Ναι, αλλά το πιτσιρίκι του Ερμή δεν είναι σε ηλικία που το αφήνεις να επιλέξει και το ξεχνάς. Βασικό. Οικογενειακό σκ χαλάρωσης θέλει ο άνθρωπος και όχι εμπΥρίες με γαλλίδες δασκάλες.
Ξενοχοδεια για οικογένειες με παιδιά
Re: Ξενοχοδεια για οικογένειες με παιδιά
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ο τι ηλικια κ να ειναι θα βρεθει κατι να ασχοληθει κ να ησυχασουν οι γονειςΓΑΛΗ έγραψε: ↑01 Ιουν 2022, 22:14Ναι, αλλά το πιτσιρίκι του Ερμή δεν είναι σε ηλικία που το αφήνεις να επιλέξει και το ξεχνάς. Βασικό. Οικογενειακό σκ χαλάρωσης θέλει ο άνθρωπος και όχι εμπΥρίες με γαλλίδες δασκάλες.
για το διακριτικο κλαμπ στο ακρο της τεραστιας εκτασης κ την πολυ απαλη κ βολικη αμμο μπροστα του στο οποιο συχναζουν οι γαλλιδες δεν ανεφερα τπτ μιας κ ειναι νυμφευμενος κ υπο εποπτεια
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Χαιρομαι που εισαι ανθρωπος που αγαπα την αναζητηση στη γνωση τυπε αλλα και ανθρωπος της προσφορας και της αυταπαρνησης.

Πιθανολογω οτι ελαβες γνωση Γαλλικων αλλα εδωσες και δυνατα ματς πισω απο θαμνους, στο υπογειο της πισινας, στο τερμα της παραλιας γατζωμενοι στα βραχια και λοιπα σημεια οπου ανταποκριθηκες στο καλεσμα του φιλανθρωπου και πετροκαυλωμενου ανθρωπου της γνωσης και τεχνης που σε διακρινει.
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
Και πάλι δεν κατάλαβες τι έγραψα, στην καρακοσμάρα σου ως συνήθως.Αγις έγραψε: ↑01 Ιουν 2022, 22:19ο τι ηλικια κ να ειναι θα βρεθει κατι να ασχοληθει κ να ησυχασουν οι γονεις
για το διακριτικο κλαμπ στο ακρο της τεραστιας εκτασης κ την πολυ απαλη κ βολικη αμμο μπροστα του στο οποιο συχναζουν οι γαλλιδες δεν ανεφερα τπτ μιας κ ειναι νυμφευμενος κ υπο εποπτεια

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μην πηγαίνεις σε all inclusive ρε συ, αν δεν λυπασαι τον εαυτό σου λυπησου το παιδι

εεε ναιιιVolk έγραψε: ↑01 Ιουν 2022, 22:20Χαιρομαι που εισαι ανθρωπος που αγαπα την αναζητηση στη γνωση τυπε αλλα και ανθρωπος της προσφορας και της αυταπαρνησης.
Πιθανολογω οτι ελαβες γνωση Γαλλικων αλλα εδωσες και δυνατα ματς πισω απο θαμνους, στο υπογειο της πισινας, στο τερμα της παραλιας γατζωμενοι στα βραχια και λοιπα σημεια οπου ανταποκριθηκες στο καλεσμα του φιλανθρωπου και πετροκαυλωμενου ανθρωπου της γνωσης και τεχνης που σε διακρινει.

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
ναι ντακσξΓΑΛΗ έγραψε: ↑01 Ιουν 2022, 22:26Και πάλι δεν κατάλαβες τι έγραψα, στην καρακοσμάρα σου ως συνήθως.
λεγε τωρα τι συνειρμους εκανες - τι σου θυμησε κ εκοψες καπιστρι - να ξαλαφρωσεις
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Το μονο που δεν είναι αληθινο ειναι το ονομα..
Έρχεται προμηθευτης κρεατων και αλλων τροφιμων να μου δωσει τιμες. Βλέπω λογικα πραγματα με καλη ποιοτητα. Σε καποια στιγμη βλεπω Χοιρινός Κιμας 5,5 ευρω η κατι τετοιο, και απο κατω παλι Χοιρινός κιμας 1,5 ευρω. Τι ειναι αυτο ρε Γιαννη του λεω? Παίρνει μια εκφραση αηδιας, και μου κουνα το χερι του λεγοντας μου μακρια, αυτο ειναι για κατι all inclusive.
Καλα του λέω παλι, τι σκατα ειναι και κανει 1,5 ευρω?
Και μου απαντα, "ειναι αλεσμενες προβιες χοιρων, περισσευματα, και αιμα."
Αυτο το πραγμα καποιοι το σερβιρουν για κιμα.
ΥΓ Υπάρχουν καποια ξενοδοχεία που δινουν premium all inclusive με καλα υλικα (και αυτο πληρωνεται). Οπου δειτε φτηνο παντως, τρεξτε μακρια.
Έρχεται προμηθευτης κρεατων και αλλων τροφιμων να μου δωσει τιμες. Βλέπω λογικα πραγματα με καλη ποιοτητα. Σε καποια στιγμη βλεπω Χοιρινός Κιμας 5,5 ευρω η κατι τετοιο, και απο κατω παλι Χοιρινός κιμας 1,5 ευρω. Τι ειναι αυτο ρε Γιαννη του λεω? Παίρνει μια εκφραση αηδιας, και μου κουνα το χερι του λεγοντας μου μακρια, αυτο ειναι για κατι all inclusive.
Καλα του λέω παλι, τι σκατα ειναι και κανει 1,5 ευρω?
Και μου απαντα, "ειναι αλεσμενες προβιες χοιρων, περισσευματα, και αιμα."
Αυτο το πραγμα καποιοι το σερβιρουν για κιμα.
ΥΓ Υπάρχουν καποια ξενοδοχεία που δινουν premium all inclusive με καλα υλικα (και αυτο πληρωνεται). Οπου δειτε φτηνο παντως, τρεξτε μακρια.
Δεν έκανα ούτε έναν συνειρμό. Απλώς απάντησα σ' αυτό που ρώτησε ο Ερμής.
Αν έκανα λάθος εκτίμηση, θα μου το πει αυτός. Και θα το δεχτώ.
Κατά τα άλλα Άγι μου, πολύ ανεβασμένο και ευερέθιστο σε βλέπω τελευταία οπότε μάλλον δεν είμαι εγώ αυτή που έχει θέμα με το ξαλάφρωμα, έτσι;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 01 Ιουν 2022, 22:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Club Αγία Άννα, όλη μέρα δραστηριότητες τα παιδιά, τα βλέπεις το βράδυ που πέφτουν εξαντλημένο για ύπνο. Η απόλυτη χαλάρωση για γονείς. Έπιασε φωτιά πέρσι, αλλά από ότι λένε το ξαναφτιαξανε, θα πάω φέτος.
Τυπε, πιθανολογω οτι θα μπορουσες ανετα να εισαι ιδρυτικο μελος κλειστου κλαμπ για τυπους που γνωριζουν μπαλα και αποζητουν συνεχως νεες συγκινησεις χωρις ομως να ξεφευγουν απο τους "κανονες" που οριζει το παιγνιο.Αγις έγραψε: ↑01 Ιουν 2022, 22:29εεε ναιιιVolk έγραψε: ↑01 Ιουν 2022, 22:20Χαιρομαι που εισαι ανθρωπος που αγαπα την αναζητηση στη γνωση τυπε αλλα και ανθρωπος της προσφορας και της αυταπαρνησης.
Θεωρω οτι πρεπει να στησουμε ομαδικη συνομιλια στο viber μαζι με αλλους παιχτες προκειμενου να μπορουμε να μιλαμε πιο ανετα και να υπαρχει μια πιο ωφελιμη ανταλλαγη αποψεων και γνωσης.
Σκεψου το, μου λες και στηνω την ομαδα. Παιζουμε παντου μπαλα, δεν υπαρχουν περιορισμοι. Καθε μελος της παρεας, ειτε δυναται ειτε οχι, αν το επιθυμει μπορει να παιζει δυνατη μπαλα χωρις περιορισμους. Το θεμα ειναι να μπει καποιο νεο μελος στην παρεα. Απαξ και μπει, εχει τη στηριξη απο ολα τα μελη!

γνωριζομεθα - ειμεθα κολληταρια κ πετας το ''μου'' ;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑01 Ιουν 2022, 22:46Δεν έκανα ούτε έναν συνειρμό. Απλώς απάντησα σ' αυτό που ρώτησε ο Ερμής.
Αν έκανα λάθος εκτίμηση, θα μου το πει αυτός. Και θα το δεχτώ.
Κατά τα άλλα Άγι μου, πολύ ανεβασμένο και ευερέθιστο σε βλέπω τελευταία οπότε μάλλον δεν είμαι εγώ αυτή που έχει θέμα με το ξαλάφρωμα, έτσι;
παρε να ηρεμησεις
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Υπαρχουν απο δεκαετιες οι '' Ανυποτακτοι '' αλλα ειμεθα κλειστο ολιγομελες κλαμπVolk έγραψε: ↑01 Ιουν 2022, 22:49Τυπε, πιθανολογω οτι θα μπορουσες ανετα να εισαι ιδρυτικο μελος κλειστου κλαμπ για τυπους που γνωριζουν μπαλα και αποζητουν συνεχως νεες συγκινησεις χωρις ομως να ξεφευγουν απο τους "κανονες" που οριζει το παιγνιο.Αγις έγραψε: ↑01 Ιουν 2022, 22:29εεε ναιιιVolk έγραψε: ↑01 Ιουν 2022, 22:20
Χαιρομαι που εισαι ανθρωπος που αγαπα την αναζητηση στη γνωση τυπε αλλα και ανθρωπος της προσφορας και της αυταπαρνησης.
Θεωρω οτι πρεπει να στησουμε ομαδικη συνομιλια στο viber μαζι με αλλους παιχτες προκειμενου να μπορουμε να μιλαμε πιο ανετα και να υπαρχει μια πιο ωφελιμη ανταλλαγη αποψεων και γνωσης.
Σκεψου το, μου λες και στηνω την ομαδα. Παιζουμε παντου μπαλα, δεν υπαρχουν περιορισμοι. Καθε μελος της παρεας, ειτε δυναται ειτε οχι, αν το επιθυμει μπορει να παιζει δυνατη μπαλα χωρις περιορισμους. Το θεμα ειναι να μπει καποιο νεο μελος στην παρεα. Απαξ και μπει, εχει τη στηριξη απο ολα τα μελη!
καλη ιδεα ξεκινα ενα δικο σου

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Μην εισαι ανευ λογου και σκοπου, αδυσωπητος και σκληρος ποδοπατητης και διασκορπιστης της ψευδεπιγραφης stardust του συμπαντος.
Εχουμε ηδη εδω και χρονια ομαδικη συνομιλια στο viber οπου υπαρχει καθημερινη ενημερωση σε οτι αφορα το παιγνιο, αρκετες φορες και real time, live απο τα πεδια των μαχων οπου διεξαγονται σκληρες μαχες για την αναδειξη του καλυτερου ανα θεματικη εβδομαδα.Αγις έγραψε: ↑01 Ιουν 2022, 22:54Υπαρχουν απο δεκαετιες οι '' Ανυποτακτοι '' αλλα ειμεθα κλειστο ολιγομελες κλαμπVolk έγραψε: ↑01 Ιουν 2022, 22:49Τυπε, πιθανολογω οτι θα μπορουσες ανετα να εισαι ιδρυτικο μελος κλειστου κλαμπ για τυπους που γνωριζουν μπαλα και αποζητουν συνεχως νεες συγκινησεις χωρις ομως να ξεφευγουν απο τους "κανονες" που οριζει το παιγνιο.
καλη ιδεα ξεκινα ενα δικο σου
Το εδω και δεκαετιες "Ανυποτακτοι", λειτουργει και μεσω viber ωστε να εχετε ενημερωση που θα οδηγησουν τα μελη σε σφοδρες μαχες για την αναδειξη νικητη;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ο καπιταλισμός φράζει τις οικογένειες στο να κάνουν όσα παιδιά επιθυμούν
από Ληστοσυμμορίτης » 13 Σεπ 2024, 13:38 » σε Κοινωνικά θέματα - 22 Απαντήσεις
- 382 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
29 Σεπ 2024, 11:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Δημογραφικό - Δωρεάν σπίτια στις οικογένειες και μονιμοποίηση στο δημόσιο όσων έχουν παιδιά
από Ληστοσυμμορίτης » 20 Νοέμ 2023, 23:59 » σε Οικονομία - 118 Απαντήσεις
- 4390 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
16 Νοέμ 2024, 06:00
-
-
- 85 Απαντήσεις
- 1030 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Νon4me
08 Απρ 2025, 15:58