30αρες πρεπει να καταλάβετε ότι έχετε χάσει το παιχνιδι

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Volk

Re: 30αρες πρεπει να καταλάβετε ότι έχετε χάσει το παιχνιδι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Volk » 02 Ιουν 2022, 12:10

EKPLIKTIKOS έγραψε:
02 Ιουν 2022, 11:49
ι η τύπισσα που θα χρησιμοποιησει το παιδί για να φάει λεφτά απ τον πρώην σύζυγο
Εχουμε εναν αντρα 30-35 ετων στο 2022.

Στο 2022, που υπαρχει η χ ψ κατασταση στα διαφορα θεματα.

Ο τυπος, επιλεγει να μπει σε γαμο. Μετα απο χ χρονικο διαστημα, του σκαει το σκηνικο που λες.

Ποιος ευθυνεται για αυτο που του συνεβη;

:wink
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.

Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος » 02 Ιουν 2022, 12:24

Volk έγραψε:
02 Ιουν 2022, 11:16
Πτολεμαίος έγραψε:
02 Ιουν 2022, 10:50
Volk έγραψε:
01 Ιουν 2022, 17:52

Οι γυναικες, εχουν τη γνησια και ανοθευτη υψηλη νοημοσυνη. Προφανως εχεις διαφορετικη θεωρηση για το θεμα. Δικαιωμα σου. Σε αφηνω να πιστευεις αυτα που θες, δεν εχω σκοπο να σε πεισω για κατι.

Η ζωη καθημερινα σε διαφορες εκφανσεις, δειχνει και φωναζει την αληθεια μεσα απο χιλιαδες παραδειγματα.

Μακαρι, ολος ο κοσμος, παντου σε ολα τα ποστα, να ειχαν τον πρωτο λογο στη τελικη αποφαση οι γυναικες. Παντου, στα παντα!

Θα ειχε μεγαλο ενδιαφερον για το πως θα ηταν σημερα ο κοσμος γυρω μας.

Το πως ειναι μεσω των αντρων, το ζουμε, το χουμε φαει στη μαπα αιωνες τωρα. Σε ολα τα επιπεδα.

Εκτος αν θεωρεις οτι η κοινωνια γυρω μας ειναι οκ και πως ολα τα θεματα ειναι σε μια ταξη και αρμονια.

Πολεμοι, πεινες, οικονομικες καταστροφες, καταστροφη της φυσης ποικιλοτροπως, βια παντου, εγκληματικοτητα, ανομια, τοξικες και ασχημες καταστασεις, κοινωνικη αδικια και πολλα ακομα. Ανθρωποι με υψηλη νοημοσυνη, δεν θα οδηγουσαν ποτε σε αυτα τα σημεια τη κοινωνια και τον πλανητη.

Αν ειχαν οι γυναικες το προσταγμα στα παντα, αραγε πως θα ηταν ο κοσμος μας;
Θεωρώ ότι τεχνολογικά θα είμαστε πολύ πίσω.
Δεν νομίζω να είχαμε πάει ακόμα φεγγάρι.
Σε άλλα θέματα μάλλον θα είμαστε καλύτερα αλλά τεχνολογικά όχι, με την καμία.
Και που πηγαμε στο φεγγαρι; Τι; Σε τι σε ωφελησε εσενα προσωπικα; Σε τι με ωφελησε; Εχεις κερδισει κατι απο αυτο; Εχω κερδισει κατι απο αυτο;

Περα απο αυτο, θες να πεις οτι δεν υπαρχουν γυναικες επιστημονες; Ουτε φυσικα ειπα να αφανιστουν οι αυτοαποκαλουμενοι αντρες. Να εχουν το γενικο προσταγμα οι γυναικες ειπα. Οι αντρες, θα μπορουσαν να υπαρχουν και να συνεχισουν να εργαζονται-δημιουργουν κατω απο το προσταγμα των γυναικων.

Μια χαρα τεχνολογια θα ειχαμε, οπως εχουμε και τωρα.
Αυτά ακριβώς θα έλεγαν κι αυτές. "Τι θα κερδίσουμε στο φεγγάρι". Δεν μετριούνται όλα από το τι θα μπει στην τσέπη ή στο στομάχι σου.
Η αλήθεια φυσικα είναι πως κι απ'το φεγγάρι κέρδισα και από τις αποστολές ρομπότ στο ηλιακό σύστημα και επίσης εχω να κερδίσω και από το JWST πάρα πολλή.... γνώση φυσικά.
Αυτό με τρέφει.

Όχι, δεν θα είχαμε μια χαρά τεχνολογία. Θα ήμασταν πολύ πίσω. Μην ξεχνάς ότι ο πόλεμος ευνοεί την πρόοδο της τεχνολογιας.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι

Volk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Volk » 02 Ιουν 2022, 12:43

Πτολεμαίος έγραψε:
02 Ιουν 2022, 12:24
Volk έγραψε:
Πτολεμαίος έγραψε:

Και που πηγαμε στο φεγγαρι; Τι; Σε τι σε ωφελησε εσενα προσωπικα; Σε τι με ωφελησε; Εχεις κερδισει κατι απο αυτο; Εχω κερδισει κατι απο αυτο;

Περα απο αυτο, θες να πεις οτι δεν υπαρχουν γυναικες επιστημονες; Ουτε φυσικα ειπα να αφανιστουν οι αυτοαποκαλουμενοι αντρες. Να εχουν το γενικο προσταγμα οι γυναικες ειπα. Οι αντρες, θα μπορουσαν να υπαρχουν και να συνεχισουν να εργαζονται-δημιουργουν κατω απο το προσταγμα των γυναικων.

Αυτά ακριβώς θα έλεγαν κι αυτές. "Τι θα κερδίσουμε στο φεγγάρι". Δεν μετριούνται όλα από το τι θα μπει στην τσέπη ή στο στομάχι σου.
Η αλήθεια φυσικα είναι πως κι απ'το φεγγάρι κέρδισα και από τις αποστολές ρομπότ στο ηλιακό σύστημα και επίσης εχω να κερδίσω και από το JWST πάρα πολλή.... γνώση φυσικά.
Αυτό με τρέφει.

Όχι, δεν θα είχαμε μια χαρά τεχνολογία. Θα ήμασταν πολύ πίσω. Μην ξεχνάς ότι ο πόλεμος ευνοεί την πρόοδο της τεχνολογιας.
Δηλαδη, προτιμας να γινονται πολεμοι να σκοτωνονται χιλιαδες αθωοι ανθρωποι και να καταστρεφονται κρατη και ο πλανητης προκειμενου να εχουμε αναπτυξη στην τεχνολογια;;;;;;;

:102::102::102::102::102::102:

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 02 Ιουν 2022, 12:59

Volk έγραψε:
02 Ιουν 2022, 12:43

Δηλαδη, προτιμας να γινονται πολεμοι να σκοτωνονται χιλιαδες αθωοι ανθρωποι και να καταστρεφονται κρατη και ο πλανητης προκειμενου να εχουμε αναπτυξη στην τεχνολογια;;;;;;;

οχι, αλλα απο την αλλη, προτιμας να εχουμε γιατρους για ολες τις μαλακιες που κανουν συνηθως οι αντρες δηλαδη ορθοπεδικους, καρδιολογους κλπ, η 95% του ιατρικου σωματος να ειναι πλαστικοι;

γιατι αν κυβερνουσαν γυναικες, αυτο θα γινοταν
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
klg
Phorum.gr user: klg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από klg » 02 Ιουν 2022, 13:02

Volk έγραψε:
02 Ιουν 2022, 12:10
EKPLIKTIKOS έγραψε:
ι η τύπισσα που θα χρησιμοποιησει το παιδί για να φάει λεφτά απ τον πρώην σύζυγο

Ο τυπος, επιλεγει να μπει σε γαμο. Μετα απο χ χρονικο διαστημα, του σκαει το σκηνικο που λες.

Τι ηλίθιο reductive επιχειρήμα είναι αυτό; Έχεις κάνει ποτέ σχέση στη ζωή σου;
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Thank you Google Translate.

Volk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Volk » 02 Ιουν 2022, 13:14

Ασέβαστος έγραψε:
02 Ιουν 2022, 12:59
Volk έγραψε:

οχι, αλλα απο την αλλη, προτιμας να εχουμε γιατρους για ολες τις μαλακιες που κανουν συνηθως οι αντρες δηλαδη ορθοπεδικους, καρδιολογους κλπ, η 95% του ιατρικου σωματος να ειναι πλαστικοι;

Εβγαλες και ποσοστα :lol::lol::lol::lol:

Αληθεια πιστευεις οτι θα καταργουσαν ολες τις υπολοιπες ειδικοτητες; Υπαρχουν χιλιαδες γυναικες ιατροι διαφορων ειδικοτητων που υπηρετουν το λειτουργημα τους με αξιοπρεπεια και επιτυχια. Προφανως δεν τις εχεις παρατηρησει.

Ενημερωτικα, απο ολους τους ιατρους που εχουν παει ο πατερας μου και η μανα μου για διαφορα προβληματα υγειας, δεν τους ακουσα ποτε να μου λενε οτι η χ ιατρος τους ζητησε εξτρα χρηματα για την επεμβαση. Το αντιθετο μαλιστα, ο πατερας ηταν κοινωνικα και λανθασμενα "προγραμματισμενος" οτι πρεπει να σκασει εξτρα χρημα και οταν πηγε να τα δωσει σε μια ιατρο απο μονος του, με ευγενικο τροπο αρνηθηκε η τυπισσα. Εστειλε διαφορα δωρα μετα ο πατερας μαζι με τη μανα μου ως ευχαριστω στην εν λογω ιατρο αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα. Η ιατρος, ευγενικα αρνηθηκε να δεχτει τα εξτρα χρηματα που εδινε ο πατερας μου.

Volk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Volk » 02 Ιουν 2022, 13:20

klg έγραψε:
02 Ιουν 2022, 13:02
Volk έγραψε:
02 Ιουν 2022, 12:10
EKPLIKTIKOS έγραψε:

Τι ηλίθιο reductive επιχειρήμα είναι αυτό; Έχεις κάνει ποτέ σχέση στη ζωή σου;
Δεν υπαρχει ουτε μια γυναικα στον πλανητη που ο αντρας να σταθηκε ανταξιος στο υψος των περιστασεων ως συζυγος και ως πατερας και η γυναικα να του ξηγηθηκε ετσι.

Τωρα αυτα που λενε και κατηγορουν τις γυναικες οτι του κανε του ρανε, αστο. Δεν θα μαθεις ποτε το τι πραγματικα συνεβη και το πως ηταν ως γκομενος-συζυγος και πατερας.

Η καθε γυναικα, εχει τη συμπεριφορα που αξιζει στον καθενα.

Επειδη εχω γνωρισει (δυστυχως) διαφορους τετοιους πικραμενους που βγαζουν μισος μετα για τις πρωην γυναικες τους, σε πληροφορω οτι οι πιο πολλοι απο αυτους, ειχαν αρχισει πολυ πιο πριν τις μαλακιες και αν τους ελεγες και κατι σου ελεγαν μην ασχολεισαι, τι ξερεις εσυ απο γαμο αφου εισαι ελευθερος; Μαγκια, ψωλαδισμος, μπλαμπλαδισμος, συνεχεια! Εως που μετα απο χ χρονικο διαστημα ηρθε η ωρα της γυναικας να μιλησει και να του αλλαξει τα φωτα!

Και πριν ξεκινησουν τα οργανα, σε διαφορα τραπεζια και μαζωξεις, οι τυποι ηταν απαραδεκτοι απο καθε αποψη! Ακυροι και κριτζιαρηδες σε ολα τους!

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 02 Ιουν 2022, 13:52

Κος Mike έγραψε:
02 Ιουν 2022, 12:01
Gherschaagk έγραψε:
02 Ιουν 2022, 09:47

Η πλάκα είναι πως καλείται να καταβάλει 13 μύρια τα οποία προφανώς και δεν έχει η σιτεμένη 36+ σαλούφα.
μη λες σιτεμένη σαλούφα τη Μουνάρα
36+ είναι. Σε 4 χρόνια πατάει τα 40. Στην ουσία είναι γριά.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος » 02 Ιουν 2022, 13:56

Volk έγραψε:
Πτολεμαίος έγραψε:
Volk έγραψε:

Αυτό με τρέφει.

Προφανώς και όχι διότι τι να τα κάνεις τα καλούδια της τεχνολογιας άμα βρίσκεσαι σε εμπόλεμη κατάσταση.
Οφείλουμε όμως να αναγνωρίσουμε ότι απολαμβάνουμε τεχνολογία μεγάλο μέρος της οποίας έχει γεννηθεί στη φωτιά του πολέμου. Θεωρείς ότι χωρίς τον ΒΠΠ και κατ'επεκταση τον ψυχρό πόλεμο, θα είχαμε τα διαστημικά επιτεύγματα που έχουμε τώρα ή ίντερνετ;
Με τίποτα, θα πω εγώ (αντε ίσως το ίντερνετ να βρίσκονταν καμία 20ετια πίσω).

Για να έχουμε πχ το ταξίδι στο φεγγάρι το '69 έπρεπε κάποιοι Λονδρέζοι να φάνε στη μαπα πρωιμους πυραυλους.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι

Volk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Volk » 02 Ιουν 2022, 13:58

Πτολεμαίος έγραψε:
02 Ιουν 2022, 13:56
Volk έγραψε:
Πτολεμαίος έγραψε:

Αυτό με τρέφει.

Προφανώς και όχι διότι τι να τα κάνεις τα καλούδια της τεχνολογιας άμα βρίσκεσαι σε εμπόλεμη κατάσταση.
Οφείλουμε όμως να αναγνωρίσουμε ότι απολαμβάνουμε τεχνολογία μεγάλο μέρος της οποίας έχει γεννηθεί στη φωτιά του πολέμου. Θεωρείς ότι χωρίς τον ΒΠΠ και κατ'επεκταση τον ψυχρό πόλεμο, θα είχαμε τα διαστημικά επιτεύγματα που έχουμε τώρα ή ίντερνετ;
Με τίποτα, θα πω εγώ (αντε ίσως το ίντερνετ να βρίσκονταν καμία 20ετια πίσω).

Για να έχουμε πχ το ταξίδι στο φεγγάρι το '69 έπρεπε κάποιοι Λονδρέζοι να φάνε στη μαπα πρωιμους πυραυλους.
Διαφωνω με την αποψη σου αλλα δεν εχει ενδιαφερον στο να προσπαθησω να σε πεισω για το αντιθετο. Σε αφηνω στα δικα σου πιστευω.

Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious » 02 Ιουν 2022, 14:01

Πτολεμαίος έγραψε:
Volk έγραψε:
Πτολεμαίος έγραψε:

Αυτό με τρέφει.

Επισης στην προοδο της τεχνολογιας εχει συμβαλει τα μαλα και το αντρικο ενστικτο να εντυπωσιασει ή να κερδισει εμμεσα ή και αμεσα τις γυναικες.
Θα εβαζα 4 στοιχεια βασικα για την προοδο της τεχνολογιας, πολεμος, γυναικα, εμποριο, τεμπελια.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars

Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS » 02 Ιουν 2022, 14:08

Volk έγραψε:
02 Ιουν 2022, 13:20

Δεν υπαρχει ουτε μια γυναικα στον πλανητη που ο αντρας να σταθηκε ανταξιος στο υψος των περιστασεων ως συζυγος και ως πατερας και η γυναικα να του ξηγηθηκε ετσι.
Τυπε, δεν ξέρω γιατί έχεις εξιδανικευσει έτσι τη γυναίκα, αλλά δε μου μοιάζει κ πολυ υγιές. Καταρχάς και η γυναίκα άνθρωπος είναι, δικέ μου, με τα ελαττώματα και προτερήματα του είδους. Δεύτερον αυτή η εξύμνηση στο γυναικείο φύλο είναι κ λιγάκι μαλακια γιατι δημιουργεί και ενδεχομένως συγκεκριμένες προαπαιτησεις από τους άντρες για τις γυναίκες. Ότι δηλαδή μια γυναίκα πρέπει να φέρεται κάπως επειδή έχει μουνι. Ενώ αν είχε πουτσα θα φεροταν αλλιώς. Και μετά σου λένε ναι αλλά η Πισπιριγκου? Α αυτή δεν ήταν αληθινή γυναίκα κ μετά θα πάμε σε φουλ νοου τρου σκοτσμαν οποτε δε λέει η φάση, ρε δικέ μου :102:

Θε να πω, δεν ξέρω αν πηδας με αυτές τις ατάκες (αν οι γυναίκες έκαμαν κουμάντο τα πράματα θα ήταν καλύτερα), σου το εύχομαι κ καλά κάνεις αν πηδας κ τις λες, αλλά δε χρειάζεται να τις πιστέψεις κιολα :102:

Volk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Volk » 02 Ιουν 2022, 14:11

EKPLIKTIKOS έγραψε:
02 Ιουν 2022, 14:08
Volk έγραψε:
02 Ιουν 2022, 13:20

Τυπε, δεν ξέρω γιατί έχεις εξιδανικευσει έτσι τη γυναίκα, αλλά δε μου νοιάζει κ πολυ υγιές. Καταρχάς και η γυναίκα άνθρωπος είναι, δικέ μου, με τα ελαττώματα και προτερήματα του είδους. Δεύτερον αυτή η εξύμνηση στο γυναικείο φύλο είναι κ λιγάκι μαλακια γιατι δημιουργεί και ενδεχομένως συγκεκριμένες προαπαιτησεις από τους άντρες για τις γυναίκες. Ότι δηλαδή μια γυναίκα πρέπει να φέρεται κάπως επειδή έχει μουνι. Ενώ αν είχε πουτσα θα φεροταν αλλιώς. Και μετά σου λένε ναι αλλά η Πισπιριγκου? Α αυτή δεν ήταν αληθινή γυναίκα κ μετά θα πάμε σε φουλ νοου τρου σκοτσμαν οποτε δε λέει η φάση, ρε δικέ μου :102:

Θε να πω, δεν ξέρω αν πηδας με αυτές τις ατάκες (αν οι γυναίκες έκαμαν κουμάντο τα πράματα θα ήταν καλύτερα), σου το εύχομαι κ καλά κάνεις αν πηδας κ τις λες, αλλά δε χρειάζεται να τις πιστέψεις κιολα :102:
Τυπε δεν καταλαβες απολυτως τιποτα απο ολα οσα εγραψα.

Αν σταματουσες σε αυτο, στο οτι απλα δεν καταλαβες τιποτα, θα ταν οκ.

Το θεμα ειναι οτι καταλαβες τα δικα σου, αυτα που θελεις εσυ να καταλαβεις και οχι αυτα που γραφω.

Αρα, δεν εχει νοημα να γραφουμε αλλο, σε αφηνω να συνεχισεις τη πορεια σου στη ζωη με τα δικα σου, δεν εχω καημο να στα αλλαξω.

:102:

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 02 Ιουν 2022, 14:15

Volk έγραψε:
02 Ιουν 2022, 13:14
Ασέβαστος έγραψε:
02 Ιουν 2022, 12:59
Volk έγραψε:

Εβγαλες και ποσοστα :lol::lol::lol::lol:

Αληθεια πιστευεις οτι θα καταργουσαν ολες τις υπολοιπες ειδικοτητες; Υπαρχουν χιλιαδες γυναικες ιατροι διαφορων ειδικοτητων που υπηρετουν το λειτουργημα τους με αξιοπρεπεια και επιτυχια. Προφανως δεν τις εχεις παρατηρησει.

Ενημερωτικα, απο ολους τους ιατρους που εχουν παει ο πατερας μου και η μανα μου για διαφορα προβληματα υγειας, δεν τους ακουσα ποτε να μου λενε οτι η χ ιατρος τους ζητησε εξτρα χρηματα για την επεμβαση. Το αντιθετο μαλιστα, ο πατερας ηταν κοινωνικα και λανθασμενα "προγραμματισμενος" οτι πρεπει να σκασει εξτρα χρημα και οταν πηγε να τα δωσει σε μια ιατρο απο μονος του, με ευγενικο τροπο αρνηθηκε η τυπισσα. Εστειλε διαφορα δωρα μετα ο πατερας μαζι με τη μανα μου ως ευχαριστω στην εν λογω ιατρο αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα. Η ιατρος, ευγενικα αρνηθηκε να δεχτει τα εξτρα χρηματα που εδινε ο πατερας μου.

εννοειται οτι δεν στεκουν τα ποσοστα και τα εβγαλα απο το κεφαλι μου, και οτι ολο το ποστ ειναι υπερβολη.

αλλα ειναι μια πραγματικοτητα οτι οι γυναικες εχουν γενικως διαφορετικα ενδιαφεροντα απο τους αντρες, και οταν και οπου παιρνουν αποφασεις οδηγουνται εν μερει απο αυτα.

γιαυτο ειναι χρησιμο να παιρνουν και τα 2 φυλα αποφασεις.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 02 Ιουν 2022, 14:17

EKPLIKTIKOS έγραψε:
02 Ιουν 2022, 14:08

σωστο κι αυτο.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών