζει για λεφτά. Υπάρχει και μια μικρή περίπτωση να την βίασαν και να θέλει να τους τιμωρήσει αλλά αν είναι βιζιτού όπως έχω πληροφορηθεί μάλλον αυτό δεν παίζει.

Η εμπλοκή του Ζούγκλα στην υπόθεση πάντως αυξάνει πολύ τις υποψίες μου.
Εσύ μπορεί να έχεις οποία άποψη θέλεις. Δεν περιμένατε δα και να βγει κάποια απόφαση για να καταλήξετε. Και φυσικά σε αυτές τις πεποιθήσεις πατανε και οι λεβέντηδες να κάνουν τα μαγικά τους.
Εμένα από την αρχή τα γεγονότα όπως παρουσιάστηκαν δεν μου κάνει για υπόθεση που πρέπει να πάει αρχείο. Επίσης οι πληροφορίες σου ότι είναι βίζιτα επίσης δεν μου λένε κάτι.
Δεν ξέρω τι έχει συμβεί, είπα ποιά είναι η αίσθησή μου. Ούτε ότι πρέπει να πάει αρχείο προτού διερευνηθεί εξονυχιστικά.

Αλλά όχι, δεν την εμπιστεύομαι καθόλου ότι λέει την αλήθεια ή τουλάχιστον ότι λέει όλη την αλήθεια.

Άβαταρ μέλους
George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V » 16 Μάιος 2022, 22:34

Naida έγραψε:
16 Μάιος 2022, 22:33
George_V έγραψε:
Naida έγραψε:

Την δικαιοσύνη; Όπως στην περίπτωση που μας ανέφερες για τον πατέρα που καταδικάστηκε ως ένοχος;
Εμεινε στη φυλακη ομως η δουλεψε η δικαιοσυνη και ανετρεψε την δικαστικη πλανη?

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών