Τελευταιο Γευμα
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Re: Τελευταιο Γευμα
Ραδίκια του βουνού από συγκεκριμένο βουνό με λάδι από αγριελιές.
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Σνίτσελ α λα κρεμ με πατάτες τηγανιτές και παγωμένη Heineken
- Cecily Anne
Μ'αρέσει που είχα άγχος που παρήγγειλα την αστακομακαρονάδα και η Κονιόρδου από πάνω παρήγγειλε και τα νεφρά μας.John Brown Gun Club έγραψε: ↑06 Ιουν 2022, 00:48παραειμαι λιτος λες ε;ksk έγραψε: ↑06 Ιουν 2022, 00:45Και;;;;John Brown Gun Club έγραψε: ↑06 Ιουν 2022, 00:44Εγω θα παραγγελνα τα εξης
Για πρωτη entree, αποφλοιωμενες γαριδες σωταρισμενες με βουτυρο, σκορδο και λεμονι
Για δευτερη, μια μους foie gras de canard απο το Perigord σε μαλακο μπισκοτο με σαλτσα κοκκινου κρασιου
και σπαραγγια με σως ολλαντεζ και σιμπουλετ.
Για κυριο πιατο, ενα φιλε μινιον τυλιγμενο σε μπεικον
Στο τελος ενα ασορτιμαν με γαλλικα τυρια (camembert au lait cru, chevre, brie και απαραιτητως epoisses και reblochon) με μια ολοκληρη μπαγκετα.
Θα επινα ενα Saint Emillion του 86
Για επιδορπιο θα ζηταγα φραουλες, πεπονι, παγωτο καραμελα και σοκολατα, ενα φλυτζανι εσπρεσσο σκετο και μια μπουκαλα καλου Αρμανιακ, ενα Delord του 79 ας πουμε.
Θα λαδωνα επισης τον φυλακα να μου φερει λιγη Strawberry Mango Haze ή Hawaian Sunrise ή εστω ενα καλο OG kush, χαρτακια Raw και αναπτηρα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- taxalata xalasa
Ορεκτικο : 5 κιλα σαρδελα θράκας σε μαλαγουσόκλιμα
Σαλατα: 1.5 κιλο γαυρο φιλετο σουσι με εσανς απο καπνιστο τσιπουρο και συνοδεια ξουραφιων και αγγουριων της θαλασσης με γαρνιτουρα ουλα τα fruti di mares
Κυριως: Μια 12κιλη σφυριδα στα καρβουνα....το κεφαλι βελούδινη σουπα, ανευ φτωχοφαγιογεωμηλων...
Επιδορπιο: 3.5 κιλα μους απο μπαρμπουνια μασσαλιας... με αρωμα μοσχολεμουνιου... και στεμμα απο αυγα αχινων και μπελουγα ΑΑΑ
και για φιναλε ενα 16φυλο 99% THC strain με συνοδεία μιας κούπας μανιταρόζουμο της σαβίνας και στο επαναματαπανειδειν... χαρηκα που σας γνωρισα!!!.. θα τα λεμε απο το υπερπεραν... φευγω μονος ανευ εκτελεσης της ποινης σας,... σας εχω γραμμενους στα αγραφα....
Σαλατα: 1.5 κιλο γαυρο φιλετο σουσι με εσανς απο καπνιστο τσιπουρο και συνοδεια ξουραφιων και αγγουριων της θαλασσης με γαρνιτουρα ουλα τα fruti di mares
Κυριως: Μια 12κιλη σφυριδα στα καρβουνα....το κεφαλι βελούδινη σουπα, ανευ φτωχοφαγιογεωμηλων...
Επιδορπιο: 3.5 κιλα μους απο μπαρμπουνια μασσαλιας... με αρωμα μοσχολεμουνιου... και στεμμα απο αυγα αχινων και μπελουγα ΑΑΑ
και για φιναλε ενα 16φυλο 99% THC strain με συνοδεία μιας κούπας μανιταρόζουμο της σαβίνας και στο επαναματαπανειδειν... χαρηκα που σας γνωρισα!!!.. θα τα λεμε απο το υπερπεραν... φευγω μονος ανευ εκτελεσης της ποινης σας,... σας εχω γραμμενους στα αγραφα....

Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
- John Brown Gun Club
Κοιτα εαν ειναι να με εκτελεσουν, θα χω πιο σοβαρο λογο να αγχωθω απο το να μη δεχτουν την παραγγελια. Επειτα εγω τα παρηγγειλα, αν θα μου τα φερουν, αυτο ειναι αλλη ιστορια.Cecily Anne έγραψε: ↑06 Ιουν 2022, 02:24Μ'αρέσει που είχα άγχος που παρήγγειλα την αστακομακαρονάδα και η Κονιόρδου από πάνω παρήγγειλε και τα νεφρά μας.
Ποια ειναι η Κονιορδου; Εκεινη η υπουργος του συριζα που θεραπευε αυρες; Πως κολαει;
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
- SpAcE_PaNtHeR
George_V έγραψε: ↑05 Ιουν 2022, 23:50Εγω παλι θα παραγγελνα:
2 πιτογυρα με χοιρινο
2 πιτογυρα με κοτοπουλο
2 πιτογυρα με κεμπαπ
2 πιτογυρα με λουκανικο
1 μακαρονάδα με κιμα
3 μεριδες πατάτες τηγανητες
1 Συκωταρια ολοκληρη τηγανητη με μπολικο λαδι
1 μεριδα γουρνοπουλα στην κλιματσιδα
2 πιτσες Γιγας
1 μπουκάλι 1.5 λιτρου Κοκα-κολα
1 μπουκαλι 1.5 λιτρου Πορτοκαλα κοκκινη
1 μπουκαλι ουζο
1 μπουκαλι ουισκυ
4 καρβέλια ψωμι απο το χωριο
10 Φραπεδες
Αμα εχω ξεχασει κατι ξαναπαραγγελνω. Εχουμε καιρο μεχρι την εκτέλεση.SpoilerShowΚαι μετα απο ολα αυτα αν μπορειτε να με σηκωσετε, παρτε με για εκτέλεση.
Σουβλα τελος, την εφαγε ο Αγις!George_V έγραψε: ↑06 Ιουν 2022, 00:56Σωστος! Το κοκκορέτσι ξέχασα!jason0 έγραψε: ↑06 Ιουν 2022, 00:47George_V έγραψε: ↑05 Ιουν 2022, 23:50Εγω παλι θα παραγγελνα:
2 πιτογυρα με χοιρινο
2 πιτογυρα με κοτοπουλο
2 πιτογυρα με κεμπαπ
2 πιτογυρα με λουκανικο
1 μακαρονάδα με κιμα
3 μεριδες πατάτες τηγανητες
1 Συκωταρια ολοκληρη τηγανητη με μπολικο λαδι
1 μεριδα γουρνοπουλα στην κλιματσιδα
2 πιτσες Γιγας
1 μπουκάλι 1.5 λιτρου Κοκα-κολα
1 μπουκαλι 1.5 λιτρου Πορτοκαλα κοκκινη
1 μπουκαλι ουζο
1 μπουκαλι ουισκυ
4 καρβέλια ψωμι απο το χωριο
10 Φραπεδες
Αμα εχω ξεχασει κατι ξαναπαραγγελνω. Εχουμε καιρο μεχρι την εκτέλεση.SpoilerShowΚαι μετα απο ολα αυτα αν μπορειτε να με σηκωσετε, παρτε με για εκτέλεση.
Θα έβγαζα μόνο τον φραπέ γιατί μου πειράζει το στομάχι και θα έβαζα κοκορέτσι
Δεσμοφυλακα!!!! Δεσμοφυλακα!!!! Πιασε και 5 μερίδες κοκκορέτσι! Βασικα οχι σβήστο. Φερε μου ολη τη σουβλα το κοκκορέτσι!

Μολις που προλαβα αυτη τη μεριδα.

Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
ενα ταψι μιλφειγ φτιαγμενο απο την αδελφη του κολλητου μου.
ναι, θα το φαω ολο, τι ζορι τραβατε, μην μου ανεβει το ζαχαρο;
και ενα μπουκαλι τεκιλα για επιδορπιο, να παω στην καρεκλα ψευδιζοντας και λεγοντας μαυρα, κρυα ανεκδοτα.
ναι, θα το φαω ολο, τι ζορι τραβατε, μην μου ανεβει το ζαχαρο;
και ενα μπουκαλι τεκιλα για επιδορπιο, να παω στην καρεκλα ψευδιζοντας και λεγοντας μαυρα, κρυα ανεκδοτα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Κι όμως, ένας μακρινός μου συγγενής, που τον είχαν στον νοσοκομείο, στο τέλος, αυτό ακριβώς ζήτησε να φάει. Πιτόγυρο.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
κι εγώ προς ένα ταψί γαλακτομπούρεκο ασημακόπουλου προσανατολίζομαι, με φύλλο καταϊφιού
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Όλα αυτά εντωμεταξύ στην τριτοκοσμική χαβούζα, έτσι; Το πιθανότερο είναι, μαζί με την μους να έτρωγες και το σπέρμα απ όλους τους δεσμοφύλακες.John Brown Gun Club έγραψε: ↑06 Ιουν 2022, 00:44Εγω θα παραγγελνα τα εξης
Για πρωτη entree, αποφλοιωμενες γαριδες σωταρισμενες με βουτυρο, σκορδο και λεμονι
Για δευτερη, μια μους foie gras de canard απο το Perigord σε μαλακο μπισκοτο με σαλτσα κοκκινου κρασιου
Στο τελος ενα ασορτιμαν με γαλλικα τυρια (camembert au lait cru, chevre, brie και απαραιτητως epoisses και reblochon) με μια ολοκληρη μπαγκετα.
Για επιδορπιο θα ζηταγα φραουλες, πεπονι, παγωτο καραμελα και σοκολατα, ενα φλυτζανι εσπρεσσο σκετο και μια μπουκαλα καλου Αρμανιακ, ενα Delord του 79 ας πουμε.
Θα λαδωνα επισης τον φυλακα να μου φερει λιγη Strawberry Mango Haze ή Hawaian Sunrise ή εστω ενα καλο OG kush, χαρτακια Raw και αναπτηρα.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πώς διάολο έχουν όρεξη να φάνε ενώ ξέρουν τι πρόκειται να γίνει λίγες ώρες μετά
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Aμα ειναι τριτοκοσμικη χαβουζα το πιθανοτερο ειναι απο ολη την παραγγελια να του εφερναν τα εξης μονο τα σπαραγγια σκετα χωρις σαλτσες, ενα καρβουνιασμενο κρέας-ξυλο και κανα μουχλιασμένο τυρι που θα ειχε ξεμεινει απο τις προμηθειες του Β'ΠΠ.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑06 Ιουν 2022, 10:42Όλα αυτά εντωμεταξύ στην τριτοκοσμική χαβούζα, έτσι; Το πιθανότερο είναι, μαζί με την μους να έτρωγες και το σπέρμα απ όλους τους δεσμοφύλακες.John Brown Gun Club έγραψε: ↑06 Ιουν 2022, 00:44Εγω θα παραγγελνα τα εξης
Στο κρασι θα φερνανε καναν ξυδια τελευταιας ποιοτητας και για επιδόρπιο ενα λιωμένο παγωτο που ειχε ληξει απο το 1982.
Οσο για τον φυλακα θα επαιρνε το λάδωμα και ο κρατουμενος θα επαιρνε τα @@ του μιας και δεν θα εμφανιζοταν ποτε με την παραγγελια μεχρι την εκτέλεση.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Με αδειο στομαχι θες να ταξιδεψουν?ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑06 Ιουν 2022, 11:04αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πώς διάολο έχουν όρεξη να φάνε ενώ ξέρουν τι πρόκειται να γίνει λίγες ώρες μετά

Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Για τελευταίο γεύμα μια σφυρίδα ή μια συναγρίδα ή μια σκορπίνα στα κάρβουνα. Για επιδόρπιο μια Πάβλοβα.
Με αυτά που γράφετε πείνασα.
Με αυτά που γράφετε πείνασα.

Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Δεν πολυκαυλώνω τον τελευταίο καιρό.
από Εκτωρ » 20 Οκτ 2023, 17:19 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 5 Απαντήσεις
- 963 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
21 Οκτ 2023, 10:04
-
-
-
Νέα δημοσίευση Το τελευταίο χαρτί του σύριζα
από Otto Weininger » 18 Μάιος 2023, 17:10 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 294 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
18 Μάιος 2023, 17:11
-
-
-
Νέα δημοσίευση τελευταίο νήμα στην μουσική
από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 08 Δεκ 2023, 04:05 » σε Μουσική - 5 Απαντήσεις
- 333 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από plouf
18 Δεκ 2023, 08:42
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιό είναι το τελευταίο ντοκιμαντέρ που είδατε;
από micmic » 19 Μαρ 2025, 13:51 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 18 Απαντήσεις
- 625 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Κοκκορας