Ακόμα δε κατάλαβες οτι προφανώς και τα ρωσικά θα ήταν η μητρική γλώσσα του ανθρώπου αυτού, και έμαθε να τραγουδάει με στίχους στα ρωσικά.
Όσο για τους Ρώσους, το αφεντικό σου μεταφέρει ρωσικό πετρέλαιο, οπότε κοίτα κατά 'κεί.
Ακόμα δε κατάλαβες οτι προφανώς και τα ρωσικά θα ήταν η μητρική γλώσσα του ανθρώπου αυτού, και έμαθε να τραγουδάει με στίχους στα ρωσικά.
Αυτό κάνει από το πρωί μέχρι το βράδυ με απώτερο σκοπό να την πει στους νεοδημοκράτες (όλα μα όλα από εκεί ξεκινάνε για τον Kauldron) αφού τους έχει ταυτίσει με φιλοουκρανική στάση που ούτε αυτό ισχύει μονομπλόκ αλλά δεν βαριέσαι. Νομίζω ότι απλά βγάζει την μόνιμη τσαντίλα του για πράγματα στα οποία μπορεί όντως να έχει δίκιο και το μεταφέρει σε όλο το γήπεδο. Κάτι που δεν έχει κανένα απολύτως νόημα, ούτε καν εξυπηρετεί τον σκοπό της 'αντινεοδημακρατικότητας'.
Η άλλη πλευρά του γεγονότος:
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Η Ουκρανία πρέπει να μείνει εδαφικά ακέραιη σε πείσμα των επίπλαστων διχασμών που εξυπηρετούν τα συμφέροντα άλλων και πάντως όχι των Ουκρανών. Φοβάμαι ότι ο μόνος τρόπος για να γίνει πλέον αυτό είναι να χάσουν οι Ρώσοι, πράγμα σχεδόν αδύνατο.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑25 Μάιος 2022, 17:23Η Ουκρανία πρέπει να γίνει καθαρή και να κόψει από πάνω της το καρκίνωμα των ρωσόφωνων περιοχών.
Το φαντάζεσαι;
stavmanr έγραψε: ↑25 Μάιος 2022, 17:50Το φαντάζεσαι;
Ναι, εκεί θα ήταν δίκαιη οργή, τώρα που είναι Ουκρανοί είναι αλητες.stavmanr έγραψε: ↑25 Μάιος 2022, 17:50Το φαντάζεσαι;
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Δεν ξέρω αν είναι επίπλαστος ή μη ο διχασμός, αλλά εδώ μέσα βλέπω να γίνεται σύγκριση με το παράδειγμα του πως θα αντιμετωπίζονταν κάποιος τουρκόφωνος στην περίπτωση πολέμου Ελλάδας Τουρκίας, λες και έχουμε και εμείς 40% τουρκόφωνους και πως θα ήταν θεμιτό να τους δέρνουμε κάθε φορά που θα άνοιγαν το στόμα τους.Green Dragon έγραψε: ↑25 Μάιος 2022, 17:32Η Ουκρανία πρέπει να μείνει εδαφικά ακέραιη σε πείσμα των επίπλαστων διχασμών που εξυπηρετούν τα συμφέροντα άλλων και πάντως όχι των Ουκρανών. Φοβάμαι ότι ο μόνος τρόπος για να γίνει πλέον αυτό είναι να χάσουν οι Ρώσοι, πράγμα σχεδόν αδύνατο.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑25 Μάιος 2022, 17:23Η Ουκρανία πρέπει να γίνει καθαρή και να κόψει από πάνω της το καρκίνωμα των ρωσόφωνων περιοχών.
Νομίζω ότι ο παραλληλισμός αφορούσε κυρίως την περίπτωση ελληνοτουρκικού πολέμου, με τη Θράκη κατεχόμενη από τούρκους και τον οποιονδήποτε να τραγουδά τούρκικα τραγούδια μέσα στη Θεσσαλονίκη.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑25 Μάιος 2022, 19:12Δεν ξέρω αν είναι επίπλαστος ή μη ο διχασμός, αλλά εδώ μέσα βλέπω να γίνεται σύγκριση με το παράδειγμα του πως θα αντιμετωπίζονταν κάποιος τουρκόφωνος στην περίπτωση πολέμου Ελλάδας Τουρκίας, λες και έχουμε και εμείς 40% τουρκόφωνους και πως θα ήταν θεμιτό να τους δέρνουμε κάθε φορά που θα άνοιγαν το στόμα τους.Green Dragon έγραψε: ↑25 Μάιος 2022, 17:32Η Ουκρανία πρέπει να μείνει εδαφικά ακέραιη σε πείσμα των επίπλαστων διχασμών που εξυπηρετούν τα συμφέροντα άλλων και πάντως όχι των Ουκρανών. Φοβάμαι ότι ο μόνος τρόπος για να γίνει πλέον αυτό είναι να χάσουν οι Ρώσοι, πράγμα σχεδόν αδύνατο.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑25 Μάιος 2022, 17:23Η Ουκρανία πρέπει να γίνει καθαρή και να κόψει από πάνω της το καρκίνωμα των ρωσόφωνων περιοχών.
Και τι θα έκανες, σε όποιον από τους 300 000 τουρκόφωνους Σαλονικιούς (έτσι πάει η αναλογία) τραγουδούσε στα Τουρκικά, θα τον έδερνες; Βούτυρο στο ψωμί του εισβολέα.stavmanr έγραψε: ↑25 Μάιος 2022, 19:22Νομίζω ότι ο παραλληλισμός αφορούσε κυρίως την περίπτωση ελληνοτουρκικού πολέμου, με τη Θράκη κατεχόμενη από τούρκους και τον οποιονδήποτε να τραγουδά τούρκικα τραγούδια μέσα στη Θεσσαλονίκη.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑25 Μάιος 2022, 19:12Δεν ξέρω αν είναι επίπλαστος ή μη ο διχασμός, αλλά εδώ μέσα βλέπω να γίνεται σύγκριση με το παράδειγμα του πως θα αντιμετωπίζονταν κάποιος τουρκόφωνος στην περίπτωση πολέμου Ελλάδας Τουρκίας, λες και έχουμε και εμείς 40% τουρκόφωνους και πως θα ήταν θεμιτό να τους δέρνουμε κάθε φορά που θα άνοιγαν το στόμα τους.Green Dragon έγραψε: ↑25 Μάιος 2022, 17:32
Η Ουκρανία πρέπει να μείνει εδαφικά ακέραιη σε πείσμα των επίπλαστων διχασμών που εξυπηρετούν τα συμφέροντα άλλων και πάντως όχι των Ουκρανών. Φοβάμαι ότι ο μόνος τρόπος για να γίνει πλέον αυτό είναι να χάσουν οι Ρώσοι, πράγμα σχεδόν αδύνατο.
Πώς σου φαίνεται ως εικόνα;
Εγώ όχι. Αλλά εσύ μάλλον.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑25 Μάιος 2022, 19:27Και τι θα έκανες, σε όποιον από τους 300 000 τουρκόφωνους Σαλονικιούς (έτσι πάει η αναλογία) τραγουδούσε στα Τουρκικά, θα τον έδερνες; Βούτυρο στο ψωμί του εισβολέα.stavmanr έγραψε: ↑25 Μάιος 2022, 19:22Νομίζω ότι ο παραλληλισμός αφορούσε κυρίως την περίπτωση ελληνοτουρκικού πολέμου, με τη Θράκη κατεχόμενη από τούρκους και τον οποιονδήποτε να τραγουδά τούρκικα τραγούδια μέσα στη Θεσσαλονίκη.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑25 Μάιος 2022, 19:12
Δεν ξέρω αν είναι επίπλαστος ή μη ο διχασμός, αλλά εδώ μέσα βλέπω να γίνεται σύγκριση με το παράδειγμα του πως θα αντιμετωπίζονταν κάποιος τουρκόφωνος στην περίπτωση πολέμου Ελλάδας Τουρκίας, λες και έχουμε και εμείς 40% τουρκόφωνους και πως θα ήταν θεμιτό να τους δέρνουμε κάθε φορά που θα άνοιγαν το στόμα τους.
Πώς σου φαίνεται ως εικόνα;