ότι θα νοούμε το κενό ο νους μας θα είναι άδειος από σκέψεις...
Υπάρχει νομίζω μία άσκηση διαλογισμού στην Γιόγκα όπου αδειάζειε το μυαλό σου από σκέψεις και "δεν σκέφτεσαι τίποτε '
Ομ...Ομ...ομ...
Άλλο αυτό κι άλλο να μετακομίσεις στους αιθέρες...
Υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν γιόγκα που έχουν έρθει σε μία τέτοια έκσταση που να μετακομίζουν στους αιθέρες
Το εάν είναι πράγματι ψευδαίσθηση ή όχι δεν μπορώ να το κρίνω
Υπάρχει νομίζω μία άσκηση διαλογισμού στην Γιόγκα όπου αδειάζειε το μυαλό σου από σκέψεις και "δεν σκέφτεσαι τίποτε '
Ομ...Ομ...ομ...
Άλλο αυτό κι άλλο να μετακομίσεις στους αιθέρες...
Υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν γιόγκα που έχουν έρθει σε μία τέτοια έκσταση που να μετακομίζουν στους αιθέρες
Το εάν είναι πράγματι ψευδαίσθηση ή όχι δεν μπορώ να το κρίνω
Α γεια σου...
Επίσης φαντάζονται να συνευρίσκονται αιθέρικα
Γω λέω ότι καλοκαίριασε απότομα...
το κενόόν (κενό όν) είναι ον και δεν ειναι κενόόν...
κάπου εκεί δεν βγάζει νόημα αυτό που γράφεις... «...να ζούμε στο κενο ον-κενό-ον»
και νομίζω πως είναι στην έννοια κενό = άδειο πακέτο... πάραυτα... πακέτο....όν και όχι κενόν...
κάτι άλλο θέλεις να εκφράσεις με τον προσδιορισμό «κενό» και το αφήνεις στο αόριστο...
οκ...
οταν ο νους ειναι αδειος απο σκεψεις γηινες,
συνδεεται ο νους με οντοτητες υπεργηινες
μονο κενο δεν το λες...
το κενο γηινο ειναι η αλεγετουγ πυλη και οχι η μονιμη σταση.
φαινομενικα νοητο και προσιτο αλλα τεχνικα δυσκολο γιατι αμα σε πιασει κοψιμο... ειναι δυνατον να μην το σκεφτεις ;....
ελπιζω να νοεις τα νοηματικα ανοητα νοηματα...
Όταν κάνεις διαλογισμό και "αδειάζει το μυαλό σου από σκέψεις" .. ηρεμείς κάπως από το άγχος και το στρες
Αυτό χωρίς μεταφυσικές υπερφυσικές προεκτάσεις
οκ...
οταν ο νους ειναι αδειος απο σκεψεις γηινες,
συνδεεται ο νους με οντοτητες υπεργηινες
μονο κενο δεν το λες...
το κενο γηινο ειναι η αλεγετουγ πυλη και οχι η μονιμη σταση.
φαινομενικα νοητο και προσιτο αλλα τεχνικα δυσκολο γιατι αμα σε πιασει κοψιμο... ειναι δυνατον να μην το σκεφτεις ;....
ελπιζω να νοεις τα νοηματικα ανοητα νοηματα...
Όταν κάνεις διαλογισμό και "αδειάζει το μυαλό σου από σκέψεις" .. ηρεμείς κάπως από το άγχος και το στρες
Αυτό χωρίς μεταφυσικές υπερφυσικές προεκτάσεις
σωστός είσαι.... ον-θανατος-ον
αν θέλεις κάθεσαι εδώ που είσαι
αλλιώς έλα μαζί μου στη Νιρβάνα να ζούμε στο κενο ον-κενό-ον
υπαρχει προβλημα...
κενο = κεινό = qui no = sin = ανευ qui... (οποιος αμφιβαλει, ας δει τα λεξικα κι ας βγαλει ακρη...)
qui ανευ qui > ανευ > qui ... δεν στεκει
qui ανευ qui > ανευ > ανευ... στεκει
οποτε αν πρεπει να στεκει αυτο που λες τοτε qui = ανευ = κενο = qui no,
και τοτε
qui qui qui > qui > qui... στεκει
ανευ ανευ ανευ > ανευ > ανευ... στεκει
ανευ qui ανευ > ανευ > ανευ... στεκει
qui ανευ qui > ανευ > ανευ.. στεκει
quiquiriqu....
αυτά μόνο εσύ τα καταλαβαίνεις.
Ενώ τα ενεργειακά κενά που παράγουν ενέργεια και έχουν απαθή συναισθήματα, ενσυναίσθηση στο κενό, τα καταλαβαίνουν όλοι
"Sam+Sara = love" ένα πράμα
Ο.Ι.
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
παρτ'αλλιως
ο θανατος τον οντων ειναι η αναγεννηση του οντος σε οντα....
ο θανατος ζει λογω της διαδιακασίας της εξελιξης ζωης.
υπαρχει νεα ζωη ανευ θανατου;
υπάρχει θάνατος άνευ ζωης;
μηπως και το ιδιο το συμπαν ειναι ζωη εκ θανατου μιας προηγουμενης καταστασης;
το ερωτημα μου προς εσε τον Ιμαλάιο ειναι...
ζωσα ζωη ως θανατον ;
ή αζωσα ζωη = μη ζωη = θανατος ως θανατον ;
to be or not to be
Ναζί κανείς; ή να μιζεί;
σωστός είσαι.... ον-θανατος-ον
αν θέλεις κάθεσαι εδώ που είσαι
αλλιώς έλα μαζί μου στη Νιρβάνα να ζούμε στο κενο ον-κενό-ον
Με λίγα λόγια εννοούμε το ακατοίκητο;
Μυαλό δλδ κουκούτσι;
Και κάααατι παραπάνω
Μυαλό κουκούτσι, κενό κουκούτσι, κενό τού κενού, κενού κουκουτσιού.
Έχει διαβαθμίσεις εις το -∞ αυτό το κενό, μέχρι το κενό τού κενού ω κενό, ενεργό, χωρίς ενέργεια, νιρβάνα.
Άρχισα να τα πιάνω τελικά τα βαθυστόχαστα
Ο.Ι.
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
υπαρχει προβλημα...
κενο = κεινό = qui no = sin = ανευ qui... (οποιος αμφιβαλει, ας δει τα λεξικα κι ας βγαλει ακρη...)
qui ανευ qui > ανευ > qui ... δεν στεκει
qui ανευ qui > ανευ > ανευ... στεκει
οποτε αν πρεπει να στεκει αυτο που λες τοτε qui = ανευ = κενο = qui no,
και τοτε
qui qui qui > qui > qui... στεκει
ανευ ανευ ανευ > ανευ > ανευ... στεκει
ανευ qui ανευ > ανευ > ανευ... στεκει
qui ανευ qui > ανευ > ανευ.. στεκει
quiquiriqu....
αυτά μόνο εσύ τα καταλαβαίνεις.
Ενώ τα ενεργειακά κενά που παράγουν ενέργεια και έχουν απαθή συναισθήματα, ενσυναίσθηση στο κενό, τα καταλαβαίνουν όλοι
η ενέργειες όπως καλή τύχη, πνευματική προστασία κτλ παράγονται από μια πράξη. την πράξη να βρίσκεται ο νους σε σιγή στο κενό.
Οκ. Μάλιστα. Δεν βγάζουμε άκρη. Απο αύριο πάντως θα προσπαθήσω να ζω μόνο με νερό και να προσέχω σε κάθε βήμα μου μη πατήσω κανένα μυρμήγκι...αφού με αυτόν τον τρόπο θάμαι ενάρετος.
Σ ευχαριστώ για την συνομιλία ..νάσαι καλά.
Θα σε μαλώσω Άφαντος
Και το νερό που έχει μικροοργανισμούς και βακτήρια; Αυτά τα άμοιρα πλασματάκια, τι; δεν έχουν ζωή;;;;;;;
Φονιά!!!
Ο.Ι.
Όχι ρε γαμώτο. Δεν το σκέφτηκα. Δηλαδή ούτε αέρα τότε μπορώ να αναπνέω γιατι και αυτός έχει μικροργσνισμούς και κάθε που αναπνέω γίνομαι φονιάς.
Με λίγα λόγια αν είμαι αληταράς γαμάω και δέρνω αλλά χωρίς να πίνω νερό και να τρώω φαΐ και επίσης να βρω έναν τρόπο να οξυγονώνομαι αλλιώς ..τοτε είμαι ενάρετος.
Δεν είχα σκεφθεί ποτέ αυτήν την έννοια περί της ενάρετης ζωής.
Τελικά το φόρουμ θα έπρεπε να λέγεται Ε.Α.Α.
(Ένωση άθεων αντιολυμπιακών)
Οκ. Μάλιστα. Δεν βγάζουμε άκρη. Απο αύριο πάντως θα προσπαθήσω να ζω μόνο με νερό και να προσέχω σε κάθε βήμα μου μη πατήσω κανένα μυρμήγκι...αφού με αυτόν τον τρόπο θάμαι ενάρετος.
Σ ευχαριστώ για την συνομιλία ..νάσαι καλά.
Θα σε μαλώσω Άφαντος
Και το νερό που έχει μικροοργανισμούς και βακτήρια; Αυτά τα άμοιρα πλασματάκια, τι; δεν έχουν ζωή;;;;;;;
Φονιά!!!
Ο.Ι.
Όχι ρε γαμώτο. Δεν το σκέφτηκα. Δηλαδή ούτε αέρα τότε μπορώ να αναπνέω γιατι και αυτός έχει μικροργσνισμούς και κάθε που αναπνέω γίνομαι φονιάς.
Με λίγα λόγια αν είμαι αληταράς γαμάω και δέρνω αλλά χωρίς να πίνω νερό και να τρώω φαΐ και επίσης να βρω έναν τρόπο να οξυγονώνομαι αλλιώς ..τοτε είμαι ενάρετος.
Δεν είχα σκεφθεί ποτέ αυτήν την έννοια περί της ενάρετης ζωής.
Τα επίχειρα τού "Διασκωτισμού"
Ο.Ι.
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.