μ αρεσει που αντιμετωπιζεις το θεαμα με αναλαφρη διαθεση
Σκότωσε τον άντρα της, τον τεμάχισε και τον μαγείρεψε...
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Σκότωσε τον άντρα της, τον τεμάχισε και τον μαγείρεψε...
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Κάτι μου λέει πως αυτοί οι 2 γνωρίζονται.
Ήταν εραστές λίγο καιρό πριν, ο άντρας το έληξε κι αυτή έχει νευράκια που την παράτησε.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
ναι το προηγουμενο βραδυGherschaagk έγραψε: ↑01 Ιουν 2022, 09:46Κάτι μου λέει πως αυτοί οι 2 γνωρίζονται.
Ήταν εραστές λίγο καιρό πριν, ο άντρας το έληξε κι αυτή έχει νευράκια που την παράτησε.

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
κα-λαααά...
Τον μπατσίζει και ο έτερος εαυτός του τραβάει βίντεο από πίσω του έτερου εαυτού του
Ο.Ι.
Τον μπατσίζει και ο έτερος εαυτός του τραβάει βίντεο από πίσω του έτερου εαυτού του

SpoilerShow
Αγις, εσύ έτρωγες τις μάπες ή ο έτερος εαυτόςσου...μολόγα 

Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
Πρώτα πρώτα δεν γνωρίζω τον Άγι, ούτε μου έχει κάνει τίποτα, απλά διάβασα το αντίστοιχο ποστ.Gherschaagk έγραψε: ↑01 Ιουν 2022, 09:26Τα κυκλώματα εκμεταλλεύονται τον αδύναμο και αυτόν που είναι σε ανάγκη.
Εκμεταλλεύονται τον αδύναμο, σκοτώνουν τον αδύναμο, καμία αντίρρηση. Ευάλωτος και ευάλωτη θα μπορούσε να είναι και αυτός που ζει μόνος/η και δεν έχει κοινωνικές επαφές και στήριξη από οικογένεια.
εχω λιωσει στα γελια ο Σταυραξ το χει ριξει στην παλαβα Κ δεν βλεπει εξυβριση - βιαιοπραγιες μπουκαλια καρεκλες κ κλοπη (τσιγαρου )

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Επος! Γάμησε (κυριολεκτικα και μεταφορικά) ο Γκρεγκόρ Σταρκίντια μου! Ο καλύτερος ρόλος του Ιατρόπουλου, ΜΟΥΝΑΡΑ πρωταγωνίστρια, σεξουαλικές σκηνές που θα ζήλευαν και διεθνείς τσοντοπαραγωγές κτλ. Τί να πρωτοσχολιάσεις απο αυτό το Αριστούργημα!
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Εσύ λες άλλο, που έχει γυριστεί σε νεότερο κόκκινο κύκλο, όχι το καλτ έπος του Γκρεγκόρ.Parrot έγραψε: ↑31 Μάιος 2022, 22:26Υπάρχει παρόμοιο περιστατικό και στα ελληνικά χρονικά, έχει γυριστεί και στον Κόκκινο Κύκλο, νομίζω αρχές δεκαετίας '80 κάπου στην επαρχία, αλλά εκεί δεν είχαμε μαγείρεμα μόνο τεμαχισμό και θάψιμο.. Και εκεί ο σύζυγος, όπως φαίνεται στο επεισόδιο κακοποιούσε και έδερνε την γυναίκα του μέχρι που εκείνη τρελάθηκε και έφτασε στο έγκλημα..
Καλό ηταν κι αυτό.
-
Δημοκράτης έγραψε: ↑01 Ιουν 2022, 11:27Πουστεψα γιατί δεν άντεχα τον μισανδρισμο κια το να φοβάμαι για τη ζωή μου

Ο.Ι.
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
Δεν μας λέει όμως αν τον έφαγε κιόλας.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
mιας που το νήμα είναι έτσι χαρούμενο θα ποστάρω αυτό
Ένα ναι θα ήταν αρκετό νομίζω.Δημοκράτης έγραψε: ↑01 Ιουν 2022, 11:27Πουστεψα γιατί δεν άντεχα τον μισανδρισμο κια το να φοβάμαι για τη ζωή μου

Ο Σταύρος απ' ότι έχω παρατηρήσει από τις αναρτήσεις του, όλο κάτι τέτοια ζαβά υπερασπίζεται και για τα "εξυβριση - βιαιοπραγιες μπουκαλια καρεκλες κ κλοπη (τσιγαρου )" και για άλλα παρόμοια, κλείνει τα μάτια φτάνει να στέκoνται ψηλά οι σημαίες...

Παράξενο...

Ο.Ι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Σταμάτα επιτέλους να τους πονάς φαλακρέ άντρα
από jackie Daniels » 30 Ιαν 2025, 23:46 » σε Κοινωνικά θέματα - 7 Απαντήσεις
- 307 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
31 Ιαν 2025, 17:15
-
-
-
Νέα δημοσίευση 31 μύρια επιχορήγηση του Μητσοτάκη στον άντρα της Φον Ντερ Λάιεν.
από Kauldron » 27 Ιαν 2024, 11:59 » σε Εσωτερική Πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 267 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Otto Weininger
27 Ιαν 2024, 13:00
-
-
-
Νέα δημοσίευση Θεσσαλονίκη – Έπιασε τον άντρα της να κάνει στοματικό στον ντελιβερά
από Scouser » 19 Απρ 2024, 21:49 » σε Κοινωνικά θέματα - 38 Απαντήσεις
- 2147 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
20 Απρ 2024, 10:19
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κι αν τον σκότωσε αεκτζής; (νέο βίντεο)
από Γάταρος » 20 Αύγ 2023, 14:39 » σε Εγκληματικότητα - 223 Απαντήσεις
- 13179 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από adon99
22 Δεκ 2023, 15:28
-