Άλλη περίμενα, άλλη ήρθε!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άλλη περίμενα, άλλη ήρθε!
Μου στελνει μηνυμα στο viber αν θελω να παιξουμε μπαλα οι τρεις μας, να φερει δηλαδη και μια φιλη της.
Εχω δει τις κολλητες της, μια χαρα ειναι και οι δυο τους. Ειδικα η μια απο τις δυο, μου αρεσει πολυ!
Τελικα, κανονιστηκε το παιγνιο σπιτι της, εφερε την αλλη!
Μιας και ειναι ανετη και δεν εχει κομπλεξ, ψηνομαι απο αυριο να της πω να φερει αυτην που γουσταρω πολυ!
Εχω δει τις κολλητες της, μια χαρα ειναι και οι δυο τους. Ειδικα η μια απο τις δυο, μου αρεσει πολυ!
Μιας και ειναι ανετη και δεν εχει κομπλεξ, ψηνομαι απο αυριο να της πω να φερει αυτην που γουσταρω πολυ!
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
Re: Άλλη περίμενα, άλλη ήρθε!
Πως γίνεται το τρίο;
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
Volk έγραψε: ↑17 Μάιος 2022, 11:41Μου στελνει μηνυμα στο viber αν θελω να παιξουμε μπαλα οι τρεις μας, να φερει δηλαδη και μια φιλη της.
Ευγε νεε μου
* τα τριο αγγ ειναι συνηθως αποτυχημενα αλλα ειναι καλη εμπειρια
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Τι ψυχή έχουν τα κονδυλώματα άλλωστε
-
Βίντεο και πικς or it didn't happen. Με τα πρόσωπα κρυμμένα των κοριτσιών για σεβασμό στην ιδιωτικοτητα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑17 Μάιος 2022, 12:00Βίντεο και πικς or it didn't happen. Με τα πρόσωπα κρυμμένα των κοριτσιών για σεβασμό στην ιδιωτικοτητα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Εγώ χθες ήμουν σε κερκίδα Ολυμπιακών αγώνων και έβλεπα γυναικείο πόλο... Και έρχεται ένα θεόμουνο και μου λέει θέλω να σε βάψω από πανω ως κάτω και λέω οκ
Και αρχίζει να με βάφει και μου λέει βγάζοντας το στρινγκ και καθισμένη πάνω μου συμφωνείς να μου παραδώσεις όλα τα δικαιώματά σου; και λέω ναι
Και μετά το πήδημα της λέω χαχαχα δεν υπέγραψα πουθενά
Και αρχίζει να με βάφει και μου λέει βγάζοντας το στρινγκ και καθισμένη πάνω μου συμφωνείς να μου παραδώσεις όλα τα δικαιώματά σου; και λέω ναι
Και μετά το πήδημα της λέω χαχαχα δεν υπέγραψα πουθενά
Καλά όλα αυτά, αλλα δε μας λέει πόσο πήγε το μαλλί.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
Μπακοτερμα παίξατε τυπε;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μια άλλη προσέγγιση
από έργο_μακέτο » 18 Μαρ 2023, 11:38 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 0 Απαντήσεις
- 361 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από έργο_μακέτο
18 Μαρ 2023, 11:38
-
-
- 20 Απαντήσεις
- 820 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από talaipwros
17 Ιούλ 2024, 22:52
-