Τη πιστεύετε ότι έγινε με τη Γεωργία Μπίκα;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Re: Τη πιστεύετε ότι έγινε με τη Γεωργία Μπίκα;
Παίχτηκε κάποια αλητεία από αυτά τα τσογλάνια, αλλά δεν μπορούσε να αποδειχτεί μεσω δικης, γιατί αυτές οι υποθέσεις είσαι δύσκολες από τη φύση τους. Αυτή θα γυρίσει στη ζωή της, και η αληταρια θα μαζευτεί μόνο και μόνο από τον ντόρο που έγινε. Όλα καλά.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Μα προτείνει η δικαιοσύνη να μην πάνε καν σε δικηΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑16 Μάιος 2022, 22:59Παίχτηκε κάποια αλητεία από αυτά τα τσογλάνια, αλλά δεν μπορούσε να αποδειχτεί μεσω δικης, γιατί αυτές οι υποθέσεις είσαι δύσκολες από τη φύση τους. Αυτή θα γυρίσει στη ζωή της, και η αληταρια θα μαζευτεί μόνο και μόνο από τον ντόρο που έγινε. Όλα καλά.

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Εγώ πιστεύω πως οι τύποι ήταν όντως λεβεντομαλακες και η ίδια αφελής.
Μάλλον γουσταρε και τον έναν...είχαν πιει , έγινε κάτι μεταξύ τους και αυτή ξύπνησε, δε θυμόταν και πανικοβληθηκε.
Δε φαίνεται να το έχει στήσει για λεφτά. Θα είχε κινηθει πολύ διαφορετικά.
Μάλλον γουσταρε και τον έναν...είχαν πιει , έγινε κάτι μεταξύ τους και αυτή ξύπνησε, δε θυμόταν και πανικοβληθηκε.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Εξετάσεις στους λεβέντηδες έγιναν για αλκοόλ ή ουσίες;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑16 Μάιος 2022, 23:04Εγώ πιστεύω πως οι τύποι ήταν όντως λεβεντομαλακες και η ίδια αφελής.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Η αποψη μου απο την αρχη ηταν η ιδια. Απεφυγα να σχολιασω το νημα λογω αμφιβολιων.Naida έγραψε: ↑16 Μάιος 2022, 22:58Μπα, προτιμώ να θυμηθείς εσύ ποια ήταν η άποψή σου από την αρχή, να μου πεις σε ποια στοιχεία στηριζόσουν μιας και δεν υπήρχε κάποιο συμπέρασμα από την δικαιοσύνη και να μου πεις τι ποσοστό αμφιβολίας διατηρούσες για λανθασμένη κρίση σου. Οπότε ξαναλέω, προσωπικά από την αρχή έως τώρα η άποψη μου διαμορφώνεται βάσει των στοιχείων που έχουν βγει.
Και μπορω να στη συνοψίσω στα εξης.
Αν ειναι ενοχοι να πληρωσουν. Αν ειναι αθωοι ομως να πληρωσει αυτη.
Δεν θα ηταν η πρωτη υποθεση εκβιασμου που συναντω στη ζωη μου και σιγουρα οχι η τελευταια.
Οπως δεν θα ηταν και η πρωτη υποθεση βιασμου.
Προτιμω να αφηνω την δικαιοσυνη να κανει τη δουλεια της οσο καλυτερα μπορει παρα να την κριτικαρω και να την υποκαθιστω.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Σημασια έχει ότι όλη αυτή ή ανοησία με το metoo θα παρακμάσει μετά από τέτοια περιστατικάΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑16 Μάιος 2022, 22:59Παίχτηκε κάποια αλητεία από αυτά τα τσογλάνια, αλλά δεν μπορούσε να αποδειχτεί μεσω δικης, γιατί αυτές οι υποθέσεις είσαι δύσκολες από τη φύση τους. Αυτή θα γυρίσει στη ζωή της, και η αληταρια θα μαζευτεί μόνο και μόνο από τον ντόρο που έγινε. Όλα καλά.
-
Ε θα γίνει πιο προσεκτική πιθανόν. καλό είναι αυτό. να αναδεικνυονται υποθέσεις ψύχραιμα, ώστε να μην βρίσκουν πάτημα αλήτες σαν αυτούς τους σαλονικιους να βγούνε από πάνωΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑16 Μάιος 2022, 23:09Σημασια έχει ότι όλη αυτή ή ανοησία με το metoo θα παρακμάσει μετά από τέτοια περιστατικάΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑16 Μάιος 2022, 22:59Παίχτηκε κάποια αλητεία από αυτά τα τσογλάνια, αλλά δεν μπορούσε να αποδειχτεί μεσω δικης, γιατί αυτές οι υποθέσεις είσαι δύσκολες από τη φύση τους. Αυτή θα γυρίσει στη ζωή της, και η αληταρια θα μαζευτεί μόνο και μόνο από τον ντόρο που έγινε. Όλα καλά.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
Καλά.George_V έγραψε: ↑16 Μάιος 2022, 23:08Η αποψη μου απο την αρχη ηταν η ιδια. Απεφυγα να σχολιασω το νημα λογω αμφιβολιων.Naida έγραψε: ↑16 Μάιος 2022, 22:58Μπα, προτιμώ να θυμηθείς εσύ ποια ήταν η άποψή σου από την αρχή, να μου πεις σε ποια στοιχεία στηριζόσουν μιας και δεν υπήρχε κάποιο συμπέρασμα από την δικαιοσύνη και να μου πεις τι ποσοστό αμφιβολίας διατηρούσες για λανθασμένη κρίση σου. Οπότε ξαναλέω, προσωπικά από την αρχή έως τώρα η άποψη μου διαμορφώνεται βάσει των στοιχείων που έχουν βγει.
Και μπορω να στη συνοψίσω στα εξης.
Αν ειναι ενοχοι να πληρωσουν. Αν ειναι αθωοι ομως να πληρωσει αυτη.
Δεν θα ηταν η πρωτη υποθεση εκβιασμου που συναντω στη ζωη μου και σιγουρα οχι η τελευταια.
Οπως δεν θα ηταν και η πρωτη υποθεση βιασμου.
Προτιμω να αφηνω την δικαιοσυνη να κανει τη δουλεια της οσο καλυτερα μπορει παρα να την κριτικαρω και να την υποκαθιστω.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑16 Μάιος 2022, 23:13Ε θα γίνει πιο προσεκτική πιθανόν. καλό είναι αυτό. να αναδεικνυονται υποθέσεις ψύχραιμα, ώστε να μην βρίσκουν πάτημα αλήτες σαν αυτούς τους σαλονικιους να βγούνε από πάνωΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑16 Μάιος 2022, 23:09Σημασια έχει ότι όλη αυτή ή ανοησία με το metoo θα παρακμάσει μετά από τέτοια περιστατικάΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑16 Μάιος 2022, 22:59Παίχτηκε κάποια αλητεία από αυτά τα τσογλάνια, αλλά δεν μπορούσε να αποδειχτεί μεσω δικης, γιατί αυτές οι υποθέσεις είσαι δύσκολες από τη φύση τους. Αυτή θα γυρίσει στη ζωή της, και η αληταρια θα μαζευτεί μόνο και μόνο από τον ντόρο που έγινε. Όλα καλά.
Με το metoo γίνεται της ... συκοφαντικής δυσφήμισης το κάγκελο
Γιατι τι θα γινει αν ειχαν πιει οι λεβεντηδες ρε θηλυκε Σερλοκ? Μπορει να της εκαναν μηνυση οτι τους εκμεταλλευτηκεNaida έγραψε: ↑16 Μάιος 2022, 23:05Εξετάσεις στους λεβέντηδες έγιναν για αλκοόλ ή ουσίες;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑16 Μάιος 2022, 23:04Εγώ πιστεύω πως οι τύποι ήταν όντως λεβεντομαλακες και η ίδια αφελής.

Έγιναν εξετάσεις; έχεις κάποια εικόνα;panos291 έγραψε: ↑16 Μάιος 2022, 23:20Γιατι τι θα γινει αν ειχαν πιει οι λεβεντηδες ρε θηλυκε Σερλοκ? Μπορει να της εκαναν μηνυση οτι τους εκμεταλλευτηκεNaida έγραψε: ↑16 Μάιος 2022, 23:05Εξετάσεις στους λεβέντηδες έγιναν για αλκοόλ ή ουσίες;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑16 Μάιος 2022, 23:04Εγώ πιστεύω πως οι τύποι ήταν όντως λεβεντομαλακες και η ίδια αφελής.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Γιατί δεν έχουμε εξετάσεις των τύπων, να δούμε αν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, ναρκωτικών ή και για Βιάγκρα όπως ανέφερε η κοπέλα.
Υγ αν ήταν συναινετικό το σεξ έστω και μεθυσμένη, κανένα πρόβλημα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 16 Μάιος 2022, 23:28, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αυτό το ‘Τη’ στον τίτλο βγάζει μάτι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 1004 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
26 Μαρ 2024, 22:13
-
-
Νέα δημοσίευση Πολυεθνικές επενδύουν στη Βιο Γεωργία.....
από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ » 09 Νοέμ 2024, 18:25 » σε Διεθνής πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 126 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
09 Νοέμ 2024, 18:40
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί πιστεύετε στη θρησκεία που πιστεύετε;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 26 Ιαν 2025, 22:32 » σε Θρησκειολογία - 4 Απαντήσεις
- 389 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
28 Ιαν 2025, 08:47
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αλεξανδρούπολη: Συνελήφθη ομογενής απο την Γεωργία για κατασκοπεία
από Golden Age » 30 Απρ 2025, 19:52 » σε Εθνικά Θέματα - 30 Απαντήσεις
- 724 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Jimmy81
Σήμερα, 16:09
-